Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τραγικό αυτό κ δυστυχώς ακόμα μυαλό δεν βάζουμε....ψάχνουμε να βρούμε αιτίες κ συνωμοσίες...καλημέρα..Και εδώ σήμερα 108 θανάτους.
εννοείται, εγώ εργάζομαι σε USA Οργανισμό κ είχαμε τακτική ενημέρωση από τα HQ για το θέμα. Με την πρώτη ευκαιρία επίσης σπευσαμε να εμβολιαστουμε,, δεν το συζητάμε, είναι μαζί με την μάσκα, η πλέον σημαντική προστασία...όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά κ επικίνδυνα...Προσωπικά, δεν ξέρω ούτε έναν (φίλοι, συνάδελφοι κλπ κλπ) που να μην "έτρεξε" να κάνει όλες τις δόσεις. Παίζει το ρόλο του αυτό.
Είμαι πλέον βέβαιος και μένει να αποδειχθεί, ότι για πρώτη φορά στη συμπαντική ιστορία συνυπάρχουν τόσα θύματα σε έναν μόνο πλανήτη.
Κάτι Άραβες δεν την έχουν την ΚΠΡ η έχω χάσει επεισόδια; Με τα πετροδολαρα είσαι ;Μεγάλη νίκη η ομάδα @CVIAL σήμερα
Εκτός με Coventry
Κοίτα το λαό μας https://www.instagram.com/tv/CZCnTMZD8Ph/?utm_medium=copy_link
Όχι ρε τρελέΚάτι Άραβες δεν την έχουν την ΚΠΡ η έχω χάσει επεισόδια; Με τα πετροδολαρα είσαι ;
Μεγάλη νίκη η ομάδα @CVIAL σήμερα
Εκτός με Coventry
Κοίτα το λαό μας https://www.instagram.com/tv/CZCnTMZD8Ph/?utm_medium=copy_link
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δικός μου είσαι ... Όπως έγινα και εγώ βάβαρος μετά από τον ιστορικό τελικό του 99 στα 15 μου ....Όχι ρε τρελέ
Αφού βλέπεις ότι είμαι old school
Δε πάω με τις φίρμες και τα πρωταθλήματα, αλλά δε την έχουν Άραβες Έγινα QPR όταν αποκλείστηκε από την άλλη μου
ομάδα την ΑΕΚ στα πέναλντι.
Ήμουν παιδακι 7 χρόνων και με πήρε ο πατέρας μου στο γήπεδο .
Θυμάμαι έκλαιγε από χαρά ο καημένος και εγώ είχα ανάμικτα συναισθήματα επειδή λυπήθηκα τους παίχτες της QPR.
Από τότε την αγαπάω την ομάδα αυτή .
Και μάλιστα όταν με επισκέφθηκε ο πατέρας μου (μεγάλη μπαλαδοφατσα, παίχτης στον Αστέρα Εξαρχείων και αντιπρόεδρος στα Πετράλωνα δεκαετία 70) παλιά όταν ζούσα στην Αγγλία τον πήγα στο loftus road .
Μου είχε πει ότι πήρε.το μεγαλύτερο δώρο ever
Προσπαθω να καταλαβω που ειναι το παραλογο σε αυτο που ακουσες στις ειδησεις αλλα δεν μπορω.
Εσυ δεν εισαι αρνητης εμβολιων και της πραγματικοτητας?Γιατί αυτοί που χάνουν τη ζωή τους όντας εμβολιασμένοι, θα μπορούσαν να είναι στο τοπ των αντισωμάτων, αν αυτοί που αποφάσιζαν για αυτόν (τον εμβολιασμένο) δηλ. οι μπουρλοτσιρδιοπαγώνηδες, έκαναν καλύτερα τη δουλειά τους, και δεν περίμεναν να φτάσουν τα αντισώματα στο 50% και τους εμβολίαζαν με την αναμνηστική (λέμε τώρα) στο τρίμηνο που τα αντισώματα (ξανά λέμε τώρα) βρίσκονται στο 95%. Τόσο απλό. Είσαι έτοιμος για λίστα Tol.
Α, ο Vag είσαι; Εσύ δεν με είχες μπλοκάρει;, όπως είχες πει βέβαια. Κάνε μου τη χάρη και μπλόκαρέ με ξανά, γιατί δεν μπορώ να απαντάω σε αυτονόητα. Έτσι και αλλιώς έχεις τα hoaxes για ενημέρωση, χαχαχαχαχα, σε καλό σου κυριακάτικα.
Γιατι οπως γραφει και ενας οπαδος του montagnier κατω απο το βιντεο στο youtube:Εσυ δεν εισαι αρνητης εμβολιων και της πραγματικοτητας?
Τωρα θες ανα 3μηνο.
με εκαψες.
Προσωρινο ειναι, αν μεινω με αυτο δεν θα αντεξω να διαβαζω τι γραφεις, θα σε μπλοκαρω μη μου αγχωνεσαι. Ποση ανοησια να αντεξει ενας ανθρωπος.
Ψεκασμενων starter pack:
- τα hoaxes ειναι κυβερνητικα
-''μπολι''
- Θελουν να μας αιλΑιγξοΥν
Εσυ δεν εισαι αρνητης εμβολιων και της πραγματικοτητας?
Τωρα θες ανα 3μηνο.
με εκαψες.
Πως σιγά σιγά η άποψη των ψεκασμένων καθηγητών , επανέρχεται δριμύτερη μέσω της μελέτης που συνυπογράφει ο Τσιόδρας.Bye Bye ανοσία αγέλης μέσω εμβολιασμού τελικά? Παραθέτω και απόσπασμα για όποιους βαριούνται να κάνουν κλικ.Για την ταμπακιέρα τίποτα;
«Κι άλλαζαν την καθιερωμένη σημασία των λέξεων ώστε να ταιριάζει με τις πράξεις τους». Θουκυδίδης![]()
Νέα μελέτη Τσιόδρα: Με εμβόλια που δεν αποτρέπουν την προσβολή από τον ιό ΔΕΝ συζητάμε για ανοσία αγέλης
Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη δεν μπορούμε πλέον να συζητούμε για το θέμα της «ανοσίας αγέλης»medlabgr.blogspot.com