Η ζωη με Covid-19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Μα οι κινησεις/ενεργειες του who απο μονες τους δειχνουν κατι διαφορετικο.
Yet on Jan. 5, WHO reassured the world that such precautions were an overreaction. In an announcement that would be relied on by many countries deciding on their initial public health responses, WHO insisted there was “no evidence of significant human-to-human transmission and no health care worker infections have been reported.”
When China announced no new cases of the coronavirus between Jan. 5 and Jan. 17—a period when we now know the outbreak in Wuhan was in full swing—WHO took this at face value. Based on the information it received from China, WHO assured the world on Jan. 12 that there was “no clear evidence of human to human transmission.”
Να μην σπαταλήσω τώρα άλλο χρόνο για ψάξιμο να βρώ και τις δηλώσεις.
Trust fully noone αυτό λέω.

Aldo

Well-Known Member
ανεμβολίαστος είσαι Aldo?
Σε ευχαριστώ για τα περαστικά φιλε, πιες ενα και για μένα.

Όχι ! Έχω κάνει μερί και booster -κόλλησα κιόλας τώρα. Είμαι όμως κομπλέ πυρετός μαξ 37 τρώω τα πάντα μυρίζω ένα κρύωμα ουσιαστικά έχω .. δεν ξέρω πως θα ήμουν α εαν δεν είχα εμβολιαστεί .

platanos

Well-Known Member

Όχι ! Έχω κάνει μερί και booster -κόλλησα κιόλας τώρα. Είμαι όμως κομπλέ πυρετός μαξ 37 τρώω τα πάντα μυρίζω ένα κρύωμα ουσιαστικά έχω .. δεν ξέρω πως θα ήμουν α εαν δεν είχα εμβολιαστεί .
Περαστικά φίλε Aldo, όλα καλά θα πάνε, είσαι "οχυρωμένος"! ;)

oreo

Well-Known Member

Σύμφωνα με τα κανάλια διασωληνομένος :p

Kostas97

Well-Known Member

Aldo περαστικα!
Καλη αναρωση! :D

Aldo

Well-Known Member
Διάσωληνομενος μπορεί να μην ήμουν, ο πατέρας μου όμως και άνθρωποι στην ηλικία του διασωληνωθηκαν και για να μην διάσωληνοθουν και άλλοι, έκανα αυτό που μπορούσα.

oreo

Well-Known Member
Διάσωληνομενος μπορεί να μην ήμουν, ο πατέρας μου όμως και άνθρωποι στην ηλικία του διασωληνωθηκαν και για να μην διάσωληνοθουν και άλλοι, έκανα αυτό που μπορούσα.
καλά έκανες , ελπίζω ο father να είναι καλά

Nik.Mos

Well-Known Member
Περιεργο ε;

Συνημμένα

• 269622524_3049235305290463_1784365686346150673_n.jpg
    269622524_3049235305290463_1784365686346150673_n.jpg
    26.9 KB · Προβολές: 87

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Yet on Jan. 5, WHO reassured the world that such precautions were an overreaction. In an announcement that would be relied on by many countries deciding on their initial public health responses, WHO insisted there was “no evidence of significant human-to-human transmission and no health care worker infections have been reported.”
When China announced no new cases of the coronavirus between Jan. 5 and Jan. 17—a period when we now know the outbreak in Wuhan was in full swing—WHO took this at face value. Based on the information it received from China, WHO assured the world on Jan. 12 that there was “no clear evidence of human to human transmission.”
Να μην σπαταλήσω τώρα άλλο χρόνο για ψάξιμο να βρώ και τις δηλώσεις.
Trust fully noone αυτό λέω.

Aυτο που ποσταρες καταλαβαινω οτι ειναι λανθασμενο συμπερασμα (ραδιο αρβυλα αν θες) καποιας τριτης πηγης, γιατι η αυθεντικη αντιδραση του WHO στις 5 Ιανουαριου ειναι η εξης:

WHO risk assessment
There is limited information to determine the overall risk of this reported cluster of pneumonia of unknown etiology.

Αυτα ειναι ακριβως τα λογια τους στο ιδιο λινκ που ποσταρες.
Kατι απολυτα λογικο αφου στην αρχη δεν μπορεις να ξερεις. Το ''reassured the world οτι ολα καλα'' δεν προκυπτει απο καπου. Ειναι στην φαντασια του ''τριτου'' αρθρογραφου.

