Η δωρεαν μεταμοσχευση μου στη d*i.

3746741

Member
RE: η δωρεαν μεταμοσχευση μου στη DHI.

n094 είπε:
το shock loss που υπόκεινται τα "μαμά" μαλλιά από την τοποθέτηση στη λήπτρια, συνήθως είναι αναστρέψιμο, ο κίνδυνος σε περιοχές που υπάρχει ήδη κάποιο μαλλί και κυρίως χνούδι που δεν το βλέπει και πεντακάθαρα, έγκειται στο γεγονός ότι μπορεί να τραυματίσεις έναν "μαμά" θύλακα οπότε κάνεις το shock loss μόνιμο σε αυτήν την περίπτωση. Γενικά μια τοποθέτηση 30 μοσχευμάτων/εκ2 σε τελείως γυμνή περιοχή δεν δίνει φοβερή πυκνότητα, εκτός αν έχεις λόγο πάνω από 3. Ωστόσο στην περίπτωσή σου Μικέ και από τα λεγόμενά σου φαίνεται ότι είχες κάποιες λίγες τρίχες εκεί οπότε μπορείς να υπολογίσεις περίπου πόσες το εκ2; αν για παράδειγμα είχες 10-15 μαμά τρίχες/εκ2 (δηλαδή περίπου 5-6 "θύλακες") τότε με λόγο 2,3 που έδωσες (από τον υπολογισμό που έκανα) θα έχεις ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα, όχι όμως τέλειο. Για μένα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα χωρίς να κινδυνεύεις να έχεις μειωμένη φυτροτικότητα το πετυχαίνεις με 45 μοσχεύματα ή αλλιώς 100 και κάτι τρίχες/εκ2

εσυ n094 ποσα μοσχευματα εχεις στην ληπτρια σου ανα τετραγωνικο εκατοστο περιπου?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member

δεν έχω παντού το ίδιο, όπως έχω γράψει και σε παλιότερη ανάρτησή μου έχω από 35 το λιγότερο, μέχρι 60-65 ανά εκ2 (από μέτρημα δικό μου και όλα σε μίξη με μαμά θύλακες χνουδιού όμως οι περισσότεροι). Στην DHI μου μέτρησαν από 35-55 θύλακες μαζί με τα δικά μου (δλδ από 70 και κάτι τρίχες μέχρι 120 τρίχες/εκ2 και στη δότρια (πλέον) από 55-65 θυλακες/εκ2 περίπου (έχω δλδ να δώσω κάτι λίγα μοσχεύματα ακόμα).

Το καλό με εμένα είναι ότι είχα καλό λόγο (κατά ΜΟ από ότι θυμάμαι περίπου 2,6 ενώ υπήρχε και μμ η δεύτερη αν θυμάμαι καλά που είχα λόγο 3,2) που σημαίνει περισσότερες τρίχες ανά θύλακα, που αυτομάτως σημαίνει καλύτερη πυκνότητα με λιγότερα μοσχεύματα.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

φιλε n094 συμφωνα με τις μετρησεις στους κροταφους ειχαμε υπολογισει στα 700 μοσχευματα περιπου δηλ 1600-1700 τριχες.Εσυ ειδικα ξερεις οτι στην DHI κυριως μετρουν την πυκνοτητα βαση με το ποσες τριχες θα καλυψουν την περιοχη παρα με το ποσα μοσχευματα θα μπουν.ειχα πολλα 2πλα κ 3πλα θυλακια και καποια 4πλα πιο λιγα ομως.τους ειχα πει για 35-40 θυλακες αν τετ εκατοστο αλλα επειδη ειχα καποιες μαμα τριχες μειναμε στο 30 περιπου αν τετ εκατοστο.Ολα αυτα ομως ειναι θεωριες.Το αποτελεσμα θα δειξει τα παντα.Τελος καλοκαιριου θα ηθελα να τα πουμε και απο κοντα και με εσενα εννοειται γιατι εισαι ισως η πιο δυσκολη περιπτωση ως στιγμης στο site και η εμπειρια σου ειναι τεραστια.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Παιδια ειμαι 3-4 μερες μετα την μεταμοσχευση και εκανα το πρωτο μου λουσιμο σε ολοκληρο το κεφαλι(προσεχτικα εννοειται).Η δοτρια φαινεται σχεδον απειρακτη και το πιο πιθανον αυριο το πολυ μεθαυριο να μην φαινεται απολυτως τιποτα.Το μονο που φαινεται ειναι τα αιματακια μπροστα στους κροταφους που και αυτα λογικα με 1-2 λουσιματα θα φυγουν.Απο εβδομαδα δυστυχως θα πρεπει να παω για δουλεια η οποια ειναι χειρονακτικη και στον ηλιο(φωροντας καπελο εννοειται).Θα ηθελα καποιους εμπειρους να μου πουν αν επειρεαζονται τα μοσχευματα μετα απο 7-8 μερες απο καποια χειρονακτικη εργασια.

gianniskritikos2

Active Member

καπελο μηπως επιρεαζει ρε σι? εγω θα φοβομουν

και με το ση ζεστη ο ιδροτας και η τριβη με το καπελο ?

Chs

Μέλος του προσωπικού

ΜΙΚΕΣ είπε:
Παιδια ειμαι 3-4 μερες μετα την μεταμοσχευση και εκανα το πρωτο μου λουσιμο σε ολοκληρο το κεφαλι(προσεχτικα εννοειται).Η δοτρια φαινεται σχεδον απειρακτη και το πιο πιθανον αυριο το πολυ μεθαυριο να μην φαινεται απολυτως τιποτα.Το μονο που φαινεται ειναι τα αιματακια μπροστα στους κροταφους που και αυτα λογικα με 1-2 λουσιματα θα φυγουν.Απο εβδομαδα δυστυχως θα πρεπει να παω για δουλεια η οποια ειναι χειρονακτικη και στον ηλιο(φωροντας καπελο εννοειται).Θα ηθελα καποιους εμπειρους να μου πουν αν επειρεαζονται τα μοσχευματα μετα απο 7-8 μερες απο καποια χειρονακτικη εργασια.

Μικε αντί για καπέλο μήπως να δεις κάτι σε μπαντάνα με ένα απαλό ύφασμα? Και να το βάλεις χαλαρό εννοείται όχι σφιχτά, πιστεύω είναι καλύτερα από το καπέλο και απορροφά και τον ιδρώτα καλύτερα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

και εγω καπελο απεφευγα καποιες μερες μπαντανα ισα ισα να παω δουλεια..κατα ταλλα ολο το καλοκαιρι δουλεια και σπιτι δεν εβγαινα.

3746741

Member

ποσο καιρο πρεπει να προσεχει καποιος μετα απο μια μεταμοσχευση κ να ειναι με μπαντανα?

weznem

Well-Known Member

επειδη εχω ακουσει την αποφυγη γυμναστικης για κανα μηνα περιπου.. νομιζω οτι ισχυει και για την δουλεια σου το ιδιο,εφοσον εχει να κάνει με καταπόνηση του σώματος,οπως ειναι κακο και ο ηλιος..και παντανα να βαλεις αμα εισαι 8 ωρες κατω απο τον ηλιο.... μιλα με την κλινικη καλυτερα..

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Γυμναστικη μετα απο 2 εβδομαδες μου ειπαν αφοβα.Το ιδιο και για θαλασσα.Τωρα ο ηλιος θελει και αυτος προσοχη αλλα υπαρχει λυση σε αυτο.Την δουλεια δεν μπορω να την αποφυγω.Σιγουρα θα προσπαθησω να προστατευτω οσο μπορω και απο τον ηλιο αλλα και απο καποια βαρια δουλεια αλλα δεν μπορω σε καμια περιπτωση να καθομαι σε μια καρεκλα κ να λεω περιμενετε λιγες μερες ακομη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koskar

Member

3746741 είπε:
ποσο καιρο πρεπει να προσεχει καποιος μετα απο μια μεταμοσχευση κ να ειναι με μπαντανα?
Το χρονικο διαστημα που πρέπει να προσεχεις την εκθεσή σου στον ήλιο ειναι 6 μήνες μετα την μμ. Ειδικά το καλοκαιρι θέλει παραπανω προσοχή. Δυστυχως η μμ εκτος απο το ότι θελει αρκετο χρονικο διαστημα για να δειξει το όποιο αποτελεσμα (καλό ή κακό) απαιτει και πολυμηνη προστασία απο τον ήλιο.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Φιλε με την λογικη αυτη δεν θα εκανε κανεις μεταμοσχευση το καλοκαιρι.Σιγουρα χρειαζεται προσοχη τις πρωτες εβδομαδες αλλα μαλλον ειμαστε υπερβολικοι ΣΕ αυτα που λεμε.το να προσεχεις την εκθεση στον ηλιο ετσι κ αλλιως πρεπει να το κανεις γιατι μπορει να παθεις 1000 φορες χειροτερα πραγματα απο το να χασεις πχ καποια μοσχευματα.

