Η ζωη με Covid-19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
ΥΣ. μην ξεχάσεις το self testing για το ρεβεγιόν, δεν είναι να παίζουμε με τις αρρώστιες εμβολιασμένοι άνθρωποι!

Το οτι εισαι υπευθυνος για αυτη την κατασταση (και για το self test που χρειαζομαι, ασχετα που δεν εχεις την ικανοτητα να το καταλαβεις) και εχεις το θρασος να ειρωνευεσαι κιολας ξεπερναει καθε οριο φιλτατε.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: tol

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Ναι αυτο καταλαβαινω γιατι δεν ειμαι ηλιθιος-ψεκασμενος και κατανοω πως δουλευει η επιστημη. Αυτο καταλαβαινω γιατι δεν ισχυει οτι ειναι gene therapy. Δεν χρειαζεται να το πει η bayer για να το ξερω.
Επισης γνωριζω οτι το gene therapy/gene editing αν το δουμε - και εφαρμοστει- οσο ζουμε θα ειναι ενα θαυμα. Με την καλη εννοια.

Εσυ μπορει να νομιζεις οτι το κανουν ηδη πανω σου αφου σου βαζουν τσιπακι με το εμβολιο. Δεν μπορω να ακολουθησω την ανοησια.

Tolιάζεις επικίνδυνα και στο τέλος θα λες ναι, είχατε δίκιο. Αλλά.....

oreo

Well-Known Member

Άντε να δώσω τροφή στους αγαπημένους συνωμοσιολόγους που τα λένε.
Έχουμε ψωμί ακόμα.
Δεν κάνει να μιλάμε εμείς , ευθυνόμεθα που ο batman μας κόλησε τον κορωνοιο, ευθυνόμεθα που WHO έλεγε οτι θα περιοριστεί η διάδοση στην Κίνα, ευθυνόμεθα μάλλον που μείναμε και στο lockdown μέσα και δεν παρταραμε έξω, καθώς ευθυνόμεθα που βλέπουμε οτι το κέρδος είναι πάνω απο την θεραπεία. Τώρα που οι ανεμβολίαστοι δεν πάνε πουθενά τι γίνεται και δεν φρενάρει ο ιός ? Ά ξέχασα ήρθε η Ο , που καλύπτεται απο την τρίτη δόση της Pfizer αλλά δεν καλύπτεται ταυτόχρονα. Ευθυνόμεθα που το χάπι της pfizer αν αρρωστήσεις είναι θεραπευτικό και μάλλον ευθυνόμεθα που η pfizer δεν το δίνει για παραγωγή, γιατί 500 ευρώ η θεραπεία είναι bargain. Ξυπνάτε ρε παίδες , μπας και βρούμε τελικά ποιος έχει την ευθύνη.

vag25

Well-Known Member
Tolιάζεις επικίνδυνα και στο τέλος θα λες ναι, είχατε δίκιο. Αλλά.....
Θα σου πω πως δουλευει. Εφοσον εχεις βυθιστει στο τρυπακι συνωμοσιολογιας οτι και να γινει στο τελος θα πιστευεις οτι εχεις δικιο. Δεν θα σου αλλαξει κανεις αποψη. Θα διαμορφωσεις καθε αποτελεσμα για να ακουγεται λογικο συμφωνα με την προκαταληψη σου. Αν διαφωνεις σημερα με 100δες χιλιαδες ερευνες δεν θα αλλαξει κατι αυριο.

Οποτε δεν εχει και νοημα να συζηταμε.

Stratos

Well-Known Member
Εγώ πάντως κόλλησα, καραντινονομαστε αυτή την στιγμή και το μόνο που έχει μείνει μπας και γιανω είναι το τσίπουρο, σωστά σκέφτομαι ;;
περαστικά. να σου στείλω μια τσικουδιά να τον στείλεις αδιάβαστο τον covid?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
ευθυνόμεθα που WHO έλεγε οτι θα περιοριστεί η διάδοση στην Κίνα,

Ακομα το περιμενω αυτο. Νομιζα οτι το ειχαμε ''λυσει'' οταν ποσταρα οτι τις πρωτες μερες μετα το πρωτο κρουσμα ο WHO μοιρασε σε καθε χωρα οδηγιες, αλλα δες το παραπανω ποστ μου. #3,749
Αλλο τι θα γινοταν σε εναν ιδανικο κοσμο και αλλο τι εγινε.
Σε εναν ιδανικο κοσμο θα ειχεις κανει και εσυ το εμβολιο.

Τελευταία επεξεργασία:

Aldo

Well-Known Member
Δεν είναι τόσο απλό το δεν το δίνει και να λύσουμε τις πατέντες στα εμβόλια, αν και είμαι κάθετος στο ότι πρπεει να γίνει διανομή εμβολίων σε όλο τον πλανήτη είτε με επιβάρυνση των πλουσιότερων χωρών (δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω για να κάνουν άνθρωποι σε ανάγκη τ εμβόλιο στην Αφρική η οπουδήποτε αλλλου) ή με licensing της παραγωγής του προϊόντος(εμβόλιο) !!
Άμα λυθούν οι πατέντες έτσι ποιος θα πάει να δουλέψει στην επόμενη σφαλιάρα που θα φάμε, πως θα φτιαχτούν μηχανήματα και γραμμές παραγωγής ;;; σαφώς οι έρευνες χρηματοδοτήθηκαν και με τους φόρους τον πολιτών όποτε θα πρέπει να ληφθεί και αυτό υπόψιν στην τιμολόγηση.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Θα σας ταράξω στις αλήθειες μέχρι να παραδεχθείτε πως η μπουρλοπαρέα σας έπιασε κότσους. :)

vag25

Well-Known Member
Θα σας ταράξω στις αλήθειες μέχρι να παραδεχθείτε πως η μπουρλοπαρέα σας έπιασε κότσους. :)

δεν θα πατησω καν το Link, αλλα μεχρι στιγμης εισαι μονο ψεκασμενα ψεμματα. Ποια αληθεια?

Τελος παντων σε μπλοκαρω για να μην παρεκτραπω στην συνεχεια. Υπαρχει και community για flat earthers. Το προτεινω.

oreo

Well-Known Member
Ακομα το περιμενω αυτο. Νομιζα οτι το ειχαμε ''λυσει'' οταν σου εστειλα οτι τις πρωτες μερες μετα το πρωτο κρουσμα ο WHO μοιρασε σε καθε χωρα οδηγιες, αλλα δες το παραπανω ποστ μου. #3,749
Ρε ήταν στα καναλιά , δεν το βρίσκω στο english search

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

It's ok, δεν έχουμε εγωισμό, εξάλλου μας αρέσει και ο κότσος. Αυτή είναι η πεμπτουσία εδώ μέσα.

Μπλουζα