Δυσκολη περιπτωση... Ιδέες για ποιος το 'χει!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Valerios

New Member
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές η τόσο μεγάλη εξαγωγή τριχοθυλακίων σε μια μεταμόσχευση.
Ο δικος μου προβληματισμος ηταν αν εχω να δώσω τέτοιο αριθμο:confused: χαχαχα εχουμε δει Πιτέλλα, Ζαρεβ να κανουν εξαγωγες 14Κ και 18Κ. Για να μην αναφερθω σε τουρκικες κλινικες που οκ εκει δεν ξερεις καν αν θα σου φυτρωσουν τα 8-9Κ που λενε καποιες φορες οτι βγαζουν. Παρολα αυτα αφου γινονται τοσο μεγαλα χειρουργεια, θεωρω πως τα 7-8Κ δεν θα ειναι απαγορευτικο. Μου το ειπε και το ChatGPT (ψαχνω παντου παρηγορια και ηθικη αναταση οπως καταλαβαινεις:D:D:D )

Τελευταία επεξεργασία:

Valerios

New Member
Σε τιμη μου ειπε 6.5Κ επειδη θα μπω αμεσα σε κενο του και θα με δειχνει σαν αποτελσμα κλπ, και παμε σιγουρα λεει με δοτρια και μουσι στα 7Κ grafts και θα δειξει απο το χειρουργειο στα ποσα παραπανω μπορουμε να φτασουμε χωρις να κανουμε overharvest.

Οντως μπορει να βγάλει αρκετά grafts ανα μεταμόσχευση ο Dr Tsakalos. Εδώ έβαλε 7635 grafts σε μια μεταμόσχευση... Ποσα grafts συμφωνήσατε και τι τιμη;

Προβολή συνημμένου 72409

Valerios

New Member
Θα ειναι διήμερη επέμβαση;
Θα ειναι ή 2ημερη ή 3ημερη.
Μου ειπε οτι σε 2ημερο εχει βγαλει και 8.5Κ απλα καμια σχεση οι δοτριες. Εκει ειχε να δωσει το παλικαρι για ολους μας.
Οποτε, αφου τονισε πως σκοπος ειναι το αποτελεσμα να ειναι αρτιο και οχι να κανουμε ραλλυ, μου ειπε πως ξεκιναμε με 2ημερο αλλα μου κραταει στο προγραμμα και μια 3η μερα για να δει πως θα ανταποκριθει η δοτρια και να μην την υπερτραυματισουμε, οπότε αν χρειαστει να παμε καπως πιο συντηριτικά να ερθω και την 3η μερα και να γινει μου λεει σωστη ομογενοποιηση στην εξαγωγη κλπ.
Ολα θα εξαρτηθουν απο τη πρωτη μερα χειρουργειου.

LoverBoy

Well-Known Member
Έχουμε δει καλά δείγματα από την εν λόγω κλινική.Είμαστε εν αναμονή.Καλή επιτυχία

Legend

Active Member
Σε τιμη μου ειπε 6.5Κ επειδη θα μπω αμεσα σε κενο του και θα με δειχνει σαν αποτελσμα κλπ, και παμε σιγουρα λεει με δοτρια και μουσι στα 7Κ grafts και θα δειξει απο το χειρουργειο στα ποσα παραπανω μπορουμε να φτασουμε χωρις να κανουμε overharvest.
οπότε 6500 θα πληρώσεις για 7000 grafts τουλάχιστον...μπορει ομως να σου βγάλει και 8000 grafts αναλογως...

Αφου πας που πας για μεγάλο αριθμό, πες του να σου βγάλει οτι περισσοτερο μπορει ώστε να εχεις την καλύτερη δυνατη κάλυψη με αυτη την επέμβαση....μετά κανεις και smp στη δότρια!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απορώ με το ρίσκο που παίρνουν μερικοί. Τόσα έχουμε γράψει, τόσα έχουμε αναλύσει, τόσα έχουμε ποστάρει....Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που ελπίζουν σε ένα θαύμα, σε κάτι μαγικό κόντρα στη λογική, κόντρα στην επιστήμη. Αυτοί είναι και οι καλύτεροι πελάτες για κάποιους που "όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν". Όπως και να έχει καλή επιτυχία.

Marios1982

Well-Known Member
Απορώ με το ρίσκο που παίρνουν μερικοί. Τόσα έχουμε γράψει, τόσα έχουμε αναλύσει, τόσα έχουμε ποστάρει....Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που ελπίζουν σε ένα θαύμα, σε κάτι μαγικό κόντρα στη λογική, κόντρα στην επιστήμη. Αυτοί είναι και οι καλύτεροι πελάτες για κάποιους που "όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν". Όπως και να έχει καλή επιτυχία.
Αφού δε φοβούνται ..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Καλη επιτυχία φιλε! Αναμένουμε την παρουσίαση σου, που θα εχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

Dimos_

Member
Το οτι έχουν γραφτεί και αναλυθεί, δε σημαίνει αυτομάτως οτι έχουν διαβαστεί...

myphone

New Member
Cvial κατά τη γνωμη μου θα ήταν πολύ καλό, οι εξαιρετικές αναρτήσεις που έχεις κάνει εδώ, να είναι στην αρχικη σελιδα του φορουμ φατσα καρτα με εναν συνδεσμο και μεγαλα γραμματα που να λεει ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΑ. Θα σωθούν πολλοί.

Andreas175437

New Member
Καλη φυτρωση φιλε μου...ποτε θα μπεις για επέμβαση με τον Τσακαλο; ειναι και μένα μια απο τις επιλογές μου και θα με ενδιέφερε να δω την πορεια σου...φαινεται σοβαρός και αξιόλογος γιατρος με ωραια αποτελέσματα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ακομη και εμεις που βαζουμε 5000+ εγω θα φοβομουν να βαλω 7000+ μοσχευματα λογο επιβαρυνσης του οργανισμου μου.

Valerios

New Member
Καλη φυτρωση φιλε μου...ποτε θα μπεις για επέμβαση με τον Τσακαλο; ειναι και μένα μια απο τις επιλογές μου και θα με ενδιέφερε να δω την πορεια σου...φαινεται σοβαρός και αξιόλογος γιατρος με ωραια αποτελέσματα.
Ευχαριστω ευχαριστω! Την εκανα την εβδομαδα που περασε και ολα πηγαν μια χαρα. Λιγο να επανελθω με δουλειες που εμειναν πισω κλπ και θα κανω σχετικο ποστ με φωτογραφιες και τα σχετικα συντομα

Andreas175437

New Member
Ευχαριστω ευχαριστω! Την εκανα την εβδομαδα που περασε και ολα πηγαν μια χαρα. Λιγο να επανελθω με δουλειες που εμειναν πισω κλπ και θα κανω σχετικο ποστ με φωτογραφιες και τα σχετικα συντομα
Οκ φιλε μου. Καλη φυτρωση να εχεις και ευχομαι να γεμισεις με μαλλια! Θα αναμένουμε την παρουσίαση σου για να δουμε την εξέλιξη.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλή επιτυχία! Πόσα έβαλες?

piros75

Well-Known Member
Πάντως 2 περιπτώσεις με 7000 plus απο δύο νέα μέλη back to back πολύ τσακάλι ο τσακαλος.... επιθετική διείσδυση στο forum, αλλά ας βγουν τα αποτελέσματα και χαλάλι τα στησίματα... και λέω ας βγουν γιατί 7000 σε 1 φορά εγκυμωνει πολλούς κινδύνους

Μπλουζα