Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

andy.k

Active member
Καλα δεν αγχωνομαι κιόλας...αφού ούτως ή άλλως δε γίνεται κ κανενας φοβερός σχολιασμός όταν πας για check στην κλινικη. Γι αυτό κ ποσταρω την εξέλιξη εδώ, γτ θεωρώ πως ο σχολιασμός από έμπειρα μέλη, είναι πολύ πιο εύστοχος κ κυρίως πολύ πιο αμερόληπτος, καθόσον θεωρώ πως καμιά κλινική δε θα έλεγε πως κάτι δε πάει καλά, θα σου έλεγε να περιμένεις θα σε καθυσηχαζανε κλπ(όλες οι κλινικές)...εφόσον τα παιδιά
εδώ μου λένε ότι πάω καλά, αυτό είναι κ το λιγότερο που περιμένω να ακούσω από την κλινική, άρα γτ να πάω να το ακούσω? Απλά θέλω να πάρω κ τις φωτό της τοποθετησης απο τη μερα της μμ να τις ποσταρω. Φοβάμαι ότι αν τις ζητησω με mail μπορεί να μου τις στείλουν σε χαμηλή ανάλυση κ να είναι άνευ ουσίας...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Μητσο μπορεί κάποιος να έχει ένα ολοκληρωμένο result πριν 2 χρόνια και να έχει πάρει κάποιες φώτο ως τον 5ο μήνα πχ...Να ποσταρει αυτές τις φωτό και να το παίζει ότι είναι σύγχρονες και όταν φτάσει στον και καλά έκτο μήνα(που όμως ήταν 1,5 χρόνο πριν) να ποσταρει ότι φωτό του ζητάει ο κόσμος σύγχρονες, αφού ούτως ή άλλως και τώρα η κατάσταση του θα είναι η ίδια επιτυχής κατάσταση με τον 6ο μήνα μετά τη μμ...επίσης ένα άλλο που έχω σκεφτεί, αν πας και κάνεις χαλαουα σε ένα κεφάλι και το παρουσιάσεις καραφλο(όχι ξυρισμένο), βγάλεις και 2-3 διαφορετικές φωτό, και ποσταρεις απλά ένα πριν κ ένα μετά...γίνεσαι γιατρος-θεός γιατί και με τη χαλαουα θα ξαναβγούν όλες σε ένα μηνακι...θεωρίες συνωμοσίας? Ίσως...εγώ προσωπικά μόνο αν γνώριζα κάποιον για χρόνια καραφλο κ ξαφνικά τον έβλεπα μαλλιά θα ήμουν 100% σίγουρος...

andy.k

Active member
Που ξέρει δλδ κάποιος ότι εγώ δεν έκανα μμ πριν 2 χρονακια, και είμαι τώρα τιγκα μαλλί, και απλά το παρουσιάζω μεταγενέστερα? Ιδίως αν δε ποσταρω ότι ακριβώς μου ζητάει ο λαός? Και σε 2 μήνες από τώρα ποσταρω ότι μου ζητάνε όλοι, με ολοκληρωμένο πλέον όμως αποτέλεσμα? Εγώ το μόνο πειστήριο που έχω είναι η απόδειξη με τα 3000€ που εδωσα με ημερομηνία 9/12/15...τπτ άλλο...

dimitris50423

Well-Known Member
πω φιλε τι ειπες τωρα.. καλο το σκεπτικο σου. αλλα εδω βαζουμε και φωτογραφιες απο το πριν απο την κανονικη μας ζωη τουλαχιστον μερικοι.. εγω εχω βαλει πανω απο 7-8 φωτογραφιες απο διαφορα σκηνικα της ζωης μου που φαινοταν το προβλημα το ιδιο kai o john john απο οτι θυμαμαι.
και επισης τα επομενα αποτελεσματα οποιασδηποτε κλινικης εκανε κατι τετοιο θα ηταν απογοητευτικα. αν μια κλινικη δεν αξιζει δεν θα προχωρησει αυτο ισχυει για εμενα.. οτι και να κανει αν δεν δινει καλα αποτελεσματα και κανει κακο ονομα δεν θα εχει κοσμο. οποτε οτι και να λεμε, ο καθενας στο τελος οτι αξιζει θα παρει.

andy.k

Active member
Μαζί σου μητσο, απλά υπάρχουν κ απατεωνες που πάνε για τις αρπαχτες...εμένα πιο πολύ κρά μου κάνουν κάτι περιπτώσεις που ρωτάνε για καραλεξηδες κ αναστασακηδες κ artas και δε ξέρω κ γω τι αλλο και μετά εξαφανιζολ, παρά αυτοί που κάνανε ήδη μμ στη dhi η στο Β(για ελληνικές κλινικές μιλάμε)και απλά ποσταρουν τη μμ τους. Νομιζω ότι ο Β και η dhi (δε ξέρω για άλλους), ενώ υπολείπονται πολύ των γνωστων κλινικών εξωτερικου, είναι έτη φωτός μπροστά από κάποιες άλλες κλινικές,ιατρεία, ινστιτούτα, σφαγεία,όπως θες πες τα, εδώ ντόπια, που ούτε καν fue δεν κάνουν κ ούτε καν κάμερα να φωτογραφίσουν το πριν κ το μετά δεν έχουν...πόσο μάλλον μεγενθυντικους φακούς, διαλύματα για τα μοσχεύματα κλπ...παίζει πολύ ταρζανια, που νομίζω κάποιος που διαβάζει εδώ μέσα την αποφεύγει εύκολα, γτ αναπόφευκτα όταν διαβάζει κανεις για λορενζους erdogan κλπ και απόλυτες συνθήκες υγιεινής κλπ, καταλαβαίνει ότι δε παει για μανικιουρ και άρα πρέπει να προσέξει που θα παει...η αλήθεια είναι ότι όσο πιο πολύ διαβάζεις το φόρουμ τόσο πιο πιθανό είναι να μη προτιμησεις ελλαδα...γτ από επαγγελματισμό και οργανωση είναι κουκουρουκου η κατάσταση...μακάρι τουλάχιστον να πάρουμε ικανοποιητικά αποτελεσματα...

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καταγραφή.JPG

Αυτος κανει και παραγγελια τι μαλλι θελει να κανει...Θεος!!!

hijikos

Active Member
Εδω στο νησι που μενω, οσοι εχουν κανει μ.μ ειναι σχεδον ολοι ξυρισμενη με μια ουλη πισω που ξεκιναει απο το ενα αυτι και φτανει στο αλλο, απο αυτους το 98% ειναι nw6. Εχω δει και αλλες περιπτωσεις με ποιο μακρια μαλλια τα οποια ειναι σαν να πηρες τουφες και τις εβαλες διασταρτα στις περιοχες που δεν εχουν. Προσωπικα και να με πληρωναν Ελλαδα δεν θα το επιχειρουσα για μ.μ. για κανενα λογο.

piros75

Well-Known Member
Καλά και εμείς κάναμε Ελλάδα και ούτε ουλή έχουμε, ούτε τούφες... Όπως και στο εξωτερικό έτσι και στην Ελλάδα υπάρχουν γιατροί και γιατροί, μέθοδοι και μέθοδοι. Ψάξιμο θέλει, σωστές αποφάσεις και όχι αφορισμούς.

hijikos

Active Member
Το 2010 ειχα συναντηθει με τον comb Αθηνα μετα απο επικοινωνια που ειχα μαζι του και τον ειδα απο κοντα, τοτε καταλαβα τη σημαίνει σωστη και επιτυχημενη μ.μ . Ειμαι μελος του φορουμ απο το 2008 .Piro σε εσενα μπορει να πετυχε δεν παυει ομως τα ποσοστα επιτυχιας στην Ελλαδα για μ.μ να ειναι ακομα απο του μετριου και κατω.

dimitris50423

Well-Known Member
Ριξε μια ματια και στο νημα μου αδερφε να δεις πως ημουν πριν. Εχει και στην Ελλαδα σοβαρες κλινικες με καλα αποτελεσματα οπως κ εχει κλινικες του εξωτερικου με μετρια αποτελεσματα. Δες τις μμ και θα καταλαβεις. Εγω Ελλαδα εκανα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα. Η Ελλαδα εχει κακο ονομα για αμαρτιες του παρελθοντος και οχο μονο αφου ακομη κλινικες οπως berg kord kai med je κανουν μμ. Και διαφημιζουν νεα μαλλια απο 59 ευρω

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hijikos

Active Member
Δημητρη οι σοβαρες κλινικες του εξωτερικου ειναι λιγες. Τα χρηματα πολλα και το ρισκο της επιτυχιας μεγαλυτερο απο οτι εδω.

aeratos28

Just aeratos
καταρχήν το πρώτο που θέλω να πω είναι πως μέχρι να τελειώσει η φυτρωση να μην αφήσει πάλι καθόλου τα μαλλιά του ο φίλος anar να μακρυνουν..δείχνουν τεζα εντελώς έτσι.πραγματικά όμως πολύ ωραία.. ωραιο σχεδιασμο,ολα πολυ ωραια..όταν μακραίνουν όμως ακόμα δείχνει πολύ αραιο.ναν τις βαλεις διπλα διπλα τις φωτο θα νομιζεις οτι ειναι αλλος ανθρωπος με τετοια διαφορα..κρατά τα έτσι φίλε και όπως είπαμε και οι περισσότεροι περίμενε να κλείσει χρόνος και βλέπεις πως θα κινηθεις..τώρα john εσύ ότι να ναι είσαι..είσαι φούλ φανατικός,νομίζεις για μπαρτσελονα την hdc,χαχα!για γέλια αυτό,τουλάχιστον για μένα(προσωπική γνωμη)μπαρτσελονα είναι σε άλλο νήμα,αλλά μόλις ακούστηκε ότι κάνει τζάμπα εμφύτευση η dhi ήσουν ο πρώτος που είπε αν είναι μάγκες να την κάνουν σε εμενα η ρωτάς αν με 2000 € ο βεκρης σου βάζει 2000 grafts.

