Chs
Μέλος του προσωπικού
trixas94 είπε:θελει συνταγη η οχι
Ούτε το Propecia ούτε το Proscar, δεν χρειάζονται συνταγή.
trixas94 είπε:θελει συνταγη η οχι
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Chs είπε:nikolaos2014 είπε:Καλησπέρα και από μένα έχω αρχίσει το proscar (1mg κάθε μέρα μετά από κόψιμο) εδώ και ένα μήνα και 10 μέρες και βλέπω αρχικά έντονη τριχόπτωση.διάβασα στην σελίδα σας όμως ότι αυτό στην αρχή είναι λογικό.αληθεύει; Θα σταματήσει αυτό σύντομα γιατί για καλό το αρχίσαμε και κακό βλέπουμε για αρχή ακόμα.ακόμα κάθε πρωί ή βράδυ βάζω και regain. Περιμένω τα νέα σας,ευχαριστώ πολύ και πολύ καλή δουλειά στην σελίδα σας.
Γεια σου nikolaos2014 και καλώς όρισες
Ναι είναι φυσιολογικό και λέγεται shedding, σε άλλους αρχίζει πιο νωρίς σε άλλους πιο αργά, αλλά συμβαίνει και είναι καλό σημάδι συνήθως. Γενικά ίσως περάσεις και άλλους κύκλους απόπτωσης/shedding κατά τη συνέχεια της θεραπείας και είναι φυσιολογικό να κάνει αυτούς τους κύκλους.
Το συγκεκριμένο σχήμα θεραπείας είναι από τα πιο ισχυρά και θέλει επιμονή και υπομονή.![]()
nikolaos2014 είπε:Chs είπε:nikolaos2014 είπε:Καλησπέρα και από μένα έχω αρχίσει το proscar (1mg κάθε μέρα μετά από κόψιμο) εδώ και ένα μήνα και 10 μέρες και βλέπω αρχικά έντονη τριχόπτωση.διάβασα στην σελίδα σας όμως ότι αυτό στην αρχή είναι λογικό.αληθεύει; Θα σταματήσει αυτό σύντομα γιατί για καλό το αρχίσαμε και κακό βλέπουμε για αρχή ακόμα.ακόμα κάθε πρωί ή βράδυ βάζω και regain. Περιμένω τα νέα σας,ευχαριστώ πολύ και πολύ καλή δουλειά στην σελίδα σας.
Ναι είναι φυσιολογικό και λέγεται shedding, σε άλλους αρχίζει πιο νωρίς σε άλλους πιο αργά, αλλά συμβαίνει και είναι καλό σημάδι συνήθως. Γενικά ίσως περάσεις και άλλους κύκλους απόπτωσης/shedding κατά τη συνέχεια της θεραπείας και είναι φυσιολογικό να κάνει αυτούς τους κύκλους.
Το συγκεκριμένο σχήμα θεραπείας είναι από τα πιο ισχυρά και θέλει επιμονή και υπομονή.![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,απλά άρχισα την θεραπεία με proscar 1mg και μετά απο 10-15 μέρες ήδη 4-5 φίλοι μου σχολίασαν την αραίωση,φαντάσου,αλλά και εγώ την είδα.Παίζει ρόλο το κόψιμο όσο αναφορά την αραίωση την αρχική; δηλαδή ενοώ αν το κομμάτι είναι πάνω από 1mg δημιουργεί αραίωση τώρα ακόμα που είναι αρχή ή όχι; Ακόμα πότε περίπου θα σταματήσει η αραίωση αυτή; το proscar το άρχισα 24/6/2014 δηλαδή σε λίγες μέρες κλείνω 2μηνο. ευχαριστώ πολύ!!
ntines85 είπε:Ξερουμε αν η κατασταση με το νερομενο σπερμα επανερχεται στο φυσιολογικο μετα την διακοπη της φινας..?????
