vlafo
Well-Known Member
Λαϊκές Πειραιώτισες, Ταμπούρια,Δραπετσώνα,Αμφιάλη,γνήσια λαϊκές.Όχι ρε
Λαϊκές
Τώρα σε έπιασα για το μέτρο σύγκρισης που έβαλες.
Λαϊκές Πειραιώτισες, Ταμπούρια,Δραπετσώνα,Αμφιάλη,γνήσια λαϊκές.Όχι ρε
Λαϊκές
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είσαι Bro !Λαϊκές Πειραιώτισες, Ταμπούρια,Δραπετσώνα,Αμφιάλη,γνήσια λαϊκές.
Τώρα σε έπιασα για το μέτρο σύγκρισης που έβαλες.![]()
Της παλιάς SineadΤο look της Sinead ειναι το απολυτο hair trend 2022 παντως![]()
Η γειτόνισσα ΤασίαΚαι για να το ελαφρυνω και εγώ με τη σειρά μου και να βάλω και λίγο πιο καλό γούστο .
Ποιος δεν ερωτεύτηκε στα νιάτα του ( για τους μεγαλύτερους του φόρουμ) τη Sinead O'Connor με το skinhead look ας πούμε .
Προτιμούσαν τη Τασία που βγήκε από το κομμωτήριο με κάουκα έτοιμη για Πανταζή?
Μη τρελαθουμε τώρα!
Μωρη τρέλα.Η γειτόνισσα Τασία
είναι σκέτη οπτασία
σαν τον λυγερό κορμό της γέρνει
απ'την μύτη άντρες σέρνει.
Ένα γρήγορο αφιερωμένο στην πάρτη σου !!
Denvi ston aerato έλεγα το πως το σκέφτομαι. Δεν έχει καμμιά σχέση με το πως βλέπεις την φάση. Όλοι ατελείς είμαστε , εξού και η γοητείαΕγω παντως δεν το σκεφτομαι ετσι, αν ετσι ακουγονται αυτα που γραφω, σαν παρηγορια στον αρρωστο. Το παω πιο αντιδραστικα. "Ναι, δε μου αρεσει καθολου αυτο που βλεπω σε μενα, αλλά Οχι, δε θα μου ισοπεδωσει αυτο την ψυχολογια. Θα περασω ως ιδεα αυτο που εγω θελω να ισχυει για τον εαυτο μου." Οχι στο φορουμ μονο...γενικα μιλαω. Γι'αυτο και κοιταω τη ριζα του. Για να το νικησω ψυχοπνευματικα.
Είσαι άρχοντας αγόρι μου !Το μαλλι είναι αρχοντιά ρεεεε …
Ακόμα κ αυτός με το πουτσακι στο μέτωπο ρε τρελέ ; ΧαχαχαχΌλοι ατελείς είμαστε , εξού και η γοητεία![]()
Στη στήθοτριχα αναφερόμουν, Δάσκαλε χαχαχαΕίσαι άρχοντας αγόρι μου !
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτός θα πέφτει με τα μούτρα στην "δουλειά"Ακόμα κ αυτός με το πουτσακι στο μέτωπο ρε τρελέ ; Χαχαχαχ
Kinky ρε τρελέ ?Στη στήθοτριχα αναφερόμουν, Δάσκαλε χαχαχα
Κ αρχαιοελληνική μύτη ΔάσκαλεKinky ρε τρελέ ?
5 είχα εκεί στα νιάτα και έμειναν οι 3 που τις τριμαρω γιατι ασπρισαν![]()
Πάλι καλά που μου άφησαν δοτρια για καβατζα γιατί είναι σα να με βάφτισαν σε αποτριχωτικο υγρό
Τη βρήκε sexy η αλήθεια είναιΚ αρχαιοελληνική μύτη Δάσκαλε
αφού την γλυτωσε η δότρια σου από το χάιδεμα της Αντωνίας χαχααχ
Κι εγω λιγο μουσικο γουστο (cover μεν, καλυτερο απο το original δε)Και για να το ελαφρυνω και εγώ με τη σειρά μου και να βάλω και λίγο πιο καλό γούστο .
Ποιος δεν ερωτεύτηκε στα νιάτα του ( για τους μεγαλύτερους του φόρουμ) τη Sinead O'Connor με το skinhead look ας πούμε .
Προτιμούσαν τη Τασία που βγήκε από το κομμωτήριο με κάουκα έτοιμη για Πανταζή?
Μη τρελαθουμε τώρα!
Πολύ καλό , μου έβγαλε συνειρμό https://www.youtube.com/watch?v=xbIG_b2IMO0Κι εγω λιγο μουσικο γουστο (cover μεν, καλυτερο απο το original δε)
![]()
Sinéad O'Connor - Downpressor Man (reggae)
Sinéad O'Connor - Downpressor Man (reggae)Throw Down Your Arms (2005)youtu.be
Πριν κανω μεταβαση ηξερα ποιο σου ηρθε, να ξερειςΠολύ καλό , μου έβγαλε συνειρμό https://www.youtube.com/watch?v=xbIG_b2IMO0
Ποιο release, για Δουβλινο ειμαστε! Εκει...με τις υπολοιπες αραιωμενεςΜουσικαρες ακούτε παιδάκια .
Αλλά θα σας πρότεινα να πάρετε εισιτήρια για το Release festival στην Αθήνα και να δείτε τους Δουβλινεζους
Fontaines D.C .
Η κορυφαία post punk μπάντα του πλανήτη .
Εγώ τους έχω δει και θα τους ξαναδώ τον Ιούλιο στο Δουβλίνο .
Σας μαθαίνει μουσική ο Georgie
Όχι μόνο τρίχες
![]()
Fontaines D.C. - I Love You (Official Video)
"I Love You" taken from the new album Skinty Fia, out now on Partisan Records: https://www.fontainesdc.com/skintyfia #skintyfia #fontainesdc #dublin #ILoveY...youtu.be