Η ζωη με Covid-19

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εχτες εμφάνισα πυρετο το πρωι κ τα σελφ τεστ έδειχναν αρνητικα μεχρι τ απογευμα.
Το βραδυ που εκανα γυρω στις 12 βγηκε θετικο.
Θα παω τωρα για μοριακο.
Σημερα γενικα αισθανομαι καλυτερα απ οτι χτες.

Γερά Πάνο, σου εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σε βρει υγίεσταστο και με ένα πιστοποιητικό νόσησης για να μπορείς να πίνεις τα ποτάκια σου χωρίς περιορισμούς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Λέμε και κράζουμε την Ελλάδα για πολλά
Αλλά ρε παιδιά αυτή η κωμωδία με το PLF form της Ισπανίας δεν υπάρχει !
Άνθρωποδιωκτες είναι οι τύποι λέμε !

oreo

Well-Known Member
Mood of the night !

Συνημμένα

• Screenshot_20211231_214914.jpg
    Screenshot_20211231_214914.jpg
    289.8 KB · Προβολές: 115

oreo

Well-Known Member
Λίγο πριν το γύρισμα του χρόνου εύχομαι σε όλα τα μέλη Χρόνια Πολλά με υγεία και πολλά μαλλιά!
Φίλε ούτε ο μάγος με τα δώρα να ήσουν, με το που το είπες κοιτάχτηκα καθρέφτη και η ευχή σου πραγματοποιήθηκε!!!
Εύχομαι Σημαιοφόρο την τύχη και Παραστάτη την υγεία , στα καλωρίζικα του νέου έτους.

Υ.Γ Εύχομαι Cvial για πολλά χρόνια ακόμα να "δίνεις" στο φόρουμ :cool:

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Καλησπέρα στην παρέα και Καλή Χρονιά (σε όλους).
Πως πάει η ανοσία του κοπαδιού; Δεν μάζεψε αρκετό χρήμα ο κτηνίατρος μπας και σταματήσουμε το τρύπημα; ή θα συνεχίσουμε μέχρι και τη "χαριστική δόση".

Περαστικά στους αρρώστους.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Τροφή για σκέψη https://youtu.be/48OExeOeUFk Όποιος βρει τρεις μάσκες φορεμένες κερνάω μπύρα.

Vag για έλεγξε στα hoaxes μήπως είναι ψευδείς ειδήσεις..(ναι, αυτά των χημικών, στρατιωτικών, νοσοκόμων και κηπουρών δημοσιογράφων που έχουν όμως κριτική σκέψη!)

witcher

Well-Known Member
Καλησπέρα στην παρέα και Καλή Χρονιά (σε όλους).
Πως πάει η ανοσία του κοπαδιού; Δεν μάζεψε αρκετό χρήμα ο κτηνίατρος μπας και σταματήσουμε το τρύπημα; ή θα συνεχίσουμε μέχρι και τη "χαριστική δόση".

Περαστικά στους αρρώστους.
η νέα μετάλλαξη σε κολλάει για πλάκα. Είτε έχεις είτε δεν έχεις εμβολιαστεί. Οι περισσότεροι που κόλλησαν τώρα είναι εμβολιασμένοι επειδή βγήκαν σε κλειστούς χώρους χωρίς μάσκες (εστίαση) τις μέρες των εορτών, εκεί που δεν μπορούν να μπουν ανεμβολίαστοι. Και μετά κολλάνε και τις οικογένειες τους και έτσι γίνεται χαμός από κρούσματα και εξαπλώνεται ο covid.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!! Και το νέο έτος να είμαστε όλοι σαν τον @oreo σε μαλλί. Τώρα ελπίζω η ευχή να δουλέψει φουντωνοντας το δικό μας μαλλί και όχι κάνοντας τον oreo έτσι :p:p:p

Συνημμένα

• Consider-DS-Labs-shampoo-for-hair-loss2016.jpg
    Consider-DS-Labs-shampoo-for-hair-loss2016.jpg
    122.9 KB · Προβολές: 94

nick90

Well-Known Member
Τελικά αποδείχτηκε ότι και ο oreo έχει όντως θεματάκι μπροστά. Ουδείς χωρίς απώλειες τριχών σε αυτό το φόρουμ τελικά. :p

Καλη χρονια σε όλους, με υγεία πάνω από όλα. Αν έχουμε αυτό, τα υπόλοιπα έρχονται...

ΙΟΥΛΙΟΣ

Verified MM member
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!! Και το νέο έτος να είμαστε όλοι σαν τον @oreo σε μαλλί. Τώρα ελπίζω η ευχή να δουλέψει φουντωνοντας το δικό μας μαλλί και όχι κάνοντας τον oreo έτσι :p:p:p
Θες να πάθει κάνα έμφραγμα χρονιάρες μέρες; :p :p :p

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, καλή και τριχοφόρα χρονιά σε όλους!

oreo

Well-Known Member
Όχι ρε Flag ήμαρτον αδερφέ, μαλλιά για όλους η ευχή!!!! Θες να μας ρίξεις στα βαρβιτουρικα?

oreo

Well-Known Member
Τελικά αποδείχτηκε ότι και ο oreo έχει όντως θεματάκι μπροστά. Ουδείς χωρίς απώλειες τριχών σε αυτό το φόρουμ τελικά. :p

Καλη χρονια σε όλους, με υγεία πάνω από όλα. Αν έχουμε αυτό, τα υπόλοιπα έρχονται...
Χαίρομαι που αποδείχτηκε οτι δεν βλέπω φαντάσματα, επίσης λυπάμαι που αποδείχτηκε οτι δεν βλέπω φαντάσματα :p

vag25

Well-Known Member
Ειχα ερθει σε επαφη δευτερα προς τριτη με ατομο που εχει covid αλλα ακομα δεν εχω συμπτωματα. Ελπιζω να πιασει το εμβολιο αν θα εχω, γιατι την δευτερη δοση την εκανα 19 Ιουλιου.

Το τεστ θα δειξει η να μην το κανω ακομα?

Stratos

Well-Known Member
Πριν 3 μέρες ήρθα σε επαφή με θετικό εμβολιασμενο και σήμερα το βράδυ ανέβασα πυρετό 39,5 έκανα 2 τεστ στο σπίτι βγήκαν θετικά και πήγα νοσοκομείο για να δώσω δείγμα για PCR. Τώρα είμαι με αντιπυρετικά, βιταμίνες κλπ και περιμένω αύριο την επιβεβαίωση. Πυρετός έπεσε προς το παρόν 38, δεν έχω βήχα, εχω ελαφρύ πονόλαιμο, έχω γεύση , όσφρηση κλπ προς το παρόν, οξυγόνο καλό και ελπίζω να το περάσουμε ανώδυνα.

Μπλουζα