Γνώμη για μεταμόσχευση

KgeorgeK

New Member
Δες έχεις την αναμενόμενη φύτρωση (γύρω στο 50% εκτιμώ) . Δεδομένου του προβλήματος που είχες (όχι πολύ μεγάλο - κυρίως οι κρόταφοι και λίγο κατέβασμα hairline σου έκανε) αν είχες καλή φύτρωση (>90%), τα 1850 graft θ ήταν αρκετα για μία πολύ καλύτερη εικόνα στο 14μηνο.

Επίσης νομίζω ότι έχει υποχωρήσει το forelock σου που πριν φαινόταν δυνατό. Δεν ξέρω αν είναι από shock loss ή επιδείνωση της ΑΑ καθώς δεν έχουμε φωτο με την τοποθέτηση. καλό θα ήταν αν έχεις να μας βάλεις για να μορέσουμε να αξιολογήσουμε καλύτερα.

Η γωνία τοποθέτηση των graft στην hairline φαίνεται μεγάλη (δηλαδή έχουν τοποθετηθεί αρκετά όρθια - σχεδόν κάθετα 90 μοίρες) ενώ σύμφωνα με τις βασικές αρχές θα έπρεπε να ήταν 10 με 20 μοίρες......

Τέλος μία παρατήρηση που για εμένα προσωπικά χαλάει πολύ μια ΜΜ: κακώς άφησε τόσα πολλά sentinel hair κάτω από την hairline, δείχνουν άσχημα έπρεπε να τα ανακυκλώσει και να αφήσει πολύ λίγα για φυσικότητα.......
Νομίζω έχεις πέσει 100% μέσα σε ότι είπες!! Τώρα τι κάνουμε είναι το θέμα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Oι επιλογές σου είναι πολύ συγκεκριμένες.
Η πας στον ίδιο το γιατρό και του ζητάς επιδιόρθωση με ότι αυτό συνεπάγεται (φυσικά free charge),επανατοποθέτηση,στήσιμο από την αρχή πάλι της χερλάιν,sentinel πολύ κοντά με λίγα λόγια πάλι σχεδιασμός από την αρχή.
Η πας σε άλλο γιατρό.

Προσωπικά η δουλειά αυτή μου δείχνει,τσαπατσουλιά,άγνοια,πειραματισμούς και θύμα όπως πάντα τον ασθενή που και αυτός έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης.

nick90

Well-Known Member
Άμα πάει στον γιατρό θα του πει οτι φταίει η λεγόμενη "ιδιοσυγκρασία" του ασθενούς, επομένως ο γιατρός δεν ευθύνεται (το έχουμε ξαναδεί το έργο). Και ποιος είναι αυτός που θα αμφισβητήσει τον κορυφαίο έλληνα Ιατρό με ονομα και επώνυμο και θα ζητήσει επιδιόρθωση ; :p

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Oπότε πάει πάλι στον κουβά ο ασθενής.
Μου αρέσει που βελτιώνεται το επίπεδο συνεχώς.

Όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν.

ManCyprus87

Well-Known Member
Και άντε μετά να προχωρήσει κάποιος για ΜΜ, με όλα αυτά που βλέπουμε.
Έχουμε πολλά επίπεδα να ανέβουμε ακόμη..

Legwg James

Well-Known Member
Μου φαίνεται ότι οι Μπλαουγκρανα γιατροί δυσκολεύονται να δώσουν αποτελέσματα ανάλογα των 5 τσαμπιονς λιγκ και των τρεμπλ που καπηλευονται. Μάλλον όταν έρθει η ώρα μου θα κοιτάξω προς Μαδρίτη μεριά μπας και φιλοτιμηθουν οι γκαλακτικος να κάνουν τα αυτονόητα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τα 1800 grafts δεν ειναι καθολου αρκετα για την περιπτωση του. Ηθελε και αλλα. Τωρα οσο για την φορα της τριχας κτλ αυτο ειναι αλλο θεμα.

oreo

Well-Known Member
Τα 1800 grafts δεν ειναι καθολου αρκετα για την περιπτωση του. Ηθελε και αλλα. Τωρα οσο για την φορα της τριχας κτλ αυτο ειναι αλλο θεμα.
Επειδή δεν υπάρχουν ούτε φωτογραφίες απο τον σχεδιασμό και τοποθέτηση, ούτε πανοραμική ίσως να έχει μια μικρή βάση αυτό που λές. Αλλά με αυτές τις φώτο και με του μπήκαν τα μοσχεύματα, τα 1850 έπρεπε να φτιάξουν μια πολύ δυνατή εικόνα και όχι to see through που δείχνει τώρα.
Το ανεβάζω όχι για να συγκρίνω τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά για μια ιδέα σωστής χρήσης των g

bobby

Well-Known Member
Ξεκάθαρα για το πρόβλημα του τα 1850 θα έπρεπε να φτάσουν για πολύ καλή εικόνα. Συμφωνώ με μπισκότο. Πέρα από λάθος σχεδιασμό πέρα από λάθος στις γωνιές δεν είχε αποδεκτή φυτρωση….

ΥΓ: Τώρα είδα το βίντεο του Couto? Μοκέτα θα έπρεπε να γίνει με 1850..... γιατί το εμβαδόν δεν είναι μεγαλύτερο.....

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chris34

Well-Known Member
Για το πρόβλημα που είχες και τα 1850 grafts που σου έβαλαν η hairline είναι πολύ αραιή σε όλο το μήκος της για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα 14 μηνών.
Του Αναστ*Σάκη δουλειά είναι αυτή; Κατάλαβα σωστά;
Μόνο fue σου έκανε; Η σου πήραν και κανένα στριπακι;

oreo

Well-Known Member
Δες έχεις την αναμενόμενη φύτρωση (γύρω στο 50% εκτιμώ) . Δεδομένου του προβλήματος που είχες (όχι πολύ μεγάλο - κυρίως οι κρόταφοι και λίγο κατέβασμα hairline σου έκανε) αν είχες καλή φύτρωση (>90%), τα 1850 graft θ ήταν αρκετα για μία πολύ καλύτερη εικόνα στο 14μηνο.

Επίσης νομίζω ότι έχει υποχωρήσει το forelock σου που πριν φαινόταν δυνατό. Δεν ξέρω αν είναι από shock loss ή επιδείνωση της ΑΑ καθώς δεν έχουμε φωτο με την τοποθέτηση. καλό θα ήταν αν έχεις να μας βάλεις για να μορέσουμε να αξιολογήσουμε καλύτερα.

Η γωνία τοποθέτηση των graft στην hairline φαίνεται μεγάλη (δηλαδή έχουν τοποθετηθεί αρκετά όρθια - σχεδόν κάθετα 90 μοίρες) ενώ σύμφωνα με τις βασικές αρχές θα έπρεπε να ήταν 10 με 20 μοίρες......

Τέλος μία παρατήρηση που για εμένα προσωπικά χαλάει πολύ μια ΜΜ: κακώς άφησε τόσα πολλά sentinel hair κάτω από την hairline, δείχνουν άσχημα έπρεπε να τα ανακυκλώσει και να αφήσει πολύ λίγα για φυσικότητα.......
Τώρα το είδα φίλε το ποστ , συμφωνώ. Σαν απλός παρατηρητής όχι σαν ειδικός, βεβαίως βεβαίως !!!

Aldo

Well-Known Member
Αυτό είναι φόρουμ μαλλιών … και τα μέλη του απλοί επισκέπτες.
Ετσι, μπορούν να εκφράζουν την αποψη τους που αφορά κυρίως το αισθητικό κομμάτι του μαλλιού, ελεύθερα…. αφού και αυτό είναι απλά μια εκτίμηση, υποκειμενική!
Α και οι συμπεριφορές μπορούν να σχολιάζονται και να… καταδικάζονται ως απαράδεκτες (εφόσον υπάρχουν στοιχεία) !

Μπλουζα