Η ζωη με Covid-19

oreo

Well-Known Member
Το να δινει πιστοποιητικα στους αρνητες σαν να μην υπαρχει αυριο (αντι να τους ωθει στον εμβολιασμο), μαλλον θα ηταν η ηλιθιοτερη (θα ελεγα επικινδυνη) αποφαση για την υγεια του συμπολιτη. Ειδικα οταν αυτα μπορουν ευκολα να ειναι πλαστα και να εχει ο καθενας απο ενα.
Βλέπω σε κόλησα και βλέπεις και εσύ συνομωσίες. Δεν είναι εύκολο το πιστοποιητικό , θα είχαμε όλοι απο ένα. Ευχήσου εσύ και εγώ και όλοι μας η Όμικρον να είναι και το τέλος αυτής της λαίλαπας και σε 10 χρόνια που θα βγαίνουν τα ντοκιμαντέρ με τις πατάτες των αποφάσεων καλά να είμαστε να τα βλέπουμε μαζί τρώγοντας pop corn στα εκάστοτε village.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Τα πλαστα πιστοποιητικα ειναι απο τις λιγες συνωμοσιες που εχουν βαση. Αν μπορει να θεωρηθει συνωμοσια δηλαδη. Ο pagouras ειπε πριν για επισημα 5% εμβολιασμενων που νοσηλεύονται με πλαστό πιστοποιητικό στην Γαλλια. Ειναι θεμα οταν ενας στους 20 ειναι πλαστος.

Yπαρχει ηδη μια ταινια που παιχτηκε village πριν χρονια και μπορεις να πεις οτι εχει προβλεψει τα παντα, αλλα δεν θα την ελεγα και πολυ κολλακευτικη για αυτους που αντιδρουν σημερα.

Σιγουρα ομως θα βγουν ντοκιμαντερ συνωμοσιολογιας οπως το zeitgeist.

oreo

Well-Known Member
Τα πλαστα πιστοποιητικα ειναι απο τις λιγες συνωμοσιες που εχουν βαση. Αν μπορει να θεωρηθει συνωμοσια δηλαδη. Ο pagouras ειπε πριν για επισημα 5% εμβολιασμενων που νοσηλεύονται με πλαστό πιστοποιητικό στην Γαλλια. Ειναι θεμα οταν ενας στους 20 ειναι πλαστος.

Yπαρχει ηδη μια ταινια που παιχτηκε village πριν χρονια και μπορεις να πεις οτι εχει προβλεψει τα παντα, αλλα δεν θα την ελεγα και πολυ κολλακευτικη για αυτους που αντιδρουν σημερα.

Σιγουρα ομως θα βγουν ντοκιμαντερ συνωμοσιολογιας οπως το zeitgeist.
Vag την Όμικρον την μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι φουλ. Αυτό είναι το fact. Επηρεάστηκε ο κόσμος και πίστεψε οτι το εμβόλιο είναι η λύση, ενώ καθ ουσία είναι βοηθητικό όπλο. Λογικά ζείτε σε πόλη και δεν έχετε εικόνα άμεση για το ποιοι κάνουν την διασπορά και με ποιον τρόπο. Στην μικρή όμορφη μου πόλη λοιπόν, οι εστίες που ξεκίνησαν όλα ήταν 2 μαγαζιά και 1 μια επιχείρηση και γαμ....ν όλο το στρουμφοχωριό. Εμβολιασμένοι άπαντες.

vag25

Well-Known Member
Λυση για να μην χρειαζομαστε lockdown και περιορισμους ειναι (αν το κανουμε ολοι, που δυστυχως αυτο δεν θα γινει). Λυση για να νικησουμε 100% τον ιο δεν ειναι.
Οποτε ειναι αναλογα απο την πλευρα που το βλεπεις.

Πας στον πολεμο με λευκη σημαια η με οπλα.

oreo

Well-Known Member
Λυση για να μην χρειαζομαστε lockdown και περιορισμους ειναι (αν το κανουμε ολοι, που δυστυχως αυτο δεν θα γινει). Λυση για να νικησουμε 100% τον ιο δεν ειναι.
Οποτε ειναι αναλογα απο την πλευρα που το βλεπεις.

Πας στον πολεμο με λευκη σημαια η με οπλα.
Μετά απο την τρίπλα που μου έκανες στο άλλο νήμα, δεν σου απαντάω σε τίποτα, εμπάργκο !!!! :p

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Vag την Όμικρον την μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι φουλ. Αυτό είναι το fact. Επηρεάστηκε ο κόσμος και πίστεψε οτι το εμβόλιο είναι η λύση, ενώ καθ ουσία είναι βοηθητικό όπλο. Λογικά ζείτε σε πόλη και δεν έχετε εικόνα άμεση για το ποιοι κάνουν την διασπορά και με ποιον τρόπο. Στην μικρή όμορφη μου πόλη λοιπόν, οι εστίες που ξεκίνησαν όλα ήταν 2 μαγαζιά και 1 μια επιχείρηση και γαμ....ν όλο το στρουμφοχωριό. Εμβολιασμένοι άπαντες.

Ρε φίλε, η Όμικρον προέκυψε πριν 1 μήνα. Εσείς τα περί εμβολίου τα λέγατε από την εποχή του original ΠΑΣΟΚ.

Τελευταία επεξεργασία:

Panos1982

Well-Known Member
Οπως ειπα και πριν δεν γνωριζω γιατι το κανουν αυτο.
Αλλα αν καταφερεις να κολλησεις 2-3 φορες και να αυξησεις λαο στις μεθ, ε θα επρεπε να εχεις κανει το εμβολιο.
Αν αφαιρεσεις την λεξη χαζομαρα, η προηγουμενη απαντηση μου νομιζω θα σε καλυψει. Εχει μια λογικη (παραπανω απο λογικη για μενα). Αν θελεις να την δεις δηλαδη.

Vag νομίζω κατανοείς κ μονος σου χωρις να χρειάζεται να εξηγω οτι αυτο δεν ειναι λογικο επιχειρημα.
Εν τελη μπορει η κυβερνηση μεθαυριο να πει οτι οι ανεμβολιαστοι κολλανε πεφτει το οξυγονο τους εκπέμπουν περρισοτερο διοξειδιο του ανθρακα κατα την αναπνοή τους λογο του μειωμενου οξυγονου τους κ ρυπαίνουν το περιβαλλον με αποτελεσμα να τους ριξουμε προστιμο περιβαλλοντολογικων ρυπων κ εξ αιτιας τους αυξανεται μεσω του αυξημενου διοξειδιου η θερμοκρασία του πλανητη κ ο ρυθμος που λιωνουν οι παγοι στην ανταρκτικη.
Εγω θα πεσω απ τα συννεφα, εσυ μπορεις να δικαιολογησεις την αποφαση τους λεγοντας οτι περνουν μετρα για το περιβάλλον.
Και να συνεχίζεται η ιδια συζήτηση.
Εφ οσων δεν βλεπεις προβλημα στο να μην δικαιουτε πιστοποιητικο νοσησης και ελευθερια κυκλοφοριας μιας που δεν αποτελει κινδυνο ενας που νοσησε
Τοτε δεν εισαι αντικειμενικος συνομιλητης κ οτι κι αν ακους θα το δικαιολογεις οσο παραλογο κι αν ειναι.
Δυστηχως δεν μπορω να συνεχίσω τη συζητηση γτ χανει το νοημα κι αυτος ο διάλογος λογο αμετροεποιας.
Περιμενω μιαν επιστημονικη απαντηση γιατι ενας που νοσησε να μην λαμβανει πιστοποιητικο ελευθερης μετακίνησης εφ οσων δεν αποτελει κινδυνο εστω για 2 μηνες.
Δε θα βρεις.
Εγω σαν αρρωστο μυαλο και μεγας συνομωσιολογος λεω οτι το κανουν επιτηδες για να τιμωρούνται οσοι δεν κανουν το εμβολιο κ ειναι ενας ακομα μοχλος πιεσης, κι αυτο ειναι το μοναδικο τους κινητρο για τη ληψη αυτης της αποφασης.
Η αγνη κ αθωα επιστημη ας μου δωσει μια λογικη απαντηση που με αγαπαει κ νοιάζεται για την σωματικη κ ψυχικη μου υγεια , γιατι δεν με αφηνει να κυκλοφορω ελευθερος 2 μηνες να πιω τον καφε μου η το ποτό μου να νιώσω κι εγω ευχαριστα να μ φτιαξει η διάθεση αφου νοιαζεται για μενα κ το καλο μου εφ οσων αυτους τους 2 μηνες δεν αποτελω κινδυνο ?

Τελευταία επεξεργασία:

vag25

Well-Known Member
Vag νομίζω κατανοείς κ μονος σου χωρις να χρειάζεται να εξηγω οτι αυτο δεν ειναι λογικο επιχειρημα.
Εν τελη μπορει η κυβερνηση μεθαυριο να πει οτι οι ανεμβολιαστοι κολλανε πεφτει το οξυγονο τους εκπέμπουν περρισοτερο διοξειδιο του ανθρακα κατα την αναπνοή τους λογο του μειωμενου οξυγονου τους κ ρυπαίνουν το περιβαλλον με αποτελεσμα να τους ριξουμε προστιμο περιβαλλοντολογικων ρυπων κ εξ αιτιας τους αυξανεται μεσω του διοξειδιου η θερμοκρασία του πλανητη κ ο ρυθμος που λιωνουν οι παγοι στην ανταρκτικη.
Εγω θα πεσω απ τα συννεφα, εσυ μπορεις να δικαιολογησεις την αποφαση τους λεγοντας οτι περνουν μετρα για το περιβάλλον.
Και να συνεχίζεται η ιδια συζήτηση.
Εφ οσων δεν βλεπεις προβλημα στο να μην δικαιουτε πιστοποιητικο νοσησης και ελευθερια κυκλοφοριας μιας που δεν αποτελει κινδυνο ενας που νοσησε
Τοτε δεν εισαι αντικειμενικος συνομιλητης κ οτι κι αν ακους θα το δικαιολογεις οσο παραλογο κι αν ειναι.
Δυστηχως δεν μπορω να συνεχίσω τη συζητηση γτ χανει τι νοημα κι αυτος ο διάλογος.
Περιμενω μιαν επιστημονικη απαντηση γιατι ενας που νοσησε να μην λαμβανει πιστοποιητικο ελευθερης μετακίνησης εφ οσων δεν αποτελει κινδυνο εστω για 2 μηνες.
Πανο δεν σε καταλαβαινω ειλικρινα.
Δεν εχω ψηφισει ποτε αυτη τη κυβερνηση, εσυ μπορει και να το εχεις κανει.

Αν δεν ειναι αντικειμενικος ομιλητης αυτος που ακολουθει μονο τα της επιστημονικης κοινοτητας και αντιλαμβανεται οτι το θεμα δεν ειναι πολιτικο αλλα επιστημονικο/ιατρικο τοτε ποιος μπορει ειναι;

Καποιος που τρεφεται απο θεωριες συνωμοσιας ειναι αντικειμενικος ομιλητης πιστευεις;

Η επιχειρηματολογια μου παντα περναει απο το πρισμα της επιστημης.

Η εξηγηση μου, χωρις να εχω περισσοτερες πληροφοριες, ειναι οτι θελουν να κανεις το εμβολιο και βρισκουν τροπους να το κανεις (γιατι οφείλεις να το κανεις συμφωνα με την κοινη επιστημονικη λογικη). Δεν ξερω γιατι δεν σου αρκει αυτη η απαντηση.
Μια θα το κανουν με υποχρεωτικότητα, μια δεν θα σου δωσουν δικαιωμα να εχεις πιστοποιητικο. Εσυ το βλεπεις ως θεωρια συνωμοσιας για να μας ελεγχουν οι μεγαλες δυναμεις, εγω το βλεπω ως τροπο για να σε κανουν να εμβολιαστεις (συμφωνα με την κοινη λογικη).
Πετυχημενος τροπος? Σωστος? χουντικος? Αυτο ειναι αλλη κουβεντα. Εδω δεν κρινω την στρατηγικη τους. Αλλωστε οι πολιτικες συζητησεις απαγορευονται.

Το παραδειγμα σου με το οξυγονο δεν το καταλαβαινω. Εχει βγει καποιο επιστημονικο paper για αυτο; Γιατι για την αναγκαιοτητα του εμβολιου, υπαρχει επιστημονικη συναινεση. Οποτε οχι δεν συμφωνω με οτι πουνε, αλλα με ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ.

Ευχομαι αυτη τη φορα να εγινα κατανοητος.

Τελευταία επεξεργασία:

Panos1982

Well-Known Member
Το παραδειγμα σου με το οξυγονο δεν το καταλαβαινω. Εχει βγει καποιο επιστημονικο paper για αυτο;

Δεν με απασχολει η κυβερνηση ουτε το αν καποιος κανει εμβολιο η οχι εφ οσων αυτο γίνεται με κοσμιο κ δημοκρατικο τροπο.

Δειξε μου εσύ ενα paper που να λέει ότι αποτελω κινδυνο κ δεν δικαιουμε πιστοποιητικο νοσησης οταν εχω περασει κοβιντ κ για το κοινο καλο πρέπει να απαγορεύεται η είσοδος μου σε κλειστους χωρους μετα το περας της νοσησης μου διότι εξ ακολουθω να μεταδιδω για τους γυρω μου.
Περιμενω paper.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Δεν με απασχολει η κυβερνηση ουτε το αν καποιος κανει εμβολιο η οχι εφ οσων αυτο γίνεται με κοσμιο κ δημοκρατικο τροπο.

Δειξε μου εσύ ενα paper που να λέει ότι αποτελω κινδυνο κ δεν δικαιουμε πιστοποιητικο νοσησης οταν εχω περασει κοβιντ κ για το κοινο καλο πρέπει να απαγορεύεται η είσοδος μου σε κλειστους χωρους μετα το περας της νοσησης μου διότι εξ ακολουθω να μεταδιδω.
Περιμενω paper.
Μα δεν θα βρεις τετοιο paper πιθανοτατα, γιατι λογικα εχεις καποια αντισωματα για καποιο διαστημα (εκτος αν εχω χασει επεισοδια). Για αυτο και γραφω οτι αλλο θελουν να πετυχουν (προς την σωστη κατευθυνση για να κανεις το εμβολιο), πιθανον με πλαγιο τροπο. Οπως εγινε και με την υποχρεωτικότητα.

Αλλα δεν το εχω ψαξει περισσοτερο οπως ειπα (αν υπαρχει λογικη σε αυτο). Ειναι η μονη λογικη που μπορω να δωσω προσωπικα. Οποιος γνωριζει κατι περισσοτερο ας το γραψει.

Τελευταία επεξεργασία:

Panos1982

Well-Known Member
Στην Δανία vag για μπεις καπου δεν σε ρωτάνε αν εχεις εμβολιο σου ζητανε αρνητικο μοριακο το οποιο παρέχεται δωρεαν απ το κρατος. Εφ οσων το εχεις μπαινεις οπου θελεις. Δεν ειναι κριτήριο το εμβολιο ειναι κριτηριο το να εισαι καθαρος απο κοβιντ. Αν δε το εχεις δε μπορεις να μπεις ουτε σε αστικο λεωφορείο (ακομα κι αν εχεις κανει 5 δοσεις). Τι δουλειά εχεις αλλωστε στο λεωφορείο αν εισαι θετικος ?
Εδω κ στις περισσότερες χωρες κριτηριο δεν ειναι αν εισαι υγιης ή αρρωστος αλλα αν εχεις εμβολιο ασχετως αν εισαι υγιης ή οχι.
Αυτη της Δανίας ειναι ληψη μετρων προς τη σωστη κατεύθυνση κ ιση μεταχειριση προς ολους κ για το κοινο καλο της συνολικης υγειας του πληθυσμού,σεβομενοι ταυτοχρονα την προσωπικη βουληση του καθενος, ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Η Δανία δε κανει διακριση σε εμβολιασμενους και μη αλλα κανει διακριση σε υγιής και μη.
Εδω στην Ελλαδα συγκεκριμενα ζουμε το θεατρο του παραλογου......
Καλημέρες ^^

Τελευταία επεξεργασία:

vag25

Well-Known Member
Εχουμε ας πουμε 2 βηματα,
1. οδηγιες who, 2. εκτελεση τους απο τις κυβερνησεις.

1. Οι οδηγιες του WHO ειναι συγκεκριμενες για την αντιμετωπιση της πανδημιας. Εμβολιασμος σε παγκοσμιο επιπεδο ξεκινωντας απο τους μεγαλους σε ηλικια και κατεβαινουμε ολοι μαζι σε ολο και πιο μικρες ηλικιακα ομαδες.

2. Οι κυβερνησεις αυτο ακριβως ακολουθουν (εδω ξεκιναει η πολιτικη: στον τροπο που θα το καταφερουν). Η μια κυβερνηση οπως ελεγε ο George καπου, μπορει να μην χρειαζεται να κανει και πολλα για να το πετυχει. Σου ερχεται το χαρτι και πας χωρις αντιρρηση (ονειρο). Η αλλη μπορει να σου δινει επιδομα για να το κανεις. Αλλη GB στο κινητο. Αλλη κυβερνηση μπορει να σε πηγαινει σηκωτο που λεει ο λογος στο εμβολιαστικο. Αλλη να σου δινει δωρεαν μασαζ, αλλη ενα ταξιδι σε 5στερο κτλ κτλ.
Εδω κρινονται οι κυβερνησεις σε τι βαθμο το καταφεραν και στους τροπους που χρησιμοποιησαν. Και τελικα ποσους ανθρωπους εσωσαν.

Σιγουρα μπορουμε να κρινουμε και την δικη μας κυβερνηση με αυτον τον τροπο. Οπως θα κανουμε και την αυτοκριτικη μας. Κατα την γνωμη μου τοσο η Ελληνικη κυβερνηση(τα νουμερα μιλανε απο μονα τους) οσο και ο πολιτες (που δεν εμβολιαστηκαν ή αργησαν ενω η κυβερνηση τους εδινε την επιλογη) κινηθηκαν σε εξαιρετικα χαμηλα επιπεδα σε αυτη τη πανδημια. Σκετη απογοητευση για μενα.
Και εδω θα ερθει το κλασικο, οτι η κυβερνηση ειναι ο καθρεφτης μας.

Καλημερα :)

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στην Δανία vag για μπεις καπου δεν σε ρωτάνε αν εχεις εμβολιο σου ζητανε αρνητικο μοριακο το οποιο παρέχεται δωρεαν απ το κρατος. Εφ οσων το εχεις μπαινεις οπου θελεις. Δεν ειναι κριτήριο το εμβολιο ειναι κριτηριο το να εισαι καθαρος απο κοβιντ. Αν δε το εχεις δε μπορεις να μπεις ουτε σε αστικο λεωφορείο (ακομα κι αν εχεις κανει 5 δοσεις). Τι δουλειά εχεις αλλωστε στο λεωφορείο αν εισαι θετικος ?
Εδω κ στις περισσότερες χωρες κριτηριο δεν ειναι αν εισαι υγιης ή αρρωστος αλλα αν εχεις εμβολιο ασχετως αν εισαι υγιης ή οχι.
Αυτη της Δανίας ειναι ληψη μετρων προς τη σωστη κατεύθυνση κ ιση μεταχειριση προς ολους κ για το κοινο καλο της συνολικης υγειας του πληθυσμού,σεβομενοι ταυτοχρονα την προσωπικη βουληση του καθενος, ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Η Δανία δε κανει διακριση σε εμβολιασμενους και μη αλλα κανει διακριση σε υγιής και μη.
Εδω στην Ελλαδα συγκεκριμενα ζουμε το θεατρο του παραλογου......
Καλημέρες ^^

Είσαι σίγουρος ότι σου ζητάνε αρνητικό μοριακό για να μπεις οπουδήποτε ακόμα και αν είσαι εμβολιασμένος? Εδώ από το site της Δανίας δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Panos1982

Well-Known Member
Γεια σου cvial, ναι ειμαι σιγουρος γιατι παιδικος μου φιλος που ζει κ εργαζεται στην Δανια ως οδοντιατρος , ηρθε διακοπες το καλοκαιρι εδω και μου τα μετεφερε ο ιδιος. Ετσι ισχυε τουλαχιστον μεχρι τον Αύγουστο που τα συζητησαμε.
Με αυτον τον τροπο λειτούργησαν ολο το 21.
Δεν ξερω τωρα με την ομικρον αν εχει αλλαξει κατι στην πολιτικη τους απεναντι στο νεο κυμα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή το διάβασα που το έγραψες και μου κίνησε την περιέργεια γιατί δεν το έχω ξανασυναντήσει έκανα μια έρευνα στο net και δεν βλέπω να προκύπτει από κάπου. Θα το ψάξω και αύριο που θα έχω περισσότερο καιρό για το παρελθόν. Πάντως τώρα ισχύει ότι ισχύει και σε άλλες χώρες, νόσηση, εμβολιασμός, αρνητικό τεστ. Ένα από τα 3.

Panos1982

Well-Known Member
Να το ψαξεις , εγω δεν το εχω ψαξει στο γκουγκλ, οτι ξερω ειναι απο τον άνθρωπο που ζει εκει.
Μου ειπε οτι οι εμβολιασμοι ειναι σε πολυ υψηλα ποσοστα, οτι το κρατος παρέχει δωρεάν μοριακα (οχι ραπιντ)
Οτι στα λεωφορεία μπαινουν μονο οσοι μπορούν να ειναι καθισμένοι σε θεσεις κ οχι όρθιοι δλδ αν εχει 30 θεσεις θα μπουν 30 ατομα και κανεις παραπανω.
Υπαρχει μια μειωση σε κλειστους χωρους σε χωρητικότητα στο 85% περιπου και για να μπεις σε κλειστο χωρο αρκει η επιδειξη αρνητικού μοριακου ασχετως αν εισαι εμβολιασμενος ή οχι. Οι περισσοτεροι βεβαια εκει ειναι σε ποσοστό ανω του 80%.
Οι μασκες ηταν προαιρετικές και σχεδον δε τις φορουσε κανεις σε κανεναν χωρο ουτε σε εσωτερικό.
Αυτα πανω κατω.
Αλλα οπως ξαναλεω συναντηθηκα μαζι του τον Αυγουστο και δεν ξερω μεχρι ποσο ισχυσε αυτο απο κει κ περα κ τι εχει αλλαξει τωρα με την ομικρον.

bobby

Well-Known Member
Βλέπω σε κόλησα και βλέπεις και εσύ συνομωσίες. Δεν είναι εύκολο το πιστοποιητικό , θα είχαμε όλοι απο ένα. Ευχήσου εσύ και εγώ και όλοι μας η Όμικρον να είναι και το τέλος αυτής της λαίλαπας και σε 10 χρόνια που θα βγαίνουν τα ντοκιμαντέρ με τις πατάτες των αποφάσεων καλά να είμαστε να τα βλέπουμε μαζί τρώγοντας pop corn στα εκάστοτε village.
… χτενίζοντας την πλούσια χαίτη μας……:p:p:p:p:p:p (Το σημαντικότερο ξέχασες)

akishellas3

Well-Known Member
Σας μεταφέρω λόγια:

Εχω δυο πολύ καλές φίλες γιατρούς γυναίκες λίγο πιο πάνω από 50 ετών και οι δυο. (OXI άπλα γνώστες). Με την μια κάνω και παρέα συχνά.
Και οι δυο είναι παθολόγοι και είναι από την πόλη μου.

Όσο έλειπα ταξίδι με πρώτο lockdown και Covid ήμουν σε επαφή και με τις δυο διότι με την κοπελίτσα που ήμουν μαζί τις είχε δέκατα και βήχα και επίσης όταν ήμουν παλαιότερα άρρωστος μόνο σε αυτές πήγαινα.
Τελικά τόσες ώρες κλεισμένοι σε Hotel με κλιματισμό μάλλον από εκεί ήταν,τους έβαλα να το καθαρίσουν γιατί μας αρρωστενε.

Με την πρώτη συναντηθηκαμε πριν λίγες μέρες & την ρώτησα ρε συ τι γίνεται?
Γιάννη μου λέει,υπάρχει ο ιός άλλα λένε και πολλά ψέμματα και να μην κάνεις το εμβόλιο αν έρθει να περιμένεις πολύ καιρό...αυτό γιατί εγώ ταξιδεύω φυσικά.

Πάμε στην δεύτερη:
Όταν γύρισα από το ταξίδι στο αεροδρόμιο μου κάναν Test με μπατονετα μέσα από το στόμα (φαρυγγικό επίχρισμα) PCR με στέλνει μήνυμα και με ρωτάει:
Να σε ρωτήσω κάτι Γιάννη;Τι τεστ σου έκαναν; αίματος,με rapid test ποιοτικό IgM /IgG?
Η pcr από ρινοφαρυγγικο επίχρισμα;

Την απαντάω εγώ με τι έκανα και ρωτάω αν είναι αξιόπιστο & μου λέει:

Τίποτε δεν είναι αξιόπιστο πολύ.Θα σου πρότεινα να κάνεις και τεστ αντισωμάτων αρκετά αξιόπιστο.Είπα την ................ και το έφερε. IGMIGG 60 euro.Εγώ το κάνα σήμερα.Κοστίζουν γιαυτό δεν τα κάνουν στο γενικό πληθυσμό.
Αν κι αυτά είναι αρνητικά και η pcr που έκανες και σε 14 μέρες δεν έχεις τίποτε όλα καλά.

Κάνει κι ο.....(γιατρος}............rapid με 20 ευρώ αλλά δεν το θεωρώ τόσο αξιόπιστο.(το τεστ).

Ρωτάω εγώ:
Αν πχ. κόλλησα την προτελευταία μέρα κάτι αυτό θα φαινόταν στο τεστ την επόμενη που με το έκαναν το τεστ?Η ο ιός θα είχε εκκόλαψη τις επόμενες μέρες?

Μου λέει:
Σωστό.Γι'αυτό λέω κάνε και το τεστ αντισωμάτων στο τέλος αυτής της εβδομάδας.
Αν ο ιός έχει επώαση 14 μέρες η pcr σαφώς και δεν θα έδειχνε... Γι αυτό το λέω.
Γι'αυτό σε βάζουν καραντίνα.

Η άποψη η δικιά μου είναι ότι κυριαρχεί και το ψέμα και η τρομοκρατία πολύ μέσω ΜΜΕ.
Επίσης πιστεύω ότι υπάρχει ο ιός γιατί κόλλησε και ο ανιψιός μου,δεν είχε γεύση και όσφρηση και είχε δέκατα. Βγήκε θετικός.

Με κάνει να μου δημιουργούν ερωτήματα:
Ταϊλάνδη η δεύτερη η τρίτη χωρά που κόλλησε μαζί με την Σιγκαπούρη.
75 εκατομμ. πληθυσμού με 4500 κρούσματα & 70 νεκρούς.
Είχαν μόνο Lockdown τον Μάρτιο-Απρίλιο με μια μικρή απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 11-5 βράδυ.
Βλέπω καθημερινά τα club πίτα και κάνουν festivals με χιλιάδες κόσμο.
Στα σχολεία τα παιδάκια φοράνε μάσκα αλλά στα κλαμπ ελεύθερα.
Βιετνάμ σαν να μην συμβαίνει τίποτα όπως και άλλες χώρες τις Ν.Α. Ασιας.

Παιδιά ψεκασμένος δεν είμαι με κάνουν ψεκασμένο οι ίδιοι τους όταν βλέπουμε επιστήμονες να διαφωνούν και όταν βλέπω φεστιβάλ με χιλιάδες κόσμο σε Ασιατικές χώρες.

Επίσης το νοσοκομείο τις πόλης μου πάντα κάθε χειμώνα ήταν πίτα στους γριπωμενους και αρρώστους οι γιατροί δεν προλαβεναν και έξω από το νοσοκομείο εκατοντάδες αμάξια.

