Επίσημη θέση Vlafo για το συμβάν.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Αγαπητοί φίλοι,
Κατόπιν συνεννόησης με τον Vlafo ώστε να ακουστεί και η δική του θέση για όλο το περιστατικό που συνέβη προχθές και εξελίσσεται ακόμα και σήμερα, έλαβα πριν λίγο ένα κείμενο εκ μέρους του στο οποίο περιγράφει την κατάσταση από τη δική του οπτική μεριά την οποία θεωρεί απόλυτα ορθή. Με εξουσιοδότησε να παραθέσω ακέραια την απάντηση του και έτσι πράττω. Από κάτω, θα βρείτε ένα PDF File στο οποίο αποτυπώνει πλήρως τις σκέψεις του αλλά και αναλύει βήμα προς βήμα τόσο την προχθεσινή κίνηση όσο και την παρουσία του στο φόρουμ όλα αυτά τα χρόνια.
 

Συνημμένα

  • Φόρουμ.pdf
    133.8 KB · Προβολές: 227

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pan77

Active Member
Δηλαδή αντί να επικοινωνήσει με Cvial και με την σειρά του μετά αυτός να μας ενημερώσει, ο vlafo απαντάει δια αντιπροσώπου και με δελτίο τύπου?

Άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα.
 

panos1234

Well-Known Member
Η επιστολή του φίλου vlafo με βρίσκει απολύτως σύμφωνω.
Διαπόμπευση και υποτιμητικά λόγια για έναν άνθρωπο που μόνο θετικά έχει προσφέρει σε αυτό το φόρουμ.
Φυσικά τα γιουσουφακια έχουν λουφάξει τώρα και ο πόνος είναι αμέτρητος!
Θέλουμε πίσω vlafo
Ααα....και μια συγνώμη δεν βλάπτει ε???
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Διάβασα το κείμενο και απαντώ σε όσα αναφέρεται σε εμένα επί λέξει.

"Αργότερα όμως για πολύ συγκεκριμένους λόγους με προεξέχοντα την αλλαγή ημερομηνίας από το Φεβρουάριο στο Μάρτιο που ήταν το πιο σημαντικό αλλά και άκρως αντιεπαγγελματικό,(από όπου και αν προήλθε) αυτό μου άλλαξε όλα τα σχέδια".

Αυτό είναι αληθές. Ξεχνά ο Vlafo να αναφέρει ότι όταν άλλαξε η ημερομηνία (από Φλεβάρη σε Μάρτιο) τον ρώτησα αν είναι οκ με την νέα ημερομηνία, μου είπε θα το δει με το πρόγραμμά του και μου απάντησε καταφατικά, τα έχω κανονίσει όλα με την δουλειά μου, να με υπολογίσεις σίγουρα. Αυτό και έγινε. Αυτή η συζήτηση έγινε αρχές Νοεμβρίου. Στις 29/12 και ενώ το πρόγραμμα είναι κανονισμένο και κλειδωμένο μου ανακοίνωσε ότι λόγω αλλαγής στην δουλειά του (την οποία είχε ήδη ρυθμίσει) δεν θα μπορέσει να κάνει μεταμόσχευση. Έκλεισε μάλιστα το μήνυμά του (δεν με πήρε τηλέφωνο όπως έκαναν άλλοι που επίσης ακύρωσαν για προσωπικούς λόγους και μου τηλεφώνησαν) λέγοντας επί λέξει: "θα μιλήσουμε και τηλεφωνικά". Από τότε αγνοείται. Οι σωστοί τρόποι συμπεριφοράς λένε ότι όταν κάποιος σε έχει βοηθήσει εμπράκτως (4 cons στον Λορενζο ακόμα και για αξιολόγηση της πορείας της μμ, μετρήσεις και ατέλειωτες ώρες συμβουλών για την περίπτωσή σου, 2 φορές κλείσιμο και ακύρωση μμ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΙΕΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ) έχεις την ηθική υποχρέωση να πάρεις ένα τηλέφωνο και όχι να εξαφανιστείς. Το ότι μπορεί να νόμιζε ότι δεν μου άρεσε και για αυτό σταμάτησε την επικοινωνία είναι αστείο και αφορά τον ίδιο (υπάρχουν όλα τα pm που αποδεικνύουν το αντίθετο), υπάρχουν επίσης τουλάχιστον άλλα 2 μέλη που ακύρωσαν (μάλιστα ο ένας την ίδια περίοδο πολύ φίλος του) με πήραν τηλέφωνο και μιλάμε κανονικά όλο αυτό το διάστημα χωρίς πρόβλημα. Μπορούν να βγουν να το επιβεβαιώσουν αφού έχω εξηγήσει σε όλους ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα ακυρώσουν ή θα κάνουν μμ αρκεί να το ξέρω έγκαιρα.

Στο χωρίο μου λένε ότι όταν κάποιος κόβει μόνος του την επικοινωνία χωρίς εσύ να του έχεις κάνει κάτι, αλλά αντίθετα τον έχεις βοηθήσει πολλαπλώς, οφείλει να κάνει το πρώτο βήμα. Αντί αυτού έγινε κάθε προσπάθεια συσκότισης της μμ του, της απόκρυψης της από εμένα (κάτι σαν club ολίγων από τo οποίο με απέκλεισε). Προφανώς και δεν επικοινώνησε μαζί μου από τότε και (από ότι έμαθα πρόσφατα) παρακάλεσε να μην μάθω και κάτι για την μμ. Γιατί? Από την στιγμή λοιπόν που ακολούθησε αυτή την πορεία πως απαιτεί από εμένα να τον προειδοποιήσω με pm, για ποιο λόγο? Όταν κάποιος σε αποκλείει εμφατικά από την συναναστροφή του, δεν σε θέλει, χωρίς να του έχεις κάνει κάτι πως απαιτείς να σου φερθεί διακριτικά? Κατόπιν εορτής μπορεί ο καθένας να ισχυρίζεται ότι θέλει (θα με ειδοποιούσε, θα ερχόταν, θα, θα). Τα θεωρώ όλα δικαιολογίες. Το ότι επίσης έκανε διαγωνισμό "βρείτε τις διαφορές" για μένα, είναι επίσης αστείο και παιδικό.

