Η ζωη με Covid-19

tol

Well-Known Member
συμφωνώ ότι σώζονται Georgie, αλλά 26 χρονών παλικάρι ήταν ανάγκη να πάει να εμβολιαστεί?
δηλαδή στην ηλικία του η πιθανότητα να πεθάνει από covid είναι πολύ μεγάλη?

Φιλε Στρατο, να σου αντιστρεψω την ερωτηση...

Ξερεις ποσοι 26χρονοι εχουν πεθανει παγκοσμιως εξαιτιας του κορωνοϊου;

Αν η αναλογια ειναι 100 νεκροι 26χρονοι απο covid και 1 νεκρος 26χρονος απο το εμβολιο, τοτε νομιζω οτι θα εχεις παρει την απαντηση σου.

Σας παρακαλω πολυ, φιλοι μου...σταματηστε, επιτελους, να βλεπετε το δεντρο και οχι το δασος.

Ειναι αδιανοητο αυτο που κανετε. Εθελοτυφλειτε. Απο τη μια πιανεστε απο μια σπανια εξαιρεση, απο μια σπανια παρενεργεια και βαλλετε κατα των εμβολιων....και απο την αλλη κλεινετε τα ματια μπροστα στα αναμφισβητητα οφελη των εμβολιασμων που εχουν αποτρεψει εκατομβες νεκρων.

Κατεβειτε, επιτελους, απο το συννεφακι της παραπληροφορησης και προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα. Πεθαινουν διπλα σας συγγενεις, φιλοι, γειτονες και εσεις εξακολουθειτε να εχετε αμφιβολιες και να δυσπιστειτε μπροστα στην αναγκαιοτητα του ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ εμβολιασμου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
Φιλε Στρατο, να σου αντιστρεψω την ερωτηση...

Ξερεις ποσοι 26χρονοι εχουν πεθανει παγκοσμιως εξαιτιας του κορωνοϊου;

Αν η αναλογια ειναι 100 νεκροι 26χρονοι απο covid και 1 νεκρος 26χρονος απο το εμβολιο, τοτε νομιζω οτι θα εχεις παρει την απαντηση σου.

Σας παρακαλω πολυ, φιλοι μου...σταματηστε, επιτελους, να βλεπετε το δεντρο και οχι το δασος.

Ειναι αδιανοητο αυτο που κανετε. Εθελοτυφλειτε. Απο τη μια πιανεστε απο μια σπανια εξαιρεση, απο μια σπανια παρενεργεια και βαλλετε κατα των εμβολιων....και απο την αλλη κλεινετε τα ματια μπροστα στα αναμφισβητητα οφελη των εμβολιασμων που εχουν αποτρεψει εκατομβες νεκρων.

Κατεβειτε, επιτελους, απο το συννεφακι της παραπληροφορησης και προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα. Πεθαινουν διπλα σας συγγενεις, φιλοι, γειτονες και εσεις εξακολουθειτε να εχετε αμφιβολιες και να δυσπιστειτε μπροστα στην αναγκαιοτητα του ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ εμβολιασμου.
εγώ αναφέρομαι σε υγιές άτομο. συμφωνώ ότι όσοι έχουν νοσήματα πρέπει να εμβολιάζονται ανεξαρτήτως ηλικίας.
αυτοί οι 100 που λες είναι χωρίς υποκείμενα νοσήματα? υγιείς?
αν ναι τότε πάω πάσο και έχεις δίκιο.

Nik.Mos

Well-Known Member
Δεν υπάρχει σωτηρία. Ο τύπος λέμε πιστεύει στην ομοιοπαθητικη. Τι άλλο θες να ακούσεις δηλαδή? Ναι κάποιος από τους ταξιτζήδες ίσως είναι περισσότερο ορθολογιστης.

Ο Νικ δεν έγραψε ότι σταμάτησαν την χρηματοδότηση γιατί είναι επικινδυνος?

Πιανεστε από την κάθε ψεκια για να επιβεβαιώσει ότι θεωρία συνωμοσιας έχετε σκεφτεί.
Και οχι μονο αυτο.Αφου καποιοι χρειαζονται σωνει και ντε να λαβουν υποψη τους τους νομπελιστες και να δωσουν βαρυτητα στις αποψεις τους, γιατι να λαβουμε του Montagnier (που ουτως η αλλως οσα εχει ισχυριστει εχουν καταριφθει) και οχι της συναδελφου του της Sinoussi που μιλαει ανοικτα για την αναγκη ληψης μετρων και ενεργειων για την καταπολεμηση της επιδημιας πληροφοριων (infodemics) που αφορουν τον covid;
Το νομπελ αλλωστε για τις ερευνες για τον HIV απονεμηθηκε και στους δυο,η αποσταση ομως μεταξυ των αποψεων τους ειναι χαοτικη,με την διαφορα οτι η επιστημονικη κοινοτητα εχει απορριψει τον εναν ως μη εγκυρη πηγη αντλησης πληροφοριων.

oreo

Well-Known Member
Μιας και πέσατε έξω στις προβλέψεις για την λήξη της πανδημίας , δεν πάμε άλλο ένα γυρό guessing? Να το κάνει και λίγο πιο πικάντικο o Cvial να κεράσει 300-400g ο Λορενζος στον νικητή ?

tol

Well-Known Member
Μιας και πέσατε έξω στις προβλέψεις για την λήξη της πανδημίας , δεν πάμε άλλο ένα γυρό guessing? Να το κάνει και λίγο πιο πικάντικο o Cvial να κεράσει 300-400g ο Λορενζος στον νικητή ?

