Ζώντος Γεώργιος

aeratos28

Just aeratos
Το έγραφα και πριν τελειώσω είχες απαντήσει..θα κάνω κρατει στο λόγο μου αλλά βρωμάει η δουλειά πολύ..αυτό λέω και δεν ξαναπανταω στο τυπακι
Αεράτε αφού βλέπεις το ποστ μου πιο πάνω. Κάνε λίγο κράτει.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

brizdirek

New Member
Αγαπητέ θα σε παρακαλέσω να ανακαλέσεις το "ψεκασμένοι". Μπορείς να πεις αυτά που θες με άλλες εκφράσεις. Έτσι προκαλείς αυτό που απεύχεσαι.

Ok cvial το ανακαλώ αυτο κανενα προβλημα. Η ουσια ειναι μια βεβαια. Keep up the good work και υπομονη...
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αυτοί που δεν θέλουν πόλεμο κάποιες φόρες το ξεκινούν οι ίδιοι τους...αυτό που είπε ο cvial παραπάνω.
Το αν δεν αρέσει ένα αποτέλεσμα στον aerato για κάποιους λογούς του δεν σημαίνει ότι πρέπει να φιμωθεί και να τα βρίσκει όλα τέλεια.
Έχει ασκήσει και σε εμάς σκληρή κριτική δηλαδή τι να τον φιμώσω και να τον πω ψεκασμένο?

Μιλάμε όμως να υπάρχει και μια λογική γιατί υπάρχουν και άτομα που μπαίνουν και γράφουν και λένε όχι μην πάτε σε αυτήν την κλινική είναι η χειρότερη με τα πιο χάλια αποτελέσματα πράγμα που έχει συμβεί συγκεκριμένα στην δικιά μας κλινική και όμως τους απέφευγα & έναν από αυτούς τον μπαναρε και ο cvial.

Τα αποτελέσματα σταθερά χρόνια τώρα και οι συζητήσεις που υπάρχουν μέσα ο καθένας ας βγάζει τα συμπέρασμά τα του για όλες τις κλινικές.
Με σεβασμό και χωρίς ύβρεις ο καθένας μπορεί να πει την γνώμη του.
 

tasos33

Well-Known Member
Εμένα δεν μου φαίνεται μια χαρά και δίνω τις εξηγήσεις γιατί δεν μου φαίνεται μια χαρά.που είναι το περίεργο λοιπόν σε αυτά που έγραψα και δικαιολογεις στο ότι δεν απάντησε ο γιατρός δεν μπορώ να καταλάβω.εγω δεν πιάστηκα από κάπου,εσύ προσπαθείς να βγάλεις από τη μύγα ξυγκι και να κακολογησεις φίλε μου κάποια γραφόμενα μεταξύ άλλων και τα δικά μου..τα οποία δεν είχαν πρόθεση μείωσης οποιουδήποτε.απλες ερωτήσεις που θα μπορούσαν να απαντηθούν είναι.
Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό αρκεί ο παθών να μη κυκλοφορεί μέρα, να βγάζει σκοτεινές φωτό και να είναι σε δωμάτια με χαμηλό φωτισμό. Τι άλλο θες δηλαδή.
 

aeratos28

Just aeratos
Τάσο αν το έλεγα έτσι εγώ,δεν ξέρω πως θα με είχαν αποκαλέσει..μέτριο το είπα και είδες το κατεβατο που έγραψε για ψεκασμενους κτλ κτλ. Και όλα τα άλλα..αν το έγραφα έτσι τι λες ότι θα άκουγα?
Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό αρκεί ο παθών να μη κυκλοφορεί μέρα, να βγάζει σκοτεινές φωτό και να είναι σε δωμάτια με χαμηλό φωτισμό. Τι άλλο θες δηλαδή.
 

gerassis

Well-Known Member
Όντως η ιντερνετικη παρουσίαση των αποτελεσμάτων δε με πείθει. Το αντίθετο μάλιστα. Σίγουρα με τόσα χρόνια στο χώρο θα έχει αξιόλογα αποτελέσματα να δείξει αλλα δυστυχώς δεν τα δείχνει. Αυτό που χρεώνουν με τις τρίχες ειναι πολυ εκνευριστικό. Σε κάνει να θες να πας και να πεις "πόσο θέλετε για 700 τρίχες"... ΤΟΣΑ€ "βατλε μου 700 μόνοτρίχα στη Hairline....
 
Μπλουζα