Θα σου πω την αποψη μου. Σου φαινεται ως ''παραφραση'' αυτο που κανουν καποιοι γιατι γραφεις καποια πραγματα αλλα η σταση απο τα συμφραζομενα βγαζει κατι αλλο.
Πχ μπορει να γραψεις σε ενα μηνυμα οτι εισαι υπερ των εμβολιων, αλλα ολη η σταση σου να δειχνει οτι εισαι αρνητης. Εκει μας μπερδευεις.
Οποτε οι υπολοιποι απαντουν στην αισθηση που τους βγαζεις, αφηνοντας στην ακρη ενα μηνυμα που γραφει οτι εισαι οκ με τα εμβολια. Και μενα η αισθηση μου ειναι οτι δεν εχεις εμβολιαστει (σου λεω τι βγαζεις) ενω σε πιστευω οτι το εχεις κανει.
Η στάση μου είναι ξεκάθαρη και φαίνεται αν διαβάσει κανείς ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ό,τι γράφω και τις απαντήσεις που δίνω. Δεν μου φαίνεται «παράφραση», ΕΙΝΑΙ. Αυτό το «θεματάκι» το έχω μόνο με 2-3 εδώ μέσα, με όποιον άλλον έχω διαφωνήσει, δεν έχει πάρει ένα μικρό κομματάκι από τα λεγόμενά μου χωρίς την συνέχειά του, να το παραφράσει και να το προσαρμόσει σε αυτό που θέλει εκείνος.
Για να ξεκαθαρίσουμε: ΕΧΩ εμβολιαστεί κι εγώ κι ΟΛΟΙ οι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι με ΟΛΕΣ τις προβλεπόμενες δόσεις, ΧΩΡΙΣ καμία πίεση και όλα τα εμβόλια ΑΚΡΙΒΩΣ στην ώρα τους. Σέβομαι απόλυτα όποιον ΔΕΝ θέλει να εμβολιαστεί γιατί φοβάται. Είμαι ΚΑΤΑ οποιασδήποτε υποχρεωτικότητας.
Το γεγονός ότι κρατάω μια στάση που δεν κατηγορώ όπως εσείς για τα πάντα τους ανεμβολίαστους, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Όλοι έχουν τις ευθύνες τους στον βαθμό που τους αναλογεί όμως. Προσπαθώ να αποτυπώσω πώς αφουγκράζεται ολόκληρη η κοινωνία την όλη κατάσταση, με κάποια μέτρα-περιορισμούς κλπ. Τίποτα παραπάνω. Δεν με νοιάζουν ούτε τα πολιτικά (άλλωστε ζητάω δημοψήφισμα για την υποχρεωτικότητα τη στιγμή που κανένα κόμμα δεν ζητάει κάτι τέτοιο), ούτε θέλω να αναδείξω τη γνώμη κάποιου. Ό,τι γράφω είναι καθαρά δικές μου ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ απόψεις.
Δυστυχώς πολλοί πιστεύουν όντας εμβολιασμένοι ότι όλα βαίνουν καλώς, αλλά η δική μου εκτίμηση είναι ότι γίνονται αλυσιδωτά λάθη παντού. Ένα εξ’ αυτών (για τα υπόλοιπα έχω τοποθετηθεί 7-8 σελίδες πίσω αν θυμάμαι καλά) είναι το επικοινωνιακό σκέλος για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Τα αποτελέσματα αποτυπώνονται στους εμβολιασμούς.
Αυτά τα ολίγα.