Ενδιαφέρομαι για μμ

kakoslykos

Member
Οχι.Η συγκριση θα πρεπει να γινεται με βαση τον αριθμο των περιστατικων που εχει να παρουσιασει ο καθε γιατρος και την συνεπεια του σε καλα αποτελεσματα.Οταν ενας γιατρος εχει 5 περιστατικα δεν μπορει να συγκριθει με εναν ανταγωνιστη του που εχει 50,ποσο μαλλον οταν οτι εχουμε απο αυτον ειναι μονο απλες φωτογραφιες και τιποτα αλλο.
Για την τιμη ρωτησα για να δω αν καποιος θεωρει τον Τυρκαλα καλυτερο λογω χαμηλης τιμης ή λογω των αποτελεσματων του.Αν ειναι λογω χαμηλης τιμης τοτε υπαρχει θεμα.Αν ειναι λογω αποτελεσματων,ειναι μια τιμια αποψη που ομως δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.Απλα καποιοι θελουν να τον βαφτισουν τον καλυτερο για την πουν σε καποιον αλλο γιατρο που ειναι και ο πιο ακριβος της αγορας.Οι χαμηλες τιμες για πολλους φαινεται να αποτελει το μοναδικο κριτηριο θετικης αξιολογησης και επιλογης ενος γιατρου/κλινικης.Τιποτα παραπανω ,τιποτα λιγοτερο απο αυτο.Και αντικειμενικα ο Τυρκαλας δεν ειναι ο καλυτερος στην Ελλαδα.Μην με ρωτησεις γιατι.Η απαντηση ειναι στις 3 πρωτες γραμμες.
λες για τον τυρκαλα αλλα εσυ ιδιοισ ομμασοι πηγες να κανεις consultation να μιλησεις απο κοντα με το γιατρο η τα λες ετσι απο μακρια επειδη εγω πηγα και με κερδισε ,εκανα με ολους και με κερδισε αυτος και ειμαι 43 και εψ κριση και ειδα ζωντανα περιστατικα που ηταν εκει για λουσιμο κτλ 10 ημερων περιστατικο 1 μηνα περιστατικο και ανω. η δουλεια μετραει. αλλωστε οπως ειδα γινεται ο χαμος απο τηλεφωνα και ραντεβου αφου για ραντεβου πηγα 1 μηνα μετα ολα κλειστα. στο μελλον θα δουμε και το περιστατικο μου
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα