Η ζωη με Covid-19

vag25

Well-Known Member
Θα σου πω την αποψη μου. Σου φαινεται ως ''παραφραση'' αυτο που κανουν καποιοι γιατι γραφεις καποια πραγματα αλλα η σταση σου απο τα συμφραζομενα βγαζει μια αλλη εικονα.
Πχ μπορει να γραψεις σε ενα μηνυμα οτι εισαι υπερ των εμβολιων, αλλα ολη η σταση σου να δειχνει οτι εισαι αρνητης. Εκει μας μπερδευεις.

Οποτε οι υπολοιποι απαντουν στην αισθηση που τους βγαζεις, αφηνοντας στην ακρη ενα μηνυμα που γραφει οτι εισαι οκ με τα εμβολια.

Και μενα η αισθηση μου ειναι οτι δεν εχεις εμβολιαστει (σου λεω τι βγαζεις) ενω σε πιστευω οτι το εχεις κανει.

• Like
Reactions: tol

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mizerix

Active Member
Θα σου πω την αποψη μου. Σου φαινεται ως ''παραφραση'' αυτο που κανουν καποιοι γιατι γραφεις καποια πραγματα αλλα η σταση απο τα συμφραζομενα βγαζει κατι αλλο.
Πχ μπορει να γραψεις σε ενα μηνυμα οτι εισαι υπερ των εμβολιων, αλλα ολη η σταση σου να δειχνει οτι εισαι αρνητης. Εκει μας μπερδευεις.

Οποτε οι υπολοιποι απαντουν στην αισθηση που τους βγαζεις, αφηνοντας στην ακρη ενα μηνυμα που γραφει οτι εισαι οκ με τα εμβολια. Και μενα η αισθηση μου ειναι οτι δεν εχεις εμβολιαστει (σου λεω τι βγαζεις) ενω σε πιστευω οτι το εχεις κανει.
Η στάση μου είναι ξεκάθαρη και φαίνεται αν διαβάσει κανείς ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ό,τι γράφω και τις απαντήσεις που δίνω. Δεν μου φαίνεται «παράφραση», ΕΙΝΑΙ. Αυτό το «θεματάκι» το έχω μόνο με 2-3 εδώ μέσα, με όποιον άλλον έχω διαφωνήσει, δεν έχει πάρει ένα μικρό κομματάκι από τα λεγόμενά μου χωρίς την συνέχειά του, να το παραφράσει και να το προσαρμόσει σε αυτό που θέλει εκείνος.

Για να ξεκαθαρίσουμε: ΕΧΩ εμβολιαστεί κι εγώ κι ΟΛΟΙ οι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι με ΟΛΕΣ τις προβλεπόμενες δόσεις, ΧΩΡΙΣ καμία πίεση και όλα τα εμβόλια ΑΚΡΙΒΩΣ στην ώρα τους. Σέβομαι απόλυτα όποιον ΔΕΝ θέλει να εμβολιαστεί γιατί φοβάται. Είμαι ΚΑΤΑ οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας.

Το γεγονός ότι κρατάω μια στάση που δεν κατηγορώ όπως εσείς για τα πάντα τους ανεμβολίαστους, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Όλοι έχουν τις ευθύνες τους στον βαθμό που τους αναλογεί όμως. Προσπαθώ να αποτυπώσω πώς αφουγκράζεται ολόκληρη η κοινωνία την όλη κατάσταση, με κάποια μέτρα-περιορισμούς κλπ. Τίποτα παραπάνω. Δεν με νοιάζουν ούτε τα πολιτικά (άλλωστε ζητάω δημοψήφισμα για την υποχρεωτικότητα τη στιγμή που κανένα κόμμα δεν ζητάει κάτι τέτοιο), ούτε θέλω να αναδείξω τη γνώμη κάποιου. Ό,τι γράφω είναι καθαρά δικές μου ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ απόψεις.

Δυστυχώς πολλοί πιστεύουν όντας εμβολιασμένοι ότι όλα βαίνουν καλώς, αλλά η δική μου εκτίμηση είναι ότι γίνονται αλυσιδωτά λάθη παντού. Ένα εξ’ αυτών (για τα υπόλοιπα έχω τοποθετηθεί 7-8 σελίδες πίσω αν θυμάμαι καλά) είναι το επικοινωνιακό σκέλος για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Τα αποτελέσματα αποτυπώνονται στους εμβολιασμούς.

Αυτά τα ολίγα.

Τελευταία επεξεργασία:

vag25

Well-Known Member
Για το επικοινωνιακο σκελος ειναι το μονο με το οποιο μπορω να συμφωνησω.
Το οτι εχουμε τοσους ανεμβολιαστους και τελικα τοσους θανατους ειναι ευθυνη της κυβερνησης (οκ και της παιδειας για την οποια εχουν ευθυνη και οι προηγουμενες).

Το εχω ξαναγραψει, δεν μπορει να επιδιώκεις (με το αζημιωτο, προ covid) να ειναι μαζι σου τα καναλια, ως παπαγαλοι, και μετα να περιμενεις ο μεσος ελληνας να τα δει ως αγγελιοφορους της επιστημης. Εχεις χασει το παιχνιδι.

Παντως, παρολο που δεν παρακολουθω καναλια, όσες φορες εχω πετυχει στο youtube αποσπασματα, σε αυτη τη φαση (μεσα στην πανδημια το τονιζω) δεν εχει τυχει να δω να μεταφερουν κατι που δεν εχει βαση. Ισα ισα ενω βλεπω στο youtube ''πωπω τι ειπε ο ταδε πουλημενος δημοσιογραφος'' καθε φορα που μπαινω να δω τι ειπε, βλεπω οτι ειναι 100% σωστα. Αλλα ο κοσμος τα κραζει γιατι εβλεπε γλυψιμο σε καποια φαση προ covid. Και σου λεει και τωρα ψεμματα λενε.

Τελευταία επεξεργασία:

Mizerix

Active Member
Το οτι εχουμε τοσους ανεμβολιαστους και τελικα τοσους θανατους ειναι ευθυνη της κυβερνησης (οκ και της παιδειας για την οποια εχουν ευθυνη και οι προηγουμενες).

Το εχω ξαναγραψει, δεν μπορει να επιδιώκεις (με το αζημιωτο, προ covid) να ειναι μαζι σου τα καναλια, ως παπαγαλοι, και μετα να περιμενεις ο μεσος ελληνας να τα δει ως αγγελιοφορους της επιστημης. Εχεις χασει το παιχνιδι.

Παντως, παρολο που δεν παρακολουθω καναλια, όσες φορες εχω πετυχει στο youtube αποσπασματα, σε αυτη τη φαση (μεσα στην πανδημια το τονιζω) δεν εχει τυχει να δω να μεταφερουν κατι που δεν εχει βαση. Ισα ισα ενω βλεπω στο youtube ''πωπω τι ειπε ο ταδε πουλημενος δημοσιογραφος'' καθε φορα που μπαινω να δω τι ειπε, βλεπω οτι ειναι 100% σωστα. Αλλα ο κοσμος τα κραζει γιατι εβλεπε γλυψιμο σε καποια φαση προ covid. Και σου λεει και τωρα ψεμματα λενε.

Το επικοινωνιακό θα βοηθούσε να γίνουν περισσότεροι εμβολιασμοί. Από εκεί και πέρα, έχουμε επαναπαυτεί στο εμβόλιο και δεν κάνουμε τίποτα άλλο (τα έχω ξαναπεί σε προηγούμενα ποστ πίσω). Μακάρι να διαψευστώ πανηγυρικά, αλλά ούτε και με την υποχρεωτικότητα θα ξεμπλοκάρουν γρήγορα και σε μεγάλο βαθμό οι ΜΕΘ.

Προσωπικά έχω κουραστεί να βλέπω μια κοινωνία διχασμένη, οι μεν να λένε τους δε ψεκασμένους κι ένα σωρό νοσηρά πράγματα. Όλοι έχουν ευθύνες στο βαθμό που τους αναλογεί, εμένα η προσωπική μου εκτίμηση αυτή είναι, οπότε το θέμα που μας ταλανίζει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια δεν θα επιλυθεί άμεσα. Μακάρι να πέσω έξω!

koumparos

Well-Known Member
Αδερφέ οι μεθ θα ξεμπλοκαρουν(το εύχομαι) με το υποχρεωτικό μέτρο για τους άνω των 60 και με τα δυο αντιικά που έρχονται...απλά χρειάζεται χρόνος ...νομίζω ότι είναι ο τελευταίος χειμώνας της πανδημίας και ο ιός θα καταλήξει ενδημικός...εμβολιασμος κάθε χρόνο όπως γίνεται με την γρίπη...εύχομαι να μην πέσω έξω..

Georgie

Well-Known Member
Ένα update από τη χώρα που ζω .
Τα κρούσματα έχουν αυξητική τάση .
Περίπου στις 5000 την ημέρα .
Αυτό έχει να κάνει επειδή το μέτρο της κοινωνικής απόστασης έχει πάει περίπατο καιρό .
Αγκαλιές και φιλιά παντού .
Στα pub συνωστισμός και στους δρόμους χαμός λόγω του shopping για τα Χριστούγεννα.

Έχει ξεκινήσει η τρίτη δόση εδώ και ένα μήνα στις ευπαθείς ομάδες και στους άνω των 60 .
Το αποτέλεσμα είναι η αποσυμπίεση των ΜΕΘ και των νοσηλειων .
Κάθε μέρα και λιγότεροι δηλαδή στα νοσοκομεία και σαφώς λιγότεροι θάνατοι.

Η κατάσταση όμως και πριν δεν ήταν τραγική λόγω του υψηλού ποσοστού εμβολιασμων στο πληθυσμό.
Υπολογίστε με τα κρούσματα σχεδόν διπλάσια σε αναλογία πληθυσμού με την Ελλάδα οι νεκροί ήταν γύρω στους 40-45 την εβδομάδα .

Από τα μέσα Δεκεμβρίου ξεκινάει η χορήγηση της τρίτης δόσης στους άνω των 50 και αναμένουν περαιτέρω αποκλιμάκωση .

Αν δε συμβεί κάτι ακραίο με τις μεταλλάξεις νομίζω ότι ήμαστε στην αρχή του τέλους των περιορισμών.

Kostas97

Well-Known Member
Έχεις πρόβλημα όρασης??? Γιατί μου κάνεις quote και μου κόβεις την συνέχεια των λεγόμενών μου και κρατάς το κομμάτακι μόνο που θέλεις? Προφανώς για να συνεχίσεις την προπαγάνδα σου. Γράφω ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΕΞΩ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟΣ)! Κάνε όση παράφραση θες, ο κόσμος βλέπει!
Το μασκες παντου βασιζεται στο γεγονο οτι δεν θελεις ο καθε μεμονωμενος που δεν αντιλαμβανεται που πρεπει να φορεθει, να μην τη φοραει.
Οταν τον Ιουλιο ειπαν μασκες τελος, μονο οπου υπαρχει σεγχρωτισμος θυμασαι τι εγινε;
Προφανως και το να φορας μασκα παντου ειναι ανουσιο αλλα ειναι πολυ πιο πιθανο και στις τυχαιες συναντησεις με καποιον να την εχεις φορεμενη απο οτι σε οποιον γνωστο πετυχεις να πρεπει να τη βαζεις και να την ξαναβγαζεις.

Και τα βραδια τα φαναρια ειναι κοκκινα σε πολλα σημεια ενω αυτοκινητο μπορει να περναει ενα την ωρα. Αλλα δεν απενεργοποιει καποιος το φαναρι οσο ανουσιο και αν ειναι για καποιες ωρες. Προφανως καποιος λογος υπαρχει.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Φήμες λένε ότι το εμβόλιο θα καταστεί μόνιμο στον οργανισμό μας μέσω ενός ορού που θα έχουμε δεμένο στη μέση μας και κάθε δεύτερη μέρα (όπως τα καύσιμα), θα πηγαίνουμε για ανεφοδιασμό.

ΥΣ. "Μην ξεχνάτε κύριοι ότι ευρισκόμεθα ενώπιον ενός άσθενούς, τον όποιον έχομεν επί της χειρουργικής κλίνης και τον όποιον εάν ό χειρουργός δεν πρόσδεση κατά την διάρκειαν της έγχειρήσεως επί της χειρουργικής κλίνης, υπάρχει περίπτωσις αντί διά της έγχειρήσεως νά του χαρίση τήν άποκατάστασιν τής υγείας του, νά τον όδηγήση εις τον θάνατον… Οί περιορισμοί τους όποιους θά έπιβάλλωμεν είναι τό δέσιμον του άσθενούς επί τής κλίνης διά νά ύποστή ακινδύνως τήν έγχείρησιν"
Ό χρόνος άναρρώσεως του άσθενούς μετά τήν έγχείρησιν, έξαρτάται άπό τήν βαρύτητα τής ασθενείας, τήν όποίαν αυτήν τήν στιγμήν δέν μπορω νά προσδιορίσω.»