Τέλος ακόμα και σήμερα είναι εμφανές ότι κρατάει την ίδια τακτική της αποστασιοποίησης (aka pdf και όχι τηλεφώνου), προφανώς λόγω εγωισμού επειδή θεώρησε ότι θα έχει ειδική μεταχείριση και δεν θα έβγαινε στην σέντρα αμαυρώνοντας την περσόνα του στο φόρουμ. "Το σωστό και πρέπον ήταν private να σβήσει η φωτιά άμεσα". Το private είναι η λέξη κλειδί, όχι φανερά για να μην χαλάσει η εικόνα. Αυτό ενοχλεί. Με συγχωρείς αγαπητέ Vlafo, αλλά εγώ δεν έκανα κάτι τους προηγούμενους μήνες για να ντρέπομαι. Ξέρεις πολύ καλά ότι σε βοήθησα με όλους μου τις δυνάμεις, ίσως περισσότερο από όλους τους άλλους εδώ μέσα, εσύ επέλεξες τον δρόμο της σκιάς. Εσύ επέλεξες να μην με ενημερώσεις, να κόψεις μόνος σου κάθε δίαυλο επικοινωνίας, να αποκρύψεις τα πάντα, να ποστάρεις παραπλανητικές φώτο, κλπ. Αντί να με πάρεις ένα τηλέφωνο να μου ζητήσεις συγγνώμη για όλα αυτά με εγκαλείς κιόλας που δεν σε προφύλαξα?
 
Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Σε πονάνε αυτά που γράφω. Σε ξεσκέπασα σε όλο το forum και τώρα περιφέρεσε σαν κλόουν να σου κάνει like η κλίκα σου. Το ποιος είναι κρίμα το γνωρίζουν όλοι πλέον.

Όσο για εσένα αερατε, για να σου απαντήσω στην γλώσσα σου, δεν ασχολούμε με τρύπιους και με άτομα που αντί για παντελόνια φοράνε φούστα κλαροτή. Ο Αναστασάκης σου πρότεινε να βρεθείτε από κοντά και εσύ τα έκανες πάνω σου. Μέχρι εδώ μύρισε. Μόνο για μαγκιές του πληκτρολογίου και στραβοστομιές είσαι, από προσφορά μηδέν. Αν αυτό με τον vlafo είχε γίνει σε άτομο που έκανε μμ στον Αναστασακή ή αν κάποιος που είχε το ίδιο αποτέλεσμα με εμένα είχε κάνει την μμ στον Αναστασακή θα είχες ανοίξει 10 νήματα. Τώρα όμως έχεις κλωσήσει τόσα αυγά που φτάνουν για να τσουγκρίσουν 10 χωριά το Πάσχα.

Και αν οι οπαδοί της Advance είχαν γράψει το 1/5 από αυτά που χουν γράψει οι οπαδοί του Αναστ. θα είχαν μπαναριστεί 1 χρόνο πριν από όταν μπαναρίστηκαν. Μέχρι και ρατσιστικά σχόλια για "Αλβανούς που δεν βρίσκουν γκόμενα" έχουν γράψει στον Aldo. Σιγά μην αλλάξουμε και χώρα, νομό, περιοχή για να πάμε στο Ιατρείο να κάνουμε live. Μπορεί να ταξιδέψει ο Αναστ. αν θελει στην περιοχή του καθενός να κάνουμε Q&A και να γίνει και ένα Ντοκιμαντερ ταυτόχρονα για διάφορα μέρη, αντί να σπεύσουμε όλοι στο ιατρείο του για να πούμε την άποψη μας στο Φόρουμ :)

Επίσης, καταλαβαίνω ότι είναι επώνυμος και του δίνετε κάποια "προστασία" από τον Mod που στα μάτια του βέβαια είναι και λίγη. Παρόλα αυτά, υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Όταν διαγράφηκε ο Δημήτρης της Advance ο mod είπε ότι είχε στοιχεία που δεν μπορεί να δημοσίευσει. Ταυτόχρονα όμως, διαγράφηκαν και άλλα 4-5 μέλη που δεν υπήρχαν στοιχεία εναντίον τους (αν δεν κάνω λάθος). Ο λόγος ήταν πως κάνανε χαμό για την κλινική που υποστήριζαν. Ε το ίδιο ακριβως γίνετε και με κάποιους οπαδούς του Αναστ. που δεν βλέπω να διαγράφονται ότι και αν πουν. Αν θυμάμαι καλά (ίσως να κάνω λάθος) ο aldo είχε πει πως έχει στοιχεία για ορισμένα πράγματα που του είχαν ειπωθεί, αλλά δεν είχε την άδεια να τα δημοσίευσει. Ίσως, θα μπορούσε να τα μοιραστεί μονάχα με το Cvial, όπως έκαναν και αυτοί με τον Δημήτρη της Advance, για να δούμε αν θα μπαναριστεί η ομάδα που υποστηρίζει τη συγκεκριμένη κλινική τότε. Δεν χρειάζεται να δημοσιευτεί κάτι. Ούτε με τον δημήτρη είχε δημοσιευτεί το παραμικρό. Στο διαταύτα είναι εμφανές (στα δικά μου μάτια) ότι από τη διαχειριση υπάρχει μια γενικότερη διαφορετική στάση σε σχέση με τη στάση της απέναντι στην Advance ή άλλες Ελληνικές κλινικές. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο με το Αναστ., αλλά και με τους υποστηρικτές της κλινικής. Προσωπικά, νομίζω πως ο κύριος λόγος που αυτό συμβαίνει είναι επειδή ο Lorenzo χειρουργεί στον Αναστ. Σίγουρα είναι ένας καλός λόγος. Όμως είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει ίση μεταχείρηση. Μετά τις συνομιλίες που πόσταρε ο Tol δεν μου φαίνεται λογικό το ban, την ώρα που άλλοι έχουν ειρωνευτεί παιδιά που δεν πήγαν καλά στον Αναστ, έχουν κάνει ρατσιστικά σχόλια κλπ κλπ και τρώνε μια βδομάδα ban μαξ.

Ως προς τα προσωπικά του mod με τον vlafo, αυτά είναι δικά τους για να τα λύσουν. Παρόλα αυτά, εμένα με ξινίζει ότι τα ban πέφτουν πολύ πιο εύκολα στον καθένα, πέρα από υποστηρικτές του αναστ.

Σέβομαι τον Cvial όσο και τον Πάνο για όσα έχει προσφέρει σε αυτό το φόρουμ και θεωρώ τεράστιο επίτευγμα να χειρουργεί εδώ ο Lorenzo. Παρόλα αυτά, μια ελαστικότητα στο γιατρό και τους υποστηρικτές του είναι ξεκάθαρη.
 

Gianney

Well-Known Member
Παιδιά εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον μοντ,ο φίλος μας δεν το χειρίστηκε καλά και ούτε ακόμα και τώρα το χειρίζεται καλά κατά την ταπεινή μου γνώμη.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μέχρι και ρατσιστικά σχόλια για "Αλβανούς που δεν βρίσκουν γκόμενα" έχουν γράψει στον Aldo.
Και μπαναρίστηκαν. Μην το ξεχνάς. Μάλιστα με απειλή μόνιμου μπαν αν ακουστεί ξανά το παραμικρό. Ο μόνος λόγος που δεν έπεσε οριστικό μπαν είναι λόγω της παρουσίασης που κάνει ο Χρήστος.
Όταν διαγράφηκε ο Δημήτρης της Advance ο mod είπε ότι είχε στοιχεία που δεν μπορεί να δημοσίευσει. Ταυτόχρονα όμως, διαγράφηκαν και άλλα 4-5 μέλη που δεν υπήρχαν στοιχεία εναντίον τους (αν δεν κάνω λάθος).
Και μετά από 2 χρόνια επιβεβαιώθηκα και από τον Georgie (έχεις υπόψιν σου το πρόσφατο περιστατικό)?
Στο διαταύτα είναι εμφανές (στα δικά μου μάτια) ότι από τη διαχειριση υπάρχει μια γενικότερη διαφορετική στάση σε σχέση με τη στάση της απέναντι στην Advance ή άλλες Ελληνικές κλινικές.
Καμία, η διαφοροποίηση έγκειται στο ότι έχει ενεργή παρουσία η κλινική/γιατρός, γράφει. Αν υπήρχε γιατρός της advanced που έγραφε και είχε τον χαρακτήρα του Αναστασάκη το ίδιο θα ήταν.
Προσωπικά, νομίζω πως ο κύριος λόγος που αυτό συμβαίνει είναι επειδή ο Lorenzo χειρουργεί στον Αναστ. Σίγουρα είναι ένας καλός λόγος.
Την ίδια στάση είχα από την αρχή όταν ο Λορένζο δεν υπήρχε σαν υποψία.

Μετά τις συνομιλίες που πόσταρε ο Tol δεν μου φαίνεται λογικό το ban, την ώρα που άλλοι έχουν ειρωνευτεί παιδιά που δεν πήγαν καλά στον Αναστ, έχουν κάνει ρατσιστικά σχόλια κλπ κλπ και τρώνε μια βδομάδα ban μαξ.

Υπάρχουν διαβαθμίσεις στις ποινές ανάλογα με το παράπτωμα. By they way έχω αναπτύξει και μια εναλλακτική θεωρία, διάβασε την και πες μου την άποψή σου.
Ως προς τα προσωπικά του mod με τον vlafo, αυτά είναι δικά τους για να τα λύσουν. Παρόλα αυτά, εμένα με ξινίζει ότι τα ban πέφτουν πολύ πιο εύκολα στον καθένα, πέρα από υποστηρικτές του αναστ.
Κάνεις λάθος, έχω μπανάρει τους πάντες και τον εκπρόσωπο του Αναστασάκη και τον ίδιο. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Vlafo, ούτε χρειάζεται να λύσω κάτι.
Σέβομαι τον Cvial όσο και τον Πάνο για όσα έχει προσφέρει σε αυτό το φόρουμ και θεωρώ τεράστιο επίτευγμα να χειρουργεί εδώ ο Lorenzo. Παρόλα αυτά, μια ελαστικότητα στο γιατρό και τους υποστηρικτές του είναι ξεκάθαρη.
Η "ελαστικότητα" προκύπτει όπως έχω εξηγήσει από την επωνυμία vs ανωνυμία. Έχω εξηγήσει επαρκώς την θέση μου σε κάποιο ποστ στα του vlafo.
 

gregkont13

Verified MM member
Και μπαναρίστηκαν. Μην το ξεχνάς. Μάλιστα με απειλή μόνιμου μπαν αν ακουστεί ξανά το παραμικρό. Ο μόνος λόγος που δεν έπεσε οριστικό μπαν είναι λόγω της παρουσίασης που κάνει ο Χρήστος.

