Hercules80
Active Member
Ακριβώς. Επίσης ψάχνοντας στο φόρουμ για αποτελέσματα του bisanga ειδα και ενα άλλο μέλος εδώ στο φόρουμ που πήγε στο Βέλγιο να κάνει στον Bisanga δεν ηταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα του, και έλεγε οταν ηταν αραιή η Hairline του και έδωσε και ενα σκασμό λεφτά, ξεπουλήθηκε και δεν πήρε αποτέλεσμα που να τον ικανοποιεί.Πάντως θα επανέλθω σε προηγούμενες κουβέντες σχετικα με ικανούς γιατρούς και πετυχημένη ΜΜ επειδή άκουσα για τον Bisanga!Νομίζω εκεί έκανε και ο Κωστέτσος αλλά το αποτέλεσμα του δεν μου άρεσε καθώς είχε πολύ λεπτή και αδύναμη τρίχα!Δεν νομίζω να έφταιγε ο γιατρός αλλά αυτό που λέμε πολλές φορές φταίει το "οικόπεδο" αν δεν βγάζει σπόρους!Οπότε δεν είναι 100% ευθύνη του Γιατρού!
εδώ το νήμα του.
Dr. Bisanga Βρυξέλλες 18-19.01.2022 3100 grafts
Πρώτον είμαι πολύ απογοητευμενος απο την διαδικασία της επέμβασης οπου ενώ είχαμε συμφωνήσει κάποια πράγματα τα οποία πλήρωσα και πολύ καλά μάλιστα κατά τη διάρκεια της επέμβασης έγιναν κάποια άλλα τελείως αυθαιρέτως. Και δεύτερον ότι έγινε έγινε αυτό είναι το αποτέλεσμα και οτι και να μου πει η...
www.hairlossgr.com
Τελευταία επεξεργασία: