Kostas97
Well-Known Member
Στρατο δεν ξερω αν εχεις κανει το εμβολιο.ανεμβολίαστος είσαι Aldo?
Παντως το να απαντας στο εαυτο σου εινια παρενεργεια χαχαχα
Στρατο δεν ξερω αν εχεις κανει το εμβολιο.ανεμβολίαστος είσαι Aldo?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Yet on Jan. 5, WHO reassured the world that such precautions were an overreaction. In an announcement that would be relied on by many countries deciding on their initial public health responses, WHO insisted there was “no evidence of significant human-to-human transmission and no health care worker infections have been reported.”Μα οι κινησεις/ενεργειες του who απο μονες τους δειχνουν κατι διαφορετικο.
Kostas97 λύθηκα ρε φίλε!Στρατο δεν ξερω αν εχεις κανει το εμβολιο.
Σε ευχαριστώ για τα περαστικά φιλε, πιες ενα και για μένα.ανεμβολίαστος είσαι Aldo?
Περαστικά φίλε Aldo, όλα καλά θα πάνε, είσαι "οχυρωμένος"!Σε ευχαριστώ για τα περαστικά φιλε, πιες ενα και για μένα.
Όχι ! Έχω κάνει μερί και booster -κόλλησα κιόλας τώρα. Είμαι όμως κομπλέ πυρετός μαξ 37 τρώω τα πάντα μυρίζω ένα κρύωμα ουσιαστικά έχω .. δεν ξέρω πως θα ήμουν α εαν δεν είχα εμβολιαστεί .
Σύμφωνα με τα κανάλια διασωληνομένοςΣε ευχαριστώ για τα περαστικά φιλε, πιες ενα και για μένα.
Όχι ! Έχω κάνει μερί και booster -κόλλησα κιόλας τώρα. Είμαι όμως κομπλέ πυρετός μαξ 37 τρώω τα πάντα μυρίζω ένα κρύωμα ουσιαστικά έχω .. δεν ξέρω πως θα ήμουν α εαν δεν είχα εμβολιαστεί .
Aldo περαστικα!Σε ευχαριστώ για τα περαστικά φιλε, πιες ενα και για μένα.
καλά έκανες , ελπίζω ο father να είναι καλάΔιάσωληνομενος μπορεί να μην ήμουν, ο πατέρας μου όμως και άνθρωποι στην ηλικία του διασωληνωθηκαν και για να μην διάσωληνοθουν και άλλοι, έκανα αυτό που μπορούσα.
Μια χαρά είναι φίλε σε ευχαριστώ.καλά έκανες , ελπίζω ο father να είναι καλά
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Yet on Jan. 5, WHO reassured the world that such precautions were an overreaction. In an announcement that would be relied on by many countries deciding on their initial public health responses, WHO insisted there was “no evidence of significant human-to-human transmission and no health care worker infections have been reported.”
When China announced no new cases of the coronavirus between Jan. 5 and Jan. 17—a period when we now know the outbreak in Wuhan was in full swing—WHO took this at face value. Based on the information it received from China, WHO assured the world on Jan. 12 that there was “no clear evidence of human to human transmission.”
Να μην σπαταλήσω τώρα άλλο χρόνο για ψάξιμο να βρώ και τις δηλώσεις.
Trust fully noone αυτό λέω.
με rapid βγηκες θετικός? με PCR? πως?Σε ευχαριστώ για τα περαστικά φιλε, πιες ενα και για μένα.
σόρυ, οι τσικουδιές φταίνε, έχουμε μια μάζωξη εδώ στο χωριό..Στρατο δεν ξερω αν εχεις κανει το εμβολιο.
Περαστικά φίλε μουΕγώ πάντως κόλλησα, καραντινονομαστε αυτή την στιγμή και το μόνο που έχει μείνει μπας και γιανω είναι το τσίπουρο, σωστά σκέφτομαι ;;
σε ευχαριστω μαν, γραφτε τετοια να λεει ο αλλοσ για δρακουςΠεραστικά φίλε μου
Πιες ότι μπορείς
Χαχαχαχσε ευχαριστω μαν, γραφτε τετοια να λεει ο αλλοσ για δρακους !
Θα σας ταράξω στις αλήθειες μέχρι να παραδεχθείτε πως η μπουρλοπαρέα σας έπιασε κότσους
δεν θα πατησω καν το Link, αλλα μεχρι στιγμης εισαι μονο ψεκασμενα ψεμματα. Ποια αληθεια?
Τελος παντων σε μπλοκαρω για να μην παρεκτραπω στην συνεχεια.
Στην σουηδία καλύτερα είναι τα πράγματα, χωρίς lock down από την αρχή.Σήμερα σπάσαμε το φράγμα των 20.000 νεκρών με 1.044.000 κρούσματα η θνητότητα φτάνει στο 1,92%,
1 στους 50 που κολλαει covid πεθαίνει. Εμβολιαστείτε μάγκες.