Καλα δεν αγχωνομαι κιόλας...αφού ούτως ή άλλως δε γίνεται κ κανενας φοβερός σχολιασμός όταν πας για check στην κλινικη. Γι αυτό κ ποσταρω την εξέλιξη εδώ, γτ θεωρώ πως ο σχολιασμός από έμπειρα μέλη, είναι πολύ πιο εύστοχος κ κυρίως πολύ πιο αμερόληπτος, καθόσον θεωρώ πως καμιά κλινική δε θα έλεγε πως κάτι δε πάει καλά, θα σου έλεγε να περιμένεις θα σε καθυσηχαζανε κλπ(όλες οι κλινικές)...εφόσον τα παιδιά
εδώ μου λένε ότι πάω καλά, αυτό είναι κ το λιγότερο που περιμένω να ακούσω από την κλινική, άρα γτ να πάω να το ακούσω? Απλά θέλω να πάρω κ τις φωτό της τοποθετησης απο τη μερα της μμ να τις ποσταρω. Φοβάμαι ότι αν τις ζητησω με mail μπορεί να μου τις στείλουν σε χαμηλή ανάλυση κ να είναι άνευ ουσίας...
εδώ μου λένε ότι πάω καλά, αυτό είναι κ το λιγότερο που περιμένω να ακούσω από την κλινική, άρα γτ να πάω να το ακούσω? Απλά θέλω να πάρω κ τις φωτό της τοποθετησης απο τη μερα της μμ να τις ποσταρω. Φοβάμαι ότι αν τις ζητησω με mail μπορεί να μου τις στείλουν σε χαμηλή ανάλυση κ να είναι άνευ ουσίας...