Θα βαλω πολυ συντομα φωτογραφιες φιλε super 7.Ως στιγμης δεν εχω δει το αποτελεσμα που περιμενω αλλα ειμαι σε καλυτερη κατασταση εννοειται απο οτι ημουν πριν κανω.Ειχα παει απο την DHI πριν 2 εβδομαδες κ μου ειπαν οτι ειμαι στην μεση περιπου μιας κ εχουν περασει 3 μηνες κ κατι απο την ημερα της μεταμοσχευσης.Εχω ξεκινησει κ μινοξιδιλη 1 φορα την ημερα.Πιστευω οτι μεχρι τελη Οκτωβρη περιπου θα ξερω κατα ενα 80% ποιο θα ειναι κ το αποτελεσμα μου.
Οπως εχω ξαναπει καποιοι βλεπουν τις τριχες απο τον 4 μηνα καποιοι απο τον 5 και καποιοι μπορει να χρειαστουν κ 6 μηνες για ναδουν πολλες τριχες να πεταγονται, οποτε για μενα δεν μπορει καποιος να ειναι σιγουρος για το αποτελεσμα του αν δεν περασουν τουλαχιστον 9 μηνες.
[attachment=5409][attachment=5406][attachment=5407][attachment=5408] Ειμαι 3 μηνες κ μια εβδομαδα απο την δωρεαν μεταμοσχευση μου στην DHI.ΟΙ 2 ειναι σε εξωτερικο χωρο και εχω αλουστος αλλα εχω βαλει πριν 2 ωρες μινοξιδιλη κ οι αλλες 2 ειναι σε εσωτερικο χωρο τραβηγμενες απο κινητο.