dk1984

Member

ΜΙΚΕΣ είπε:
Φιλε με την λογικη αυτη δεν θα εκανε κανεις μεταμοσχευση το καλοκαιρι.Σιγουρα χρειαζεται προσοχη τις πρωτες εβδομαδες αλλα μαλλον ειμαστε υπερβολικοι ΣΕ αυτα που λεμε.το να προσεχεις την εκθεση στον ηλιο ετσι κ αλλιως πρεπει να το κανεις γιατι μπορει να παθεις 1000 φορες χειροτερα πραγματα απο το να χασεις πχ καποια μοσχευματα.

http://www.baldtruthtalk.com/showthread.php?t=635

στην Ελλαδα μου ειχαν πει 3 μηνες στη Κυπρο 6 μηνες μακρια απο ηλιο Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ θα προτεινα το καπελο η την bandana να την χρησιμοποιεις γενικα,ακομη και αν χρειαζονταν να περπατησεις στον ηλιο για ενα 20λεπτο.

n094

Active Member

Παιδες ο ηλιος ειναι καταστροφικος , μονο σε περιπτωση που προκαλεσει εγκαυμα σε καθε περιπτωση χρειαζεται καπελο αν τα μοσχευματα ειναι τελειως εκτεθημενα αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν μπορεις να κατσεις 15' λεπτα στον ηλιο κ βεβαια στον πρωινο κ αππγευματινο ηλιο καθεσαι αφοβα. Το παν λοιπον ειναι να μην καει το δερμα δατς ολ. Τωρα στο θεμα μπαντανα η καπελο θα ελεγα κ εγω μπαντανα.

GeoGrek

New Member

Καλή επιτυχία Μικέ!!! όσο για την χειρωνακτική εργασία που λες, θα σου πρότεινα να είσαι αρκετά προσεκτικός μια και έχουν περάσει μόλις 6 μέρες από την μεταμόσχευση σου.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Ειμαι ηδη στην 8η μερα και εχω ξεκινησει κ δουλεια.Παντα φοραω καπελο εννοειται (μεγαλο).Εχουν αρχισει και φευγουν τα σημαδακια,η δοτρια ειναι μια χαρα πλεον και μπορω και πηγαινω παντου.Τελος εβδομαδας θα ξεκινησω κ γυμναστηριο καπου στην 12-14 μερα.Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος ως στιγμης απο την DHI και πραγματικα απορω αν κανουν τοσο καλη δουλεια γιατι καποιοι πηγαινουν εκτος Ελλαδας κ μαλιστα πληρωνουν πιο πολλα.Δεν θελω να κανω διαφημιση στην εταιρια και περιμενω να περασουν οι πρωτοι μηνες για πιο ασφαλες συμπερασμα.Οποιος θελει θα με δει κ απο κοντα εννοειται ,για μην λεμε λογια του αερα.Θα ανεβασω κ φωτογραφιες με την πρωτη ευκαιρια.

hairlosscursed

Well-Known Member

Αυτο απορω και εγω.γιατι μερικοι πηγαινουν στο εξωτερικο.σου ευχομαι ποτε να μην καταλαβεις...

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

μετραω ηδη 24 μερες απο την δωρεαν μεταμοσχευση μου στην DHI κ πλεον δεν εχω καθολου φαγουρα στο κεφαλι μου και γενικα εχω ξεκινησει για τα καλα τα μπανια στην θαλασσα και εδω κ 10 μερες κ το γυμναστηριο.Βλεπω λιγο οτι αραιωνω στους κροταφους αλλα μαλλον ειναι φυσιολογικο γιατι εχουν αρχισει να πεφτουν καποιες απο τις μετοσχευμενες και θα ξαναβγουν συντομα.Στην δοτρια δεν υπαρχει το παραμικρο σημαδι και γενικα δεν υπαρχει το παραμικρο ιχνος οτι επιβληθηκα σε μεταμοσχευση.Θα ανεβασω πολυ συντομα φωτογραφιες για να ακουσω τις αποψεις σας.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

[attachment=5246][attachment=5246]Παιδια γεια σας.Θα ηθελα σημερα να δειξω καποιες φωτογραφιες απο την δωρεαν μεταμοσχευση μου στην DHI μιας κ κλεινω 2 μηνες.Ξερω ειναι αρκετα νωρις για συμπερασματα μιας και εχουν πεσει παρα πολλες μεταμοσχευμενες τριχες αλλα θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας.Οι φωτογραφιες ειναι απο κινητο μεσα απο το σπιτι.

Συνημμένα

• 2013-08-06 16.30.51.jpg
    2013-08-06 16.30.51.jpg
    414.5 KB · Προβολές: 459
  • 2013-08-06 16.34.15.jpg
    2013-08-06 16.34.15.jpg
    384.4 KB · Προβολές: 310
  • 2013-08-06 16.31.00.jpg
    2013-08-06 16.31.00.jpg
    465.8 KB · Προβολές: 291
Μπλουζα