oreo
Well-Known Member
Ο Δάσκαλος στον oreo δυστυχώς απέτυχε.
Δεν έκανε καλή δουλειά.![]()
Ο Δάσκαλος στον oreo δυστυχώς απέτυχε.
Δεν έκανε καλή δουλειά.![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ακριβώς τόσο καιρό κολλάνε ανενόχλητοι οι εμβολιασμένοι τους γύρω τους αφού δεν τους ελέγχει κανένας αν έχουν κολλήσει τον ιο και μπαίνουν παντού και χωρίς μασκες διασπείροντας τον covid. Και μετά αυτοί με την σειρά τους κολλάνε και τις οικογένειες τους και άλλους. Δεν υπάρχει λογική. Τώρα αν πραγματικά εφαρμοστεί η ακύρωση του πιστοποιητικού για κάποιες μερες μέχρι να βγάλει αρνητικό rapid , το κάνουν έπειτα από κράξιμο που έχει γίνει γι'αυτό τον λόγο...Αλλά και πάλι χωρίς υποχρεωτικό rapid πάλι δεν θα ξέρει ο εμβολιασμένος αν νοσεί, οπότε το πιστοποιητικό δεν θα ακυρώνεται.Meanwhile σουλατσαρουνε όλο αυτο τον καιρό οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν απλόχερα, να τα λέμε και αυτά
Δυστυχώς αυτό είναι η αλήθεια, απο την άλλη η κυβέρνηση συζητάει το ενδεχόμενο επιπλέον μέτρων για τους ανεμβολίαστους και υποχρεωτικότητας ανω των 50. Τι να πειςΑκριβώς τόσο καιρό κολλάνε ανενόχλητοι οι εμβολιασμένοι τους γύρω τους αφού δεν τους ελέγχει κανένας αν έχουν κολλήσει τον ιο και μπαίνουν παντού και χωρίς μασκες διασπείροντας τον covid. Και μετά αυτοί με την σειρά τους κολλάνε και τις οικογένειες τους και άλλους. Δεν υπάρχει λογική. Τώρα αν θα το αλλάξουν, το κάνουν έπειτα από κράξιμο που έχει γίνει γι'αυτό τον λόγο.
E οχι δα ,μην το παμε και στο αλλο ακρο.Οι ανεμβολιαστοι συνεχιζουν να ειναι το μεγαλο αγκαθι και οχι οι εμβολιασμενοι.Οι ανεμβολιαστοι δεν σουλατσαρουν δηλαδη;Να θυμισω ποσοστα ανεμβολιαστων σε αστυνομια και στρατο;Τουλαχιστον εχουμε το ατου οτι προστατευομαστε,οσο αυτο ειναι δυνατον.Και την δυνατοτητα προστασιας,σε οποιο βαθμο,μας την παρεχει το εμβολιο.Η προστασια των ανεμβολιαστων ποια ειναι;Μηδενικη.Το να δειχνουν οι ανεμβολιαστοι με το δαχτυλο τους εμβολιασμενους και να τους κατηγορουν για διασπορα ιου ειναι πραγματικα εκτος λογικης και εκπεμπει θρασος.Meanwhile σουλατσαρουνε όλο αυτο τον καιρό οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν απλόχερα, να τα λέμε και αυτά
ο ιος δεν γνωρίζει εμβόλιο Νικόλα, πλέον όλοι κολάνε όλους, ειδικά αυτοι που συνωστίζονται σε κλειστούς χώρουςE οχι δα ,μην το παμε και στο αλλο ακρο.Οι ανεμβολιαστοι συνεχιζουν να ειναι το μεγαλο αγκαθι και οχι οι εμβολιασμενοι.Οι ανεμβολιαστοι δεν σουλατσαρουν δηλαδη;Να θυμισω ποσοστα ανεμβολιαστων σε αστυνομια και στρατο;Τουλαχιστον εχουμε το ατου οτι προστατευομαστε,οσο αυτο ειναι δυνατον.Και την δυνατοτητα προστασιας,σε οποιο βαθμο,μας την παρεχει το εμβολιο.Η προστασια των ανεμβολιαστων ποια ειναι;Μηδενικη.Το να δειχνουν οι ανεμβολιαστοι με το δαχτυλο τους εμβολιασμενους και να τους κατηγορουν για διασπορα ιου ειναι πραγματικα εκτος λογικης και εκπεμπει θρασος.
Δεν διαφωνω καλε μου φιλε ορεο,αλλα,αληθεια πιστευεις οτι η απαγορευση εισοδου των ανεμβολιαστων σε καφε,μπαρ,στιατορεια ,θεατρα κτλ τους εμποδιζει να συνωστιστουν καπου αλλου;Το θεμα ειναι να πειστουμε εμεις οι ιδιοι για μια σειρα ενεργειων που πρεπει ή δεν πρεπει να γινουν,εξου και η ατομικη ευθυνη.Γιατι αν ο συνωστισμος απο μπαρ και καφε μεταφερθηκε σε εσωτερικους χωρους σπιτιων και αλλων μερων τοτε βρισκομαστε παλι στο σημειο εκκινησης.ο ιος δεν γνωρίζει εμβόλιο Νικόλα, πλέον όλοι κολάνε όλους, ειδικά αυτοι που συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους
Μα γίνεται της πόπης σε σπίτια κ μαγαζιά(δεν υπάρχουν μέτρα), δεν διαφωνώ , απλα πλέον με την όμικρον θα κολλήσουν ολοι, δεν υπαρχει χειροπιαστή προστασία επ αυτου.Δεν διαφωνω καλε μου φιλε ορεο,αλλα,αληθεια πιστευεις οτι η απαγορευση εισοδου των ανεμβολιαστων σε καφε,μπαρ,στιατορεια ,θεατρα κτλ τους εμποδιζει να συνωστιστουν καπου αλλου;Το θεμα ειναι να πειστουμε εμεις οι ιδιοι για μια σειρα ενεργειων που πρεπει ή δεν πρεπει να γινουν,εξου και η ατομικη ευθυνη.Γιατι αν ο συνωστισμος απο μπαρ και καφε μεταφερθηκε σε εσωτερικους χωρους σπιτιων και αλλων μερων τοτε βρισκομαστε παλι στο σημειο εκκινησης.
Επισης να θυμισω οτι η ελευθερη εισοδος και παραμονη των εμβολιασμενων σε εσωτερικους χωρους υποκειται σε κανονισμους οπως διατηρηση αποστασεων,ή τουλαχιστον ετσι θα επρεπε να γινεται,αν καταστηματα αποτυγχανουν να τηρησουν τα μετρα ειναι αλλο θεμα και απτεται της αναγκης υπαρξης μηχανισμων ελεγχου,το κρατος σαφως και φερει ευθυνες για την διαχειριση τηςπανδημιας αλλα ο συμψηφισμος σε αυτο το σημειο ειναι μη αποδοτικος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτά τα ρημάδια τα αντισώματα που δεν τα boostares φταίνεΥπάρχει.
Αν δεν πήγαινα σε ανοιχτό χώρο δεν θα κόλλαγα.
Ναι διπλή μάσκα φορούσα,,εμβολιασμένος ήμουν αλλά μέσα σε πολύ κόσμο δυστυχώς.
Λύσεις υπάρχουν για τα πάντα.
Εμβολιάσου μέχρι να βγει ο ήλιος από τη δύση.Αυτά τα ρημάδια τα αντισώματα που δεν τα boostares φταίνε
εγώ σήμερα είμαι 7η μέρα και ακόμα θετικός βγαίνω σε ράπιντ τεστ. πυρετό δεν έχω, έχω φλέματα και ο κόβιντ παίζει με το μυαλό μου διάφορα παιχνίδια..Από χτες είμαι πάλι περδίκι στην 6η μέρα,οπότε Δευτέρα πάμε για το rapid να βγούμε αρνητικοί να τελειώνουμε.
7η η 9η μέρα είναι το καλύτερο διάστημα να ξέρετε.
Έχει αργήσει κιόλας να το εφαρμόσει.Δυστυχώς αυτό είναι η αλήθεια, απο την άλλη η κυβέρνηση συζητάει το ενδεχόμενο επιπλέον μέτρων για τους ανεμβολίαστους και υποχρεωτικότητας ανω των 50. Τι να πεις
Τι εννοείς?εγώ σήμερα είμαι 7η μέρα και ακόμα θετικός βγαίνω σε ράπιντ τεστ. πυρετό δεν έχω, έχω φλέματα και ο κόβιντ παίζει με το μυαλό μου διάφορα παιχνίδια..
δηλαδή θεωρείς οτι στην παρούσα φάση, χρειάζεται επιπλέον εμβολιασμός?Έχει αργήσει κιόλας να το εφαρμόσει.
Κάποιοι άνθρωποι νιώθουν μια ανάταση ψυχική αρνούμενοι πολλά πράγματα όπως και τον εμβολιασμό και θεωρούν ότι κάνουν κάποιου είδους επανάσταση απέναντι στο κατεστημένο, το κεφάλαιο την εξουσία και άλλες τέτοιες φανφάρες. Με την υποχρεωτικοτητα τον βγάζεις από την δύσκολη θέση και πάμε παρακάτω. Αν οι ανω των 50 ήταν πλήρως εμβολιασμενοι τώρα στις εντατικές θα ήταν 150 άτομα, και στις απλες κλίνες λιγότερα από 1500 άτομα. Τώρα μαζεύονται κατα εκατοντάδες έξω από τα έκτακτα κυρίως ανεμβολίαστοι γιατί ο φόβος και η αβεβαιότητα τους τρομοκρατεί.
Να κανουμε υπεραναλυσεις για τα μαλλιά οκ να το καταλάβω σ ένα βαθμο, το να κάνουμε τόσο φασαρία για τα εμβολια που εχουν σωσει κόσμο και κοσμάκη στα δικά μου μάτια είναι τόσο παράλογο μη πω παρανοϊκό.
Αφού δεν έχεις πυρετό αυτό είναι το βασικό.εγώ σήμερα είμαι 7η μέρα και ακόμα θετικός βγαίνω σε ράπιντ τεστ. πυρετό δεν έχω, έχω φλέματα και ο κόβιντ παίζει με το μυαλό μου διάφορα παιχνίδια..
Και εγω πυρετο γενικα δεν ανεβαζω εχω πολλα χρονια. Το ιδιο συνεβη και με covid.εγώ σήμερα είμαι 7η μέρα και ακόμα θετικός βγαίνω σε ράπιντ τεστ. πυρετό δεν έχω, έχω φλέματα και ο κόβιντ παίζει με το μυαλό μου διάφορα παιχνίδια..
Οχι απλά χρειάζεται είναι επιτακτική ανάγκη για να τελειώνουμε επιτέλους με τον covid, και να μην μας νοιάζουν τα κρουσματα αλλά μόνο οι νοσηλείες κ θάνατοι.δηλαδή θεωρείς οτι στην παρούσα φάση, χρειάζεται επιπλέον εμβολιασμός?