Λοιπον αδερφια το πηρα αποφαση και ετοιμαζομαι να τη κανω για Αμερικη προκειμενου να βελτιωσω λιγο την εικονα μου στη hairline και να πυκνωσω ελαφρα τους κροταφους κανα 2 δαχτυλα απο τη hairline πιο πισω προκεινου να αποκτυσω οσο το δυνατον πιο φυσικο και πυκνο αποτελεσμα εκει γιατι βαρεθηκα και ξενερωσα να με κοιτανε ολοι εκει και ειδικα οταν βαζω και toppik φαινεται σα να βαφω το μαλλι.Αυτοι ειναι οι ελληνες μεγαλογιατροι.Λιγα πραγματα για εμενα ειμαι 29 χρονων και εχω κανει μεχρι τωρα 4 μικρομεταμοσχευσεις 2 με στριπ και 2 με fue εκ των οποιων το πρωτο strip στα 21 μου 400 grafts το δευτερο παλι 400 grafts strip η τριτη 800 grafts fue και η τεταρτη 300 grafts fue.Ολες Ελλαδα με τη πρωτη στο Donatti ο οποιος ειναι αξιολογος και εντιμος κατα τη γνωμη μου η αλλη σε πλαστικο στη γλυφαδα και οι 2 τελευταιες σε ελληνιδα γυναικα.Ολες στο hairline και κανα 2 δαχτυλα πιο πισω στους κροταφους.Απο θεραπεια ξεκινησα τα τελευταια 2 χρονια regaine 5% καθε βραδυ και proscar 1/5 το πρωτο χρονο και τωρα 1/8 μερα παρα μερα με διακοπες καθε 6 μηνο,τελευταια το ειχα σταματησει 3 μηνες και ξεκινησα πριν ενα μηνα παλι και libroman 2% 3 φορες την εβδομαδα.Εχω στειλει σε Rahal Umar Shapiro και Feller.O Rahal μου απαντησε οτι θελω 1000 μοσχευματα με στριπ αλλα δε μου διευκρινησε αν μπορω να παρω απο τη παλια ουλη γιατι δευτερο σημαδι δε θελω με τιποτα.Ο hasson παλαιοτερα που του ειχε στειλει ο comb μας ειχε πει οτι φοβοταν να παρει απο τη παλια ουλη γιατι ειναι ηδη χαμηλα.Αν δε μπορεσω να παρω απο το ιδιο σημειο ξεχναω το στριπ και παω μονο για fue.To regaine ποσο καιρο πριν την επεμβαση το σταματαμε?Και φοβαμαι παλι μη παθω παλι οτι επαθα στη τελευταια επεμβαση οπου μεσα σε μια εβδομαδαμετα απο ενα μηνα απο την επεμβαση εφυγαν ολα τα μαλλια.Τωρα shockloss ηταν,επειδη ειχα σταματησει το regaine και συνεπεσε ανοιξη?Παντως ευτυχως επανηλθαν ολα.Απλα δε καταλαβα γιατι ειχα αραιωει σε ολο το κεφαλι τοτε αφου η επεμβαση ηταν μονο μπροστα στο hairline.Θα ανεβασω το αργοτερο μεχρι αυριο και φωτο να μου πειτε τη γνωμη σας οι πιο εμπειροι.