Και μετά από 2 χρόνια επιβεβαιώθηκα και από τον Georgie (έχεις υπόψιν σου το πρόσφατο περιστατικό)?

Καμία, η διαφοροποίηση έγκειται στον έχει ενεργή παρουσία ή όχι η κλινική. Αν υπήρχε γιατρός της advanced που έγραφε και είχε τον χαρακτήρα του Αναστασάκη το ίδιο θα ήταν.

Την ίδια στάση είχα από την αρχή όταν ο Λορένζο δεν υπήρχε σαν υποψία.

Μετά τις συνομιλίες που πόσταρε ο Tol δεν μου φαίνεται λογικό το ban, την ώρα που άλλοι έχουν ειρωνευτεί παιδιά που δεν πήγαν καλά στον Αναστ, έχουν κάνει ρατσιστικά σχόλια κλπ κλπ και τρώνε μια βδομάδα ban μαξ.

Υπάρχουν διαβαθμίσεις στις ποινές ανάλογα με το παράπτωμα. By they way έχω αναπτύξει και μια εναλλακτική θεωρία, διάβασε την και πες μου την άποψή σου.

Κάνεις λάθος, έχω μπανάρει τους πάντες και τον εκπρόσωπο του Αναστασάκη και τον ίδιο. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Vlafo, ούτε χρειάζεται να λύσω κάτι.

Η "ελαστικότητα" προκύπτει όπως έχω εξηγήσει από την επωνυμία vs ανωνυμία. Έχω εξηγήσει επαρκώς την θέση μου σε κάποιο ποστ στα του vlafo.

Επειδή απέχω καιρό, δεν ξέρω το περιστατικό του Georgie. Ειλικρινά δεν έχω ιδέα.

Σέβομαι αυτό που λες γιατί δεν υπάρχει άλλος γιατρός που γράφει.

Ποια είναι η εναλλακτική θεωρία;
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Διάβασε στο νήμα του vlafo το τελευταίο μου ποστ προς τον tol.
 

gregkont13

Verified MM member
Το διάβασα μόλις. Είναι λογική η παρατήρηση. Έχοντας κάνει δυο μμ πλέον και βάζοντας μινοξ στην πρωτή ξέρω πως είναι πιθανό το regain να κρατήσει τρίχες από τη μμ. Παρόλα αυτα, όντας στη δεύτερη μμ όπου βελτιώθηκε το μπροστά κομμάτι μου, μπορώ να πω το εξής από τη δική μου εμπειρία. Στη δεύτερη μμ μου δεν έβαλα μινοξ. Και πάλι κράτησα ένα ποσοστό 10-15% τριχών που δεν έπεσαν. Στο mid-crown δύσκολα τις διέκρινες, αλλά στη hairline ήταν απόλυτα ορατές. Ο λόγος που τις έβλεπα στη χερλαίν; Ήταν κατα πολύ λεπτότερες και πιο αδύναμες από εκείνες της πρώτης μμ και έπεφταν στο κούτελο προς τα κάτω. Ακόμα και σήμερα στους 6.5+ μήνες οι τρίχες της πρώτης μμ έχουν 25-30% περισσότερο πάχος από κείνες της πρώτης. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι στην πρώτη μμ είδα την τρίχα σε φουλ πάχος μετά από 8 μήνες σίγουρα. Έτσι, θεωρώ ότι ακόμα και αν ο vlafo δεν ξαναπόσταρε και έμεναν αυτές οι φωτό, η διαφορά σε σχέση με την πρώτη μμ θα ήταν πραγματικά αναιπαίσθητη. Στο 5μήνο αν ξαναπόσταρε, θα υπήρχε τεράστιος δόλος και θα έπρεπε όσοι ξέραν να μιλήσουν. Κατέ με, ο vlafo το χειρίστηκε λάθος. Παρόλα αυτά, τουλάχιστον μετά τις εξηγήσεις, θεωρώ πως δεν πρέπει να είναι μπαναρισμένος με τα τωρινά δεδομένα.
 