Μαρτιος του 2071!!!!

Σε μια πεντηκονταετια απο σημερα!!!

Οσο υπαρχουν ατομα που αμφιβαλλουν και αμφισβητουν τα επιστημονικα δεδομενα, δεν υπαρχει ελπιδα.

Οσο κυριαρχει η παραπληροφορηση του διαδικτυου και υπαρχουν ευκολοπιστα θυματα, η πανδημια θα ειναι παρουσα.

Και, αν τελικα τεθει υπο ελεγχο η συγκεκριμενη, ανα πασα στιγμη θα ελλοχευει ο κινδυνος της εμφανισης μιας αλλης "πανδημιας" που θα ταλαιπωρει την ανθρωποτητα εξαιτιας των δηθεν κριτικα σκεπτομενων που υψωνουν λαβαρα επαναστασης κατα της επιστημονικης γνωσης και προοδου.

oreo

Well-Known Member
Μαρτιος του 2071!!!!

Οσο υπαρχουν ατομα που αμφιβαλλουν και αμφισβητουν τα επιστημονικα δεδομενα, δεν υπαρχει ελπιδα.

Οσο κυριαρχει η παραπληροφορηση του διαδικτυου και υπαρχουν ευκολοπιστα θυματα, η πανδημια θα ειναι παρουσα.

Και, αν τελικα τεθει υπο ελεγχο η συγκεκριμενη, ανα πασα στιγμη θα ελλοχευει ο κινδυνος της εμφανισης μιας αλλης "πανδημιας" που θα ταλαιπωρει την ανθρωποτητα εξαιτιας των δηθεν κριτικα σκεπτομενων που υψωνουν λαβαρα επαναστασης κατα της επιστημονικης γνωσης και προοδου.
Δάσκαλε σε 50 χρόνια απο τώρα στην καλύτερη προσφορά για Π θα θέλουμε , όχι για grafts :cool:

• Like
Reactions: tol

vlafo

Well-Known Member
Προς τον παρόν αυτό που έχω να σου δηλώσω με σιγουριά,είναι πως ο Ισθμός της Κορίνθου τέλη του 2022 θα έχει παραδοθεί.
Αν σε ικανοποιεί.
Το μόνο σίγουρο πράγμα στη ζωή είναι οι φόροι και ο θάνατος.
Death & taxes όπως έλεγε κάποιος σε μια ταινία.

Stratos

Well-Known Member
Μαρτιος του 2071!!!!

αν και ψεκασμένος μέσα έπεσα.. Will COVID end in 2024? Pfizer leaders predict the future - Deseret News

Nik.Mos

Well-Known Member
Ειναι τουλαχιστον εξοργιστικο να θετονται ερωτησεις που αφορουν την ληξη της πανδημιας απο αρνητες και αντιεμβολιαστες και μαλιστα με τροπο που εκπεμπει ειρωνια και αστεισμους.Κυριοι,υπευθυνοι για την καστασταση της εξελιξης της πανδημιας μεσω μεταλλαξεων εισαστε εσεις.Οταν σας ελεγαν πριν μηνες να εμβολιαστειτε για να σπασει ο κυκλος των μεταλλαξεων εσεις ησασταν περα βρεχει.Και τωρα με θρασος ρωτατε ποτε θα ληξει.Αντι να κανετε τουμπεκι διακωμωδειτε την κατασταση.Αν καποιοι μας κρατησαν πισω σε αυτη την παγκοσμια προσπαθεια αυτοι ειστε εσεις οι αντιεμβολιαστες.Δεν φτανει που μας φερατε μεχρι τον γκρεμο τωρα ζητατε και τα ρεστα.Λιγη ντροπη ρε πουστη μου,λιγη γαμημενη ντροπη!!
.

Stratos

Well-Known Member
Ειναι τουλαχιστον εξοργιστικο να θετονται ερωτησεις που αφορουν την ληξη της πανδημιας απο αρνητες και αντιεμβολιαστες και μαλιστα με τροπο που εκπεμπει ειρωνια και αστεισμους.Κυριοι,υπευθυνοι για την καστασταση της εξελιξης της πανδημιας μεσω μεταλλαξεων εισαστε εσεις.Οταν σας ελεγαν πριν μηνες να εμβολιαστειτε για να σπασει ο κυκλος των μεταλλαξεων εσεις ησασταν περα βρεχει.Και τωρα με θρασος ρωτατε ποτε θα ληξει.Αντι να κανετε τουμπεκι διακωμωδειτε την κατασταση.Αν καποιοι μας κρατησαν πισω σε αυτη την παγκοσμια προσπαθεια αυτοι ειστε εσεις οι αντιεμβολιαστες.Δεν φτανει που μας φερατε μεχρι τον γκρεμο τωρα ζητατε και τα ρεστα.Λιγη ντροπη ρε πουστη μου,λιγη γαμημενη ντροπη!!
.
φίλε εγώ 2 φορές την εβδομάδα κάνω ράπιντ τεστ και είμαι καθαρός και φοράω μάσκα και προσέχω,
άλλοι φίλοι μου εμβολιασμένοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι παντού χωρίς μέτρα προστασίας και χωρίς έλεγχο
κολλάνε ο ένας τον άλλον. εγώ συντηρώ τον covid;
ο κύκλος των μεταλλάξεων θα κλείσει αν το ποσοστό από 70 στην ευρώπη γίνει 90 ή
από 10 στην Αφρική γίνει 70%?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