Γενικα ο ανθρωπος κανει λαθη. Οποτε θα συμφωνησω μαζι σου οτι δεν μπορεις να εμπιστευτεις τιποτα. Αλλα τετοιοι μηχανισμοι μετα απο ενα συμβαν αυξανουν γεωμετρικα τα διαθεσιμα δεδομενα που προκυπτουν απο εμπλοκη σε αυτα 1000δων και μετα 1000δων χιλιαδων και εκατομμυριων τελικα ανθρωπων-επιστημονων.

Το ανθρωπινο λαθος σχεδον ειναι αδυνατον να προκυψει. Ειδικα το 2021. Αντιπαλος ειναι μονο το αγνωστο.

Τελευταία επεξεργασία:

Stratos

Well-Known Member

με rapid βγηκες θετικός? με PCR? πως?

Georgie

Well-Known Member
Εγώ πάντως κόλλησα, καραντινονομαστε αυτή την στιγμή και το μόνο που έχει μείνει μπας και γιανω είναι το τσίπουρο, σωστά σκέφτομαι ;;
Περαστικά φίλε μου
Πιες ότι μπορείς
Οξυμετρο κοίτα να βρεις αν δεν έχεις
Στο boots έχουν
Δεν είναι ακριβό

pagouras

Well-Known Member
Σήμερα σπάσαμε το φράγμα των 20.000 νεκρών με 1.044.000 κρούσματα η θνητότητα φτάνει στο 1,92%,
1 στους 50 που κολλαει covid πεθαίνει. Εμβολιαστείτε μάγκες.

tol

Well-Known Member
Θα σας ταράξω στις αλήθειες μέχρι να παραδεχθείτε πως η μπουρλοπαρέα σας έπιασε κότσους

δεν θα πατησω καν το Link, αλλα μεχρι στιγμης εισαι μονο ψεκασμενα ψεμματα. Ποια αληθεια?

Τελος παντων σε μπλοκαρω για να μην παρεκτραπω στην συνεχεια.

Φιλε vag, το καλυτερο που εχει να κάνεις ειναι αυτο.

Οταν εχεις απεναντι σου ατομα που δε διαλεγονται, αλλά διατυπωνουν αρλουμπες και κοτσανες, αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να τους αγνοουμε.

Προσωπικα, εχοντας λιγοστες γνωσεις γλωσσολογιας και νεοελληνικης γλωσσας, ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τα σχολια του ρατσιστη αντιεμβολιαστη που "θα μας ταραξει" στις αληθειες.

Εδω και μερες μας "ταραζει" στις ασυναρτησιες. Προσπαθω να εντοπισω εναν ειρμο στις σκεψεις του και αδυνατω. Οσα γραφει ειναι τοσο ακαταλυπτα, οσο οι χρησμοι της Πυθιας.

Απορω πώς μπορει και επικοινωνει με τους γυρω του. Ποιος, αραγε, τον καταλαβαινει;

Δυστυχως, η κριτικη και λογικη ικανοτητα των αντιεμβολιαστων εχει φθασει στο ναδιρ.

Διαβαζουν την "ζουγκλα" και τον Τριανταφυλλοπουλο. Εναν τυχαρπαστο απατεωνα, τυχοδιωκτη, λασπολογο και ανηθικο. Παρακολουθουν τις εκπομπες του φωστηρα Λιακοπουλου για τους Νεφελιμ και διαβαζουν τις γνησιες επιστολες του Ιησου που τους προμηθευει ο Βελοπουλος, τον οποιο ψηφιζουν και τον κανουν βουλευτη!!!

F1ght3r

Well-Known Member
Σήμερα σπάσαμε το φράγμα των 20.000 νεκρών με 1.044.000 κρούσματα η θνητότητα φτάνει στο 1,92%,
1 στους 50 που κολλαει covid πεθαίνει. Εμβολιαστείτε μάγκες.
Στην σουηδία καλύτερα είναι τα πράγματα, χωρίς lock down από την αρχή.
Κρούσματα 1 263 566 Μεθ 8141 Θανάτους 15242
Μου αρέσει να βλέπω τα κρούσματα σε ηλικίες και τους θανάτους ηλικιακά.

Μπλουζα