Για όσους κόψαν το regaine....

crossfire

Well-Known Member
Παιδια,επειδη δεν παει αλλο με αυτο το φαρμακο....αυτο ειναι πραγματικο δηλητηριο.
Διαβαζοντας για τις παρενεργειες στο προσωπο σε διαφορα site του εξωτερικου,γινεται ενας χαμος.....δεν μιλαω για ταχυκαρδιες,ναυτιες κτλ που παρουσιαζονται απο την εταιρεια ως παρενεργειες και σοβαρο λογο να την κοψεις,αλλα για το πως σου παραμορφωνει το προσωπο.

Ξεκινησα μινοξ 31 χρονων και τοτε εμοιαζα για 25.Τωρα στα 35 μου,με 4 χρονια συνεχομενα regaine,μοιαζω για 40.
Εχω ξαναποσταρει κατα καιρους οτι το θεωρω οτι χειροτερο εχω παρει,αλλα δεν εχω τα ''κοτσια'' να το κοψω λογω των μαλλιων,αλλα τωρα δεν παει αλλο....εχω ενα προσωπο πρησμενο,με μεγαλους πορους,χαλια δερμα,μαυρους κυκλους,ρυτιδες κτλ.

χαλια.....χαλια.....χαλια

Ακουω σχολια οτι μοιαζω για μεγαλυτερος και μου κοβονται τα ποδια οπως πρωτοαραιωνα πιτσιρικας και επειτα απο καθε σχολιασμο,επεφταν τα μουτρα μου.
Πηρα αποφαση να το κοψω....ποσα θα χασω?θα υπομεινω.....θα προσπαθησω να το αντικαταστησω με κατι αλλο και οτι κερδισω....με το 210 ή με το capillogain.
υπαρχει ολικη ή μερικη αποκατασταση στο στραπατσαρισμα του προσωπου με την διακοπη της?εστω και μετα απο καιρο...απο 1 ή 2 χρονια π.χ,αρκει να υπαρξει!!

Οσοι τωρα αρχισατε μινοξ δεν μπορειται να καταλαβετε τι λεω αλλα αν γυρνουσα το χρονο πισω δεν θα το αρχιζα.....για την φινα δεν το μετανιωσα....δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον.......με το κοψιμο της μινοξ ισως αντικαταστησω τη φινα με την ντουντα για να ισοσταθμησω τις απωλειες.

Οσοι την κοψατε GOMI,XK και αλλοι,ειδατε να ''επανερχεται'' σιγα σιγα το προσωπο?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Δηλ φιλε απο το (μαυρο)στην (πρεζα)......κατι τετοιο λες τωρα.Η μινοξιδιλη ναι ειναι οντως φαρμακο αλλα μαλακο,εσυ με το που θα παρεις ντουτα μπαινεις στα σκληρα απευθειας.Θα ημουν μαζι σου αν ελεγες οτι ναι,κοβω εντελως τα φαρμακα.......ετσι ομως οχι!
 

crossfire

Well-Known Member
παιδες,να μην αρχισουμε αντιπαραθεση για τη ντουντα τωρα....
αν το κανω θα ειναι επιλογη μου και ειμαι απολυτα συνηδειτοποιημενος γι αυτο.
ο σκοπος του thread ειναι να δουμε αν μακροχρονιοι χρηστες μινοξ,μετα την διακοπη της,επανηλθε η φρεσκαδα στο προσωπο.
 
crossfire είπε:
παιδες,να μην αρχισουμε αντιπαραθεση για τη ντουντα τωρα....
αν το κανω θα ειναι επιλογη μου και ειμαι απολυτα συνηδειτοποιημενος γι αυτο.
ο σκοπος του thread ειναι να δουμε αν μακροχρονιοι χρηστες μινοξ,μετα την διακοπη της,επανηλθε η φρεσκαδα στο προσωπο.

Το ξεκινησα πριν 1 χρονο ακριβως το ρεγκαιν και το χρησιμοποιησα για 6 μηνες.Το σταματησα λογω πριξηματος στο προσωπο και σακουλες στα ματια....Δυστυχως με το που το σταματησα αρχισε παλι η τριχοπτωση μεσα σε 2 μηνες.Το πρηξιμο φευγει απλα περνει καιρο...για τα υπολοιπα δεν ξερω.Δυστυχως απο σημερα το ξαναξεκινησα αλλα μονο 2 ψεκασμοι τη μερα(μια σε καθε κροταφο)...για τα υπολοιπα folligen.
Πιστευω πως 2-3 μηνες πριν τη διακοπη της μινοξ πρεπει να ξεκιναμε καινουργια θεραπεια παραλληλα με τη μινοχ ετσι ωστε οταν την κοβουμε να εχει αρχισει ηδη να λειτουργει η καινουργια θεραπεια(καπιλογκαιν η cg210 η κατι αλλο ελπιδοφορο) ωστε να μην γινεται χαμος με το κοψιμο της...γιατι εγω τουλαχιστον ετσι την πατησα..προσεχως θα μπει και καπιλογκαιν
 

ANAR

Well-Known Member
Μια απο τα ιδια και εγω...ξεκινισα στα 25 και τωρα ειμαι 34....κοιταω παλιες φωτο και λεω πως εχει παραμορφωθεί ετσι το πρόσωπό ρε γαμώτο.
Την κοβω σιγα σιγα...βαζω 2 με 3 φορες την εβδομάδα γιατι φοβαμαι να την κοψω μαχαίρι.

Εχω και εγω απορια αν επανελθει το πρόσωπό μου ετσι οπως επρεπε να ηταν.
 

crossfire

Well-Known Member
εχω φτασει σε σημειο να βαζω ενα ''σωρο'' κρεμες για να μαζεψω τα ασυμμαζευτα.
εχω φτασει σε σημειο να τους κοιταω ολους στα μαγουλα αντι για τα μαλλια,για να δω και να συγκρινω.

ειναι κριμα ενα παιδι 20 χρονων να μοιαζει για 35 λογω μινοξ.
 

Bouklas

Well-Known Member
Θα πω κάτι μονο και μονο σαν πληροφορία δεν ξέρω αν θα βοηθήσει. Πέρυσι τον χειμώνα σε κάποια φάση ένιωθα ότι ημουν πρησμένος ότι φούσκωσε λίγο το πρόσωπο μου, δεν έδειχναν τόσο πολύ οι γωνιές μου. Δεν ξέρω αν ήτανε λόγο μινοξιδίλης ή λόγο φαγητού, αν και δεν είχα πάρει κανένα κιλό. Ξεκίνησα και έκανα χαλαρό τρέξιμο το βραδυ, απο 2 δεκάλεπτα.Ο κρύος αέρας χτύπαγε το πρόσωπο μου και μέχρι να γυρίσω σπίτι ένιωθα κάπως μουδιασμένος στο πρόσωπο, λογικό.Σε 2 μέρες το δέρμα ήτανε τσίτα και σαφώς πιο λεπτό, οι γωνιές όλα ήτανε τέλεια.Μετά στο net διάβασα για την κρυοθεραπεία...
"Καθιστά αποτελεσματικότερες τις περισσότερες θεραπείες αισθητικής, όπως τις μάσκες προσώπου, την δερματική απόξεση νεκρών κυττάρων κτλ.
Επιπροσθέτως προσφέρει έντονο αναλγητικό αποτέλεσμα
καθώς και ανακούφιση από φλεγμονές ή οιδήματα.
Έχει έντονο αποτέλεσμα στην βελτίωση του δερματικού
τόνου, στην αιμάτωση και την θρέψη. Βελτιώνει την ανα-ζωογόνηση της ηλικιωμένης επιδερμίδας και την κατάσταση του προβληματικού δέρματος. Η Ολόσωμη Κρυοθεραπεία έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στη θεραπεία της κυτταρίτιδας και στο αδυνάτισμα."
http://www.biotronics.gr/prospectus/cryomed_presentazione.pdf
Κρυώνει ο καιρός οποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει. :)
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
cross, οι μαύροι κύκλοι έφυγαν απ όσο θυμάμαι μέσα στον πρώτο μήνα, το πρόσωπο όμως αν και ξεπρήστηκε και αυτό σχετικά γρήγορα, υπάρχουν στιγμές που θα το δω πρησμένο κυρίως μετά από αγχώδες καταστάσεις ή πολύ σαβουροδιατροφή.
Αυτό θα μπορούσε να είναι εντελώς ανεξάρτητο από την μινοξ φυσικά, αλλά πολλές φορές αναρωτιέμαι μήπως μου έχει αφήσει κανένα κουσουράκι που αν δεν προσέξω μερικά βασικά πραγματάκια, το διευκολύνουν να έρθει στην επιφάνεια.
Πάντως σαν χρήστης μίνοξ, το πρήξιμο δεν έφευγε ποτέ. Ενώ τώρα, μόλις το πάρω χαμπάρι με λίγη προσοχή σε 2-3 μέρες φεύγει και μπορεί να κάνει και μήνες να επανέλθει.
Εγώ επειδή την μίνοξ την άρχισα από τα 17 μου και την σταμάτησα στα 36, είναι φυσικό να μην μπορώ εύκολα να συγκρίνω τα πριν και τα μετά γιατί η ηλικία έχει τα δικά της κουσούρια. Πάντως σε γενικές γραμμές, μαύροι κύκλοι, πρησμένο πρόσωπο (μόνιμα), ταχυκαρδίες, φαγούρες και πιτυρίδες τα έχω ξεχάσει. Είχα και πονοκεφάλους έντονους αλλά τώρα έχω αποκτήσει αυχενικό οπότε το ρίχνω σε αυτό πλέον.

Αν έχεις δει αποτελέσματα από αυτή (φαντάζομαι για να την χρησιμοποιείς 4 χρόνια θα έχεις) τότε αν την κόψεις μαχαίρι πιστεύω θα περάσεις φρίκη.
Είχα δοκιμάσει πολλές φορές να την κόψω αλλά στους 2-3 μήνες έτρεχα σαν τρελός να την ξανα αρχίσω. Άδειαζα με απίστευτους ρυθμούς και φαινόταν η διαφορά από τη μια ημέρα στην άλλη.
Θα πρέπει να αρχίσεις να την κόβεις σταδιακά, στην αρχή για μια φορά την μέρα για αρκετούς μήνες, μετά μέρα παρά μέρα μετά 2 φορές την εβδομάδα κλπ.
Θα χάσεις σίγουρα και έτσι έδαφος, αλλά θα γίνεται σταδιακά και δεν θα φρικάρεις. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε μένα.
Το ότι χρησιμοποιείς φινα είναι θετικό, εγώ δεν χρησιμοποιούσα τίποτα άλλο, αλλά παρόλο αυτά τα μαλλιά της μινοξ δεν τα κρατάει.
Για μένα μείωσε τη και δοκίμασε παράλληλα και κάτι άλλο, όπως πχ το cg210 για ψυχολογικούς κυρίως λόγους και γιατί ίσως (αν δουλεύει) να βοηθήσει τα μαλλιά να αποκτήσουν μια εξάρτηση από αυτό και να αντισταθμίσεις έτσι άλλους αρνητικούς παράγοντες.
Επίσης, επειδή σε μια πρόσφατη έρευνα είδα ότι η μίνοξ, παρόλο τον μερικώς άγνωστο τρόπο δράσης της, αυξάνει κατά πολύ (200%) την αύξηση του αίματος στους θύλακες, τεχνικές μασάζ, ρολλερ και βούρτσισμα ίσως βοηθήσουν να περιοριστεί το shedding.
Εμένα το βούρτσισμα με βοήθησε αφάνταστα πάντως και νομίζω πως χάρις αυτό την ξεφορτώθηκα. Όμως σε μένα είχε πάψει να δουλεύει αρκετά χρόνια πριν και απλά δεν μπορούσα να την ξεφορτωθώ φοβούμενος τα χειρότερα.
Δυστυχώς θα πρέπει να πειραματιστείς και να παρατηρείς.

Ένα tip που διάβασα σε άλλο φόρουμ για τις παρενέργειες της μινοξ ήταν πως όποιος ξαπλώνει το βράδυ με αυτό στο κεφάλι οι παρενέργειες αυξάνονται κατά πολύ, ενώ όταν την ξέπλεναν πριν πάνε για ύπνο σχεδόν όλες υποχωρούσαν.
Κάτι ανέφεραν νομίζω για το μαξιλάρι το οποίο απορροφά μερική από αυτή και το πρόσωπο τους κατά τη διάρκεια του ύπνου έρχεται σε επαφή με την ουσία, αφού στριφογυρίζουμε στο μαξιλάρι και απορροφά και αυτό επίσης.
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις αν την βάζεις όντως πριν τον ύπνο. Ποτέ δεν ξέρεις...
 

crossfire

Well-Known Member
thanks GOMI
Διαβαζω μαρτυριες μελων σε διαφορα forum του εξωτερικου μερικοι απο τους οποιους δυσκολα επανηλθαν μετα απο 3 χρονια π.χ,αλλοι επανηλθαν πληρως και αλλοι μερικως.....δεν ξερω τι γινεται.

εκανα μια αποπειρα να την κοψω και οπως ειπες,πανικοβληθηκα στο 2μηνο και την αρχισα αρον αρον....ελπιζω τωρα να αντεξω.

θα βαλω το 210,αρχισα πριν μια εβδομαδα roller και θα κανω και prp ,μεσα στο μηνα και βλεπουμε.
φινα συνεχιζω.

αυτο παντως με το μαξιλαρι και το regaine,παιζει να ισχυει.....δυστυχως ετσι το κανω ολα τα χρονια
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
το prp είναι "περίεργο" χαρτί και πρόσεχε μην το "κάψεις" με τη διακοπή του regaine και δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται.
Εσύ ξέρεις καλύτερα...
 

gianniskritikos2

Active Member
εγω στη θεση σου θα εβαζα cg για 2 μηνες και μετα θα εβαζα μινοξ 2 φορεσ την εβδομαδα για 1 μηνα και μετα μια φορα την εβδομαδα για κανα μηνα και τελος.... και απο το prp δεν ξερω το λεω αυτο για να εχει προλαυει να δουλεψει το cg αν κανει κατι ωστε να μην φυγουν ολα αποτομα αλλα να δεις αν μπορει να κρατησει..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Φίλε crossfire,
πραγματικά μου θύμισες τη φρίκη που είχα πάθει όταν πριν πολλά χρόνια χρησιμοποιούσα minox.Πρισμένο πρόσωπο γεμάτο νερά, μαύροι κύκλοι, ένα αίσχος...

Με τη διακοπή της minox η οποία θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γίνει σταδιακά θα επανέλθεις. Το πόσο γρήγορα δεν μπορείς να το ξέρεις γιατί εξαρτάται από τον οργανισμό σου.

Θα σου έλεγα να μη βιαστείς να κάνεις prp το οποίο σίγουρα θα δώσει μια φρεσκάδα στο πρόσωπό σου (έχω δει από κοντά άτομα που έκαναν prp με πολύ καλά αποτελέσματα). Καλό θα είναι να φύγουν πρώτα όλα τα νερά από πάνω σου και μετά να το κάνεις.

Η αερόβια άσκηση μπορεί να συμβάλει σε ταχύτερη αποκατάσταση ενώ και η χρήση διουρητικών σίγουρα μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία αλλά θα έλεγα ότι δε χρειάζεται εκτός και αν η φάση που είσαι τώρα σε χαλάει τόσο πολύ ψυχολογικά.
 

weznem

Well-Known Member
χρησιμοποιω σχεδον 4 χρονια μινο δεν εχω καμια σημαντικη παρενεργεια ..
καποια στιμγη ειχα μαυρους κυκλους οχι εντονους πολυ επαιζε ρολο ομως ο κακος υπνος που εκανα.. λιγο πρησμενο προσωπο που με την γυμναστικη μειωθηκε αρκετα... μαλιστα τις 2τελευταιες μερες αυξησα την ποσσοτητα νερου(επειδη κατι μπορει να εχω στα νεφρα) στα 2-2,5 λιτρα και παρατηρησα οτι ξεπρηστηκα περισσοτερο σε κουτελο-μαγουλα εχουν αδυνατισει αρκετα πιο πολυ μεσα σε δυο μερες..οποτε υπεθεσα οτι ειναι απο το νερο...
δεν ξερω εγω παντως δεν εχω-ειχα σημαντικα προβληματα απο την μινο..μαυροι κυκλοι μηδεν... πιες λιγο νερακι παραπανω να δεις αν θα βοηθησει... και ξεκινα το υποσχομενο cg210.. και βλεπουμε πως θα παει το πραγμα.. :)
 

krhtikos21

Member
εγώ που έχω πρησμένο πρόσωπο φουλ λέτε να ευθύνεται κακός ύπνος και λίγα νερά που πίνω σε συνδυασμό με αλκοολ?

άρα να πίνω φουλ υγρά?
 

crossfire

Well-Known Member
thanks weznem

GOMI το εχω σκεφτει αυτο,αλλα πρεπει να βαλω καποια οπλα για να φρικαρω οσο το δυνατον λιγοτερα

gianniskritikos,καπως ετσι το σκεφτομαι

tropheus είπε:
Φίλε crossfire,
πραγματικά μου θύμισες τη φρίκη που είχα πάθει όταν πριν πολλά χρόνια χρησιμοποιούσα minox.Πρισμένο πρόσωπο γεμάτο νερά, μαύροι κύκλοι, ένα αίσχος...

Με τη διακοπή της minox η οποία θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γίνει σταδιακά θα επανέλθεις. Το πόσο γρήγορα δεν μπορείς να το ξέρεις γιατί εξαρτάται από τον οργανισμό σου.

Θα σου έλεγα να μη βιαστείς να κάνεις prp το οποίο σίγουρα θα δώσει μια φρεσκάδα στο πρόσωπό σου (έχω δει από κοντά άτομα που έκαναν prp με πολύ καλά αποτελέσματα). Καλό θα είναι να φύγουν πρώτα όλα τα νερά από πάνω σου και μετά να το κάνεις.

Η αερόβια άσκηση μπορεί να συμβάλει σε ταχύτερη αποκατάσταση ενώ και η χρήση διουρητικών σίγουρα μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία αλλά θα έλεγα ότι δε χρειάζεται εκτός και αν η φάση που είσαι τώρα σε χαλάει τόσο πολύ ψυχολογικά.

δηλαδη tropheus,στο ''σταδιακα'' επιμενεις?θεωρεις δηλαδη οτι θα ερθει πιο ομαλα αυτη η ''φρικη'' της πτωσης?
εαν επανερχεσαι οπως λες,το θεωρω ακρως ενθαρυντικο

παντως παιδια δεν ειναι τοσο ασημαντο....σε αλλαζει προς το χειροτερο,τρομακτικα
 

weznem

Well-Known Member
krhtikos21 είπε:
εγώ που έχω πρησμένο πρόσωπο φουλ λέτε να ευθύνεται κακός ύπνος και λίγα νερά που πίνω σε συνδυασμό με αλκοολ?

άρα να πίνω φουλ υγρά?

oxi leme,ευθυνεται σιγουρα και αυτο σε μεγαλο βαθμο.. το αλκοολ αφυδατωνει τον οργανισμο πρωτον,δευτερον ανεβαζει την χοληστερινη πολυ! πινε 2 λιτρα νερο και μειωσε το αλκοολ άμεσα. κανε γενικες εξετασεις αιματος να δεις σε τι κατασταση ειναι ο οργανισμος σου...
ας εισαι μικρος,ξερω τι σκεφτεσαι και εγω μικρος ειμαι και αδυνατος και προσεχω τι τρωω αλλα δεν με ειδα καλα στις εξετασεις αυριο παω για επαναληπτικες και αν δω τα ιδια θα εχω προωρη νεφρικη ανεπαρκεια μαλλον.. οποτε ψααξου γενικως διοτι και εγω πιο καλα απο ποτε νιωθω αλλα οι εξετασεις μου αλλα εδειξαν.. 205 χοληστερινη ...αστα
ξεφυγα λιγο να πω τον πονο μου...

την μινο καλο ειναι να την κοβουμ σταδιακα κροος..εχει δικιο ο τροφεας..
 

gianniskritikos2

Active Member
εγω ειμαι ακομα 2μιση μηνες με μινοξ 4 λιτρα νερο τη μερα λογο γυμναστιριου και ακομα δεν εχω δει κατι ειναι νωρις αλλα πιστευω πως δεν θα με ποιασει πρηξιμο γιατι πηνω λιτρα αν ειμουν πρησμενος και επηνα αφου ειχα πρηστει δεν ξερω αν θα υποχωρουσε αλλα με τοσο νερο δεν νομιζω να με πρηξει η μινοξ
 

Gio

New Member
Φίλε Crossfire, μπορείς να ποστάρεις φωτογραφίες του πρηξίματος σου; Πριν την χρήση της μινόξ και μετά;
 

crossfire

Well-Known Member
Gio είπε:
Φίλε Crossfire, μπορείς να ποστάρεις φωτογραφίες του πρηξίματος σου; Πριν την χρήση της μινόξ και μετά;

Gio,δεν κρατουσα αρχειο για ενα τετοιο θεμα γιατι δεν ηξερα καν οτι η μινοξ δημιουργει τετοια θεματα....εδω δεν κραταω για τα μαλλια.
Να τραβηξω τωρα ενα μαγουλο?δεν θα καταλαβεις τιποτα.

διαβαζα για παρενεργειες,πρηξιματα και μαυρους κυκλους,αλλα ειτε τα θεωρουσα ασημαντα μπροστα στα μαλλια,ειτε ελεγα μηπως σε εμενα δεν εμφανιστουν...αλλα εδω δεν μιλαμε για ενα πρηξιμο....αυτο το προσπερναω....μιλαμε οτι σου μαμαει το προσωπο με ρυτιδες,μεγαλους πορους κτλ
δεν ξερω αν καταλαβαινεις...ενα κουρασμενο προσωπο που σε μεγαλωνει.

αμα εχεις χρονο googlare ''regaine and facial side effects''
αμα βρω χρονο θα σου ποσταρω μαρτυριες
 

xk

Active Member
crossfire μην αγχωνεσαι φιλε...η επαναφορα ειναι σιγουρη.εχω πρηστει κ ξεπρηστει τοσες φορες που σκεφτομαι ν αρχισω σεμηναρια.επισης οι παρενεργειες της μινοξ εχουν αναφερθει απο αρκετους κι εδω απλα με λιγο γυμναστικη κτλ πολλοι μειωνουν το φαινομενο αλλα δεν απαλλασονται.λοιπον αν θες να φυγει γρηγορα δηλ σε 2-3 βδομαδες..ξεκινα καθε μερα ή καθε δευτερη μερα 30λεπτα τζοκινκ..θα τρεχεις μεχρι να αρχισεις να σταζεις ιδρωτα απο το προσωπο κ να νιωθεις ενα μικρο καψιμο.μετα σπιτι ενα χυμο πορτοκαλι κ γενικα χυμους.καντο τουλαχιστον για ενα μηνα κ θα παρεις το 100% της ομορφιας του προσωπου σου πισω..αρκει φυσικα να εχεις διακοψει τελειως τη μινοξ
 
Μπλουζα