Διασημοι/Celebrities

Ο μαρκουλακης πηγε πολυ πολυ αργα και ειχε χασει απο κροταφους απο πολυ μικρη ηλικια στο Να με προσεχεις ηταν καπου στα 29 αλλα και σε ενα σηριαλ πριν το να με προσεχεις που ηταν 2-3 χρονια νωριτερα παλι ειχε χασει απο μετωπο και κροταφους. Υποψιαζομαι οτι αποκλειεται να χρησιμοποιησε φιναστεριδες κλπ (χωρις βεβαια να ειμαι σιγουρος) αντε να εβαζε μινοξ, αλλα οπως και να εχει μακαρι να φτασω στα 42 με το μαλλι που εχει απολυτα ευχαριστημενος θα ειμαι. Αυτος που σιγουρα κατι εχει κανει στο μαλλι του επισης ειναι ο μουζουρακης, κατι σαν πυκνωση υποψιαζομαι τωρα πως δεν ξερω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

osfp91

New Member
georgehairs είπε:
Ο μαρκουλακης πηγε πολυ πολυ αργα και ειχε χασει απο κροταφους απο πολυ μικρη ηλικια στο Να με προσεχεις ηταν καπου στα 29 αλλα και σε ενα σηριαλ πριν το να με προσεχεις που ηταν 2-3 χρονια νωριτερα παλι ειχε χασει απο μετωπο και κροταφους. Υποψιαζομαι οτι αποκλειεται να χρησιμοποιησε φιναστεριδες κλπ (χωρις βεβαια να ειμαι σιγουρος) αντε να εβαζε μινοξ, αλλα οπως και να εχει μακαρι να φτασω στα 42 με το μαλλι που εχει απολυτα ευχαριστημενος θα ειμαι. Αυτος που σιγουρα κατι εχει κανει στο μαλλι του επισης ειναι ο μουζουρακης, κατι σαν πυκνωση υποψιαζομαι τωρα πως δεν ξερω
μ/μ εχει κανει ο μουζουρακης...φαινεται εχει κατεβει λιγο και η hairline

Και του μουζουρακη παντως του εξελιχθηκε πολυ πολυ αργα, ετυχε να τον δω σε κατι βιντεο απο το σταυρο του νοτου πριν 7-8 χρονια και ηταν ιδιος πανω κατω (με την κλασσικη αραιωση του εμπροσθιου τμηματος) λογικα θα ξεκινησε καποια θεραπεια και θα κρατηθηκε εκει που κρατηθηκε η αλλιως τι να πω ειναι κ αυτος απο τους τυχερους που εξελισσεται πολυ αργα η α/α.

osfp91 είπε:
georgehairs είπε:
μ/μ εχει κανει ο μουζουρακης...φαινεται εχει κατεβει λιγο και η hairline

kаl

New Member
Γ αυτον δεν πιστευα ποτε οτι μπορει να εχει κατι παραπανω απο nw1 τελικα τα φαινομενα απατουν

http://a.media.gossip-tv.gr/items/cache/1bd90b6a68fade956d7c7d782e13f6a7_L.jpg

Ενω τωρα

http://a.media.gossip-tv.gr/items/cache/a39712a028fcb131d3e614287a220d11_L.jpg

Καλη μεταμοσχα,προσθετο??Παντως μαλλον δεν ειχε ποτε κατι φοβερο..

3746741

Member
kall2 είπε:
Γ αυτον δεν πιστευα ποτε οτι μπορει να εχει κατι παραπανω απο nw1 τελικα τα φαινομενα απατουν

http://a.media.gossip-tv.gr/items/cache/1bd90b6a68fade956d7c7d782e13f6a7_L.jpg

Ενω τωρα

http://a.media.gossip-tv.gr/items/cache/a39712a028fcb131d3e614287a220d11_L.jpg

Καλη μεταμοσχα,προσθετο??Παντως μαλλον δεν ειχε ποτε κατι φοβερο..

μπορει να ειναι κ μονο αλλο χτενισμα!

Ρε παιδια τι παιζει με τον Αθεριδη? Βλεπω τωρα παλι το Σ'αγαπω μ'αγαπας και μιλαμε εχει μεγαλη αραιωση στην κορυφη και τωρα ειναι η στα ιδια η και καλυτερα! Και κροταφους εχει χασει μαλλι και το σιριαλ ειναι το 2002 εχει κανει μεταμοσχευση? Θεραπεια πρεπει να κανει σιγουρα δεν γινεται αλλιως! Τι λετε?

gianniskritikos2

Active Member
ο σταλονε πρεπει να φοραει προσθετο καπου το ειχα διαβασει...

ο αθεριδης ρε σι ηταν 40 και βαλε... και ηταν nw1 περιμενεις να χασει μαλλια?.. και να εχανε σιγα σιγα ανετα κατι κανει και τα κραταει μιλαμε για πολυ αργη εξεληξη..

λα8ως οχι 40 και βαλε ποιο κατο ειναι σορρυ

krhtikos21

Member
ο μόνος χουλιγουντιανός που έχει αραίωση και δεν τ κρύβε είναι ο jude law.όλοι οι άλλοι λίγο πολύ βάζουνε πρόσθετα

osfp91

New Member
gianniskritikos2 είπε:
ο σταλονε πρεπει να φοραει προσθετο καπου το ειχα διαβασει...

ο αθεριδης ρε σι ηταν 40 και βαλε... και ηταν nw1 περιμενεις να χασει μαλλια?.. και να εχανε σιγα σιγα ανετα κατι κανει και τα κραταει μιλαμε για πολυ αργη εξεληξη..

λα8ως οχι 40 και βαλε ποιο κατο ειναι σορρυ

καπου στα 37 ηταν επι εποχη σ'αγαπω μ'αγαπας o αθεριδης...δεν ηταν nw1 ηταν αρκετα αραιος και ειχε αρχισει να κανει και μπιφτεκι πισω,θυμαμαι που τον κοροιδευε η δημητρα στη σειρα...τωρα ειναι καλυτερα απο τοτε,στανταρ μ/μ.γιατο σταλονε δεν ξερω,απο παλια φαινεται περιεργο το μαλλι του

krhtikos21 είπε:
ο μόνος χουλιγουντιανός που έχει αραίωση και δεν τ κρύβε είναι ο jude law.όλοι οι άλλοι λίγο πολύ βάζουνε πρόσθετα
νταξει οχι και ο μονος...παρα πολλοι το εχουν κανει...αλλα ισως να'ναι απτους λιγους κλασσικους ωραιους του χολιγουντ που δεν ασχοληθηκε με μ/μ προσθετα κλπ..και ενταξει ειναι και σε μικρη ηλικια σχετικα,συνηθως αυτοι που φορανε τα προσθετα στο χολιγουντ ειναι 45+ που δεν μπορουν να κανουν και πολλα με τις μ/μ...

tropheus

Well-Known Member
article-2357839-1AB3D1B1000005DC-196_634x552.jpg

Success story :p
Σημερινή φωτό από Wimbledon.

baldy

Member
χτες ειδα στο mega το Συσσωβιτη και θυμηκα που λεγατε οτι θεωρειται ωραιος πληροφοριακα για να κοψω αντιδρασεις λεω στο τραπεζι την ωρα που τρωγαμε :

Αυτος θεωρειται ωραιος τον κοιταζει ο πατερας μου λεει
οχι και ωραιος
ναι σου λεω πιστεψε με του κανω
σαν νεκροκεφαλι ειναι μου απαντα,
εγω του λεω ''σου ειπα οτι θεωρειται''
'' δεν τον βλεπεις αξυριστος ειναι χαλια.''
'' Δηλαδη οποιος ειναι αξυριστος λεω ειναι χαλια''
''οχι αλλα να εχει μουσι περιποιημενο αυτου ειναι αραιο και απερηποιητο''
''Ε του λεω αφου εχει καραφλα τι θες να κανει να μην αφησει,πρεπει να καλυψει την διαφορα,η καραφλα του τον κανει χαλια οχι το γενη''
''τι σχεση εχει η καραφλα μου λεει αμαν πια,ξυρισμα θελει απλως''
''Ναι καλα λεω ρωταω την μανα μου που δεν συμμετηχε καθολου,ρε μαμα δικιο δεν εχω θα ηταν καλυτερα ξυρισμενος με την ραφλα που εχει?''
'οχι απαντα με ενα μυδιασμα''
''λεω στον πατερα μου ειδες που μου λες μαλακιες''
''εγω λεει δεν το ειπα επειδη εχει καραφλα''
''και τοτε γιατι τον ειπες οτι ειναι σαν νεκροκεφαλι'' τι να απαντησει
''ε καλα λεει δεν θα γινεις εσυ ετσι''
η συζητηση πηγε στα γνωστα την οποια την εκοψε γιατι δεν ειχε ορεξη να ακουει τα ιδια

Μετα απο λιγο ενω εγω εκανα μονος μου σχολια για την ραφλα του,πως γυαλιζει,τι νοργουντ ειναι και τετοια,αυτος εκανε πως δεν ακουγε,η μανα μου το ιδιο

καποια στιγμη η παρουσιαστρια λεει στο Συσωβιτη

εκτος και απο ...(δεν θυμασαι) θεωρεισαι και επικυνδινα γοητευτικος

εκεινη τη στιγμη ο πατερας μου εκει που προσπαθουσε να αποφυγει να απαντα στα σχολια μου με το που το ακουει του φευγει το φαγητο απο το στομα(ψαρι για την ακριβεια'' αρχιζει και γελαει και μου λεει κατσε ρε θα με πνιξεις.

Εγω δεν ειπα τιποτα του λεω.Τι να κανει ο ανθρωπος οσο και να ηθελε να κρυφτει αποκαλυφθηκε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

elmajiko

Member
O Rooney ειναι σε περιοδο αναρρωσης απο τη δευτερη μεταμοσχευση γι'αυτο εμφανιζεται με τετοια αραιωση...

osfp91

New Member
elmajiko είπε:
O Rooney ειναι σε περιοδο αναρρωσης απο τη δευτερη μεταμοσχευση γι'αυτο εμφανιζεται με τετοια αραιωση...

και παλι...35 χιλιαρικα ειχε σκασει στη πρωτη και δεν του χει μεινει τιποτα...

krhtikos21

Member
osfp91 είπε:
elmajiko είπε:

35???? wtf? auto t kseroume apo kapou?

osfp91

New Member
krhtikos21 είπε:
osfp91 είπε:
elmajiko είπε:

35???? wtf? auto t kseroume apo kapou?

. Rooney’s transplant is reported to have costed £32,000. As a person on a wage of more than £200,000 per week this may not have been such a worry, but for most men with hair loss that isn’t the case.

και αποτι λενε η 2η του κοστισε 15 χιλιαρικα

gianniskritikos2

Active Member
ελεος!

ρε πολυ πιθανο να τα εχασε απο προπονιση και και οτι σκατα κανει ρε... μια κεφαλια δεν θα ρηξε κατι? δεν ειναι ιρεμοι οι ρυθοι της καθημερινοτιτας ενως ποδοσφεριστη... πολυ ανετα μπορει μια πολυ καλη μεταμοσχευση να καταληξει ετσι απο κακομεταχιριση του εαυτου μας σκεφτητε να τρεχει να ιδρωνει.. να ρυχνει και καμια κεφαλια να πεφτει στο γρασιδι απο συγκρουσεις να τριβεται το κεφαλι του κατο... και ποιος ξερει τι αλλο τι

πιστευω ετσι οπως κατεληξε δεν σωζεται.. δενε χει μηνει τριχα για τριχα... και θα χασει κιαλες απο αυτες που μηνανε... δεν σωζεται... και τεραστια δοτρια να ειχε παλι οριακα αλλα δεν νομιζω να εχει...

Μπλουζα