Η ζωη με Covid-19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
δηλαδή το τυπικό είναι 5 μέρες αυστηρά κι μετά παραπάνω με χαρτί γιατρού? με το θετικό της συζύγου δεν παίρνεις παραπάνω?
Το επίσημο είναι από τη στιγμή της διάγνωσης 5 μέρες,μόλις βγεις αρνητικός που μπορεί αυτό να γίνει στην 7η η στην 8η μέρα συνεχίζεις την άδεια μέχρι να βγεις αρνητικός,και μετά αν είναι και η σύζυγος το ίδιο πρωτόκολλο πάλι.
Άρα οι 5 μέρες μπορούν να γίνουν άνετα 10 και παραπάνω.

Stratos

Well-Known Member
Το επίσημο είναι από τη στιγμή της διάγνωσης 5 μέρες,μόλις βγεις αρνητικός που μπορεί αυτό να γίνει στην 7η η στην 8η μέρα συνεχίζεις την άδεια μέχρι να βγεις αρνητικός,και μετά αν είναι και η σύζυγος το ίδιο πρωτόκολλο πάλι.
Άρα οι 5 μέρες μπορούν να γίνουν άνετα 10 και παραπάνω.
αυτά τα ξέρω, αυτό που ρωτάω είναι πως αποδεικνύεις τα παραπάνω?
δηλαδή αν εμένα στην 6η μερα με ρωτήσουν απο τη δουλειά γιατί δεν πάω και τους πω ότι έχω συμπτώματα είμαι καλυμμένος? θα πρέπει να κάνω ράπιντ σε φαρμακείο να βγει θετικο κλπ? νομίζω υπάρχει ένα μπαχαλο εδώ.

vlafo

Well-Known Member
αυτά τα ξέρω, αυτό που ρωτάω είναι πως αποδεικνύεις τα παραπάνω?
δηλαδή αν εμένα στην 6η μερα με ρωτήσουν απο τη δουλειά γιατί δεν πάω και τους πω ότι έχω συμπτώματα είμαι καλυμμένος? θα πρέπει να κάνω ράπιντ σε φαρμακείο να βγει θετικο κλπ? νομίζω υπάρχει ένα μπαχαλο εδώ.
Φυσικά και πρέπει να κάνεις το rapid σε φαρμακείο για να περαστεί στην πλατφόρμα ότι είναι αρνητικό και να επιστρέψεις κανονικά στη δουλειά σου.
Η θετικό για να συνεχίζεις να παραμείνεις σε άδεια.
Είναι ξεκάθαρο.

Stratos

Well-Known Member
Φυσικά και πρέπει να κάνεις το rapid σε φαρμακείο για να περαστεί στην πλατφόρμα ότι είναι αρνητικό και να επιστρέψεις κανονικά στη δουλειά σου.
Η θετικό για να συνεχίζεις να παραμείνεις σε άδεια.
Είναι ξεκάθαρο.
Β. Γενικός πληθυσμός
Β1. Άτομα με λοίμωξη από Sars-Cov-2 – Απομόνωση:
  • Παραμονή σε απομόνωση επί πέντε (5) ημέρες τουλάχιστον και αποφυγή επαφής με άλλα άτομα.
  • Εάν δεν υπάρχουν συμπτώματα ή τα συμπτώματα μετά το πενθήμερο – προεξάρχοντος του πυρετού- ελαττώνονται, διακοπή απομόνωσης. Εάν ο πυρετός συνεχίζει χωρίς άλλα συμπτώματα, παράταση της απομόνωσης εντός οικίας.
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες πέντε (5) ημέρες.
εγώ αυτό διαβάζω, που λέει φαρμακείο ράπιντ κλπ?

vlafo

Well-Known Member
Β. Γενικός πληθυσμός
Β1. Άτομα με λοίμωξη από Sars-Cov-2 – Απομόνωση:
  • Παραμονή σε απομόνωση επί πέντε (5) ημέρες τουλάχιστον και αποφυγή επαφής με άλλα άτομα.
  • Εάν δεν υπάρχουν συμπτώματα ή τα συμπτώματα μετά το πενθήμερο – προεξάρχοντος του πυρετού- ελαττώνονται, διακοπή απομόνωσης. Εάν ο πυρετός συνεχίζει χωρίς άλλα συμπτώματα, παράταση της απομόνωσης εντός οικίας.
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες πέντε (5) ημέρες.
εγώ αυτό διαβάζω, που λέει φαρμακείο ράπιντ κλπ?
Θα βγάλουνε και νεα ΚΥΑ επίσης που θα τα διευκρινίζει αυτά, αλλά έχει βγάλει νέα οδηγία ο ΕΟΔΥ που το λέει.
Αν τη βρω θα στην ποστάρω.

oreo

Well-Known Member
Συγχαρητήρια στον κ.Βασιλακόπουλο για την προαγωγή του απο αναπληρωτής καθ.Πνευμονολογίας στην Ιατρική Αθηνών σε Γενικός Συντονιστής Διευθυντής Μεθ του Ερρίκος Ντυνάν.
Εδώ τον βλέπουμε σε μια σπάνια φώτο πριν συνεχίσει το θεάρεστο έργο του, λίγο μετά απο την συμβουλή να χώνετε βαθιά στην μύτη την μπατονέτα του self test ώστε να γίνεται rapid.

