Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

dimitris50423

Well-Known Member
ναι εχει παρουσιαστει στο φορουμ. δεν θυμαμαι το ονομα του. εχει κανει μμ στην Hdc. δεν εμεινε ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα. θεωρω οτι ο συγκεκριμενος με αυτη τη δοτρια ηταν ακαταλληλος για μμ. απορω που βρηκαν 2500 γκραφτς και του μετεφεραν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
http://www.hairlossexperiences.com/forum3/8306-1.html
παιδιά έχω την εντύπωση πως αυτό το περιστατικό έχει παρουσιαστεί και στο φόρουμ μας.,για ρίξτε μια ματιά.,
Δεν ξέρω ποιος είναι αλλα από τα λίγα κατάλαβα πως έκανε H*C και δεν ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Εντύπωση μου προκαλεί πως το μέλος έχει διαγράψει όλα του τα μηνύματα και τις τυχών φωτογραφίες. Η κλινική τον καλεί να βγάλουν φωτογραφίες και αφού συμφωνηθεί ότι είναι καλές θα ανεβούν στο forum. Οποτε τι έγινε εδώ? Η κλινική ζήτησε να κατεβουν φωτό και μηνύματα?

leas

Well-Known Member
Δεν ξέρω ποιος είναι αλλα από τα λίγα κατάλαβα πως έκανε H*C και δεν ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Εντύπωση μου προκαλεί πως το μέλος έχει διαγράψει όλα του τα μηνύματα και τις τυχών φωτογραφίες. Η κλινική τον καλεί να βγάλουν φωτογραφίες και αφού συμφωνηθεί ότι είναι καλές θα ανεβούν στο forum. Οποτε τι έγινε εδώ? Η κλινική ζήτησε να κατεβουν φωτό και μηνύματα?

Αυτό το περιστατικό είχε σίγουρα παρουσιαστεί και εδώ..,.δεν μπορώ να το βρώ όμως.,Γενικά κάτι δεν πάει καλα και η αλήθεια είναι πως ξενερώνω γιατί πρόσφατα είδαμε και άλλη μια περίπτωση με μικρή φύτρωση απο την hdc. Ο πελάτης πήγε για επαναληπτική και του είπαν για το κακό αποτέλεσμα αν πρόσεχε μετα το χειρουργείο ή κατι τέτοιο τέλος πάντων. Από τα αποτελέσματα που βλέπω τόσο καιρό είναι μια εταιρεία με χαμηλό κόστος σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαικές καλά αποτελέσματα και κοντά μας, είναι κρίμα να έχουμε τέτοια περιστατικά ελπίζω να πάνε όλα καλα γιατί είναι μια αρκετά καλή λύση για αρκετούς.

Bouklas

Well-Known Member
Αυτό το περιστατικό είχε σίγουρα παρουσιαστεί και εδώ..,.δεν μπορώ να το βρώ όμως.,Γενικά κάτι δεν πάει καλα και η αλήθεια είναι πως ξενερώνω γιατί πρόσφατα είδαμε και άλλη μια περίπτωση με μικρή φύτρωση απο την hdc. Ο πελάτης πήγε για επαναληπτική και του είπαν για το κακό αποτέλεσμα αν πρόσεχε μετα το χειρουργείο ή κατι τέτοιο τέλος πάντων. Από τα αποτελέσματα που βλέπω τόσο καιρό είναι μια εταιρεία με χαμηλό κόστος σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαικές καλά αποτελέσματα και κοντά μας, είναι κρίμα να έχουμε τέτοια περιστατικά ελπίζω να πάνε όλα καλα γιατί είναι μια αρκετά καλή λύση για αρκετούς.
Πλέον, είτε σαν επισκέπτης είτε σαν μέλος δεν μπορώ να δω το νήμα του. Δεν εμφανίζει τίποτα το link.

dimitris50423

Well-Known Member
Θυμαμαι που ειχα δει το περιστατικο εδω και το ειχαμε σχολιασει αρκετοι. Οτι ειχε πολυ αδυναμη δοτρια και οτι ισως να μην επρεπε καν να μπει για μμ. Το θεμα ειναι ζητησε ο ιδιος να διαγραφει το νημα του η εξαφανιστηκε; το αλλο που λεει η κλινικη να βγαλουν μαζι φωτο και αν συμφωνησουν οτι ειναι καλες να ανεβουν πως σας φαινεται; μια χαρα τις ειδα τις δικες του.

naruto

Well-Known Member
Ερωτηση προς ψαγμενους
ποια τακτικη ειναι καλυτερη για καποιον που παει για μεγαλο νοργουντ κ θελει να εκμεταλευτει οσο περισσοτερο γινετε τη δοτρια του?Να ξεκινησει πρωτα τις στριπ μεχρι εκει που τον παιρνει απο πλευρας ελαστικοτητας κ μετα τις FUE?
Η το αντιθετο,να εξαντλισει πρωτα τα διαθεσιμα με FUE grafts κ μετα αν παραστει αναγκη να παρει οτι μπορει κ με στριπ?
Ποια απο τις 2 τακτικες εκμεταλευοντε καλυτερα τη δοτρια?
Παρακαλω οποιος ξερει ας απαντισει γιατι ειμαι σε αδιεξοδο...Οσο το εχω ψαξει βλεπω διαφορετικες γνωμες...