Kostas97

Well-Known Member
Παιδιά εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον μοντ,ο φίλος μας δεν το χειρίστηκε καλά και ούτε ακόμα και τώρα το χειρίζεται καλά κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Συμφωνω μαζι σου Gianney. Ας ακουστει και η γνωμη μας, χωρις στρατοπεδα και με συμπαθεια στον συγκεκριμενο...
Οταν εισαι φιλος με καποιον του δειχνεις το λαθος του και ο Vlafo στο περιστατικο για το οποιο ξεκινησαν ολα, εχει φαουλ.
Τα περι Αναστασακη παλι κλπ, θα μπορουσαν να συζητηθουν σε αλλη φαση, με το ιδιο εδω κιολας...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Το διάβασα μόλις. Είναι λογική η παρατήρηση. Έχοντας κάνει δυο μμ πλέον και βάζοντας μινοξ στην πρωτή ξέρω πως είναι πιθανό το regain να κρατήσει τρίχες από τη μμ. Παρόλα αυτα, όντας στη δεύτερη μμ όπου βελτιώθηκε το μπροστά κομμάτι μου, μπορώ να πω το εξής από τη δική μου εμπειρία. Στη δεύτερη μμ μου δεν έβαλα μινοξ. Και πάλι κράτησα ένα ποσοστό 10-15% τριχών που δεν έπεσαν. Στο mid-crown δύσκολα τις διέκρινες, αλλά στη hairline ήταν απόλυτα ορατές. Ο λόγος που τις έβλεπα στη χερλαίν; Ήταν κατα πολύ λεπτότερες και πιο αδύναμες από εκείνες της πρώτης μμ και έπεφταν στο κούτελο προς τα κάτω. Ακόμα και σήμερα στους 6.5+ μήνες οι τρίχες της πρώτης μμ έχουν 25-30% περισσότερο πάχος από κείνες της πρώτης. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι στην πρώτη μμ είδα την τρίχα σε φουλ πάχος μετά από 8 μήνες σίγουρα. Έτσι, θεωρώ ότι ακόμα και αν ο vlafo δεν ξαναπόσταρε και έμεναν αυτές οι φωτό, η διαφορά σε σχέση με την πρώτη μμ θα ήταν πραγματικά αναιπαίσθητη. Στο 5μήνο αν ξαναπόσταρε, θα υπήρχε τεράστιος δόλος και θα έπρεπε όσοι ξέραν να μιλήσουν. Κατέ με, ο vlafo το χειρίστηκε λάθος. Παρόλα αυτά, τουλάχιστον μετά τις εξηγήσεις, θεωρώ πως δεν πρέπει να είναι μπαναρισμένος με τα τωρινά δεδομένα.
Greg και ο ιδιος δεν ξερω αν θελει να επιστρεψει πλεον... Για εμενα μεγα φαουλ το να ανοιγονται 10 μετωπα, που σε ορισμενα μπορει να εχει και δικιο, τη στιγμη που απλα πρεπει να αποδεχτεις οτι εσφαλες.
Τα υπολοιπα τα ανοιγεις οταν ειναι η ωρα τους.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το διάβασα μόλις. Είναι λογική η παρατήρηση. Έχοντας κάνει δυο μμ πλέον και βάζοντας μινοξ στην πρωτή ξέρω πως είναι πιθανό το regain να κρατήσει τρίχες από τη μμ. Παρόλα αυτα, όντας στη δεύτερη μμ όπου βελτιώθηκε το μπροστά κομμάτι μου, μπορώ να πω το εξής από τη δική μου εμπειρία. Στη δεύτερη μμ μου δεν έβαλα μινοξ. Και πάλι κράτησα ένα ποσοστό 10-15% τριχών που δεν έπεσαν. Στο mid-crown δύσκολα τις διέκρινες, αλλά στη hairline ήταν απόλυτα ορατές. Ο λόγος που τις έβλεπα στη χερλαίν; Ήταν κατα πολύ λεπτότερες και πιο αδύναμες από εκείνες της πρώτης μμ και έπεφταν στο κούτελο προς τα κάτω. Ακόμα και σήμερα στους 6.5+ μήνες οι τρίχες της πρώτης μμ έχουν 25-30% περισσότερο πάχος από κείνες της πρώτης. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι στην πρώτη μμ είδα την τρίχα σε φουλ πάχος μετά από 8 μήνες σίγουρα. Έτσι, θεωρώ ότι ακόμα και αν ο vlafo δεν ξαναπόσταρε και έμεναν αυτές οι φωτό, η διαφορά σε σχέση με την πρώτη μμ θα ήταν πραγματικά αναιπαίσθητη. Στο 5μήνο αν ξαναπόσταρε, θα υπήρχε τεράστιος δόλος και θα έπρεπε όσοι ξέραν να μιλήσουν. Κατέ με, ο vlafo το χειρίστηκε λάθος. Παρόλα αυτά, τουλάχιστον μετά τις εξηγήσεις, θεωρώ πως δεν πρέπει να είναι μπαναρισμένος με τα τωρινά δεδομένα.

Οι μμ τριχες που δεν πέφτουν, με μινο διατηρούν το πάχος τους και συνεισφέρουν τα μεγιστα. Δεν ξέρω πόσες είναι, ξέρω όμως ότι η δίκη μου θεωρία έχει λογική (που δεν την ασπάζομαι πλήρως) και μας δείχνει ότι τα πράγματα μπορεί να μην έχουν μονοσήμαντη εξήγηση. Επίσης δείχνει ότι αυτή η φωτό δεν έπρεπε να υπάρχει, είναι (εν δυνάμει) παραπλανητική. Αν θες την άποψή μου την θεωρώ πιο λογική σε σχέση με την επικρατούσα «να βρει ο mod τις διάφορες», όταν το ξέρει το μισό φόρουμ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Οι μμ τριχες που δεν πέφτουν, με μινο διατηρούν το πάχος τους και συνεισφέρουν τα μεγιστα. Δεν ξέρω πόσες είναι, ξέρω όμως ότι η δίκη μου θεωρία έχει λογική (που δεν την ασπάζομαι πλήρως) και μας δείχνει ότι τα πράγματα μπορεί να μην έχουν μονοσήμαντη εξήγηση. Επίσης δείχνει ότι αυτή η φωτό δεν έπρεπε να υπάρχει, είναι (εν δυνάμει) παραπλανητική.
Ακόμα και αν δίνετε ένα μικρό μπουστάρισμα(που κανείς μας δεν ξέρει πόσες έχει κρατήσει) μετά από τα μυνήματα που δημοσιευτήκαν άμμεσα θεωρώ πως δεν το έκανε με σκοπό να κοροιδέψει ή να στείλει κόσμο τον Τυρκαλά. Ακόμα και αν έκανε λάθος. Δεν πιστέυω πως ο vlafo (από όσα έχω δει) είχε ποτέ κάποιο ρόλο του να στείλει κόσμο στο γιατρό του. Συμφώνω με άλλους που λένε πως απλώς όταν πάει καλά η μμ μας και αλλάζει η ψυχολόγια μας θεοποιούμε τους γιατρούς μας, ακόμα και ασυνείδητα. Δεν νομίζω όμως πως ο συγκεκριμένος είχε δόλο ώστε να στείλει κόσμο εκεί. Άλλωστε, η μμ του ήταν τόσο αναλυτική που όποιος θέλει να πάει ή να μην πάει έχει όλα τα στοιχεία.
 