ΥΣ 1. στο τέλος θα μείνουν μόνο οι Αφρικανοί.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πέρασα τις προάλλες από την φοιτητική λέσχη. Μιλάμε καμία 1000 φοιτητές ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς μάσκες. Ένα 5-10% να φορούσε μάσκα.
Ο κόσμος είναι εντελώς ανεύθυνος και έχει φάει και λάθος προπαγάνδα από τα ΜΜΕ ότι τελειώνει η πανδημία με το εμβόλιο.
Δεν γίνονται αυτά, εν μέσω πανδημίας να είναι ανοιχτά τα κλάμπ, τα γήπεδα, τα γυμναστήρια κτλ.
Έχουμε πανδημία όσο και να θέλουν κάποιοι να μας πείσουν ότι με το εμβόλιο τελείωσε.
Προστατέψτε τους εαυτούς σας και τους δικούς σας μέχρι να βγούν φάρμακα που θα κάνουν δουλειά ή εμβόλια που δεν θα κολλάς, δεν θα μεταδίδεις και δεν θα νοσείς

Εμβόλιο που δεν κολλάς δεν υπάρχει. Τα εμβόλια είχαν πάντα μια αποτελεσματικότητα. Για να κάνουμε μια γόνιμη συζήτηση πρέπει να καταλαβαίνουμε και 2-3 πράγματα. Προφανώς και όταν έχεις κάνει το εμβόλιο χρειάζεται να παίρνεις και μέτρα προφύλαξης (και όχι υστερίας σε σχέση με έναν ανεμβολίαστο). Τι ιικό φορτίο παίζει σημαντικότατο ρόλο και όχι μόνο αν εκτεθείς στον ιο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Τα Ελληνικά κανάλια διαχρονικά ήταν (και είναι) για τα μπάζα. Είναι πάγιο το πρόβλημα, το έχουν στο DNA τους.

Mizerix

Active Member
Το μασκες παντου βασιζεται στο γεγονο οτι δεν θελεις ο καθε μεμονωμενος που δεν αντιλαμβανεται που πρεπει να φορεθει, να μην τη φοραει.
Οταν τον Ιουλιο ειπαν μασκες τελος, μονο οπου υπαρχει σεγχρωτισμος θυμασαι τι εγινε;
Προφανως και το να φορας μασκα παντου ειναι ανουσιο αλλα ειναι πολυ πιο πιθανο και στις τυχαιες συναντησεις με καποιον να την εχεις φορεμενη απο οτι σε οποιον γνωστο πετυχεις να πρεπει να τη βαζεις και να την ξαναβγαζεις.

Και τα βραδια τα φαναρια ειναι κοκκινα σε πολλα σημεια ενω αυτοκινητο μπορει να περναει ενα την ωρα. Αλλα δεν απενεργοποιει καποιος το φαναρι οσο ανουσιο και αν ειναι για καποιες ωρες. Προφανως καποιος λογος υπαρχει.

Κώστα δεν χρειάζεται ο καθένας μας κάποιον ειδικό Χ ή Ψ για να μας πει τί θα κάνουμε. Ιούλιο μήνα με 40 βαθμούς, η μάσκα δεν είναι και ό,τι το καλύτερο. Ξέρω περιπτώσεις ηλικιωμένων που φορούσαν κάτι πανιά αντί για κανονικές μάσκες και είχαν δυσφορία. Συγκεκριμένα έχω δει σκηνικό μπροστά μου να ζαλιστεί ένας ηλικιωμένος και να πέσει να χτυπήσει. Εκεί τα είδα όλα, νομίζαμε όλοι τριγύρω ότι έπαθε έμφραγμα ή εγκεφαλικό. Καλέσαμε ασθενοφόρο αλλά μέχρι να έρθει να τον παραλάβει του προσφέραμε τις πρώτες βοήθειες και μάλλον ένιωσε δυσφορία από την μάσκα. Εδώ βλέπεις πολιτικούς σε εξωτερικό χώρο όταν πλησιάζουν οι κάμερες να την βάζουν ξαφνικά για να δώσουν το καλό παράδειγμα, ή ακόμα χειρότερα βλέπεις γιατρούς σε νοσοκομεία στα γραφεία μεταξύ τους 10-10 να μην φοράει κανένας. Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο μέτρο (σε εξωτερικό χώρο τονίζω) αποδείχτηκε πολύ ευεργετικό. Επιτέλους το κατάλαβαν και δεν το έχουν επαναφέρει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Εμβόλιο που δεν κολλάς δεν υπάρχει. Τα εμβόλια είχαν πάντα μια αποτελεσματικότητα. Για να κάνουμε μια γόνιμη συζήτηση πρέπει να καταλαβαίνουμε και 2-3 πράγματα. Προφανώς και όταν έχεις κάνει το εμβόλιο χρειάζεται να παίρνεις και μέτρα προφύλαξης (και όχι υστερίας σε σχέση με έναν ανεμβολίαστο). Τι ιικό φορτίο παίζει σημαντικότατο ρόλο και όχι μόνο αν εκτεθείς στον ιο.

Εντάξει δλδ πιάνεσαι από το "δεν κολάς".
Αν ο οργανισμός αντιμετωπίσει έναν ιο μέσω ενός εμβολίου και δεν νοσήσεις και δεν μεταδίδεις είναι σαν να μην έχεις κολήσει.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, με τα υπάρχοντα εμβόλια, δε γίνεται αυτό.
Αυτό είναι γεγονός και αποδείχτηκε τους τελευταίους μήνες, ενω μέχρι πριν κάποιους μήνες μας έλεγαν πολύ σίγουρα ότι πλησιάζει το 100% το ποσοστό να μην νοσήσει κάποιος.
Για πολλά πράγματα ήταν πολύ σίγουροι και τα άλλαξαν οι "ειδικοί".
Για μένα απλά έπρεπε να λένε υποθέτουμε και δεν ξέρουμε. Και αυτό πρέπει να συνεχίσουν να λένε και τώρα.
Γιατί και πολλά απο αυτά που λέγονται τώρα ως επιστημονικά δεδομένα ίσως τα αναιρέσουν ξανά

Τα Ελληνικά κανάλια διαχρονικά ήταν (και είναι) για τα μπάζα. Είναι πάγιο το πρόβλημα, το έχουν στο DNA τους.

Τα ελληνικά κανάλια κατά την δική μου άποψη πιστεύω ότι είναι πληρωμένα αυτή την περίοδο.
Δεν είναι ότι δεν έχουν ποιότητα ή οτιδήποτε άλλο. Κάνουν ξεκάθαρα προπαγάνδα κατά την προσωπική μου άποψη.
Και απευθύνονται σε άτομα που μπορούν να επηρεαστούν εύκολα.
Και παλαιότερα υπήρχε αυτό, αλλά αυτή την περίοδο όλα τα κανάλια έχουν πιαστεί και δεν έχει να κάνει με το που ανήκουν πολιτικά.

Δεν λέω ότι είναι κακό. Μπορεί να είναι και το σωστό αυτό, να επηρεαστεί ο κόσμος να κάνει το εμβόλιο, οπότε καλά κάναν και τους πληρώσαν εάν το έκαναν

vag25

Well-Known Member
Κάνουν ξεκάθαρα προπαγάνδα κατά την προσωπική μου άποψη.
Και παλαιότερα υπήρχε αυτό, αλλά αυτή την περίοδο όλα τα κανάλια έχουν πιαστεί και δεν έχει να κάνει με το που ανήκουν πολιτικά.

Παρολο που μονο εχω κραξει τα καναλια εδω, θα πω οτι σε συγκριση με πολλες αποψεις απο μελη που εχουμε διαβασει σε αυτο το νημα, εξακολουθουν να ειναι καλυτερη πηγη ορθης πληροφοριας.
Και το λεω αυτο ενω δεν εχω διαβασει κατι τρομακτικα ακραιο στο νημα.

Χρειαζεται να φιλτραρουμε που, ποτε και σε τι βαθμο τα καναλια δεν ειναι αξιοπιστα. Και σε συγκριση με τι;
Πχ σε συγκριση με πολλες πληροφοριες, φεικ νιους που διαδιδονται στο διαδίκτυο και πολλοι τα παιρνουν ως facts,, τα καναλια ειναι εγκυκλοπαιδεια υψηλης ποιοτητας.

Οποτε δεν ειναι ασπρο η μαυρο. Εγω δεν θα τα παρακολουθησω, γιατι για μενα ειναι χαμηλης ποιοτητας, αλλα σε συγκριση με τις πηγες που επιλεγω να εχω προσβαση. Ενας που εχει ως πηγη τον πετρακο, το δικηγορο που μαζεψαν, τον βελοπουλο και το ''ΔΕΙΑΔΟΣΤΑΙ ΤΟ.gr'', θα του προτεινα να παρεμεινει στα καναλια.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: tol

tol

Well-Known Member
Τα ελληνικά κανάλια κατά την δική μου άποψη πιστεύω ότι είναι πληρωμένα αυτή την περίοδο.
Δεν είναι ότι δεν έχουν ποιότητα ή οτιδήποτε άλλο. Κάνουν ξεκάθαρα προπαγάνδα κατά την προσωπική μου άποψη.

Αρχισαμε παλι.

Θεωριες συνωμοσιας.

Φιλε Παναγιωτη, ειναι πληρωμενα ολα τα ΜΜΕ απο ποιους; Μπορεις να μας το εξηγησεις εσυ που διαθετεις κριτικη ικανοτητα και δεν επηρεαζεσαι;

Απο φαρμακευτικες εταιρειες; Απο τον Μπιλ Γκέιτς; Απο την Μερκελ; Απο τον Εωσφορο; Απο ποιον;

Επισης, αν δεχθουμε οτι τα ΜΜΕ ειναι πληρωμενα, η κριτικη σου ικανοτητα δεν εντασσει σε αυτα και τις ιστοσελιδες στις οποιες καταφευγετε εσεις οι αρνητες και αποκτατε "εγκυρη και αμεροληπτη" πληροφορηση;

Αυτες, λοιπον, οι ιστοσελιδες που κατα 90% παραγουν γνωση του κ@λου και σας εχουν κανει μαριονετες και φερεφωνα τους, δεν ειναι πληρωμενες; Ειναι ανεξαρτητες;

tol

Well-Known Member
Παρολο που μονο εχω κραξει τα καναλια εδω, θα πω οτι σε συγκριση με πολλες αποψεις απο μελη που εχουμε διαβασει σε αυτο το νημα, εξακολουθουν να ειναι καλυτερη πηγη ορθης πληροφοριας.
Και το λεω αυτο ενω δεν εχω διαβασει κατι τρομακτικα ακραιο στο νημα.

Χρειαζεται να φιλτραρουμε που, ποτε και σε τι βαθμο τα καναλια δεν ειναι αξιοπιστα. Και σε συγκριση με τι;
Πχ σε συγκριση με πολλες πληροφοριες, φεικ νιους που διαδιδονται στο διαδίκτυο και πολλοι τα παιρνουν ως facts,, τα καναλια ειναι εγκυκλοπαιδεια υψηλης ποιοτητας.

Οποτε δεν ειναι ασπρο η μαυρο. Εγω δεν θα τα παρακολουθησω, γιατι για μενα ειναι χαμηλης ποιοτητας, αλλα σε συγκριση με τις πηγες που επιλεγω να εχω προσβαση. Ενας που εχει ως πηγη τον πετρακο, το δικηγορο που μαζεψαν, τον βελοπουλο κ.α, θα του προτεινα να παρεμεινει στα καναλια.

Ετσι, ακριβως, φιλε vag.

Οι συνωμοσιολογοι, οι επαναστατες του καναπε, τολμουν να κρινουν την εγκυροτητα των υπολοιπων ΜΜΕ (που οντως ειναι περιορισμενη...εξαλλου ανεκαθεν συνεβαινε αυτο με τα ΜΜΕ) και απο την αλλη κλεινουν τα ματια τους μπροστα στον βοθρο παραπληροφορησης του διαδικτυου, απο οπου αντλουν τις καθε ειδους μπαρουφες και μπουρδολογιες.

Και υστερα κανουν λογο για ελλειψη κριτικης ικανοτητας αυτων που παρακολουθουν τα υπολοιπα ΜΜΕ!!!!

Αντι να συνειδητοποιησουν τον οχετο ψευτικων, υποκινουμενων, ανυποστατων πληροφοριων που αντλουν απο τις δικες τους πηγες γνωσης, το παιζουν "εξυπνοι" και κανουν κηρυγμα κριτικης ικανοτητας και αποφυγης παραπληροφορησης.

vag25

Well-Known Member
Καπως ετσι, tol.
Συμφωνω.

δηλαδη αν ενδεικτικα τα καναλια παιζουν σε ενα σταθερο 5 με 7/10 σε επιπεδο αξιοπιστιας, το ιντερνετ ξεκιναει απο το -1 και φτανει στο 10΄. Αλλα οι περισσοτεροι αρνητες χρησιμοποιουν απο το -1 μεχρι μαξιμουμ το 4/10 του ιντερνετ, ως πηγη πληροφοριας.
Και κραζουν τα καναλια!

Μπλουζα