Συνημμένα

• mpoufos_arxiki.jpg
    mpoufos_arxiki.jpg
    501.7 KB · Προβολές: 100

pagouras

Well-Known Member
δηλαδή το τυπικό είναι 5 μέρες αυστηρά κι μετά παραπάνω με χαρτί γιατρού? με το θετικό της συζύγου δεν παίρνεις παραπάνω?
Είναι 5 ημέρες για τους ασυμπτωματικους, αν στην 5η μερα έχεις ακόμα βήχα κ κυρίως πυρετό κανεις κανονικά το 10ημερο καραντινας χωρίς να μπορεί ο εργοδότης να σε γυρίσει. Οι περισσότεροι αρνητικοποιουνται στα ραπιντ τεστ 7 με 9 μερα,

pagouras

Well-Known Member
Συγχαρητήρια στον κ.Βασιλακόπουλο για την προαγωγή του απο αναπληρωτής καθ.Πνευμονολογίας στην Ιατρική Αθηνών σε Γενικός Συντονιστής Διευθυντής Μεθ του Ερρίκος Ντυνάν.
Εδώ τον βλέπουμε σε μια σπάνια φώτο πριν συνεχίσει το θεάρεστο έργο του, λίγο μετά απο την συμβουλή να χώνετε βαθιά στην μύτη την μπατονέτα του self test ώστε να γίνεται rapid.
Σ αυτό που είπε εχει δίκιο, εάν δν πάρεις ρινοφαρυγγικο επίχρισμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να,δείξει ψευδως αρνητικο.
Απ την αρχή της πανδημιας σε τακτά χρονικά διαστήματα κάνω εγώ ο ίδιος rapid test στο προσωπικο μου, τις τελευταίες 10 ημέρες 5 ατομα που έβγαλα θετικά είχαν κάνει όλα self test και ήταν αρνητικά, και την ίδια μέρα τους έκαναν εγώ ο ίδιος τα τεστ με σωστή λήψη και βγήκαν θετικά.
Οπότε σίγουρα επηρεάζει το ποσό βαθιά μπαίνει ο στυλεος

Συνημμένα

• Screenshot_20220106-231630_Chrome.jpg
    Screenshot_20220106-231630_Chrome.jpg
    471.5 KB · Προβολές: 93
Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
Σ αυτό που είπε εχει δίκιο, εάν δν πάρεις ρινοφαρυγγικο επίχρισμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να,δείξει ψευδως αρνητικο.
Απ την αρχή της πανδημιας σε τακτά χρονικά διαστήματα κάνω εγώ ο ίδιος rapid test στο προσωπικο μου, τις τελευταίες 10 ημέρες 5 ατομα που έβγαλα θετικά είχαν κάνει όλα self test και ήταν αρνητικά, και την ίδια μέρα τους έκαναν εγώ ο ίδιος τα τεστ με σωστή λήψη και βγήκαν θετικά.
Οπότε σίγουρα επηρεάζει το ποσό βαθιά μπαίνει ο στυλεος
Ρε τρελέ βυσματώνεις τον κόσμο μόνος σου ? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ

pagouras

Well-Known Member
Ρε τρελέ βυσματώνεις τον κόσμο μόνος σου ? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ
Τι να κανουμε επρεπε να προστατέψουμε τους πελάτες ,το προσωπικό και εμάς. Και το να κάνεις τεστ στο προσωπικο δν ειναι οικονομικό σπορ, τα ραπιντ της abbott έχουν 150€ η 25αδα. Οποτε όσοι κάνετε self test βάλτε το βαθιά, σε σημείο ενόχληση, να βγει δάκρυ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Δικέ μου , τι έρχεται εξ ανατολής και δεν το μοιράζεσαι ?

Ο ηλιος; :D :p

Αυτος δεν ερχεται εξ ανατολων; ;):cool:

Βεβαια ο φιλος ρατσιστης tamaliamoupiso μπορει να αμφισβητησει ακομη και αυτο. Μπορει να ισχυριστει οτι ο ηλιος ανατελλει απο τη Δυση!!!

Εδω αμφισβητει χιλιαδες επιστημονες γιατρους και γραφει μπουρδολογιες, σε αυτο θα κολλησει;

Η γη ειναι επιπεδη...ο εωσφορος κρυβεται μεσα στα εμβολια...οι αφρικανοι ειναι κατωτεροι ανθρωποι...οι Τουρκοι ειναι αδιστακτοι φονιαδες...οι Πακιστανοι κλεβουν το βιός των Ελληνων...και άλλα τετοια ευτραπελα ειναι ολη η κοσμοθεωρια/βιοθεωρια του.

oreo

Well-Known Member
Τι να κανουμε επρεπε να προστατέψουμε τους πελάτες ,το προσωπικό και εμάς. Και το να κάνεις τεστ στο προσωπικο δν ειναι οικονομικό σπορ, τα ραπιντ της abbott έχουν 150€ η 25αδα. Οποτε όσοι κάνετε self test βάλτε το βαθιά, σε σημείο ενόχληση, να βγει δάκρυ

Φίλε παγουρά έχουν γίνει τα ρουθούνια μου σαν του γαιδάρου, απο τα test. Mην σου πω οτι πρέπει να ίσιωσα και το διάφραγμα :p

Καλά κάνετε και τεσταρεστε είναι ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος. Ακριβό το σπορ όμως

oreo

Well-Known Member
Ο ηλιος; :D :p

Αυτος δεν ερχεται εξ ανατολων; ;):cool:

Βεβαια ο φιλος ρατσιστης tamaliamoupiso μπορει να αμφισβητησει ακομη και αυτο. Μπορει να ισχυριστει οτι ο ηλιος ανατελλει απο τη Δυση!!!

Εδω αμφισβητει χιλιαδες επιστημονες γιατρους και γραφει μπουρδολογιες, σε αυτο θα κολλησει;

Η γη ειναι επιπεδη...ο εωσφορος κρυβεται μεσα στα εμβολια...οι αφρικανοι ειναι κατωτεροι ανθρωποι...οι Τουρκοι ειναι αδιστακτοι φονιαδες...οι Πακιστανοι κλεβουν το βιός των Ελληνων...και άλλα τετοια ευτραπελα ειναι ολη η κοσμοθεωρια/βιοθεωρια του.
Α ρε Δάσκαλε, στο πυρ το εξώτερον τον έστειλες τον άνθρωπο !!!!

• Like
Reactions: tol

vlafo

Well-Known Member
Δάσκαλε
Δώσε και κάποιο credit στον tamaliamoupiso.
Κάτι καλό θα έχει και κάποια από αυτά που λέει δεν είναι όλα σκάρτα,μην τον αποπαίρνεις.
Μου θυμίζεις μια ελληνική ταινία,που λέει η μάνα στον γιο για πολιτικές πεποιθήσεις,
"δε μπορεί βρε παιδί μου να είναι όλοι σκάρτοι κάποιος καλός θα είναι και από δαύτους".

tol

Well-Known Member
Δάσκαλε
Δώσε και κάποιο credit στον tamaliamoupiso.
Κάτι καλό θα έχει και κάποια από αυτά που λέει δεν είναι όλα σκάρτα,μην τον αποπαίρνεις.
Μου θυμίζεις μια ελληνική ταινία,που λέει η μάνα στον γιο για πολιτικές πεποιθήσεις,
"δε μπορεί βρε παιδί μου να είναι όλοι σκάρτοι κάποιος καλός θα είναι και από δαύτους".

Ενταξει, φιλε vlafo...θα το κανω για σενα, επειδη εισαι καλο μου φιλαρακι.

Ωραια...ο σοβινιστης tamaliamoupiso στις 10 αερολογιες γραφει και μια σοφια.

Στις 10 αστοχες βολες ριχνει και μια στο κεντρο του στοχου.

Ικανοποιηθηκες τωρα; Αποκατεστησα την αληθεια για τον φιλο μας;

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Δικέ μου , τι έρχεται εξ ανατολής και δεν το μοιράζεσαι ?

Βλέπω να έρχεται πόλεμος στην Ουκρανία. Με το πρώτο νατοϊκό όπλο που θα τοποθετηθεί εκεί θα την μπουμπουνίσουν οι Ρώσοι. Δεδομένης και της αβουλίας του Μπάιντεν, έχω άσχημο προαίσθημα. Συνυπολογίζοντας βέβαια και τη γενικότερη ησυχία που υπάρχει στον πλανήτη για πάνω από 50 χρόνια, πρωτάκουστο.
Μία που θα τη δούμε τη λάμψη, μία που θα γίνουμε στάχτη.

oreo

Well-Known Member
Βλέπω να έρχεται πόλεμος στην Ουκρανία. Με το πρώτο νατοϊκό όπλο που θα τοποθετηθεί εκεί θα την μπουμπουνίσουν οι Ρώσοι. Δεδομένης και της αβουλίας του Μπάιντεν, έχω άσχημο προαίσθημα. Συνυπολογίζοντας βέβαια και τη γενικότερη ησυχία που υπάρχει στον πλανήτη για πάνω από 50 χρόνια, πρωτάκουστο.
Μία που θα τη δούμε τη λάμψη, μία που θα γίνουμε στάχτη.

Μπλουζα