Διασημοι/Celebrities

LoverBoy

Well-Known Member
Δουλειά είναι σαν όλες τις άλλες. Αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς. Βέβαια αλλά κατά τη προσωπική μου άποψη, αν έχεις τον Χριστό στην καρδιά σου ξέρεις ότι πράγματι όλα αυτά είναι μάταια και ανούσια. Τουλάχιστον εγώ έτσι πορευομαι.
Όπως τα είπες είναι Θεοδόση... Αλλά με ενοχλεί που όλα πλέον είναι ψηφιακά κ ζουν οι νέοι μέσα από εικονική πραγματικότητα με λάθος πρότυπα! Εγώ στα 42 ευτυχώς μεγαλώσαμε με φαντασία κ παιχνίδι στην γειτονιά! ίσως είμαστε κ οι τελευταίοι των μοϊκανών γιατί προλάβαμε την τεχνολογία! ειλικρινά πολύ λυπάμαι!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giwrgos90

New Member
Σε πρόσφατη συνέντευξη ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως έκανε την μμ του στην κ. Κική Κορδερα. Πως σας ακούγεται; Προσωπικά πρώτη φορά ακούω το όνομα αυτό.

giannis88test

Active Member
Να εισαι ο Αδωνις, να εχεις τοση εξουσια λεφτα και ποσα ατομα που σου χρωστανε χαρες, και αντι να πηγαινεις να σου κανει μμ ο καλυτερος στον κοσμο πηγαινεις στη φιλη σου απτο χωριο…
Στο μεταξύ το λες και λίγο προδοσία ότι δεν πήγε στον αναστασακη

alex7

Well-Known Member
Ξέρετε τι διαφήμιση είναι αυτή για την κλινική ; Έχει κόσμο που επειδή είδε τον Αδωνι να κάνει εκεί , θα στηθεί στην ουρά για να κάνει και αυτός !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Ξέρετε τι διαφήμιση είναι αυτή για την κλινική ; Έχει κόσμο που επειδή είδε τον Αδωνι να κάνει εκεί , θα στηθεί στην ουρά για να κάνει και αυτός !
Αυτοί που δεν γνωρίζουν ναι έχεις δίκιο μπορεί να επιλέξουν κλινικές με βάση αυτό το κριτήριο

tasos33

Well-Known Member
Κάπου εδώ να ενημερώσω ότι η Κορδερα το 2008 μάθαινε στου Κασίδη το κεφάλι...δηλαδή στο δικό μου.
Μαζί με τον Ραπτη ,ο οποίος τελευταία παίζει αρκετά σε χορηγούμενες στο fb, ήταν το δίδυμο που ανέλαβε την
μετά Γκουρα εποχή, κάποια στιγμή μπήκε στην ομάδα και η Καλογιάννη αλλά την έκανε γρήγορα και μετα
διαφήμιζε αποτελέσματα της bG ως δικά της με αποτέλεσμα να δώ σε μια εκπομπή της κάποτε με την κεφάλα
μου πρωτη μούρη να την διαφημίζει ως δική της δουλεία με μέθοδο ΦΟΥΕ ενώ είχα κάνει ΣΤΡΙΠ.....Τα είπαμε ελαφρώς
την επομένη εις το τηλέφωνο.

vlafo

Well-Known Member
Κάπου εδώ να ενημερώσω ότι η Κορδερα το 2008 μάθαινε στου Κασίδη το κεφάλι...δηλαδή στο δικό μου.

Με έκανες και γέλασα ρε μπαγάσα ευτυχώς που μπήκα λίγο να δώ και έπεσα σε αυτό το σχόλιο.
Στου κασίδι το κεφάλι μαθαίνανε όλοι τους μέχρι το 2020 στην Ελλάδα.
Και σήμερα μη νομίζεις συνεχίζουν κάποιοι το ίδιο βιολί.
Αλλά και στο εξωτερικό μη νομίζεις πως ήταν καλύτερα,από το 2010 και μετά άρχισαν να βελτιώνονται απλά εκεί τρέχουν όπως πάντα τα πράγματα πιο γρήγορα.
Έχω φίλο που πήγε στον Καναδά στον κορυφαίο (strip) και από τους 3 που πήγανε φύτρωσε ο ένας.
Άστα,το θέμα είναι σήμερα να μην γίνονται αυτά.

Μπλουζα