Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με την προυποθεση του μπαινω αμεσα, και ειναι και καλοκαιρι και θα με δειχνουν σαν αποτελεσμα κανονικά μου το αφησε στα 6.5Κτι τιμή δλδ σου έκανε?
Ο δικος μου προβληματισμος ηταν αν εχω να δώσω τέτοιο αριθμοΔεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές η τόσο μεγάλη εξαγωγή τριχοθυλακίων σε μια μεταμόσχευση.
Οντως μπορει να βγάλει αρκετά grafts ανα μεταμόσχευση ο Dr Tsakalos. Εδώ έβαλε 7635 grafts σε μια μεταμόσχευση... Ποσα grafts συμφωνήσατε και τι τιμη;
Προβολή συνημμένου 72409
Θα ειναι ή 2ημερη ή 3ημερη.Θα ειναι διήμερη επέμβαση;
οπότε 6500 θα πληρώσεις για 7000 grafts τουλάχιστον...μπορει ομως να σου βγάλει και 8000 grafts αναλογως...Σε τιμη μου ειπε 6.5Κ επειδη θα μπω αμεσα σε κενο του και θα με δειχνει σαν αποτελσμα κλπ, και παμε σιγουρα λεει με δοτρια και μουσι στα 7Κ grafts και θα δειξει απο το χειρουργειο στα ποσα παραπανω μπορουμε να φτασουμε χωρις να κανουμε overharvest.
Αφού δε φοβούνται ..Απορώ με το ρίσκο που παίρνουν μερικοί. Τόσα έχουμε γράψει, τόσα έχουμε αναλύσει, τόσα έχουμε ποστάρει....Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που ελπίζουν σε ένα θαύμα, σε κάτι μαγικό κόντρα στη λογική, κόντρα στην επιστήμη. Αυτοί είναι και οι καλύτεροι πελάτες για κάποιους που "όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν". Όπως και να έχει καλή επιτυχία.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το οτι έχουν γραφτεί και αναλυθεί, δε σημαίνει αυτομάτως οτι έχουν διαβαστεί...Απορώ με το ρίσκο που παίρνουν μερικοί. Τόσα έχουμε γράψει, τόσα έχουμε αναλύσει, τόσα έχουμε ποστάρει....Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που ελπίζουν σε ένα θαύμα, σε κάτι μαγικό κόντρα στη λογική, κόντρα στην επιστήμη. Αυτοί είναι και οι καλύτεροι πελάτες για κάποιους που "όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν". Όπως και να έχει καλή επιτυχία.
Ευχαριστω ευχαριστω! Την εκανα την εβδομαδα που περασε και ολα πηγαν μια χαρα. Λιγο να επανελθω με δουλειες που εμειναν πισω κλπ και θα κανω σχετικο ποστ με φωτογραφιες και τα σχετικα συντομαΚαλη φυτρωση φιλε μου...ποτε θα μπεις για επέμβαση με τον Τσακαλο; ειναι και μένα μια απο τις επιλογές μου και θα με ενδιέφερε να δω την πορεια σου...φαινεται σοβαρός και αξιόλογος γιατρος με ωραια αποτελέσματα.
Οκ φιλε μου. Καλη φυτρωση να εχεις και ευχομαι να γεμισεις με μαλλια! Θα αναμένουμε την παρουσίαση σου για να δουμε την εξέλιξη.Ευχαριστω ευχαριστω! Την εκανα την εβδομαδα που περασε και ολα πηγαν μια χαρα. Λιγο να επανελθω με δουλειες που εμειναν πισω κλπ και θα κανω σχετικο ποστ με φωτογραφιες και τα σχετικα συντομα
Καλή επιτυχία! Πόσα έβαλες?Ευχαριστω ευχαριστω! Την εκανα την εβδομαδα που περασε και ολα πηγαν μια χαρα. Λιγο να επανελθω με δουλειες που εμειναν πισω κλπ και θα κανω σχετικο ποστ με φωτογραφιες και τα σχετικα συντομα