aeratos28

Just aeratos
φίλε sven,εγώ υποστηριζω να κάνει κάποιος εδώ και στη dhi αλλά αναγνωρίζω τι μπορεί να φτιάξει κάποιος..όπως είπα και στον john ότι με το norwood που ήταν,εδώ δεν θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που του έδωσε η hdc..δεν έχω κολλήματα και ξέρω να ξεχωρίζω τι γίνεται..δεν είμαι αντίθετος σε τίποτα.ούτε φανατισμένος σαν αρκετούς,όλα δεκτά είναι υπό προϋποθέσεις.αν θες αμέσως πυκνότητα πας έξω,κυπρο κτλ..αν θες σταδιακά να μην ζορισεις ούτε το κεφάλι ούτε τσέπη κανεις εδώ.όλα τα άλλα για το παοκακι και τη μπαρτσελονα είναι εκτός τόπου και χρόνου.εδώ είναι η διάφορα μας και με τον john αλλά δεν βλέπω να το καταλαβαίνει.

sven

Active Member
Ας είναι ο καθένας οτι θέλει , αυτα ειναι κολήματα του καθενος αλλά εκει που πρέπει να μην βλεπει το ποτήρι μισογεμάτο από την στιγμή που είναι μισοάδειο επειδή υπάρχει μια συμπάθεια να το πω από την κλινική που προέρχεται το αποτέλεσμα , δεν μιλάω για το θέμα του anar αλλα γενικότερα.

John_HDC

θα σας απαντησω οταν εχω χρονο.
Ουτε καν δηλωσα συμμετοχη αερατε στην dhi.
Αφου ειναι κοτες να αναλαβουν ενα περιστατικο που εκανε στην hdc αυτο δειχνουν εγω το ειπα αφου τα διαβαζουν εδω μεσα αν με στελναν mail να δουμε την μαγκια τους και εγω ισως εκανα το πειραμα και πηγαινα για το crown με πολυ σκεψη παλι.
Στο τζαμπα και στο crown ναι ισως ρισκαριζα λιγακι με επιφυλαξεις γιατι τι να κανουμε και γω λεφτα δεν εχω να κανω δευτερη.

dimitris50423

Well-Known Member
θα σας απαντησω οταν εχω χρονο.
Ουτε καν δηλωσα συμμετοχη αερατε στην dhi.
Αφου ειναι κοτες να αναλαβουν ενα περιστατικο που εκανε στην hdc αυτο δειχνουν εγω το ειπα αφου τα διαβαζουν εδω μεσα αν με στελναν mail να δουμε την μαγκια τους και εγω ισως εκανα το πειραμα και πηγαινα για το crown με πολυ σκεψη παλι.
Στο τζαμπα και στο crown ναι ισως ρισκαριζα λιγακι με επιφυλαξεις γιατι τι να κανουμε και γω λεφτα δεν εχω να κανω δευτερη.

δηλαδη γιαννη μας λες οτι για να αποδειξουν οτι δεν ειναι κοτες πρεπει να σε κανουν εσενα δωρεαν μεταμοσχευση και μαλιστα να σου στειλουν mail κι ολας χωρις να εχεις δηλωσει συμμετοχη. και μετα απο ολα αυτα ισως και να εκανες το πειραμα με πολυ σκεψη.
χαλαρωσε my friend χαλαρωσε.
υπαρχουν και αλλοι που μπορει να ενδιαφερονται και δε θα νιωσουν οτι κανουν και πειραμα

John_HDC

Ναι ρε φιλε γιατι δεν δεχομαι να με λεει ο καθε sven,aeratos κτλ.τσιρακι και παπαριες.
Με ξερουν 15 ατομα απο δω μεσα σαν Γιαννη ας βγει καποιος να πει αν ειμαι η οχι.Τον αερατο τον εχει δει κανεις?
Εσενα σε ειδε ενα αξιοπιστο ατομο για μενα ο ποσειδονας πχ.
Και φυσικα ειναι πειραμα αν παω dhi.εσυ θα πηγαινες δηλαδη?

Μπλουζα