Well-Known Member
Ρε μάγκες μια ερώτηση. Ευχαριστώ όποιον απαντήσει.Έκανα τη Τρίτη δόση μολις και η κοπέλα που μου έκανε το εμβόλιο μου είπε μακριά από πίτσες, κεμπάπ, μπέργκερ και κρέπες για 2 μερες. Από την άλλη μου έδωσε το οκ να παίρνω σε χαπι φιναστεριδη και μινοξιδιλη όπως κάνω. Η ερώτηση μου είναι εξής : Αν φάω 2 γύρο χοιρινό τώρα τι μπορώ να πάθω;

vlafo

Well-Known Member
Ρε μάγκες μια ερώτηση. Ευχαριστώ όποιον απαντήσει.Έκανα τη Τρίτη δόση μολις και η κοπέλα που μου έκανε το εμβόλιο μου είπε μακριά από πίτσες, κεμπάπ, μπέργκερ και κρέπες για 2 μερες. Από την άλλη μου έδωσε το οκ να παίρνω σε χαπι φιναστεριδη και μινοξιδιλη όπως κάνω. Η ερώτηση μου είναι εξής : Αν φάω 2 γύρο χοιρινό τώρα τι μπορώ να πάθω;
Φάε ρε αγόρι μου,εσύ τώρα είσαι για να μασάς σίδερα, τι είναι αυτά που ακούω.
Πιτόγυρα για να ανακάμψεις.

Stratos

Well-Known Member
το σεξ επιτρέπεται?

vag25

Well-Known Member
.
Θα συμφωνησω, αν και δεν φταινε μονο οι αρνητες. Οπως εχει γραφτει ξανα στο νημα χρειαζεται να εμβολιαστουν και οι φτωχοτερες χωρες. Κατι αρχιζει να κινειται απο οτι διαβασα. Αν πεισθουν και οι αντιεμβολιαστες, βαλε και τα φαρμακα ισως μπορουμε να ειμαστε πιο αισιοδοξοι.
Βεβαια και τα φαρμακα δεν μπορουν να μην εχουν παρενεργειες. Απλα ισως το φαρμακο ακουγεται καλυτερα απο το εμβολιο σε αυτην την πλευρα που φοβαται. Λεμε τωρα. Θα δειξει.

ο κύκλος των μεταλλάξεων θα κλείσει αν το ποσοστό από 70 στην ευρώπη γίνει 90 ή
από 10 στην Αφρική γίνει 70%?

Και τα 2.

platanos

Well-Known Member
Φίλε μου αν δε σε τρόλλαρε είναι εντελώς άκυρα αυτά! Μόνο το αλκοόλ απέφυγε για 48 ώρες και γενικά χαλάρωσε και μην πολυκουράζεσαι (για 48 ώρες) Φάε ότι θες!

Legwg James

Well-Known Member
Φάε ρε αγόρι μου,εσύ τώρα είσαι για να μασάς σίδερα, τι είναι αυτά που ακούω.
Πιτόγυρα για να ανακάμψεις.
Χαχαχα με τρέλανε σου λέω. Πως γίνεται να δινει το οκ σε μινοξ σε χαπι και όχι σε ενα γύρο κοτόπουλο; Θα τρελαθούμε; Πες μου πως το χτυπάς να φάω ένα και για σένα :)

vag25

Well-Known Member
Εγω στην τελευταια δοση(2η), πηγα αυπνος, εφαγα πιτογυρα και μια σακουλα σοκολατες αν βοηθαει.
Σε καμια απο τις δυο δεν ειχα παρενεργειες. Για να δουμε η τριτη.

vlafo

Well-Known Member
Χαχαχα με τρέλανε σου λέω. Πως γίνεται να δινει το οκ σε μινοξ σε χαπι και όχι σε ενα γύρο κοτόπουλο; Θα τρελαθούμε; Πες μου πως το χτυπάς να φάω ένα και για σένα :)
Καλά σιγά μην ξέρει τη φίνα και τη μίνοξ.
Εγώ τα τρώω παραδοσιακά μόνο,λιτά και καθαρίζω τώρα μέχρι 5.
Στα 20 έτρωγα 10,καλα για καλαμάκια δεν συζητάμε καθάριζα ένα δεμα.
ΥΓ:Ξέρεις ποιό είναι το παραδοσιακό?

Μπλουζα