Η ζωη με Covid-19

Legwg James

Well-Known Member
Αν σε ενα χειμώνα κολλήσουν ταυτόχρονα 150000 ατομα συνάχι θα προβληματίζει καποιος;; οχι.
Αρα αν η όμικρον είναι έτσι δεν συντρέχει ανησυχία
Παρόλα αυτά μένει να αποδειχθεί γιατί τα παραδείγματα της Αγγλίας και Αφρικής δεν είναι αναλογικά της Ελλάδας.
Τα σχολεία εχω περιέργεια πώς θα ανοίξουν....τόσο χάλια πηγε η εξ αποστάσεως που δεν μπορούν σε αυτή τη φάση να την κάνουν κάποιο διάστημα μέχρι να υποχωρήσουν τα κρούσματα;;
Σε μια ταξι ένα άτομο θα αρκεί να κολλήσει ολο το τμήμα..
Εγινε και σε εμας στο κολέγιο αυτό. Ήρθε ένας με όμικρον πριν 2 βδομάδες και έφυγαν οφφ μαζί του άλλοι 8. Ευτυχώς που δεν είχα πάει και πήγα hondos center να πάρω αρωματάκι ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
CVIAL επειδή η άποψη σου μετράει με πολύ πρόχειρες εκτιμήσεις λες μέχρι το 2023 να έχουμε ηρεμήσει με όλο αυτό ; Το ξέρω πως είναι 1002 πράγματα ανάμεσα αλλά καθαρά απλοικα πιστεύεις είμαστε πιο κοντά στο τέλος ή έχουμε πολύ κουπί ακόμα;

Δεν το ξέρει κανείς. Η Όμικρον έχει τα χαρακτηριστικά που σηματοδοτούν το τέλος της επιδημίας, υψηλή μεταδοτικότητα και πολύ ήπια συμπτώματα. Δηλαδή μαζική ανοσία με το ζόρι. Θα φανεί την άνοιξη.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή από ότι κατάλαβα δεν έχεις κάνει το εμβολιο πηγαινε για PCR έτσι θα πάρεις και το πιστοποιητικό νοσησης αμέσως μετά για τρεις μήνες.

Σωστός. Το τερπνό μετά του ωφέλιμου.

Legwg James

Well-Known Member
Ποιό α επιτρέπεται;; :)
Πήρα 2. YVS Saint Laurent la nuit de l'homme και το YVS Saint Laurent Y Κωστή μου. Τα είχα βάλει στο μάτι πολύ καιρό. Σκεφτόμουν να πάρω και το prada la rossa ocean σημερα αλλα φοβαμαι να πάω χοντος σεντερ μη κολλήσω και δεν κάνω μεθαύριο πρωτοχρονιά εκεί που έχω κανονίσει ρε γαμωτο. Έχεις να προτείνεις εσύ κανένα;

pagouras

Well-Known Member
Ερευνα στην Αμερικη πως περναμε την Ομικρον αναλογα το status εμβολιασμου μας:

3 δοσεις : Hπια, με πονολαιμο ακομα και εντονο, χαμηλο πυρετο, συναχι
2 δοσεις : Πυρετο ακομα και αρκετα υψηλο, πονο στα κοκκαλα, πονολαιμο βηχα μερικη κακουχια.
1 δοση johnson : Eντονα συμπτωματα και κακουχια πυρετο βηχα, κοπωση οχι ομως θανατο και ΜΕΘ
Ανεμβολιαστοι : Δύσκολα αναλογα την ηλικια, υποκειμενα, παχυσαρκια κτλ κτλ.
ΜΙκρος χρονος επωασης περιπου 3 ημερες, πιο συντομη αποδρομη απο τον οργανισμο.
Βρετανια αυξηση 100% στα κρουσματα - αυξηση στις εισαγωγες χθες 8,2%, παρατηρουν ομως οτι αυξανεται η νοσηλεια σε παιδια.

Επισης αν παρατηρησουμε αλλες χωρες που ειχαν εκθετικη αυξηση κρουσματων αυτο διαρκει περιπου 1 μηνα και αλλο εναν μηνα η καθετη πτωση. Μπορειτε να δειτε πχ την Ινδια, την Ρουμανια την Πορτογαλια περυσι τον δεκεμβριο, την Ιαπωνιa k.a

Οποτε καλο Μαρτιο

Georgie

Well-Known Member
Ο ανεμβολίαστος δυστυχώς κινδυνεύει πολύ,ο εμβολιασμένος την περνάει ήπια.
Δεν έχω τα στοιχεία πρόχειρα της Αγγλίας που δείχνει τη διαφορά στις εισαγωγές.
Όποιος τα έχει να τα παραθέσει.
Εχουν αυξηθεί οι νοσηλείες ελαφρά .
Οι θάνατοι ελάχιστοι σε σχέση με τα κρούσματα .
Το ίδιο και εδώ
Από 45+ θανάτους την εβδομάδα ,τη τελευταία καταγράφηκαν 25

vlafo

Well-Known Member
Εχουν αυξηθεί οι νοσηλείες ελαφρά .
Οι θάνατοι ελάχιστοι σε σχέση με τα κρούσματα .
Το ίδιο και εδώ
Από 45+ θανάτους την εβδομάδα ,τη τελευταία καταγράφηκαν 25
Αυτά είναι θετικά νέα αλλά δεν υπάρχει αναλογικότητα για την Ελλάδα.
Σε κάθε περίπτωση θα φανεί άμεσα με την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων τις προσεχείς μέρες.
Αν δεν έχουμε θανάτους και διασωληνώσεις τότε τελειώνει for sure.

