Η ζωη με Covid-19

vlafo

Well-Known Member
Μια εβδομάδα μετά την 3η δόση να σας πω και εγώ πως ήταν η πιο χαλαρή απ'ολες. Δεν είχα το παραμικρό σύμπτωμα. Είναι φυσιολογικό αυτό ; Αυτή που μου το έκανε μου είχε πει τις πρώτες μέρες θα είμαι τέζα.
Εμένα οι περισσότεροι τίποτα δεν καταλάβανε.
Κάποιοι ναι για 12 ώρες τους έριξε.
Είναι θέμα καθαρά οργανισμού.
Εσύ έχεις τρελλα αντισώματα απο αυτά που παίρνεις δε σε πιάνει τίποτα.:p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Την καλησπέρα μου ! Θετικός από χθες και εγώ …. Κόλλησα σε μια και μόνο έξοδο σε κλειστό χώρο . Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις μέρες γιατί υποτίθεται είχαν πραγματοποιηθεί ραπιντ από όλους ( αμφιβάλλω ) . Η διασπορά του ιού είναι τεράστια . Να ευχηθώ καλό υπόλοιπο γιορτών , με υγεία και τύχη για όλους .
Περαστικά φίλε .
Δυστυχώς όχι δε πραγματοποιούνται από όλους .
Ανεύθυνη στάση πολιτών .
Γενικά, όχι μόνο Ελλάδα .
Πήγα καλεσμένος σε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και μόνο οι μισοί είχαν κάνει test
Εάν δεν είχα περάσει COVID και δεν είχα κάνει τα 3 εμβόλια θα είχα φύγει ειλικρινά και τους το είπα !
Η Μαλακια δεν έχει σύνορα

Stratos

Well-Known Member
Την καλησπέρα μου ! Θετικός από χθες και εγώ …. Κόλλησα σε μια και μόνο έξοδο σε κλειστό χώρο . Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις μέρες γιατί υποτίθεται είχαν πραγματοποιηθεί ραπιντ από όλους ( αμφιβάλλω ) . Η διασπορά του ιού είναι τεράστια . Να ευχηθώ καλό υπόλοιπο γιορτών , με υγεία και τύχη για όλους .
Περαστικά, εμβολιασμενος θα είσαι φαντάζομαι, χαλαρά θα το περάσεις.
Πάντως δεν έχω διαβάσει ακόμα κάποιον ανεμβολιαστο εδώ μέσα να έχει κολλήσει covid19, όχι ότι το εύχομαι απλά το σημειώνω για αυτούς που φωνάζουν ότι οι ανεμβολιαστοι μόνο ευθύνονται για τη διασπορά.

Georgie

Well-Known Member
Πάντως δεν έχω διαβάσει ακόμα κάποιον ανεμβολιαστο εδώ μέσα να έχει κολλήσει covid19, όχι ότι το εύχομαι απλά το σημειώνω για αυτούς που φωνάζουν ότι οι ανεμβολιαστοι μόνο ευθύνονται για τη διασπορά.
Εγώ έτυχε να διαβάσω για κάτι ανεμβολιαστους ξυπνητζηδες VIP που μας έλεγαν πρόβατα κλπ και τσίμπησαν τον COVID και πιάσανε πρώτη θέση στις ΜΕΘ .
Ενώ κάτι άλλα θύματα τραβάνε το ζόρι στους διαδρόμους !
Άδικη η ζωή ε ?

le2der

Active Member
Εμβολιασμενος και άτυχος . Μια φορά είπα να ξεσκασω και κόλλησα .

pagouras

Well-Known Member

Δεν εχεις διαβασει γιατι το 80% των ενηλικων ειναι εμβολιασμενο, οταν αυτο το ποσοστο γινει 100% θα κολλανε μονο εμβολιαστοι τρελο ε ? και στις ΜΕΘ επισης θα ειναι μονο εμβολιασμενοι.
Περαστικα, le2der δν εχεις να φοβασαι τιποτα καθως τα εμβολια παρεχουν πολυ υυψηλη προστασια ειδικα σε ατομα που δν εχουν υποκειμενα νοσηματα

