stavros_1983
Member
αυτο λεω ρε μαγκες ,απο αυτες που εγραψα πιο πανω ποια μου προτεινεται η καποια αλλη που θεωρειτε εσεις καλυτερη .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Myprotein.Δε θα βρεις φτηνότερη.Προτίμησε άγευστη ή κάποια από τις γεύσεις με στέβια.Μακριά από οποιαδήποτε whey έχει μέσα ακεσουλφάμη,σουκραλόζη,ασπαρτάμη κλπ. Πάρε μια άγευστη και βάλε μέσα ότι θες εσύ, μέλι,φυστικοβούτυρο,φρούτα κλπ.αυτο λεω ρε μαγκες ,απο αυτες που εγραψα πιο πανω ποια μου προτεινεται η καποια αλλη που θεωρειτε εσεις καλυτερη .
φιλε δεν ειναι ακατορθωτο το δικο μου προγραμμα αν σηκωθεις νωρις βγαινει ανετα.. το πρωι τρωω μπανανα ακτινηδιο ενα αβγο βραστο με μια φρυγανια 200 μλ τοταλ 2%ναι οκ αν κανεις διατροφη δεν χρειαζεσαι ,αλλα ποσα αυγα θα φας ,ποσο κρεας , νομιζω καπου στη μεση ειναι η αληθεια .
σιγουρα φιλε,, αλλα αν δεν εχεις ορεξη για κατι τετοιο μην εχεις και απαιτήσεις δουλειας που προυποθέτουν κάτι τέτοιο..μια χαρα σε βρισκω , το θεμα ειναι αν εχεις ορεξη να τα κανεις ολα αυτα , εκει ειναι το κλειδι της υποθεσης![]()
για πες να μαθαινουμε και τιποτα..καλησπερα σε ολο τον κοσμο
εδω και καιρο μελεταω τα οιστρογονα και το ποσα πραγματα κανουν,επισης ειναι η 20η φορα στην ζωη μου χρησιμοποιω nolvadex.
δεν φανταζεστε τι κανουν τα οιστρογονα και τα αντιοιστρογονα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα κανουμε ενα θεμα ξεχωριστο.αρκετοι θα διαφωνησουν μαζι μου επειδη καποια πραγματα δεν υπαρχουν γραμμενα καπου ακομα αλλα δεν πειραζειγια πες να μαθαινουμε και τιποτα..![]()
???? Γιατί χρησιμοποιείς nolvadex αν επιτρέπεται?καλησπερα σε ολο τον κοσμο
εδω και καιρο μελεταω τα οιστρογονα και το ποσα πραγματα κανουν,επισης ειναι η 20η φορα στην ζωη μου χρησιμοποιω nolvadex.
δεν φανταζεστε τι κανουν τα οιστρογονα και τα αντιοιστρογονα
Τωρα για αδυνατισμα.???? Γιατί χρησιμοποιείς nolvadex αν επιτρέπεται?
Πολυ αποβολη υγρων σε συνδιασμο με διαιτα.αλλα πααααρα πολυ επιθετικο αδυνατισμα απο εκει που δεν εφευγε γραμμαριο χωρις αυτο.Σκληραδα σου έδωσε; Της gaspari δεν είναι αυτό;
Τιποτα.δεν ειναι αναβολικο.Για αποθεραπεία τι θέλει;