Η ζωη με Covid-19

dim d

Well-Known Member

- αφου η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι ανεμβολιαστοι που νοσουν βαρια γιατι δεν εχει νοημα ο εμβολιασμος,
- γιατι να μπει καποιος σε αγωγη για καιρο με μεγαλυτερη επιβαρυνση για τον οργανισμο του απο ενα εμβολιο;
- ποσο γρηγορα θα προλαβει να μπει σε αγωγη πριν παρει την κατω βολτα, ειδικα για τις ασθενεστερες οικονομικα ομαδες;
- ποιο ειναι το προβλημα να κανουμε μια δοση ανα εξι μηνες σε πρακτικο επιπεδο;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Μα δεν με αφήνουν οι εξελίξεις. Είδες; τέταρτη δόση στο Ισραήλ, νέο εμβόλιο για την Όμικρον. Δες πόσα γράμματα της αλφαβήτου ακόμα μένουν και βάλτα κάτω.
Οκ. :)
Καλά ρε μπαγασα
εμείς είμαστε κοτσύφια
Εσύ η αλεπού πως τη πάτησες και μπολιαστηκες ?

oreo

Well-Known Member
Όντως περίεργο, τι μου θυμίζει ? τι μου θυμίζει ? τελικά το βρήκα, πρόσωπα και καταστάσεις έχουν αλλαχθεί για αποφυγή αναγνώρισης , όπως λέγαν και στις ταινίες :p
Το να απολαμβάνεις το χιούμορ σου αξία ανεκτίμητη ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :p

oreo

Well-Known Member
Φίλε tol
Με αδικείς.
Αλλά τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας λέει ο θυμόσοφος λαός.
Ο George είναι ο σημαιοφόρος.
Καφενείο ξέρει ο oreo θα απαντήσει κατάλληλα στον δάσκαλο.
Που είσαι oreo να με στηρίξεις?
Όχι δάσκαλε για καφέ, τσάι και συμπάθεια μιλάει ο vlafo , οικογενειακές καταστάσεις ;)

Kostas97

Well-Known Member
Μαλλον ο Αγιος Βασιλης το νεο ετος μας ετοιμαζει ωραιο πακετο μετρων περιορισμου.
Μενει να αποδειχθει αν οι χωρες που ηδη εκαναν lockdown νωριτερα, θεωρω ακουγοντας την επιστημονικη κοινοτητα, επραξαν ορθοτερα των αλλων.
Καλες Γιορτες με ΥΓΕΙΑ!

Kostas97

Well-Known Member
Επειδη μολις ειδα οτι ανακοινωθηκε κιολας....
Ξανα το ιδιο... Γιορταστε τωρα οσο μπορειτε ωστε μετα να κλειστειτε μεσα!!!
Καλο καλοκαιρι!

Nik.Mos

Well-Known Member
Νεα για τα μονοκλωνικα αντισωματα.Τα νοσοκομεια στις ΗΠΑ σταματησαν την χρηση μονοκλωνικων καθως αυτα δεν εχουν καμια επιδραση στην παραλλαγη ομικρον,εκτος απο το sotrovimab οπως αναφερει η washington post.Ξεκινησαν να αποθηκευουν το sotrovimab για να χρησιμοποιηθει,οπου ειναι δυνατον,οταν επικρατησει η ομικρον.Δυστυχως υπαρχουν περιορισμενα διαθεσιμα οποτε απαιτειται η αυστηρα συνετη χρηση τους.Στρατηγικη δρασης τωρα πριν να ειναι αργα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για τον @vlafo. Μια εβδομάδα μετά το booster, 9900 Igg, σήμερα 45 μέρες μετά 10400!. Καμμία σχέση με την συμπεριφορά σε σχέση με την 2η δόση που η πτώση ήταν διαρκής και γρήγορη (σε 2.5 μήνες είχα χάσει το 60%). Στοιχηματίζω ότι θα υπάρξει σοβαρή προστασία για 6 μήνες τουλάχιστον.

vlafo

Well-Known Member
Αυτά είναι πολύ καλά νέα.
Δείχνει ότι έχει εκθετική αύξηση η 3η δόση.
Αρκεί να παραμείνει σε ισχύ αυτό το τοίχος αντισωμάτων για τόσο χρονικό διάστημα.
Υπομονή μερικές μέρες στο νέο έτος μέχρι να τα φτάσω και εγώ εκεί.

Flag17

Well-Known Member
Για τον @vlafo. Μια εβδομάδα μετά το booster, 9900 Igg, σήμερα 45 μέρες μετά 10400!. Καμμία σχέση με την συμπεριφορά σε σχέση με την 2η δόση που η πτώση ήταν διαρκής και γρήγορη (σε 2.5 μήνες είχα χάσει το 60%). Στοιχηματίζω ότι θα υπάρξει σοβαρή προστασία για 6 μήνες τουλάχιστον.
Πολλοί που τις 2 πρώτες δόσεις τις πέρασαν αέρα στην 3η έπεσαν κάτω. Οπότε σίγουρα ήταν πιο δυνατή

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Πολλοί που τις 2 πρώτες δόσεις τις πέρασαν αέρα στην 3η έπεσαν κάτω. Οπότε σίγουρα ήταν πιο δυνατή
Έτσι λένε πολλοί αλλά επι του πρακτέου παίζει.
Πολλοί δικοί μου τίποτα δεν καταλάβανε,άλλοι όντως πέσανε για 12 ώρες,κρυάδες,κομάρες πυρετούς.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αρκεί να παραμείνει σε ισχύ αυτό το τοίχος αντισωμάτων για τόσο χρονικό διάστημα.

Θα δούμε. Πάντως αν στο 2 μήνο είσαι στο +, σίγουρα δεν θα διαρκεί μόνο 3 μήνες που λένε μερικοί (τουλάχιστον για κάτω από 60), αυτό είναι βέβαιο.

oreo

Well-Known Member

Kostas97

Well-Known Member
1640267910842.png

tamaliamoupiso

Well-Known Member

Από το στόμα μου το πήρες, αχαχαχαχαχα. θα πεθάνω στα γέλια. Εδώ κάνουν υπολογισμούς 3000 αντισώματα η πρώτη, + 2000 αντισώματα η δεύτερη, ωραία, + 3000 η τρίτη η αναμνηστική και καθαρίσαμε και ο άλλος έχει κάνει 8 δόσεις μαζεμένες και είναι ακόμα όρθιος.
Αντισώματα από τα lidl μας φτιάχνει η μπουρλοπαρέα.

(CVIAL, είδες, ούτε υστερόγραφα ούτε τίποτα :) )

Kostas97

Well-Known Member
Από τη φινα μπορει να μη την πάθεις.
Από την κορώνα όμως...

Μπλουζα