Stratos

Well-Known Member
Εγώ έτυχε να διαβάσω για κάτι ανεμβολιαστους ξυπνητζηδες VIP που μας έλεγαν πρόβατα κλπ και τσίμπησαν τον COVID και πιάσανε πρώτη θέση στις ΜΕΘ .
Ενώ κάτι άλλα θύματα τραβάνε το ζόρι στους διαδρόμους !
Άδικη η ζωή ε ?
καθόλου άδικη, δεν εμβολιάστηκαν, δεν πρόσεξαν, κόλλησαν, όλα λογικά.
αυτο που δεν ειναι λογικό ειναι να κλεινουν μαγαζια 12 η ωρα αφου μπαινουν μονο εμβολιασμενοι

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

Εγώ κόλλησα ανεμβολίαστος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member

Georgie

Well-Known Member
Πω πω 4 φίλοι μου από Αθήνα με COVID με συμπτώματα όλοι .
Οι 3 εμβολιασμενοι ο τέταρτος όχι .
Περιττό να αναφέρω ποιος είναι χειρότερα στη συμπωματολογια .

le2der

Active Member
Πω πω 4 φίλοι μου από Αθήνα με COVID με συμπτώματα όλοι .
Οι 3 εμβολιασμενοι ο τέταρτος όχι .
Περιττό να αναφέρω ποιος είναι χειρότερα στη συμπωματολογια .
Περαστικά τους . Αυτή τη φορά , σε αυτή τη μετάλλαξη όλοι θα κολλήσουμε

le2der

Active Member
Να κάνω πρόβλεψη .
Άντε 6-7 εβδομάδες και herd immunity παντού !
Με την ευχή να μην θρηνήσουμε πολλά θύματα.
Μακαρι να μη θρηνήσουμε . Στο κοινωνικό μου περίγυρο , όσοι κόλλησαν και νοσούν αυτό το διάστημα πάνε καλά με ήπια συμπτώματα

Panos1982

Well-Known Member
Σαββατο απογευματακι συναντηθηκαμε η παρεα μου με την παρεα της γυναικας μου,
Ηπιαμε ολοι μαζι καφε σε εξωτερικο χωρο , μιας που ειχαν μαζευτει πολλοι αθηναιοι λογο Χριστούγεννων δεν μου αρεσε το κλιμα κ η πολυκοσμια κ ενω κανονιζαν για ποτο after , εγω αποχώρησα,
10 άτομα τελικα μαζι κ η γυναικα πηγαν για ποτο σε κλειστο μαγαζι (ολοι 2πλο εμβολιασμενοι) και την Τρίτη εμφανισαν συμπτώματα 7 ατομα και εχτες τεταρτη και τα υπολοιπα 3.
10 στους 10 κολλησαν κοβιντ μεσα σε ενα βραδι ολοι εμβολιασμενοι κ με την παραλλαγη Ομικρον.
Εγω τη γλύτωσα, μεχρι τωρα π γραφω βγαινω αρνητικος κ δεν εχω συμπτωματα. Οπότε αν δεν θελετε να κανετε Πρωτοχρονιά μονοι σας σε καραντινα οσα εμβολια κι αν εχετε κανει
Αποφύγετε τους κλειστους χωρους κ τις συναθροισεις ειδικα τωρα στις γιορτες που εχει πολυκοσμια γιατι αυτος ειναι ο πιο δοκιμος τροπος να προστατεύεις απ τον ιο.

Τετοια μεταδοτικοτητα εδω δεν ειχαμε ξαναδει 10 στους 10 το ιδιο βραδυ.... αυτη η παραλλαγη μεταδιδεται αστραπιαια εχετε το νου σας.

Georgie

Well-Known Member
Ναι ρε φίλε, και εδώ όλοι με ένα χαρτομάντιλο στη μύτη είναι ....
Αλλά το καλό είναι ότι οι νοσηλείες απλές και ICU μειώνονται προς το παρον όπως και όσοι καταλήγουν .
Βέβαια μιλάμε για ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμενων στην ΕΕ, και με τη δόση Booster.

Μπλουζα