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Οι μμ τριχες που δεν πέφτουν, με μινο διατηρούν το πάχος τους και συνεισφέρουν τα μεγιστα. Δεν ξέρω πόσες είναι, ξέρω όμως ότι η δίκη μου θεωρία έχει λογική (που δεν την ασπάζομαι πλήρως) και μας δείχνει ότι τα πράγματα μπορεί να μην έχουν μονοσήμαντη εξήγηση. Επίσης δείχνει ότι αυτή η φωτό δεν έπρεπε να υπάρχει, είναι (εν δυνάμει) παραπλανητική.
Προσωπικά δεν γνώριζα ότι αυτό μπορεί να συμβεί οπότε ήρθε και η ώρα να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό '' φούντωμα ''. Δεν πρόκειται να αποπειραθώ να δικαιολογήσω τίποτα όσον αφορά τον συγκεκριμένο όρο, απλά γνωστοποιώ ότι ήταν εξαιρετικά ατυχής επιλογή και δικαίως όποιος θέλει να σκεφτεί το οτιδήποτε για μένα ας το σκεφτεί. Απαντώ σε εσένα CVIAL γιατί προηγουμένως μου έγραψες ένα μακροσκελές μήνυμα που λίγο πολύ έθιξες το θέμα αυτό αλλά δεν πρόλαβα να σου απαντήσω. Καλύτερα να μάσαγα παρά να μίλαγα όσο αφορά το ''φούντωμα''.
 

tol

Well-Known Member
Το private είναι η λέξη κλειδί, όχι φανερά για να μην χαλάσει η εικόνα. Αυτό ενοχλεί.

Αγαπητε φιλε CVIAL, προσωπικα ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον φιλο vlafo απο τη στιγμη που ανεβασε την επιμαχη φωτογραφια.

Οι πρωτοβουλιες που ανελαβα απο χθες αργα το βραδυ, ηταν καθαρα δικη μου επιλογη και οχι κατοπιν συνεννοησεως.

Θεωρησα οτι επρεπε να λειτουργησω ως πυροσβεστης, για να ηρεμησουν τα πνευματα και να μη δημιουργηθει εσφαλμενη εικονα για την αξιοποστια του φιλου vlafo.

Εχω κρατησει απο την απαντηση σου τη λεξη κλειδι...private.

Καταλαβαινω απολυτα οτι εχουν θιχθει εγωισμοι.

Σε παρακαλω να μπεις και εσυ στη θεση του vlafo. Ενα απροειδοποιητο μπαναρισμα σε ενα επιφανες μελος του forum, οσο να 'ναι σιγουρα ποναει, ειναι επωδυνο.

Ειχες δικιο να σκεφτεις οσα "πονηρα" σου περασαν απο το μυαλο, αφου δεν ειχες πληροφορηση.

Ομως, μηπως ηταν καλυτερο να μην ενεργησεις υπο το κρατος της οργης για αυτο που εγινε και να τον μπαναρεις ακαριαια; Μηπως, ετσι, εθιξες εγωισμους και γι' αυτο υπαρχει τωρα αυτη η ενταση;

Μηπως ετσι χανεται απο το forum μια αξιολογη πηγη γνωσεων; Ενα σημαντικο μελος με γνωσεις και αποψη;

Για να με καταλαβεις απολυτα και για να συνειδητοποιησεις τι σημαινει η λεξη private, σου στελνω τωρα σε pm ενα μηνυμα το οποιο το εχω "θαμμενο" εδω και πολλους μηνες. Μηνυμα private ενος ορκισμενου εχθρου.

Προσωπικα, επειδη δεν επιθυμω τη φιμωση κανενος, ακομη και αυτων που με εχθρευονται μεχρι θανατου, δεν το εχω δημοσιοποιησει ποτέ και ουτε θα το κανω.

Ξερεις γιατι; Γιατι απλουστατα θα σε εφερνα σε δυσκολη θεση, θα εφερνα σε δυσκολη θεση το forum, ισως να υπηρχαν αποκλεισμοι που δε θα ειχαν οφελος για το forum. Προσωπικα δεν επιθυμω σε καμια περιπτωση τον αποκλεισμο κανενος "εχθρου" μου. Οταν αυτος εχει γνωσεις, οταν μπορει να συνεισφερει, επ' ουδενι δεν πρεπει να μπαναρεται.

Το forum χρειαζεται ολες τις φωνες των ειδικων, των εμπειρων. Χρειαζεται πολυφωνια.

Ακομη και αν δε συμφωνουμε με τις αποψεις καποιων, δεν πρεπει να τις φιμωνουμε.

Δεν ειμαι της αποψης οτι..."οταν ραγισει ενα γυαλι, δεν ξανακολλα". Μπορει αυτη τη στιγμη να εχει επελθει ρηξη στις σχεσεις σας, αλλά ειμαι βεβαιος οτι μπορειτε να τα ξαναβρειτε. Για το καλο του forum. Για να μη χαθουν πληροφοριες, γνωσεις, αντιμαχομενες αποψεις, διαλογος και αντιλογος με επιχειρηματα.

Θα προτεινα, λοιπον, αφου εχεις το τηλεφωνο του (εγω προσωπικα δεν εχω τηλεφωνο του vlafo, δεν εχω μιλησει ποτέ τηλεφωνικα μαζι του, ουτε φυσικα τον εχω δει ποτέ απο κοντα, αν και υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος και φιλια αναμεσα μας) να επικοινωσεις μαζι του. Ριξτε νερο στο κρασι σας.

Δειτε το δασος και οχι το δεντρο. Και "δασος" ειναι φυσικα το οφελος του forum. Ως διαχειριστης και ως εχεφρων ατομο αναντιρρητα το αντιλαμβανεσαι απολυτα.

Αν θελεις, σε παρακαλω θερμα, εισακουσε την προτροπη/συμβουλη μου. Σε ευχαριστω εκ των προτερων.
 

aeratos28

Just aeratos
Άμα είσαι και μη μαθημενος κιόλας σε χειμερινά μπανάκια,είναι πρόβλημα..αλλά καταλαβαίνω. .και εγώ αν ποτέ έτρωγα Μπαν,θα έπεφτα από τα σύννεφα:rolleyes::oops:o_O
. Ενα απροειδοποιητο μπαναρισμα σε ενα επιφανες μελος του forum, οσο να 'ναι σιγουρα ποναει, ειναι επωδυνο.
 

Georgie

Well-Known Member
Το ότι υπάρχουν συμπάθειες σε γιατρούς, κλινικές κλπ είναι γνωστό.
Ο καθένας θέλει να στηρίξει την επιλογή του και να δείξει ότι έπραξε το σωστό και έκανε τη καλύτερη.
Είναι μια δικαίωση του εγώ του, που το ταλαιπώρησε στη διαδικασία αναζήτησης μέχρι τη τελική απόφαση . Όσοι έχουνε κάνει μεταμόσχευση καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Ο Vlafo ήταν στη διαδικασία αυτή πάρα πολύ καιρό και έψαχνε και τη παραμικρή λεπτομέρεια για να μη ρισκαρει τίποτα και καλά έπραξε αφού δικαιώθηκε με ένα super αποτέλεσμα.
Στην αρχή της παρουσίας μου στο φόρουμ δε μπορώ να πω ότι είχα σε συμπάθεια τον Vlafo αφού τον έβλεπα πολλές φορές επικριτικό σε περιστατικά που στα μάτια μου φαινόντουσαν εξαιρετικά ως μη γνωστης.
Τον θεωρούσα υπερβολικό κατά κάποιο τρόπο.
Όμως στη πορεία είδα ότι το κίνητρο του στη κριτική είχε τις καλύτερες των προθέσεων αφού τον ενδιέφερε να έχουν όλοι ανεξαιρέτως πολύ καλό αποτέλεσμα και να κάνουν τα μέλη τις επιλογές τους με ανοιχτά τα μάτια.
Αυτό για εμένα είναι υψίστης σημασίας υπηρεσία στο φόρουμ.
Τις ίδιες προθέσεις βλέπω και από άλλα μέλη όπως και από τον Mod, δεν έχει σημασία να αναφέρω ονόματα αφού η τοποθέτηση μου αφορά τον Vlafo.
Ο Vlafo δεν είναι οπαδός του Τιρκαλα όσο και μη το πιστεύουν κάποιοι.
Απλά τον πιστεύει γιατί έχει τους λόγους του.
Σε καμία περίπτωση δε πιστεύω ότι η πρόθεση του ήταν να παραπλανήσει

Επειδή ως γνωστόν θα μπω για δεύτερη μεταμόσχευση σύντομα έχω επικοινωνήσει μέσω pm με 3 μέλη που σέβομαι την άποψη τους.
Ένα από αυτά είναι και ο Vlafo .

Κανείς από τους 3 δε μου είπε πήγαινε κάπου συγκεκριμένα. Ενώ και οι τρεις μπορούσαν άνετα να το κάνουν .

Μη γίνει αυτή η αστοχία αφορμή για καυγάδες που δεν έχουν κανένα νόημα στο τέλος της ημέρας .
Και μη γίνει η αιτία να χαθούν μέλη που έχουν ενεργή παρουσία και βοηθούν νέα παιδιά να βρουν λύση σε ένα πρόβλημα που μας μάζεψε όλους εδώ .
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αγαπητε φιλε CVIAL, προσωπικα ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον φιλο vlafo απο τη στιγμη που ανεβασε την επιμαχη φωτογραφια.

Οι πρωτοβουλιες που ανελαβα απο χθες αργα το βραδυ, ηταν καθαρα δικη μου επιλογη και οχι κατοπιν συνεννοησεως.

Θεωρησα οτι επρεπε να λειτουργησω ως πυροσβεστης, για να ηρεμησουν τα πνευματα και να μη δημιουργηθει εσφαλμενη εικονα για την αξιοποστια του φιλου vlafo.

Εχω κρατησει απο την απαντηση σου τη λεξη κλειδι...private.

Καταλαβαινω απολυτα οτι εχουν θιχθει εγωισμοι.

Σε παρακαλω να μπεις και εσυ στη θεση του vlafo. Ενα απροειδοποιητο μπαναρισμα σε ενα επιφανες μελος του forum, οσο να 'ναι σιγουρα ποναει, ειναι επωδυνο.

Ειχες δικιο να σκεφτεις οσα "πονηρα" σου περασαν απο το μυαλο, αφου δεν ειχες πληροφορηση.

