Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

geo.

Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

Καλησπέρα και σε εσένα Georgex6

Η μόνη διάφορα που έχει η τεχνική του βουκιδη σε σχέση με αυτή της adistem είναι ότι ενώ η adistem μαζί με την biohellenika επιμένουν να αποθηκεύσεις τα βλαστοκύτταρα για να κάνεις την 2 και ενδεχομένως αν χρειαστεί και την 3 εφαρμογή. ο Βουκίδης είναι κάθετος σε αυτό εξηγώντας μου ότι αν χρειαστεί να κάνεις 2 η και 3 εφαρμογή θα πρέπει να ξαναμπείς χειρουργείο και να πάρεις φρέσκα βαλαστοκύτταρα γιατί τα αποθηκευμένα δεν είναι το ίδιο αποδοτικά.
Και εδώ έρχεται και ο προβληματισμός μου γιατι η adistem είναι αυτή που στην ουσία ανακάλυψε την εν λόγο θεραπεία που χρησιμοποιεί και ο Βουκίδης , πως είναι λοιπόν να μην συμφωνούν στο συγκεκριμένο ;
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι στο παρελθόν ο Βουκίδης συνεργαζόταν με την adistem αλλά και με την biohellenika οπότε την τεχνογνωσία πιστεύω την έχει όπως και τον εξοπλισμό.

Όσο αφορά το κόστος τώρα τα 12,000 που ζητάει η biohellenika , adistem είναι για 3 εφαρμογές και για φύλαξη.
Ο Βουκίδης μου πήρε 4000 για την 1η εφαρμογή και μου είπε ότι αν χρειαστεί να ξανακάνουμε και 2η το κόστος
Θα είναι περίπου 2000 με 2500 για 3η δεν μου ανέφερε κάτι.

Αλλά και πάλι θα ξαναπώ πως και οι δύο συμφωνούν πως και με μια μόνο εφαρμογή μπορείς να είσαι οκ. Είναι ανάλογα με το πως αντιδρά ο κάθε οργανισμός αλλά και σε τι στάδιο βρίσκεσαι.

Τώρα για φωτο πριν πάω έβγαλα και λέω να ξαναβγάλω και μετά το Πάσχα για να συγκρίνω το αποτέλεσμα οπότε αν θέλει κάποιος μπορώ να του τις στείλω με e-mail μαζί και με την παρουσίαση που μου στείλανε από adistem για να την ανεβάσετε γιατί εγώ δες ξέρω πώς να το κάνω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk

New Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

To ερωτημα παραμενει.
Σου εξηγησαν τι να περιμενεις?
Πχ πυκνωση στα αραια σημεια Ή μπορεις να περιμενεις και καποιου βαθμου τριχοφυια σε φαλακρα σημεια?
 

geo.

Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

Και κάτι ακόμα Georgex6 αυτό που σου λέει ο γιατρός σου με 80 ευρώ ανά εβδομάδα αποκλείετε να είναι το ίδιο και λόγο κόστους αλλά και λόγο οργανισμού.
Τι θέλω να πω. Η θεραπεία που έκανα εγω με τα βλαστοκύτταρα περιελάμβανε ολόκληρο χειρουργείο για να γίνει η λιποαναρρόφηση όπου θα μπορούσαν να πάρουν τα βλαστοκυτταρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να το κάνεις κάθε βδομάδα ουτε καν κάθε μήνα γιατι ακόμα καλα καλα δεν εχεις αναρρώσει από το προηγούμενο χειρουργειο και όπως αντιλαμβάνεσαι το κόστος μόνο του νοσοκομείου είναι κάπου στο 1000αρικο.
Τώρα αναφορικά με τα βλαστοκυτταρα από αίμα που μου το πρότινε και εμένα δεν έχω άποψη. Και εγω έχω δει κατά καιρούς τα video που το εφαρμόζουνε στην Αμερική, αλλά εχω διαβάσει και διάφορα , αλλά μέχρι εκεί . δεν ξέρω κατι παραπάνω.
 

geo.

Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

πυκνωση στα αραια σημεια, αλλά και σε σημεία που ζει ο θύλακας. Σε καμεία περίπτωση τριχοφυια σε φαλακρα σημεια
 

