Πέρα από τον τρόπο που παραφράζεις τα δικά μου μηνύματα, φαίνεται όποιος τα διαβάσει ένα-ένα προσεκτικά, έκατσα να διαβάσω μερικές σελίδες από την αρχή. Το ίδιο κάνεις με όλους
Επιμενεις να γραφεις ανυποστατα πραγματα.
Σε εχω προκαλεσει πολλες φορες να μου πεις σε ποιο σημειο εχω παραφρασει τα σχολια σου.
Φιλε μου, ως φιλολογος, θεωρω (ταπεινη αποψη) οτι εχω καποια αισθηση της νεοελληνικης γλωσσας. Θεωρω οτι καθε φορα απαντω στην ουσια των μηνυματων. Δεν παραφραζω. Επικεντρωνομαι στην ουσια των σχολιων και απαντω.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα.
Κατεκρινα τις ανυποστατες αποψεις σου περι εμβολιασμων των παιδιων. Εκανα παραπομπη σε ενα μερος της απαντησης σου και "ανεβηκες στα καγκελα" κατηγορωντας με οτι παρεμφαρα το σχολιο σου, οτι εκανα κοπτικη και ραπτικη.
Ε, λοιπον, το παραθετω ολοκληρο...
Τώρα που εγκρίνεται το εμβόλιο για ηλικίες 5-11 χρόνων είμαστε υπερ? Εγώ πάντως τρομάζω στην ιδέα ότι έχουμε εμβολιάσει τόσα πολλά υγιή παιδάκια για να τα σώσουμε από τον Κόβιντ. Συνολικά εδώ στην Ελλάδα έχουν πεθάνει 3 παιδιά (προφανώς και με σοβαρά υποκείμενα) ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα. Έχει σκεφτεί κανείς τί έγκλημα έχουμε διαπράξει σε περίπτωση που εμφανιστούν κάποιες παρενέργειες μετά από χρόνια? Την πατήσαμε στο παρελθόν πολλάκις παγκοσμίως με διάφορα σκευάσματα, μυαλό δεν βάλαμε από ότι φαίνεται.
Αυτο ειναι ολοκληρο το σχολιο σου.
Απαντησε μου, λοιπον, ποιο ειναι το νοημα του; Το εχω παραφρασει; Ειναι ή δεν ειναι οι αποψεις σου εξτρεμιστικες;
Οταν γραφεις για ΕΓΚΛΗΜΑ που διαπραττεται με τον εμβολιασμο, εισαι ή δεν εισαι αρνητης;
Δεν κρατας απλα επιφυλαξεις. Αν εγραφες για τις επιφυλαξεις που εχεις, τοτε δε θα σου απαντουσα καθολου. Θα σεβομουν τη διαφορετικη αποψη, δε θα την υιοθετουσα.
Οταν, ομως, γραφεις για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ειναι ή δεν ειναι ξεκαθαρα μια ακραια, εξτρεμιστικη αποψη που εκφραζεται μονο απο αρνητες των εμβολιων;