Διασημοι/Celebrities

best1210

Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

ΚΑΤΙ ασχετο που μου ηρθε βλεπωντας χτες την εκπομπη του Γιαννη Καρατζαφερη του υιου..
ο πατερας του σε τετοια ηλικια κ ειναι full density ο κερατας κ στον υιο εχουν ανοιξει οι κροταφοι...
μου φανηκε περιεργο λογω της πυκνοτητας του πατερα του..

κ δευτερον..σημερα ειδα σε μια εκπομπη τον Κωστετσο...ειπε οτι εβαλλε μαλλια κ μαλιστα κανει μπαμ..
καλη φαινοταν παντως η επεμβαση του..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mindtrapper

Member

best1210 είπε:
ΚΑΤΙ ασχετο που μου ηρθε βλεπωντας χτες την εκπομπη του Γιαννη Καρατζαφερη του υιου..
ο πατερας του σε τετοια ηλικια κ ειναι full density ο κερατας κ στον υιο εχουν ανοιξει οι κροταφοι...
μου φανηκε περιεργο λογω της πυκνοτητας του πατερα του..

Πονεμένη ιστορία. Τον δικό μου πατέρα να δεις αφάνα που έχει...

best1210

Member

σιγα σιγα καταρριπτεται κ ο μυθος της κληρονομικοτητας 8)
που να δεις φιλαρακι μου?
πατερα με nw1 κ εκεινος αραιωνει...κ πολλα πολλα παραδειγματα..

απο celebs μιας κ το τοπικ χαρακτηριστικο(αναποδο) παραδειγμα ο πατερας του Ρουβα..
ο πατερας του nw6 κ εκεινος μια χαρα.

ο πατερας του Μαζωνακη τα ιδια κ ο υιος μια χαρα...

kapa

Μέλος του προσωπικού

βγαινω of τωρα αλλα κληρονομησαμε διασταυρωση γονιδιων,που σημαινει μαλλιας πατερας,το ιδιο και η μητερα,η διασταυρωση των δυο= καραφλο παιδι

Hairboost

Member

florida.jpg

flo.jpg

flo rida λεγεται ραπ τραγουδιστης απτην αμερικη ειναι. Δεν εχει ΑΑ
πως σας φαινεται το λουκ της χερλαιν ?

komgr

New Member

bz είπε:
στο ημίφως ενός κλάμπ , με κατάλληλες δόσεις τοπικ η εικόνα είναι μάλλον καλύτερη από την πραγματικότητα . Τον είδες όρθιο ή καθιστό ;D; ( εννοώ είδες και το τοπ ή μόνο χερλάιν ; )

Έχω πάει 2 φορές στην μία ήταν δίπλα μου και στην άλλη ήμουν σε όροφο και εβλεπα από πάνω.
Από πάνω μου έκανε εντύπωση αλλά τον είδα 10 δευτ. με ολα τα φώτα του μαγαζιού ανοιχτά...

Adriano

Well-Known Member

skeptikistis είπε:
[quote author=best1210 link=topic=1624.msg52505#msg52505 date=1304615948]
jude-law.jpg

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΜ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ ΑΝ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΠΑΛΙ ΚΟΜΠΛΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΥ ΚΛΠ..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..

ο τζουντ παιρνει φινα 100%. τα διατηρει σταθερα και με πυκνοτητα. επισης εχει τη κλασσικη αυξηση λιπους στους μαστους ως συνεπεια της αυξησης των οιστρογωνων.
[/quote]

Δεν έχει gyno για κανένα λόγο...

xk

Active Member

κοιτα προβλημα που χει...και οταν ειναι στεγνα και τα χτενιζει καλυπτει ολοκληρες περιοχες..εχει να κανει και με την ποιοτητα της τριχας του λες και μια του τριχα κανει για πεντε δικες μας ξερω γω..

Jude+Law+Jude+Law+Eden+Roc+Hotel+9-NLyBSuhBdl.jpg

Jude+Law+Jude+Law+Eden+Roc+Hotel+_AbwcBJ_ewql.jpg

best1210

Member

παντως θεωρω οτι αν κανει μια μεταμ (ισως να μην θελει να κανει αν κ θυμαμαι οτι ειχε πει οτι το σκεφτεται) θα καλυψει ανετα κροταφους..
εκει ειναι το προβλημα του κυριως...
χωρις πολλα grafts..με ενα μετριο αριθμο grafts ειναι κομπλε...

αλλα οπως λες ισως το επιβραδυνει μιας κ με τα χτενισματα του δειχνει οτι εχει μια χαρα εμφανιση..

bark1979

New Member

best1210 είπε:
σιγα σιγα καταρριπτεται κ ο μυθος της κληρονομικοτητας 8)
που να δεις φιλαρακι μου?
πατερα με nw1 κ εκεινος αραιωνει...κ πολλα πολλα παραδειγματα..

απο celebs μιας κ το τοπικ χαρακτηριστικο(αναποδο) παραδειγμα ο πατερας του Ρουβα..
ο πατερας του nw6 κ εκεινος μια χαρα.

ο πατερας του Μαζωνακη τα ιδια κ ο υιος μια χαρα...
σ

mikipitri

Member

ρε παιδια έχετε προσέξει τον γκουαρντιόλα???
μέχρι τα 38 του ήταν φουλ στο μαλλί και μέσα σε δύο χρόνια και μάλιστα σε αυτή την ηλικία τα έχασε σχεδόν όλα!!!
δεν είναι πολύ περίεργο???
τόσο αγχος η προπονητική???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member

KAΛΗΣΠΕΡΑ , MIKIPITRI Ο ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 34 ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΦΛΑ,ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΛΟΘΗΚΕ Η ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!!

xk

Active Member

MANKAR είπε:
KAΛΗΣΠΕΡΑ , MIKIPITRI Ο ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 34 ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΦΛΑ,ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΛΟΘΗΚΕ Η ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ!!!!

δεν εχει να κανει...πολλοι κανουν αθλητικη ζωη και ειναι ραφλ men ακομα και σε νεαρη ηλικια.

bz

New Member

Ο Γκουαρδιόλας είναι πολύ μελαχροινός και μάλλον με πολύ χοντρή τρίχα . Η τριχόπτωση πιθανότατα άρχισε πριν απο 4 -5 χρόνια αλλά τα πρώτα δεν φαινόταν λόγω των χαρακτηριστικών του . Τα τελευταία 2 έπεσαν και τα υπόλοιπα και φάνηκε το πράγμα . Δεν βλέπω κάτι το περίεργο

mikipitri

Member

δεν ειναι περίεργο μέχρι τα 38 σου (άντε μέχρι τα 35-36 σου) να μην έχεις το παραμκρό πρόβλημα και ξαφνικά μέσα σε 2 (άντε 3-4) χρόνια να τα χάσεις όλα???
ψιλοαπογοητεύομαι... :-[

best1210

Member

Ο ΓΚΟΥΑΡΤΙΟΛΑ σαν ποδοσφαιροφιλος ειχε προβλημα απ τα 25 του με κροταφους κ στα 30 του ειχε πολυ μεγαλυτερο..
ειναι πολλα χρονια δηλ αλλα πλεον σταθεροποιηθηκε καπως κ τα ξυριζει...
δε ν τον ενδιαφερει το θεμα τριχα μαλλον..

guardiola-player.jpg

Pep_Guardiola.jpg

Pep_Guardiola.jpg

alexXXX

Active Member

εμενα αυτος ποθ μου εχει κανει εντυπωση ηταν ο καζαντζιδης ειχε μαλλια μεχρι μεγαλος και μετα καραφλιασε εντελως

Typhoon

Member

Σήμερα εντόπισα το παρακάτω άρθρο από ελληνικό site

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16491&subid=2&pubid=128676216

Μιλάει για τον Rooney που επισκέφθηκε εταιρεία μεταμόσχευσης μαλλιών...

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματά του στο μέλλον...

Πάντως έκανα μια έρευνα για την εταιρεία και το site τους δεν έμοιαζε με κλασσικό εταιρείας μεταμόσχευσης μαλλιών, με τα αποτελέσματά του, τις θεραπείες κλπ...Πάντως σίγουρα πρόκειται για κλινική κοσμητικής ιατρικής...

Typhoon

Member

Φαίνεται τελικά ότι απασχολεί πολύ κόσμο...

Αν είστε followers του Rooney στο twitter θα δείτε ότι το αποκάλυψε και εκεί

http://www.gazzetta.gr/article/item/199245-evale-mallia-o-rounei

Βέβαια αυτό το site μιλάει για άλλη κλινική...

Αυτή που αναφέρει και ο ίδιος ο Rooney οπότε μάλλον αυτή πρέπει να είναι...

Μπλουζα