ItsAllGone

Active Member
Και εγω το εχω ψαξει αυτο και καταλαβα οτι παντα αρχιζεις με FUT για οσο το δυνατον καλυτερη εκμεταλευση της δοτριας.Η FUE αδυνατιζει το στριπ αλλα το στριπ δεν επειρεαζει τη FUE τοσο πολυ.

dimitris50423

Well-Known Member
ο αριθμος των μοσχευματων στη δοτρια πισω και πλαγια ειναι συγκεκριμενος για καποιον.. γιατι να αρχισεις με στριπ? εγω αν ημουν μεγαλο norwood θα εκανα παλι μονο fue 2 επεμβασεις και παραλληλα σε καθε επεμβαση θα επαιρνα μερικα γκραφτς και απο γενια και στις 2 ωστε να καλυφθει οσο περισσοτερο η αδεια περιοχη.
προσωπικα θεωρω τη στριπ ξεπερασμενη μεθοδο και θα προτιμουσα να μην κανω καν μμ απο το να μου παρουν λωριδα δερματος και να εχω για παντα ουλη.

mikegad

Well-Known Member
xaxaxaxa
Άνεργος ,άστεγος αλλά οι τρίχες τρίχες....μην πάει το βράδυ σε κάνα παγκάκι να κοιμηθεί και του την πουν τα πρεζόνια που είναι φαλάκρας.
ε ρε τι άλλο θα δούμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Στο ερώτημα FUT και μετά FUE ή το αντίθετο, συνήθως κάνουν το πρώτο, αλλά να ξέρεις ότι με την FUT χάνεις μια μεγάλη ζώνη αποκομιδής για την FUE και δεν εννοώ μόνο τη λωρίδα που αφαιρείται, αλλά και 1 εκ τουλάχιστον εκατέρωθεν αυτής που ράβεται και χάνει ελαστικότητα κλπ. Οπότε, ίσως το δεύτερο είναι καλύτερη επιλογή. Αν και εγώ δεν θα έκανα FUT με τίποτα!

aeratos28

Just aeratos
piros75 νομίζω κάπου όμως ξεχνάς κάτι..από αυτή τη λωρίδα που λες,ειδικά αν είναι τόσο μεγάλη όσο λες,μπορούν να βγουν και 5000 grafts ,μερικές φορές και παραπάνω.αφαιρώντας αυτή τη λωρίδα μένει άθικτη η υπόλοιπη περιοχή..περίπου 150-160 τετραγωνικά,όπου με fue αν κάνεις μετά,μπορείς να βγαλεις πάνω από 4000 grafts χωρίς να την αραιώσεις καν..βγάζοντας 25 τριχοθυλακια ανά τετρ.εκατοστό..μόνο έτσι γινεται,πρώτα fut,μετά fue..το έχουμε πει πολλές φορές πως διπλασιάζεται η δοτρια έτσι..το ανάποδο που λες δεν γίνεται..δηλαδή να αδειάσει με τη fue και μετά strip..το σημαντικότερο είναι πως έχει χαθεί καταρχήν η ελαστικότητα του δέρματος
Στο ερώτημα FUT και μετά FUE ή το αντίθετο, συνήθως κάνουν το πρώτο, αλλά να ξέρεις ότι με την FUT χάνεις μια μεγάλη ζώνη αποκομιδής για την FUE και δεν εννοώ μόνο τη λωρίδα που αφαιρείται, αλλά και 1 εκ τουλάχιστον εκατέρωθεν αυτής που ράβεται και χάνει ελαστικότητα κλπ. Οπότε, ίσως το δεύτερο είναι καλύτερη επιλογή. Αν και εγώ δεν θα έκανα FUT με τίποτα!

piros75

Well-Known Member
Νομίζω ότι η ιδανική λύση, με δεδομένο ότι μετά την αφαίρεση της λωρίδας αχρηστεύεις και 2 εκατοστά δότριας γύρω από την περιοχή της λωρίδας (πέρα από την ίδια την λωρίδα), θα ήταν FUE πρώτα, γύρω από την περιοχή στην οποία μελλοντικά θα πάρεις τη λωρίδα και στη συνέχεια FUT. Κατ' αυτόν τον τρόπο κάνεις τη μέγιστη εξαγωγή και από τις δύο τεχνικές.

piros75 νομίζω κάπου όμως ξεχνάς κάτι..από αυτή τη λωρίδα που λες,ειδικά αν είναι τόσο μεγάλη όσο λες,μπορούν να βγουν και 5000 grafts ,μερικές φορές και παραπάνω.αφαιρώντας αυτή τη λωρίδα μένει άθικτη η υπόλοιπη περιοχή..περίπου 150-160 τετραγωνικά,όπου με fue αν κάνεις μετά,μπορείς να βγαλεις πάνω από 4000 grafts χωρίς να την αραιώσεις καν..βγάζοντας 25 τριχοθυλακια ανά τετρ.εκατοστό..μόνο έτσι γινεται,πρώτα fut,μετά fue..το έχουμε πει πολλές φορές πως διπλασιάζεται η δοτρια έτσι..το ανάποδο που λες δεν γίνεται..δηλαδή να αδειάσει με τη fue και μετά strip..το σημαντικότερο είναι πως έχει χαθεί καταρχήν η ελαστικότητα του δέρματος

tasos33

Well-Known Member
συντροφοι και συναγωνιστες να μην ειστε απολυτοι, το ενα η δυο η μισο εκατοστο περιμετρικα της τομης δεν ισχυει παντα,εχει να κανει με την τεχνικη της ραφης, σε τομες που δεν φαινονται σχεδον καθολου προφαανως δεν υπαρχει θεμα, το θεμα υπαρχει οταν η τομη εχει πλατος τετοιο ωστε η εξαγωγη grafts περιμετρικα αυτης αφαιρει μαλλια που την καλυπτουν, κυριως τα απο πανω απο την τομη, σε καθε περιπτωση ομως με την τοποθετηση graft επανω στην τομη το προβλημα μπορει να λυθει αρκει η τομη να μην εχει υποστει την σφαγη του Δραμαλη, μαλιστα και για εξοικονομηση grafts μπορουν να τοποθετηθουν και γενεια η συνδυασμος , αρα που καταληγουμε?.....

αν υπαρχει χρημα μπορουμε να παμε σε καλο γιατρο, αν παμε σε καλο γιατρο και αυτο το προβλημα ξεπερνιεται

aeratos28

Just aeratos
τώρα λέμε ιστορίες ..ας πάει ας πούμε ο cvial ,που σχεδόν τερμάτισε την δοτρια του,να κάνει strip..θα τον αναλάβει ο γιατρός του για κάτι τέτοιο??πες ότι έκανε strip o lorenzo..με τίποτα.αν από την αρχή όμως είχε κάνει ένα μεγάλο strip θα μπορούσε να κάνει πάλι σχεδόν την ίδια δουλειά..αυτό που λες piro είναι κάτι το οποίο κάνει τα εύκολα δύσκολα ..τώρα τασο αυτό που λες οκ είναι, και το ξέρουμε ότι αν υπάρχει σωστός γιατρός και χρήμα λύνονται τα πάντα..εμείς για το ποιο είναι το σύνηθες και σωστό να ξεκινήσει κάποιος λέμε..ότι πρώτα γίνεται το strip και μετά το fue

athenian

Well-Known Member
Mail σημερα με θεμα την μμ του Στηβ Γιατζογλου απο την dhi.Δυο φωτογραφιες πριν και δυο μετα απο αποσταση 5 μετρων τουλαχιστον με σχεδον κανενα εμφανες αποτελεσμα για 1500 grafts περιπου...Πιο πολυ δυσφημιση παρα διαφημιση ηταν αυτο.
http://dhiglobal.com/dhi-news/basketball-legend-steve-giatzoglou-had-a-dhi-hair-transplant/

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Mail σημερα με θεμα την μμ του Στηβ Γιατζογλου απο την dhi.Δυο φωτογραφιες πριν και δυο μετα απο αποσταση 5 μετρων τουλαχιστον με σχεδον κανενα εμφανες αποτελεσμα για 1500 grafts περιπου...Πιο πολυ δυσφημιση παρα διαφημιση ηταν αυτο.
http://dhiglobal.com/dhi-news/basketball-legend-steve-giatzoglou-had-a-dhi-hair-transplant/

για καποιον ασχετο που δεν εχει διαβασει ποτε τιποτε για τα μαλλια μια χαρα διαφημιση το βλεπω το συγκεκριμενο.

koumparos

Well-Known Member
Ενταξει norwood 3 και με 1500 ουτε στα παραμυθια δεν γινονται αυτα.Φωτο απο μακρυα.Ευτυχως υπαρχουν τα φορουμ εδω και χρονια και εχει ξυπνησει πολυς κοσμος.

Μπλουζα