Κάτι τελευταίο....Όλοι οι άνθρωποι φοβούνται τον θάνατο όπως και εγώ ο οποίος με το παραμικρό θα πάρω αντιβίωση και είμαι υπέρ των φαρμάκων και τις επιστήμης.
Αν ήταν τόσο θανατηφόρα επιδημία ο κόσμος και οι νέοι θα κλεινοντουσαν από μονοί τους μέσα χωρίς τα Lockdown.
Επίσης οι μονοί που δεν προφυλασονται είναι οι ηλικιωμένοι,πρώτοι στα παζάρια,πάρκα,πλατείες.

Πιστεύω ναι,αλλά ΟΧΙ στην υπερβολή που μας παρουσιάζεται από τα τρομοκρατικά ελληνικά κανάλια.

Προβολή συνημμένου 30167
Ρε φίλε τι δικαιολόγησε η τι απολογησε . Πότε έλεγαν αλήθειες τα κανάλια κ οι γλυφτες τους ; Την άποψη σου λες κ καλά κάνεις,αυτό είναι ελευθερία της άποψης .ο καθένας έχει την δικιά του άποψη να κρίνει.
Στο πρώτο λοκνταουν δούλευα δεν σταμάτησα καθόλου σε ένα κλειστό χώρο σαν στάδιο του μπάσκετ όπου σπάνια χρησιμοποιούσαμε μάσκα ακόμα κ τώρα έπειτα από δύο χρόνια ,μας ερχοντε έμποροι από όλη τη χώρα . Πάμε πάλι από την αρχή όταν λοιπόν στις αρχές βίωνα το πρώτο λοκνταουν κ ήμουν καθημερινά στη δουλεια έμπαινα κ μπαίνω σε ένα τεχνολογικό Σιτέ που προς εκπλήξει μου λες κ βλεπωντας ειδήσεις τρόμαζε τον κόσμο ανοίγοντας Θεμς με το κοβιντ κ οποιαδήποτε διαφορετικη άποψη ήταν μη αποδεκτή,αποφάσισα κ εγώ να πω την γνώμη μου σύμφωνα με αυτά που βίωνα καθημερινώς κ όχι σύμφωνα με αυτά που βίωνε κάποιος καθημερινώς κλεισμένος στο σπίτι βλεπωντας τηλεόραση. Κ ποια είναι η πλάκα ; Οι περισσότεροι στόκοι πιστεύανε την τηλεόραση όσοι ήταν κλεισμένοι ...καλά να πάθουν ...τα μάτια τους δεν τα πιστεύουν . εντωμεταξυ το να είναι κλεισμένος μέσα κάποιος κ να χρησιμοποιει συνέχεια μάσκα μάντεψε αν του κάνει καλό στο να έχει ανοσία κ δε μιλάμε για ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας .εκεί που δουλεύω λοιπόν σε δύο χρόνια έχει φύγει ένας από κορονοιο κ αυτός είχε προβλήματα καρδιάς αλλά φυσικά... πήγε από κορονοιο. Παρα πολλοί έχουν νοσήσει που λογικά κ εγώ θα είχω νοσήσει αλλά θα το πέρασα στο ντουκου αλλά αν ήμασταν όλοι πάνω από μια τηλεόραση κλεισμένοι θα είχαμε πεθάνει από το φόβο μας κ θα βγάζαμε ένα σωρό καρκίνους από το άγχος μας . Απολογισμός σε τουλάχιστον 1500-2000ε άτομα καθημερινός ένας από κορονοιο ηλικίας 70 περίπου με πρόβλημα καρδιάς...τελοσπαντων πάμε παρακάτω είναι της νέας ανώμαλης λογικής το κάθε φυσιολογικό το κάνουμε πλέον ανώμαλο , τα ΜΜΕ εκεί που ήταν για κλείσιμο ξαφνικά κάνουν υπερπαραγωγές... Ξαφινοο θάνατοι παντού ακόμα κ ποδοσφαιριστών . Η δικιά μου σε ένα γνωστό νοσοκομείο στο κεντρο νοσούν οι 7 στους δέκα από κορονοιο με δύο κ τρεις δόσεις εμβολίου . Έχουν τρομοκρατήσει τον κόσμο κ δεν τον αφήνουν ελεύθερο ακόμα κ να επιλέξει ... Σας αγαπούν τόσο πολύ που το μόνο που τους νοιάζει είναι να σας κάνουν το μπολι χωρίς προτιστως να σας κάνουν τεστ αντισωμάτων μήπως το έχετε περάσει κ δεν χρειάζεται . Άλλο κορυφαιοο γιατροί αναγνωρισμένοι αλλος με Νόμπελ κτλ δεν τους εμφανίζουν καθολου. Η αλήθεια είναι πως αν περάσετε τον κορονοιο έχετε κάλυψη περίπου ένα χρόνο κ τώρα το κάνουν για τρεις μήνες τα τζιμανια εδώ κ ο θεός βοηθος... Βγήκε τις προάλλες γιατρός στην ΕΡΤ κ είπε ότι τσοδ συχνά η μια δόση του εμβολίου μετά την άλλη δεν ξέρει τι μπορεί αν δημιουργήσει στον κάθε οργανισμό ...νευροχορουργος....κ μινανε έτσι στο πάνελ ....μα γιατί έπρεπε να το πει κάποιος γνωστής . Εδώ χωρίς να είσαι γιατρός ένα αμφιβολου ποιότητας εμβόλιο κάθε τρις η τέσσερεις μήνες συνεχόμενα λογικό είναι ότι κάτι μπορεί αν σου δημιουργήσει... ο οργανισμός μας δεν είναι να του χώνουμε ότι να ναι κάθε λιγο κ δεν έχουμε τον ίδιο οργανισμό μεταξύ μας . Ακόμα κ sites είναι γνωστό ότι περνούν λεφτά για τον κοβιντ κ άσχετα με τις ειδήσεις προσπαθούν όλα να πάρουν ένα κομμάτι.
Με αποδείξεις πλέον οι μεγαλύτεροι συνομοσιολωγοι είναι τα ΜΜΕ κ οι γλυφτες τους . Ένα σωρό ψέματα από τα κάθε πιονακια που κυβερνούν κάθε χώρα κ πόλοι επιτήδειοι πιστεύουν ότι έχουν αυτοί την ίδια αντιμετώπιση με εμάς ακόμα κ στην πρόληψη υγείας .... Μα καλά που ζείτε....ξαφνικά ενδιαφέρθηκαν για την υγεία σας ενώ τα αφεντικά τους θέλουν μείωση του πληθυσμού που όντως είναι πολύς κ είναι αλήθεια . Σας φέρνουν ένα σωρό λάθρο για να μη μειωθεί δήθεν ο πλυθησμος σας κ σε αυτούς δεν κάνουν αναγκαστικά εμβόλια ...επίσης ούτε πληρώνουν ένα σωρό για να μείνουν στην χώρα σας κ εσάς σας έχουν με τον ίδιο μισθό βασικό εδώ κ μια δεκαετία δηλαδή χεσμενους . Οι πιο πολύ μένετε με μπαμπά μαμα Παπου γιαγιά κ δεν σκέφτεστε για οικογένεια διότι δεν τα βγαζετε στην τελικη ...αλλά αντί να τα δώσουν σε εσάς να κάνετε οικογένειες σας φέρνουν άλλους ...κ αντι τους άλλους μιας που θέλουν να τους βοηθήσουν να τους δώσουν λεφτά να μείνουν στις χώρες τους τους φέρνουν εδω....ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑς ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΠΟΛΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ(Η ΑΛΗΡΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΡΝ ΣΑς ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ...ΟΠΩς ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ) ΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕς ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ...
Μια κοινωνία που το ανώμαλο πάει να γίνει φυσιολογικό ,να υπάρχει γονέας ένα γονέας δύο ,στα δημοτικά να διδασκωντε αναωμαλλα ,τα παιδιά να μεγαλώνουν με ένα τάμπλετ κ μόνα τους χωρίς την επίβλεψη των γωνιών τους . Οι γονείς κ όχι μόνο αυτοί απλά να δουλεύουν για Νάτα βγάζουν πέρα σαν ρομπότ (κυριολεκτικά σαν ρομπότ σε μερικά χρονακια ). Οικογένειες αν μη γίνουμε διότι ο πρακτικός χρημάτων πηγαίνει μόνο στους γλυφτες κ οι υπνωτισμενοι συμβιβαζοντε με 500-600ρ μένοντας κλεισμένοι σε ένα σπίτι κ σε ένα ίντερνετ ...άντε καλό μετερβρσε υπνωτισμενοι . Και παρα πολλά άλλα ...αλλά σας αγαπάνε ,θέλουν το καλό σας ...θέλουν την εξελιξη...σας... διότι το πάτε καλα.....ειστε υπνωτισμενοι ....οι ίδιοι που βγάζουν ιούς σας προσφέρουν τις δήθεν θεραπειες κ μετά φτου και πο την αρχή . Το δούλεμα είναι μεγάλο ....πολύ μεγαλο.... στην αρχή σας είπαν για νυχτερίδες κτλ .κ όμως ακόμα κ αυτό πιστέψατε χωρίς να ψάχνετε η να ψαχτειτε ... Τελοσπαντων οταν θα ξυπνήσουν πολλοί θα είναι αργά...το θέμα είναι προλαβαίνουν για τα παιδιά εγγόνια κτλ εκτός αν δεν τους νοιάζει...

Μπλουζα