Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
baybars είπε:ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΕΓΩ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ REVIVOGEN+FUNGORAL ΜΑΖΙ ΜΕ REGAINE, ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ...ΣΩΣΤΑ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παναγιωτης είπε:βαλε λιγο νερακι να αραιωσει λιγο και σε μενα η προχειρη που εφτιαξα το ιδιο μου κανει ειναι λιγο παχυρευστη
αλλα τωρα ειναι οκ ελαφρως πιο παχυρευστη απο το revivo και στο χρωμα μοιαζει αν και η δικη καφετιζει λιγο
σπυρο καλο ακουγεται το διαλυμα σου με την μινοξ να ξερεις οτι παει πολυ και το αποσταγμα πρασινου τσαγιου εκει μεσα
το οποιο δεν αλληλεπεδρα με κατι απο αυτα που εχεις μεσα
μπορεις να βρεις ετοιμο σε υγρη μορφη και απο φαρμακια προσεξε να μην περιεχουν μεσα αλατι και λοιπα
ριξε 6ml απο αυτο θα ηταν μια καλη προσθηκη
Σπύρος είπε:ακριβώς άρχοντα![]()
Σπύρος είπε:ναι,
σε σχέση με άλλα είναι ακριβό,
αλλά σκέψου ότι βάζεις 6 ml ανά μπουκάλι μινοξ. =>1 χρόνο θα σε πάει
ο Παναγιώτης είναι πολύ θερμός στην προσθήκη του στην μινοξ.,και γενικά ψαγμένος στις προσθήκες... :-\
Λευτέρη,
κεφάλι σου είναι - κάνε ό,τι νομίζεις![]()
Teri είπε:Απλά υπάρχει και ένα θεματάκι με το συκώτι μου. Στις τελευταίες αναλύσεις που έκανα μου βρίσκουν διπλάσια σχεδόν ανεβασμένη την GT -είναι μία βαθμίδα που αφορά το συκώτι- και μου έχουν πει να προσέχω και τα ποτά και γενικά τα φάρμακα που παίρνω. Ολα βέβαια ξεκινήσανε απο μία χαζομάρα που έπαιρνα στο γυμναστήριο.. Τέλοςπάντων.