Kostas97

Well-Known Member
Πρεπει να συνυπολογιστει οτι η Δ υπαρχει ακομη και για ενα διαστημα θα συνυπαρχει με την Ομικρον.
Αρα μιλαμε για ενα πιο μεταδοτικο στελεχος που οσο συνυπαρχει με τη Δ που στελνει στις εντατικες, δεν ειναι απιθανο να κρασαρει το συστημα .
Ουσιαστικα θα εχουμε στις εντατικες για ενα διαστημα Δ + Ο

Medde

Active Member
Καλησπέρα παιδιά πως αναγνώριζουμε αν έχουμε κολλήσει Δ ή Ο? Η κοπελα μου έκανε ραπιντ και βγηκε θετικό. Το δικο μου βγηκε αρνητικό αλλά μένουμε στο ίδιο σπίτι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Καλησπέρα παιδιά πως αναγνώριζουμε αν έχουμε κολλήσει Δ ή Ο? Η κοπελα μου έκανε ραπιντ και βγηκε θετικό. Το δικο μου βγηκε αρνητικό αλλά μένουμε στο ίδιο σπίτι.

F1ght3r

Well-Known Member
Εισαι εμβολιασμενος η οχι ??
Ξερεις ποια μεταλλαξη ειχες μηπως ?
Χρονων ποσο εισαι ?
Δεν είμαι εμβολιασμένος.
κόλλησα 1 απριλίου πριν 9 μήνες.
Σίγουρα όχι όμικρον, τότες.
43 Χρόνον είμαι.
Μην φοβάσαι τίποτα.

le2der

Active Member
1. Σε πολύ μικρότερο ποσοστό από την Δέλτα. Αυτό δείχνουν τα περιστατικά σε Αγγλία και οι τελευταίες μελέτες.
2. Σαφέστατα. Επίσης έχεις και πιθανότητα περίπου 70% να μην κολλήσεις (μόνο με 3 δόσεις)
Κάπου είδα ότι από μήνα σε μήνα το ποσοστό πέφτει ραγδαία

pagouras

Well-Known Member
Τα σημερινά στοιχεία παντως από UK δεν είναι καθολου θετικά, αύξηση ημερησίων εισαγωγών στα νοσοκομεία 32%. Έρχονται πολυ δυσκολες μέρες στα νοσοκομεία μας

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δυστυχώς δε την γλυτωσα.....
Μαλλον με κολλησε η γυναίκα σπιτι αν κ εφυγα τη δευτερα πρωι απο εκει πριν βγει θετική αλλα τελικα δε προλαβα ηταν αργα....
Σημερα αισθανθηκα ριγη κλπ στις 10 το πρωι κ τωρα εχω 38.3 πυρετο.
Εκανα τεστ βγηκε αρνητικο αλλα ειναι θεμα χρονου να βγει θετικο μες τη μερα.....
Προσεχετε παιδες κολλαει πολυ η μεταδοση αυτη.
Ειμαι χωρις εμβολια και θα ενημερωνω πως περναω την ασθενεια (αν τη περασω )
Για να ξερετε κ οι υπολοιποι χωρις εμβολιο τι συμπτωματα βγαζει σε εμας.
Προς το παρων σε οσους ειχαν εμβολιαστει απ τη παρεα ολοι ανεβασαν ως 37.8 πυρετο κ καποιοι καθόλου πυρετο.
Εγω εχω 38.3 και βλεπουμε.....

Τι τεστ και βγηκε αρνητικο? Αν εκανες με σαλιο κανε απο μυτη καλυτερα.

Panos1982

Well-Known Member
Εχτες εμφάνισα πυρετο το πρωι κ τα σελφ τεστ έδειχναν αρνητικα μεχρι τ απογευμα.
Το βραδυ που εκανα γυρω στις 12 βγηκε θετικο.
Θα παω τωρα για μοριακο.
Σημερα γενικα αισθανομαι καλυτερα απ οτι χτες.

le2der

Active Member
Εχτες εμφάνισα πυρετο το πρωι κ τα σελφ τεστ έδειχναν αρνητικα μεχρι τ απογευμα.
Το βραδυ που εκανα γυρω στις 12 βγηκε θετικο.
Θα παω τωρα για μοριακο.
Σημερα γενικα αισθανομαι καλυτερα απ οτι χτες.
Περαστικά ! 2-3 μέρες θα σε πάει πανο , όλα καλά θα πάνε

Μπλουζα