Η ζωη με Covid-19

oreo

Well-Known Member
Από το στόμα μου το πήρες, αχαχαχαχαχα. θα πεθάνω στα γέλια. Εδώ κάνουν υπολογισμούς 3000 αντισώματα η πρώτη, + 2000 αντισώματα η δεύτερη, ωραία, + 3000 η τρίτη η αναμνηστική και καθαρίσαμε και ο άλλος έχει κάνει 8 δόσεις μαζεμένες και είναι ακόμα όρθιος.
Αντισώματα από τα lidl μας φτιάχνει η μπουρλοπαρέα.

(CVIAL, είδες, ούτε υστερόγραφα ούτε τίποτα :) )
Αυτός ρούπωνε τις δόσεις για να βγαίνουν πλαστά πιστοποιητικά, ανάλογη περίπτωση είχαμε Ελλάδα πριν 2 εβδομάδες αν δεν απατώμαι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Αυτός ρούπωνε τις δόσεις για να βγαίνουν πλαστά πιστοποιητικά, ανάλογη περίπτωση είχαμε Ελλάδα πριν 2 εβδομάδες αν δεν απατώμαι.

Ναι. Το θέμα είναι ότι έκανε 8 δόσεις μαζεμένες!!!! και νερό να του έβαζαν μια τουαλέτα θα την πήγαινε. Είδες που όλα παίρνουν το δρόμο τους; Είναι τυχαίο το ότι για 40 χρόνια η τεχνολογία αυτή δεν είχε άδεια ούτε για πέταγμα χαρταετού;

oreo

Well-Known Member
Ναι. Το θέμα είναι ότι έκανε 8 δόσεις μαζεμένες!!!! και νερό να του έβαζαν μια τουαλέτα θα την πήγαινε. Είδες που όλα παίρνουν το δρόμο τους; Είναι τυχαίο το ότι για 40 χρόνια η τεχνολογία αυτή δεν είχε άδεια ούτε για πέταγμα χαρταετού;
Φίλε εμένα το σύστημα εμπιστοσύνης μου, προς οποιονδήποτε άνθρωπο ή οργανισμό είναι σε βαθμίδες, πάντα στα πλαισια αξιολόγησης της περίπτωσης. Καταρχάς δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ούτε για τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα στην πορεία της πανδημίας, έχουν γίνει τέτοιες κυβισθήσεις, που θα ήταν τρελό να μην αμφιβάλλω. Μακάρι στο τέλος να αποδειχτεί οτι ανευ λόγου ανησυχούσα.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Φίλε εμένα το σύστημα εμπιστοσύνης μου, προς οποιονδήποτε άνθρωπο ή οργανισμό είναι σε βαθμίδες, πάντα στα πλαισια αξιολόγησης της περίπτωσης. Καταρχάς δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ούτε για τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα στην πορεία της πανδημίας, έχουν γίνει τέτοιες κυβισθήσεις, που θα ήταν τρελό να μην αμφιβάλλω. Μακάρι στο τέλος να αποδειχτεί οτι ανευ λόγου ανησυχούσα.

Φίλε εγώ δεν βλέπω να πηγαίνει τίποτα καλά και το κακό είναι πως τα παρακολουθούμε σαν χαιβάνια. Ασχολούμαστε με τον κινεζοιο και κοντεύουμε να πεθάνουμε από το κρύο. 30% και 100% τουλάχιστον αύξηση σε ΔΕΗ και φυσικό αέριο αντίστοιχα, πως θα πληρωθούν αυτά με εισοδήματα του 2008; και εμείς ασχολούμαστε με την μπουρλοπαρέα. Τι θα κάνει το Ισραήλ, τι λέει ο αποτυχημένος δεινόσαυρος από τις ΗΠΑ και τι ανακάλυψε στους βόθρους ο λυματοερευνητής. Τόσο μας κόβει.

oreo

Well-Known Member
Φίλε εγώ δεν βλέπω να πηγαίνει τίποτα καλά και το κακό είναι πως τα παρακολουθούμε σαν χαιβάνια. Ασχολούμαστε με τον κινεζοιο και κοντεύουμε να πεθάνουμε από το κρύο. 30% και 100% τουλάχιστον αύξηση σε ΔΕΗ και φυσικό αέριο αντίστοιχα, πως θα πληρωθούν αυτά με εισοδήματα του 2008; και εμείς ασχολούμαστε με την μπουρλοπαρέα. Τι θα κάνει το Ισραήλ, τι λέει ο αποτυχημένος δεινόσαυρος από τις ΗΠΑ και τι ανακάλυψε στους βόθρους ο λυματοερευνητής. Τόσο μας κόβει.
΄Θα πέσει λόρδα στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, το σλόγκαν "Να πάρουμε την ζωή μας πίσω" , έχει νοήμα αν συνοδεύεται εκτός απο υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. Το χειρότερο κομμάτι που είναι η αποστασιοποίηση απο τον πλησίον (αποστάσεις) αρχίζει και γίνεται νόρμα. Τα έχω γράψει για να είμαι ειλικρινής εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Άρχισα να ασχολούμαι με πράγματα που χρόνια ανέβαλα και πολύ περισσότερο με την οικογένεια και καραγουστάρω.

vlafo

Well-Known Member
Πάντα για το νιμού και το χαιλίκι τέτοιες μέρες γεμάτα είναι, πριν και μετά τις γιορτές έχει σφίξει το ζωνάρι.
Το ζωνάρι ακόμα και όταν είχαμε το λεβέντικο ΠΑΣΟΚ,σφιγμένο φώναζαν ότι ήταν.
Είπαμε το χούι δεν κόβεται.

tol

Well-Known Member
Είναι τυχαίο το ότι για 40 χρόνια η τεχνολογία αυτή δεν είχε άδεια ούτε για πέταγμα χαρταετού;

Τι θελει να πει ο ποιητης;

Ειλικρινα ποσες αλλες αερολογιες θα διαβασουμε;

Η Πυθια μασαγε φυλλα δαφνης και εκστομουσε ασυναρτησιες.

Εσυ, φιλε ρατσιστη μπουρδολογε, τι πινεις;

Δεν εξηγειται αλλιως. Οσα γραφεις δεν εχουν καμια νοηματικη αλληλουχια.

Ελεος!!!! Λυπησου τα ματακια μας!! Στραβωθηκαμε με τα αλαμπουρνεζικα σου.

Georgie

Well-Known Member
Λοιπόν αφήστε τις ψεκασμενιες και μάθετε μπαλιτσα .
Ιρλανδία
Ο μίσος ενήλικος πληθυσμός έχει λάβει τη τρίτη δόση Booster του εμβολίου για τον COVID .
Τα κρούσματα ανεβαίνουν ασταμάτητα.
7300 σήμερα σε πληθυσμό 4.5 εκ .
Οι νοσηλείες και ICU ( Μεθ) μειώνονται επίσης ασταμάτητα !
Οι θάνατοι δε ξεπερνούν τους 40-45 την εβδομάδα !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Ho Ho Ho forum
Φίλοι μου Καλά Χριστούγεννα σε όλους με πολύ πολύ υγεία και μαλλιά !
Τυλίγω δώρα αφού δε μπορώ να πάω στο Pub που κλείνουν από τις 8pm
Αύριο Αεροδρόμιο να πάρω τη κόρη μου που έρχεται από Αγγλία και μετά Xmas !
Μίλαγα με τα φιλαράκια μου από Αθήνα σε videoκληση που τα πίνουν στο Au Revoir και ζήλεψα.

Συνημμένα

• IMG_20211223_203357.jpg
    IMG_20211223_203357.jpg
    3 MB · Προβολές: 104

le2der

Active Member
Την καλησπέρα μου ! Θετικός από χθες και εγώ …. Κόλλησα σε μια και μόνο έξοδο σε κλειστό χώρο . Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις μέρες γιατί υποτίθεται είχαν πραγματοποιηθεί ραπιντ από όλους ( αμφιβάλλω ) . Η διασπορά του ιού είναι τεράστια . Να ευχηθώ καλό υπόλοιπο γιορτών , με υγεία και τύχη για όλους .

vlafo

Well-Known Member
Ευχαριστώ. Όχι ακόμα , μόνο ραπιντ ! Κάποια στιγμή θα με καλέσουν από εοδυ . Συμπτώματα γρίπης για την ώρα και ευτυχώς δεν ήρθα σε επαφή με κανέναν
Για να είσαι 100% σίγουρος κάνε και μοριακό.
Και πολύ καλά κάνεις να μην έρθεις σε επαφή.

oreo

Well-Known Member
Την καλησπέρα μου ! Θετικός από χθες και εγώ …. Κόλλησα σε μια και μόνο έξοδο σε κλειστό χώρο . Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις μέρες γιατί υποτίθεται είχαν πραγματοποιηθεί ραπιντ από όλους ( αμφιβάλλω ) . Η διασπορά του ιού είναι τεράστια . Να ευχηθώ καλό υπόλοιπο γιορτών , με υγεία και τύχη για όλους .
Περαστικά και ανώδυνα

Legwg James

Well-Known Member
Μια εβδομάδα μετά την 3η δόση να σας πω και εγώ πως ήταν η πιο χαλαρή απ'ολες. Δεν είχα το παραμικρό σύμπτωμα. Είναι φυσιολογικό αυτό ; Αυτή που μου το έκανε μου είχε πει τις πρώτες μέρες θα είμαι τέζα.

le2der

Active Member
Για να είσαι 100% σίγουρος κάνε και μοριακό.
Και πολύ καλά κάνεις να μην έρθεις σε επαφή.
Αν μπορέσω θα κάνω , συντρέχουν και άλλοι λόγοι που δεν είναι της παρούσης . Καραντίνα τώρα δέκα μέρες και βλέπουμε

oreo

Well-Known Member
Μια εβδομάδα μετά την 3η δόση να σας πω και εγώ πως ήταν η πιο χαλαρή απ'ολες. Δεν είχα το παραμικρό σύμπτωμα. Είναι φυσιολογικό αυτό ; Αυτή που μου το έκανε μου είχε πει τις πρώτες μέρες θα είμαι τέζα.
Μπορεί να έπεσες σε placebo :p

Μπλουζα