Ομως, μηπως ηταν καλυτερο να μην ενεργησεις υπο το κρατος της οργης για αυτο που εγινε και να τον μπαναρεις ακαριαια; Μηπως, ετσι, εθιξες εγωισμους και γι' αυτο υπαρχει τωρα αυτη η ενταση;

Μηπως ετσι χανεται απο το forum μια αξιολογη πηγη γνωσεων; Ενα σημαντικο μελος με γνωσεις και αποψη;

Για να με καταλαβεις απολυτα και για να συνειδητοποιησεις τι σημαινει η λεξη private, σου στελνω τωρα σε pm ενα μηνυμα το οποιο το εχω "θαμμενο" εδω και πολλους μηνες. Μηνυμα private ενος ορκισμενου εχθρου.

Προσωπικα, επειδη δεν επιθυμω τη φιμωση κανενος, ακομη και αυτων που με εχθρευονται μεχρι θανατου, δεν το εχω δημοσιοποιησει ποτέ και ουτε θα το κανω.

Ξερεις γιατι; Γιατι απλουστατα θα σε εφερνα σε δυσκολη θεση, θα εφερνα σε δυσκολη θεση το forum, ισως να υπηρχαν αποκλεισμοι που δε θα ειχαν οφελος για το forum. Προσωπικα δεν επιθυμω σε καμια περιπτωση τον αποκλεισμο κανενος "εχθρου" μου. Οταν αυτος εχει γνωσεις, οταν μπορει να συνεισφερει, επ' ουδενι δεν πρεπει να μπαναρεται.

Το forum χρειαζεται ολες τις φωνες των ειδικων, των εμπειρων. Χρειαζεται πολυφωνια.

Ακομη και αν δε συμφωνουμε με τις αποψεις καποιων, δεν πρεπει να τις φιμωνουμε.

Δεν ειμαι της αποψης οτι..."οταν ραγισει ενα γυαλι, δεν ξανακολλα". Μπορει αυτη τη στιγμη να εχει επελθει ρηξη στις σχεσεις σας, αλλά ειμαι βεβαιος οτι μπορειτε να τα ξαναβρειτε. Για το καλο του forum. Για να μη χαθουν πληροφοριες, γνωσεις, αντιμαχομενες αποψεις, διαλογος και αντιλογος με επιχειρηματα.

Θα προτεινα, λοιπον, αφου εχεις το τηλεφωνο του (εγω προσωπικα δεν εχω τηλεφωνο του vlafo, δεν εχω μιλησει ποτέ τηλεφωνικα μαζι του, ουτε φυσικα τον εχω δει ποτέ απο κοντα, αν και υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος και φιλια αναμεσα μας) να επικοινωσεις μαζι του. Ριξτε νερο στο κρασι σας.

Δειτε το δασος και οχι το δεντρο. Και "δασος" ειναι φυσικα το οφελος του forum. Ως διαχειριστης και ως εχεφρων ατομο αναντιρρητα το αντιλαμβανεσαι απολυτα.

Αν θελεις, σε παρακαλω θερμα, εισακουσε την προτροπη/συμβουλη μου. Σε ευχαριστω εκ των προτερων.

Εγωισμούς δεν έχω Tol και δεν πιστεύω στο "όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει". Τα πάντα κολλάνε όταν υπάρχει θέληση. Στο θέμα του Vlafo έχω δηλώσει εξαρχής ότι ποστάρω μόνο γεγονότα. Δεν τα ερμηνεύω, ούτε σπεκουλάρω. Το έκανα μόνο σαν απάντηση στην δήλωσή σου περί "τεσταρίσματος στην ορασή μου" για χάριν της πληρότητας. Το ότι έχω βρεθεί ανάμεσα σε lovers και haters και ο καθένας ερμηνεύει την συμπεριφορά μου κατά το δοκούν δυστυχώς δεν μπορώ να το ελέγξω. Αν κάποιος μπορεί να με "ψέξει" για κάτι στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι γιατί δεν προφύλαξα τον Vlafo με prive μήνυμα, παρόλη την ηθελημένη απομόνωση από την μεριά του με προκλητικό τρόπο που ξένισε και τους φίλους του και παρόλο που αυτό είναι κατά παράβαση του ρόλου που πρέπει να έχει ο διαχειριστής. Από την πρώτη στιγμή ήμουν ανοιχτός στο να το συζητήσουμε και του απεύθυνα ανοιχτή πρόσκληση να με πάρει τηλέφωνο. Το έκανα στο φως και όχι σε κλειστό γκρουπάκι. Μετά την τοποθετησή σου κατάπια και την εξηγησή σου (που όμως δεν την βρίσκω και πολύ λογική) για να επικοινωνήσει και να το λήξουμε. Δεν το έκανε και σήμερα πόσταρε ένα λίβελλο δια αντιπροσώπου που μιλάει για "εκδικητικότητες", ¨κατάντια", "ποιόν", κλπ. Δηλώνω λοιπόν ότι από αύριο (00:00) το ban του αίρεται για το δημόσιο καλό και για να σταματησει αυτός ο πόλεμος μεταξύ των φατριών, ο οποίος υπό της παρούσες συνθήκες μάλλον θα ενταθεί με προσχήματα περί δημοκρατίας, ελευθεριών, κλπ. Προσωπικά δεν έχω καλυφθεί, περίμενα τηλέφωνο για να μου πει ότι θέλει face to face και μετά να ποστάρει ελεύθερα, αλλά όπως πολύ σωστά είπες το σύνολο προέχει του ατόμου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα