Διασημοι/Celebrities

krhtikos21

Member
όντως του ρέμου στο συγκεκριμένο βίντεο κάνει μπαμ.αλλά τώρα κυκλοφορεί με πρόσθετο ενώ έχει κάνει μεταμόσχευση? περίεργο.ο καπουτζίδης στην τηλεόραση φαίνεται τούμπανο πάντως.παίζει να βάζζει άπειρο toppik

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimys

Member
krhtikos21 είπε:
όντως του ρέμου στο συγκεκριμένο βίντεο κάνει μπαμ.αλλά τώρα κυκλοφορεί με πρόσθετο ενώ έχει κάνει μεταμόσχευση? περίεργο.ο καπουτζίδης στην τηλεόραση φαίνεται τούμπανο πάντως.παίζει να βάζζει άπειρο toppik

ο καπουτζιδης οπως και ο μουζουρακης πρεπει να εχουν κανει μ/μ κυριως για πυκνωση ..

αν δεις το καπουτζιδη το 06 ηταν αδειος στους κροταφους, πουυ να σταθει τοπικ εκει, και εχει κατεβει η hairline του εστω και λιγο δλδ δεν ειναι μονο πυκνα αλλα και σηκωμενα και βλεπεις τη ριζα πεντακαθαρα οτι ειναι απο μμ

ομουζουρακης παιζει να βαζει τοπικ βεβαια,,

Serifis

Active Member
Έχετε παρατηρήσει τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο; Είναι σχετικά νέα παιδιά και φαίνεται να έχουν θέμα στην hairline. Δεν ξέρω εάν έχετε αναφέρει τους συγκεκριμένους στο παρελθόν

kаl

New Member
ο βλαχος ειχα ακουσει εκανε μεταμοσχευση,αλλα εγω δεν μπορως να πω οτι εχουν αα κανονικους τους βλεπω για 30 αρηδες..τωρα στο μελλον ..

best1210

Member
παρατηρησα το βιντεο του καρρα που συμμετεχουν πολλοι μαιντανοι...παρατηρησα μεσα σ αυτο πολλα...πχ καρρας,ρεμος,αρσενιου,πανταζης (δεν ξερω ποιος μ ξεφυγε) εχουν κανει μεταμοσχευση....

αληθεια...

-ο ρεμος κανει μπαμ οτι εχει κανει μεταμοσχευση μαλλιων οπως προειπαν τα παιδια πιο πανω...ομως καποιο παιδι ειπε για προσθετικη..δηλ???στα υπαρχοντα μαλλια προσθεσε αλλα?πως γινεται αυτο?γνωριζει κανεις?
εγω πιστευα οτι εχει κανει μεταμοσχευση μονο...

- ο καρρας ποτε την εκανε?παντως κατι εχει κανει και φαινεται....

- ο πανταζης δεν νομιζω να φοραει τοπικ και αν τ κανει ειναι ελαχιστο κατ εμε..παντως πριν 30 χρονια ηταν χωρις μαλλι και πλεον ειναι καλυτερος απο ποτε στα γεραματα του...

-ο παντελιδης η εχει κανει η φοραει τοπικ...

krhtikos21

Member
best1210 είπε:
παρατηρησα το βιντεο του καρρα που συμμετεχουν πολλοι μαιντανοι...παρατηρησα μεσα σ αυτο πολλα...πχ καρρας,ρεμος,αρσενιου,πανταζης (δεν ξερω ποιος μ ξεφυγε) εχουν κανει μεταμοσχευση....

αληθεια...

-ο ρεμος κανει μπαμ οτι εχει κανει μεταμοσχευση μαλλιων οπως προειπαν τα παιδια πιο πανω...ομως καποιο παιδι ειπε για προσθετικη..δηλ???στα υπαρχοντα μαλλια προσθεσε αλλα?πως γινεται αυτο?γνωριζει κανεις?
εγω πιστευα οτι εχει κανει μεταμοσχευση μονο...

- ο καρρας ποτε την εκανε?παντως κατι εχει κανει και φαινεται....

- ο πανταζης δεν νομιζω να φοραει τοπικ και αν τ κανει ειναι ελαχιστο κατ εμε..παντως πριν 30 χρονια ηταν χωρις μαλλι και πλεον ειναι καλυτερος απο ποτε στα γεραματα του...

-ο παντελιδης η εχει κανει η φοραει τοπικ...

ο παντελιδης δε νομίζω καρράς σίγουρα, ο πανταζής έχει κάνει μεταμόσχευση και τα μίσα είναι ψεύτικα δλδ μαλλιά κούκλας νομίζω γτ δ είχε άλλα μοσχεύματα. έτσι μου έχουνε πει τώρα δε ξέρω αν ισχύει. μου το χει πει κορυφαίος πλαστικός όχι όμως από τ χώρο των μεταμοσχέυσεων μαλλιών.

gianniskritikos2

Active Member
[attachment=4893][attachment=4894][attachment=4895]

...........................................

Συνημμένα

• 40742C427E2345A6EE706EE7CD9F49F2.jpg
    40742C427E2345A6EE706EE7CD9F49F2.jpg
    12.6 KB · Προβολές: 2,465
  • 8120fca83b6610bec0dc8360064dca50_L.jpg
    8120fca83b6610bec0dc8360064dca50_L.jpg
    22.7 KB · Προβολές: 2,372
  • 218541~1.JPG
    218541~1.JPG
    16.3 KB · Προβολές: 3,660

kаl

New Member
ο παντελιδης παιζει να χει διαχυτη ή αραιωση μπροστα οπως φαινονταν σε βιντεο του και μαλλον βαζει τοπικ,ο καρρας μια χαρα φαινεται πλ καλυτερα απο πριν αν και ριχνει αρκετο τοπικ + την μεταμοσχα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

best1210

Member
παντως ακομα δεν καταλαβα αυτο που αναφερατε με την προσθετικη του ρεμου..δηλ περαν της μεταμοσχευσης εκανε προσθετικη στα υπαρχων μαλλια?γινεται αυτο?η το κανε πριν?
σιγουρα κατι εχει κανει ο παντελιδης οπως και σιγουρη ειναι η μεταμοσχευση του καρρα...

βιντεο του ρεμου πριν την μεταμοσχευση...μια διετια πριν περιπου...

http://www.youtube.com/watch?v=tEuLeUU1CTg

osfp91

New Member
οντως στο βιντεο το μαλλι του ρεμου φαινεται πολυ διαφορετικο απο αυτο με τον αρναουτογλου που ανεβασε ο kall2...αλλα δεν μπορουμε να κρινουμε απο αυτο το βιντεο γιατι ειναι και σκοτεινο..κατι εχει αλλαξει σιγουρα απο τοτε.λογικα εκανε και αλλη μεταμοσχευση και ισως παιζει και τοπικ...αυτος που μου κανει εντυπωση ομως ειναι ο καρρας.ειδικα σε αυτη την ηλικια και εμφανιζεται με μαλλι τουμπανο σ'αυτο το βιντεο.θυμηθειτε πως ηταν πριν μερικα χρονια http://www.google.gr/imgres?client=firefox-a&hs=W6b&sa=X&rls=org.mozilla:el:eek:fficial&biw=1400&bih=767&tbm=isch&tbnid=HjzI1yBBup1NNM:&imgrefurl=http://www.musiccorner.gr/nees_kyklof/02/karras_dt.html&docid=ZGhCaYmzQxTtpM&imgurl=http://www.musiccorner.gr/images/minosemi/karras_04.jpg&w=223&h=300&ei=PCC_UYmLFYax0AXrsoCYCw&zoom=1&ved=1t:3588,r:4,s:0,i:102&iact=rc&page=1&tbnh=183&tbnw=131&start=0&ndsp=19&tx=30&ty=89

best1210

Member
οντως και οποιος γνωριζει απο τοπικ κανει μπαμ οτι ο καρρας δεν περιοριζεται μονο σ αυτο...εχει κανει σιγουρα μεταμοσχευση και μαλιστα σε ικανοποιητικα επιπεδα..καμια σχεση με την φωτο που εδειξες...αυτοι πρεπει να πηγαινουν συστημενοι....ο ενας το λεει στον αλλο και παει λεγοντας..ο αρναουτογλου πρωτος..μετα ο ρεμος...επισης ο παντελιδης κατι εχει κανει και τωρα βλεπουμε τον καρρα που δουλευαν και στο ιδιο μαγαζι!

krhtikos21

Member
ε λογικά κάπου έξω θ πήγανε να την κάνουνε, εκτος και αν έχουνε πάει στον γνωστό άγνωστο έλληνα που καπηλεύεται όλους τους διάσημους ¨Π:p

crossfire

Well-Known Member
εκανε και δευτερη

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2340778/Wayne-Rooney-shows-results-second-hair-transplant-Coleen-enjoy-date-night-Rihanna-concert.html

Μπλουζα