M.M

New Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

Αγαπητε geo, σε ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες! Ειμαι η κοπελα που ανεβασε το θεμα, εισαι μηπως το παιδι που εμφανιστηκε με τον γιατρο στον ΑΝΤ1?? Μιλησα καποια στιγμη -πριν μερικες ημερες- με τη γραμματεα του γιατρου και μου εδωσε την εντυπωση πως μια μονον περιπτωση γνωριζε σε σχεση με αυτη την θεραπεια... (?). Περιμενα και γραπτη απαντηση απο τον ιδιο τον γιατρο καθως scripta manent, αλλα...(....)..
Επισης, με προβληματιζει λιγο το γεγονος, (και εδω θα σε...μαλωσω και να με συγχωρεσεις γι'αυτο..!) , οτι παροτι παρακολουθεις, εδω και καιρο -οπως γραφεις- το σαιτ, οπως κανω αλλωστε κι εγω, μολις προχθες εγγραφηκες σε αυτο και ενω εχεις υποβληθει σε αυτη τη μεθοδο εδω και αρκετο καιρο, μολις τωρα ενημερωνεις τους υπολοιπους, που αν μη τι αλλο, εφοσον παρακολουθεις το φορουμ, θα γνωριζεις πως υποφερουν, αγωνιουν και ψαχνονται, σε σημειο να αναφερουν ακομη και τα αποτελεσματα μιας απλης επισκεψης τους σε ενα γιατρο, ακομη και τις μελλοντικες τους προθεσεις να επισκεφθουν καποιον... Η ακομη και να αναφερουν αμεσως κατι που ακουσαν, ειδαν, εντοπισαν (οπως εκανα κι εγω, το κατα τ'αλλα "σιωπηλο" μελος). Οπως και να εχει, θα σε ευγνωμονουσαμε ιδιαιτερα αν μας ενημερωνες αναλυτικοτερα. Ηλικια, σε ποια σημεια υπηρχε το προβλημα, ποσος καιρος περασε απο την εφαρμογη της θεραπειας, αν εξακολουθεις να παρατηρεις τριχοπτωση κλπ.. Θα σε παρακαλουσαμε, λοιπον καλοπροαιρετα, να στειλεις -εστω μεσω προσωπικου μηνυματος- οσο πιο συντομα μπορεις, φωτογραφιες σου και οτι υλικο εχεις, γιατι μας εχουν ξυπνησει ελπιδες (αλλα και..φοβοι διαψευσης τους).. ! Επισης, κατι αλλο. Γραφεις για "ολοκληρο χειρουργειο" και 1000 ευρω κοστος.. Δηλαδη ποσο μεγαλο χειρουργειο ειναι??? Δεν ειναι μια απλη τομη, οπως σε αλλες επεμβασεις μεταφορας λιπους π.χ. παχυνσης ανω χειλους κλπ? Και να υποθεσω πως τα 1000 ευρω ειναι εντος των 2.500-4000 ευρω ή υπηρξε παραπλανητικη διαφημιση στο ρεπορταζ? Επισης να υποθεσω, πως ειχες σημαντικο προβλημα, για να σου ζητηθει το ανωτερο ποσο, που ο ιδιος ο γιατρος δια των τηλεοπτικων καναλιων δηλωσε. Οποτε και το ενδιαφερον μας για τα αποτελεσματα σου ειναι ζωηρο! Ειναι ευδιακριτο (σαφες), πως ο αγαπητος Georgex6, αναφερεται σε αλλη μεθοδο. Ομως, απο το δημοσιευμα των "Nεων" (και αλλων εφημεριδων), καθως και απο την ολη λογικη της χρησης των βλαστοκυτταρων (την οποια εχω οικειοποιηθει αρκετα και πιστευω πως θα αλλαξει ριζικα την βιολογικη εννοια /περιγραφη της ιδιας της ζωης -εδω νεκρη, σταματημενη καρδια ζωντανεψαν με βλαστοκυτταρα..!), περιμενα να ακουσω πως θα δημιουργουνταν και νεοι θυλακες...
Υπαρχουν κι αλλες αποριες, αλλα να μην καταχρωμαι του χρονου σου, ας ρωτησουν και τα υπολοιπα παιδια.. Να τονισω και παλι, πως οσοι προκειται να επισκεφθουν τον γιατρο προσεχως, καλο θα ηταν να σταχυολογησουν το υλικο του φορουμ και να του θεσουν καιρια ερωτηματα!
 

M.M

New Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

Υπηρξε τεχνικο προβλημα και εστειλα ξανα και ολοκληρωμενο το (προηγουμενο) μηνυμα μου..
 

geo.

Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

Αγαπητή Μ.Μ

Χαίρομαι που ξεκίνησες αυτό το θέμα γιατί πιστεύω πως τα βλαστοκύτταρα στο μέλλον θα είναι και η λύση του προβλήματος μας, αλλά και αρκετών προβλημάτων υγείας ( ήδη οι εφαρμογές είναι πολλές )
Μπορεί προς το παρόν τα αποτελέσματα που δίνει αυτή η θεραπεία , να είναι μέτρια , ή μπορεί να είναι και πολύ καλά . Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό ακόμα είναι πολύ νωρίς , αλλά είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα τελειοποιήσουν την θεραπεία ή κάποια αντίστοιχη.

Τώρα όσο αφορά τις ερωτήσεις σου :

1ον όχι δεν είμαι το παιδί που βγήκε στον ΑΝΤ1
2ον ναι γράφτηκα τώρα παρότι το παρακολουθώ εδώ και δύο χρόνια περίπου, γιατί ο χρόνος μου λόγο δουλείας είναι ελάχιστος , απλά πλέων μετά από τόσα πράγματα που έχω κάνει και σκοπεύω και στο μέλλον να κάνω θεωρώ ότι είναι λάθος να μην ενημερώνομε πιο συχνά από το forum αλλά και να βοηθήσω όποιον μπορώ. Έχω κάνει λάθη στο παρελθόν που σίγουρα θα τα είχα αποφύγει αν είχα γραφτεί νωρίτερα (μεταμόσχευση στην D*I , απαράδεκτο αποτέλεσμα) αλλά any way ποτέ δεν είναι αργά.
3ον Το 1000αρικο που λέω για χειρουργείο περιλαμβάνετε σε όλες τις τιμές που ανέφερα.
Και να εξηγήσω τι εννοώ “ολόκληρο χειρουργείο” Την επέμβαση την έκανα στο Μητέρα και μάλιστα σε αίθουσα χειρουργείου όπως ακριβώς κάνουν για την λιποαναρρόφηση που γίνεται για το αδυνάτισμα ,και κάθε λογής άλλη επέμβαση απλά εμένα επειδή ήταν μικρής έκτασης δεν έγινε με ολική αλλά με τοπική αναισθησία, και όσο απλό και να θέλουν να το παρουσιάσουν δεν είναι , γιατι και τους πόνους του έχει ( εστω και μικρούς ) αλλά και τις ενοχλήσεις του μέχρι να αναρρώσεις πλήρως .(εμένα προσωπικά στο σημείο που μου έγινε η λιποαναρρόφηση με ενοχλούσε για ένα μήνα και ακόμα δεν είναι 100% παρότι έχουν περάσει σχεδόν 2μήνες ) καλός ή κακός είναι χειρουργείο με ότι αυτό συνεπάγετε (έστω και ρουτίνας για τους γιατρόυς)
4ον είμαι 27 στα 28 και το πρόβλημα μου το παρατήρησα ξαφνικά μια μέρα εκεί που έφτιαχνα τα μαλλιά μου σε ηλικία 24. από τότε πήρα δίφορες τοπικές λοσιόν από φαρμακείο χωρίς αποτέλεσμα όπως και πριοριν. Στα 26 έκανα την μεταμόσχευση και από τότε χρησιμοποιώ καθημερινά regain 5% και για μια περιοδο 6 μηνών χρησιμοποιούσα και την σειρα nanogain , nanogard A,B κλπ όχι μόνο χωρίς αποτέλεσμα αλλά με το πρόβλημα να εκτίνεται σε όλο το επάνω μέρος του κεφαλιού μου (πράγμα το όποιο το καταλαβαίνεις μόνο κάτω από δυνατό φώς ή όταν το μαλί μου είναι βρεγμένο)
5ον έγραψα και παραπάνω ότι όποιoς θέλει μπορω να του στείλω και φωτό μετά το Πάσχα αλλά και την παρουσίαση που μου έχουνε στείλει από την adistem στο e-mail για να την ανεβάσει και στο site γιατι απλά εγώ δεν ξέρω πώς να το κάνω.
6ον Η τριχόπτωση μπορώ να πω πως έχει ελαττωθεί και το μαλί μου φαίνεται πιο δυνατά και πιο χοντρό .αυτά προς το παρόν εχω εντοπίσει εγώ . Τώρα εάν έχει αυξηθεί και ο αριθμός των τριχοθυλακίων τι να σου πω δεν το γνωρίζω γιατί προς το παρόν δεν έχω δει κάτι τέτοιο αλλά όπως ξαναείπα είναι ακόμα νωρίς
Πάντως για να ξέρετε όλοι αυτό που πιστεύω εγώ μέτα από τόσες συζητήσεις που έχω κάνει και με τον Βουκίδη αλλά και με τον Πασπαλίαρη τον ίδιο είναι ότι η συγκεκριμένη θεραπεία σου δίνει κάποιο ποσοστό αύξησης του αριθμού των τριχών που ήδη έχεις και αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Δηδ αν έχεις 100 τρίχες ανά τετραγωνικό εκατοστό θα στις κάνει πχ 130 και όπως προείπα τα ποσοστά διαφέρουν από 20 % έως και 500% στον καθένα.( αντιλαμβάνεσε βέβαια οτι αν έχεις μια τρίχα ανα cm2 και 500% να σου δώσει δεν λύνεις το προβλημα)
Είναι κάτι καινούργιο το όπιο ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν καλά καλά γι αύτο μην περιμένετε και πολύ κατατοπιστικές απαντήσεις από τον γιατρό. Εγώ το ψάχνω 2 χρόνια τώρα και ακόμα έχω απορίες.
 

