giannis88test
Active Member
μαλάκας ανεξαρτήτως nwΜια απορία αλανούμπες μου. Ο mikeius είναι απλά ενα NW 2 ή μιλάμε για NW σε εξέλιξη και receding hairline ; Τι πιστεύετε ;
Προβολή συνημμένου 42700
μαλάκας ανεξαρτήτως nwΜια απορία αλανούμπες μου. Ο mikeius είναι απλά ενα NW 2 ή μιλάμε για NW σε εξέλιξη και receding hairline ; Τι πιστεύετε ;
Προβολή συνημμένου 42700
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μαλάκας ανεξαρτήτως nw
Without a doubt αλλά ας το κρατήσουμε περί μαλλιού.
Τυχερός είναι πάντως, με μακρόστενο κεφάλιWithout a doubt αλλά ας το κρατήσουμε περί μαλλιού.
Να γιατρέ μου απο εδώ θέλω να ξεκινάει η hairline , εδώ μια ευθεία που να συνδέει τα temporal peak
Που βρήκες φώτο απο τον πατέρα μου δάσκαλε !!!!Εφτασεεεεεε!
Προβολή συνημμένου 42727
Εκει ειναι ενταξει η hairline, φιλε oreo;
Ή μηπως θελει λιγο ακομη κατεβασμα;
Να γιατρέ μου απο εδώ θέλω να ξεκινάει η hairline , εδώ μια ευθεία που να συνδέει τα temporal peak
Κερτ Ράσελ περισσότερο !Η Hairline που σερβίρει το μαγαζί μας είναι αυτή. Σε ψήνει ; Παίρνεις δωράκι και μουστάκα αντρικότατη να τη στρίβεις και να σκάνε βαιμπζ από Βαλ Κιλμερ σε Tombstone !
Προβολή συνημμένου 42728
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παίδες αξίζει την αγορά της
TV LG 50",50UN73006,LED,UltraHD,Smart TV,WiFi,HDR,DVB-S2
???
Μπισκότο άσε την τηλ ,και μάζεψε λεφτά γιατί ο Couto που είπες θα πας ..θέλει κασέ αρκετοΠαίδες αξίζει την αγορά της
TV LG 50",50UN73006,LED,UltraHD,Smart TV,WiFi,HDR,DVB-S2
???
Δώρο θα μου την κάνουν , δεν έχω πρόβλημαΜπισκότο άσε την τηλ ,και μάζεψε λεφτά γιατί ο Couto που είπες θα πας ..θέλει κασέ αρκετο![]()
![]()
Si vis amare ama και θα παιρνεις τέτοια και καλύτερα δώραΘελω και εγω τετοια δωρα.
Δε πρεπει να λείπει αυτό το διαμαντάκι από πουθενα. Τι έχει κάνει ο μύθος των γηπέδων. Έχει γυαλίσει πάνω και μακραίνει τα πλαινα ώστε να τα περάσει ως κάλυψη στη ληπτρια! ΕΠΟΣ.