Διασημοι/Celebrities

osfp91

New Member
gianniskritikos2 είπε:
εγω το ειπα και το ξεκαθαρισα δεν με ενδιαφερει και να το πω στην παρεα μου ναι φοραω προσθετο δεν τραβαω κανενα ζωρι απο την στιγμη που βγαινω εξω με αυτο και ζω με αυτο και θεωριτε μερος του εαυτου μου πλεων και ειμαι ωραιος για μενα με αυτο θα νοιοθω οτι ζω με αυτο... δεν με νοιαζει τι θα σκευτει ο αλος δεν πα να με σκευεται καραφλα εγω τον εαυτο μου δεν θα τον σκεφτομαι ετσι αρα θα εχω καλη ψιχολογια θα βγαινω στο δρομο με καμαρι και οχι σκυφτος... και να το καλαβουν δεν με νοιαζει με αυτο με βελουν οχι καραφλο.. δεν μπορω να σας βαλω στο μυαλο μου εμενα λοιπον που δεν με νοιαζει τπτ απλα αφου το βλεπω ως μερος του εαυτου μου θα ειμαι καλα αφου ακομα εχω μαλλι και σκεφτομαι οτι και να βαζα τωρα προσθετο θα εχω καλυτερη εμφανιση απο τωρα λογο πυκνωτιτας....
η πραξη απτη σκεψη διαφερει πολυ φιλε...το βλεπεις καπως επιφανειακα το θεμα.ειναι δυσκολο οσο να'ναι.τα τελευταια χρονια φανταζομαι εχεις ασχοληθει πολυ με το θεμα τριχοπτωση.δεν γινεται απτη μια μερα στην αλλη να βαλεις ενα προσθετο και να ειναι ολα κομπλε...παρολα αυτα αν καταφερνες να το κανεις με ενα-δυο φιλους σου καραφλες θα ταν πολυ πιο ευκολο παντως σε θεμματα ψυχολογιας...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kаl

New Member
το προσθετο ειναι δυσκολη φαση..Εισαι νεος καραφλιαζεις τα ξυριζεις και βαζεις προσθετο αν σ εχουν καταλαβει οτι τα χανεις λες οτι εκανες μμ απο δω απο κει το σωσες αν οχι πλ το σωζεις..Περνανε τα χρονια και καποια στιγμη λες βαρεθηκα καθε μηνα με τις κολλες ή δν εχεις λεφτα ή κτ αλλο και τι κανεις το βγαζεις κ ολοι πεφτουν απο τα συννεφα και εσυ χαλιεσαι γιατι σαν την στρουθοκαμηλο εκλεινες το προβλημα, δν εβλεπες την αληθεια, χτενιζες το ψευτικο μαλλι και μετα προσγειωνεσαι στην ωμη πραγματικοτητα..Ασε οπως ειπε και ο οσφπ καθε φορα που θα στο βγαζουν να μπει αλλο θα ξενερωνεις και ασχημα..
Εγω πιστευω ενα Ή ολα Ή τιποτα...Αν μπορεις να κανεις μια κλ μμ,την κανεις και σωζεις καποια χρονια ωραιου image αν οχι τα ξυριζεις το συνηθιζεις και συνεχιζεις και ζεις, οσο να ναι η ζωη ειναι πλ μικρη για να σκεφτεσαι για τριχες..Μακαρι να μην βρισκομουν σ αυτο το φορουμ αλλα η λυση προς το παρων ειναι μια, η αποδοχη..
 

gianniskritikos2

Active Member
και τι αλλο να κανεις ρε φιλε? λυσεις δεν ειπαρχουν τα μαλλια μας δεν τα κραταμε οτι και να κανουμε μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας η μονη και μοναδικη λυση στην καραφλα ειναι η μμ η μονη και καμια αλλη για αληθινα μαλλι αοι θεραπιες οποιαδιποτε θεραπια ακομα και η φινα απλα καθυστερουν το αποτελεσμα.... δεν ειπαρχει λυση οποτε ειδη καραφλας εισαι... αμα δεν μπορεις να κανεις μμ το ενα και το αυτο ειναι η το βαζεις η οχι καραφλας εισαι ητε με το προσθετο ητε οχι... τι θες να κανουμε δηλαδει?.... βρες μου μια αλλη λυση και πες μου τοτε οτι δεν ειναι καλη λυση το προσθερο εχει τα αρνιτικα του αλλα αν δεν μπορεις να κανεις μμ αλλη λυση δεν ειπαρχει καμια ομως... καμια... και απο την στιγμη πυ δεν ειπαρχει ερχομαι να ρωτησω καραφλας η με προσθετο? και ας το βγαλεις καποτε? αμα δεν σε χαλαει τοσο η καραφλα πες μου καραφλας αν σε χαλαει παραπολι οπως εμενα οχι καραφλας φιλε και με την χειροτερη ποιοτιτα περουκας.


δεν ειπαρχει θελω να σωσω τα μαλλια μου.. αλλα θελω να καθυστερισω το προβλημα μονο αυτο ειπαρχει σε θεραπιες και τπτ αλλο.


δεν θελω να χαλαω τις ψιχολογιες του καθε ενως ουτε θα κατσω να πω σε καποιον νεο αυτα που πιστευω καθως δεν ειναι σωστο ας του προτεινονται λυσεις και πρατει οπως θελει και οπως πιστευει.. λεω την αποψη μου που δεν θα την λεω συχνα γιατι ειναι ενοχλητικη και ριχνει πολους ψιχολογικα απλα για να ξεκαθαρισω την κατασταη μου εγω ετσι τα βλεπω αν βοηθησα καποιον εχει καλος αν οχι κακος μιλαω εγω μεσα μου εχω βρει την γαλινη και δεν μου την αλαζει κανεις... εγω ειμαι οκ με προσθετο και δεν με νοιαζει τιποτα με νοιαζει να μην γυαλιζει το κεφαλι μου απο την στιγμη που δεν γιαλιζει ειμαι ευτιχισμενος δεν με νοιαζει τιποτα εχω παρει χαμπαρι οτι αλλες λυσεις δεν ειπαρχουν και βαδιζω σε γνωστους δρομους ξερω τι με περιμενει στο μελλον αλλα οχι ποσο γρηγοτα θα ειναι αυτο..εχω 3 μονοπατια δεν αυτοκοροιδευομαι καραφλα προσθετο μεταμοσχευση και ζω με αυτα στο μελλον :)
 

krhtikos21

Member
ελπίζω να μαι από αυτούς που θα σου πουνε κάνε το τρίτο αλλά σε μερικούς μήνες που θα έχω δει τα αποτελέσματα με τα μάτια μου και θα ναι αδιάσειστα .γτ ήμουνα και εγώ φαν των προσθέτων κάποτε.ελπίζω να επιβεβαιωθώ από την επιλογή μου και να δώσω έναυσμα και στα νέα άτομα να ακολουθήσουν τον δρόμο μου.αν και εδώ μέσα κυκλοφορούνε πολλές επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις θέλω να μπω στο club. :)
 

baldy

Member
θα συμφωνησω με ολλους,τις σκεψεις του Γιαννη τις εχω κανει και εγω,το να παραδεχεσαι την περουκα σου ειναι καλυτερο απο το να την κρυβεις απο την αλλη και οι αλλοι καλα το λενε.Δεν λες στα ξαφνικα απο σημερα θα βαλω περουκα,τωρα σε ανακουφιζει οτι εχεις βρει τη λυση αλλα ποτε θα πεις τελιωσα βαζω περουκα? πρεπει να εχεις χασει πολυ μαλλι, ασε που αν δεν εισαι εντελως γλομπος θα θες να κανεις κακο στις ηδη υπαρχουσες τριχες? γιατι με την περουκα δεν αναπνεει το κεφαλι.Στη τελικη δεν θα μπορεις να κρυβεζαι μια ζωη κατω απο την περουκα και ασε που οταν θα την βαλεις την πρωτη φορα θα φανει.


επισης με το να κανεις κατω τα μαλλια δεν κρυβεις το προβλημα,ειδικα αν εχεις το κλασσικο pattern
 

gianniskritikos2

Active Member
το προσθετο ειναι λυση και το πιστευω εγω λεω να το βαλεις πριν φανει το προβλημα οχι οταν εισαι αδιος και μαλιστα παει συνδιαστικα με μμ ενας που δεν εχει μεγαλο προβλημα κανει μμ και ειναι οκ ενας που εχει μεγαλο θεμα κανει μμ hairline και οσο περισσοτερο προς τα μεσα μπορει με μεγαλη πυκνωτιτα και βαζει προσθετο στο μπιφτεκι.... ετσι κανεις δεν θα καταλαβει τιποτα θα εχει απλα πισω στο μπιφτεκι προσθετο εκει δεν το καταλαβαινει κανεις... προσωπικα απο το να κανω μια μεταμοσχευση και να ειναι ολα αραια γιατι δεν φτανει η δοτρια για μεγαλη εκταση λογο μεγαλου προβληματος αυτο ειναι μια λυση... κανεις μεταμοσχευση με πολι καλη πυκνωτιτα μπροστα και πισω βαζεις προσθετο.... αμα φτανει η δοτρια σου πασο κανε απλα μμ αλλα ειπα και σε ενα αλο θεμα το προβλημα δεν ειναι το αποτελεσμα για μενα ητε αυτο ειναι μμ ητε προσθετο .. αλλα η διαδρομη οταν θα εχω αραιωσει και αυτο θα φενεται και θα βγαινω στο δρομο και θα με βλεπουν με αραιωση.. να περιμενω να πεσουν κιαλα για να κανω μεταμοσχευση... ε αυτο ειναι το ασχημο διοτι δεν μπορεις στα καλα καθουμενα χωρις να φενεται το προβλημα να πατισεις μεταμοσχευση... baldy κατο ταμαλλια διχνουν καλυτερα σε περιπτωσεις οπως την δικη μου τωρα αν εσυ λες για ανοικτους κροταφους δεν ξερω... οταν ομως το μαλλι σου αραιωνει ολο και εσυ τα τραβικσεις ολα πισω θα φενεται ολη η αραιωση... εγω δεν μπορω να τα παω ολα ππισω θα φενεται ασχημο αρα ξερω τι σου λεω... και το προσθετο δεν καταστρεφει τα υπαρχωντα αναπνεουν κανωνικα το δερμα φερεται φυσιολογικα εχω ψαξει αρκετα για τα προσθετα γιαυτο και ειπα οτι αν αραιωσω κιαλο μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση μου θα βαλω προσθετο και οταν σταθεροποιηθει θ ακανω μμ αν μπορω με μμ να ξεμπερδεψω εχει καλος αν οχι θα αναγκαστω να κανω το παραπανω χαιρλινε μμ και πισο προσθετο... ολα οσα λετε ειναι σωστα αλλα η ψιχολογια μου οσο θα με βλεπουν καραφλο μεχρι να κανω μμ η μεχρι να κανω κατι ειναι το προβλημα εκει θα ειαμι σκατα..
 

koskar

Member
Ο Θέμης Γεωργαντάς από το MAD έχει κάνει μεταμόσχευση??? Στην τηλεόραση το hairline του μου φαινεται λίγο παραξενο για να είναι φυσικό...
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ναι έχει κάνει και ο Θέμης, και με πολύ καλό αποτέλεσμα, βέβαια δεν είχε και γιγάντιο πρόβλημα πότε..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

darius

Member
xk είπε:
o χρηστος δαντης επίσης εβαλε λίγα κιλά μαλλί πριν καμποσα χρονια

του καπουτζιδη φαινεται η hairline... :chinscratch

ο πλαστικος χειρουργος π εκανε στον δαντη κ σε αλλους γνωστους ειναι θειος μιασ φιλης μου
 
kevin spacey
παιδία παρακολουθουσα την σειρα house of cards που πρωταγωνιστει ο kevin spacey και παρατηρησα πως το μαλλι του ειναι διαφορετικο απο οτι στο παρελθον.υποψιαζομαι μ/μ παραθετω και φωτογραφιες. τι εχετε να πειτε?
 

Συνημμένα

  • kevin-spacey-is-dave-harken-in-movie-horrible-bosses-8-july-2011.jpg
    kevin-spacey-is-dave-harken-in-movie-horrible-bosses-8-july-2011.jpg
    12 KB · Προβολές: 480
  • house_of_cards2.jpg
    house_of_cards2.jpg
    201.2 KB · Προβολές: 504

krhtikos21

Member
hair_follicle είπε:
kevin spacey
παιδία παρακολουθουσα την σειρα house of cards που πρωταγωνιστει ο kevin spacey και παρατηρησα πως το μαλλι του ειναι διαφορετικο απο οτι στο παρελθον.υποψιαζομαι μ/μ παραθετω και φωτογραφιες. τι εχετε να πειτε?

από ότι βλεπω μμ είναι
 
krhtikos21 είπε:
hair_follicle είπε:
kevin spacey
παιδία παρακολουθουσα την σειρα house of cards που πρωταγωνιστει ο kevin spacey και παρατηρησα πως το μαλλι του ειναι διαφορετικο απο οτι στο παρελθον.υποψιαζομαι μ/μ παραθετω και φωτογραφιες. τι εχετε να πειτε?

από ότι βλεπω μμ είναι
krhtikos21

και εγω αυτο πιστευω, η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι καλο αποτελεσμα αναλογο της ηλικιας του(53), στην αριστερη φωτο φαινεται ενα χνουδι/πιο ξανθες τριχες στην hairline η κανω λαθος?
 

weznem

Well-Known Member
μηπως ακολουθει θεραπεια.? εκανε μ/μ και εβαλε 5 τριχες διοτι διαφορα δεν εχει,2-3 εκατοστα κενο εχει καλυψει απο την αριστερη φωτο..
 

krhtikos21

Member
παιδιά η χερλάιν είναι καραμπινάτη μμ.άμα δεις στην 1 φωτό έχει μεγάλο αραίωμα δεν είναι λίγο για το μέγεθος που κάλυψε.και για μένα του πάει σε αυτή την ηλικία αυτή η πυκνότητα γτ να γίνει τσαλίκης ξαφνικά?
θα φαίνεται άσχημο
 
weznem είπε:
μηπως ακολουθει θεραπεια.? εκανε μ/μ και εβαλε 5 τριχες διοτι διαφορα δεν εχει,2-3 εκατοστα κενο εχει καλυψει απο την αριστερη φωτο..

πιστευω οτι ειναι μονο μ/μ ισως ομως και minox, παρατηρουσα φωτογραφιες του ειναι φανερο πως απο μικρη ηλικα ειχε ανοιχτους κροταφους και ειναι και μεγαλοκουτελος :huh: οποτε το αποτελεσμα της μ/μ δεν θα επρεπε να ειναι ιδιαιτερα εντονο. στην φωτογραφια απο κατω μου αφηνει υποψιες οτι εχει και αραιωμενο crown, τι λετε?


krhtikos21 είπε:
παιδιά η χερλάιν είναι καραμπινάτη μμ.άμα δεις στην 1 φωτό έχει μεγάλο αραίωμα δεν είναι λίγο για το μέγεθος που κάλυψε.και για μένα του πάει σε αυτή την ηλικία αυτή η πυκνότητα γτ να γίνει τσαλίκης ξαφνικά?
θα φαίνεται άσχημο

το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο αναλογικα της ηλικιας του και της μορφολογιας του κεφαλιου. τι norwood?
 

Συνημμένα

  • kevin_spacey_588502.jpg
    kevin_spacey_588502.jpg
    13.1 KB · Προβολές: 587

weznem

Well-Known Member
δικιο εχεις εχει μπιφτεκι... εδω φαινεται αδειος μπροστα αν ειναι ετσι τοτε εβαλε μαλλια σιγουρα...
καλα εκανε.. μακαρι να μπορουσαμε και εμεις.... :(
 

osfp91

New Member
σιγα μην καταφερνε ξαφνικα τετοιο αποτελεσμα σε τετοια ηλικια απο μ/μ...προσθετο ειναι αλλα φαινεται αρκετα καλο. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2268328/Kevin-Spacey-sports-darker-thicker-hair-Australian-Open.html
 
Μπλουζα