M.M

New Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

Αγαπητε Geo,
σε ευχαριστω πολυ για τις αμεσες και καθαρες απαντησεις! Νομιζω πως η παρουσια σου εδω μεσα, εχει να προσφερει. Θα μπορουσες , σε παρακαλω πολυ, να στειλεις καποιες φωτογραφιες (και οτι αλλο υλικο διαθετεις) σε καποιον απο τους διαχειριστες, ωστε να τις ανεβασουν; Κι αν γινεται στειλε και σε εμενα με π.μ. Σου ευχομαι πραγματικα την καλυτερη εκβαση, ωστε να αντλησουμε και εμεις κουραγιο και ελπιδα..
 

GK

New Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

Θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί που ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει δοκιμάσει την μέθοδο αυτή, βρίσκεται στο forum και μας εκθέτει την εμπειρία του. Ειδικά για αυτήν την μέθοδο που, έως τώρα φένεται να αποτελεί, την πιο ελπιδοφόρα λύση.
Να είσαι καλά Geo!
 

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

δεν ξερω αλλα εχω την διαισθηση οτι δεν θα εχει το καταλληλο αποτελεσμα....ελπιζω παντως σε συνδυασμο με την μεταμοσχευση να δωθει οριστικη λυση....δηλαδη με μεταμοσχευση να καλυψουμε καποια σημεια και με βλαστοκυταρα να βελτιωθει η υπολοιπη τριχοφυια(αν γινετε βεβαια)
 
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

giannis13 είπε:
δεν ξερω αλλα εχω την διαισθηση οτι δεν θα εχει το καταλληλο αποτελεσμα....ελπιζω παντως σε συνδυασμο με την μεταμοσχευση να δωθει οριστικη λυση....δηλαδη με μεταμοσχευση να καλυψουμε καποια σημεια και με βλαστοκυταρα να βελτιωθει η υπολοιπη τριχοφυια(αν γινετε βεβαια)
εμεις με μικρο προβλημα πιστευω ειμαστε οκ και χωρις μεταμοσχευση
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

dimitris1991 είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1653.msg30454#msg30454 date=1270069766]
δεν ξερω αλλα εχω την διαισθηση οτι δεν θα εχει το καταλληλο αποτελεσμα....ελπιζω παντως σε συνδυασμο με την μεταμοσχευση να δωθει οριστικη λυση....δηλαδη με μεταμοσχευση να καλυψουμε καποια σημεια και με βλαστοκυταρα να βελτιωθει η υπολοιπη τριχοφυια(αν γινετε βεβαια)
εμεις με μικρο προβλημα πιστευω ειμαστε οκ και χωρις μεταμοσχευση
[/quote]

καλα φιλε αυτο εννοειται....αλλα εννοειται οτι θα μεγαλωσει και το προβλημα και στα 30 μας μπορει να το χρειαζομαστε.....αν εμενα στο σταδιο που ειμαι τωρα δεν θα με ενδιεφερε η τριχοπτωση.......
 
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

εγω ισως κανω το καλοκερι αφου δν ειμαι ουτε καν nw2
 
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

ναι.. αν ολα πανε καλα φυσικα..
μου ακουγετε πολυ καλο για 1-2 nw
 

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

κοιτα αν ενδυναμωνει αρκετα καλα την τριχα ειναι χρησιμο για καποιον που δεν ειναι σε προχωρημενο σταδιο...αλλα αυτο δεν το ξερουμε αν το κανει και σε τι βαθμο....ειναι σε πρωιμο σταδιο η μεθοδος......
επισης δεν ξερω αν ενδεικνυται για μικρες ηλικιες αν και δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.....

με τους γονεις σου το εχεις συζητησει???μπορουν να διαθεσουν ενα τετοιο ποσο????
 
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

θα βαλω και εγω μερικα , γιαυτο ειπα καλοκερι που θα αρχισω την δουλεια
αλλα αυτοι θα κανουν τα παντα για να σταματησω την φινα :D
 

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

dimitris1991 είπε:
θα βαλω και εγω μερικα , γιαυτο ειπα καλοκερι που θα αρχισω την δουλεια
αλλα αυτοι θα κανουν τα παντα για να σταματησω την φινα :D

α το ξερουν οτι παιρνεις φινα????εγω δεν ξερω πως να τους το πω...οταν την αρχισω.....
 

GK

New Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

Geo, μία ακόμα ερώτηση.
Πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία πάνω στο τριχωτό της κεφαλής ?
 

Georgex6

Well-Known Member
Απ: Εφαρμοζεται στην Ελλαδα μεθοδος με βλαστοκυτταρα???

geo τις φωτο ανεβασε η δωσε να τις ανεβασει καποιος αλλος
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα