Νομίζω έχεις πέσει 100% μέσα σε ότι είπες!! Τώρα τι κάνουμε είναι το θέμα..Δες έχεις την αναμενόμενη φύτρωση (γύρω στο 50% εκτιμώ) . Δεδομένου του προβλήματος που είχες (όχι πολύ μεγάλο - κυρίως οι κρόταφοι και λίγο κατέβασμα hairline σου έκανε) αν είχες καλή φύτρωση (>90%), τα 1850 graft θ ήταν αρκετα για μία πολύ καλύτερη εικόνα στο 14μηνο.
Επίσης νομίζω ότι έχει υποχωρήσει το forelock σου που πριν φαινόταν δυνατό. Δεν ξέρω αν είναι από shock loss ή επιδείνωση της ΑΑ καθώς δεν έχουμε φωτο με την τοποθέτηση. καλό θα ήταν αν έχεις να μας βάλεις για να μορέσουμε να αξιολογήσουμε καλύτερα.
Η γωνία τοποθέτηση των graft στην hairline φαίνεται μεγάλη (δηλαδή έχουν τοποθετηθεί αρκετά όρθια - σχεδόν κάθετα 90 μοίρες) ενώ σύμφωνα με τις βασικές αρχές θα έπρεπε να ήταν 10 με 20 μοίρες......
Τέλος μία παρατήρηση που για εμένα προσωπικά χαλάει πολύ μια ΜΜ: κακώς άφησε τόσα πολλά sentinel hair κάτω από την hairline, δείχνουν άσχημα έπρεπε να τα ανακυκλώσει και να αφήσει πολύ λίγα για φυσικότητα.......