gkast
Active Member
DanΦανατικούς συριζαίους βλέπω αλλά ας μην επεκταθώ. Πρώτον γιατί δεν με απασχολούν τα πολιτικά ιδιαίτερα ούτε υποστηρίζω κανένα, κρίνω απο τα φαινόμενα, δεύτερον γιατί στηρίζω και πιστεύω στην κυβέρνηση αυτή και στο τι προσπαθεί να κάνει παρότι δεν την ψήφισα, τρίτον διότι τέτοιες συζητήσεις απαγορεύονται εδώ και πολύ σωστά. Επίσης φίλε μου καλέ δεν ειμαι πωλητής πλακιδίων για να σε διορθώσω, στο κομμάτι του μάρκετινγκ και των εισαγωγών ασχολούμαι του κλάδου αυτού. Μακάρι πάντως να μην κλάψουμε.
Ακριβώς ασχολήσου με αυτό το κομάτι είναι μια τίμια δουλειά ....Φανατικούς συριζαίους βλέπω αλλά ας μην επεκταθώ. Πρώτον γιατί δεν με απασχολούν τα πολιτικά ιδιαίτερα ούτε υποστηρίζω κανένα, κρίνω απο τα φαινόμενα, δεύτερον γιατί στηρίζω και πιστεύω στην κυβέρνηση αυτή και στο τι προσπαθεί να κάνει παρότι δεν την ψήφισα, τρίτον διότι τέτοιες συζητήσεις απαγορεύονται εδώ και πολύ σωστά. Επίσης φίλε μου καλέ δεν ειμαι πωλητής πλακιδίων για να σε διορθώσω, στο κομμάτι του μάρκετινγκ και των εισαγωγών ασχολούμαι του κλάδου αυτού. Μακάρι πάντως να μην κλάψουμε.