Chs είπε:nikolaos2014 είπε:Chs είπε:nikolaos2014 είπε:Καλησπέρα και από μένα έχω αρχίσει το proscar (1mg κάθε μέρα μετά από κόψιμο) εδώ και ένα μήνα και 10 μέρες και βλέπω αρχικά έντονη τριχόπτωση.διάβασα στην σελίδα σας όμως ότι αυτό στην αρχή είναι λογικό.αληθεύει; Θα σταματήσει αυτό σύντομα γιατί για καλό το αρχίσαμε και κακό βλέπουμε για αρχή ακόμα.ακόμα κάθε πρωί ή βράδυ βάζω και regain. Περιμένω τα νέα σας,ευχαριστώ πολύ και πολύ καλή δουλειά στην σελίδα σας.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,απλά άρχισα την θεραπεία με proscar 1mg και μετά απο 10-15 μέρες ήδη 4-5 φίλοι μου σχολίασαν την αραίωση,φαντάσου,αλλά και εγώ την είδα.Παίζει ρόλο το κόψιμο όσο αναφορά την αραίωση την αρχική; δηλαδή ενοώ αν το κομμάτι είναι πάνω από 1mg δημιουργεί αραίωση τώρα ακόμα που είναι αρχή ή όχι; Ακόμα πότε περίπου θα σταματήσει η αραίωση αυτή; το proscar το άρχισα 24/6/2014 δηλαδή σε λίγες μέρες κλείνω 2μηνο. ευχαριστώ πολύ!!
Και εγώ τότε που άρχισα το shedding ξεκίνησε πάρα πολύ γρήγορα. Όχι δεν παίζει ρόλο η κοπή στο αρχικό shedding, αυτό συμβαίνει διότι αντιδρά ο οργανισμός στην ουσία που δέχεται. Θα γίνει έτσι και αλλιώς. Τώρα για το πόσο θα κρατήσει κλπ, είναι άγνωστο και ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Κράτα αυτό: Η φιναστερίδη θέλει πολύ χρόνο για να λειτουργήσει, λειτουργεί αργά αργά όπως και η διαφορά φαίνεται αργά αργά.
Και κάποια tip: Τώρα που ξεκίνησες φινα να προσπαθείς να θρέφεσαι όσο πιο υγιεινά μπορείς, να αθλείσαι έστω και 2 - 3 φορές την εβδομάδα και να κρατάς τα κιλά σου σε κανονικό επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσεις ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες για εμφάνιση παρενεργειών στην πορεία αλλά και θα δώσεις boost για πιο καλά αποτελέσματα.
ilcapitano είπε:Δεν μπορείς να δώσεις αίμα άμα κάνεις χρήση φίναστερίδης και γενικά οποιουδήποτε φαρμάκου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο λόγος για να πάρεις nolvadex ...... Είναι μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα κινητικότητας στο σπέρμα ....κανω χρηση finar 0,5mg σχεδον εναν μηνα τωρα.
προσπαθω να λυσω μια εξισωση.
η φιναστεριδη μειωνει 70% την dht.
αυξανει 15% την ελευθερη τεστοστερονη.
ανεβαζει ελαφρως τα οιστρογονα.
απο την αλλη εκανα χρηση nolvadex για εναν μηνα πριν 2 μηνες
διπλασιαζει ελευθερη τεστοστερονη.
ενδεχομενως και την DHT.
μειωνει κατα πολυ τα οιστρογονα.
ειναι ολοφανερο πλεον,ή το finar ειναι νερακι ή το nolvadex εξουδετερωνει τις παρενεργειες της φιναστεριδης.
ισως να εξουδετερωνει και τα αποτελεσματα της
οπως και να χει συνεχιζω σκετη φιναστεριδη η οποια ακομα δεν καταφερε ουτε να νερωσει το σπερμα που με το προσκαρ αυτο γινοταν απο την δευτερη μερα παντα και σε ολες τις δοσολογιες.
ο γριφος παραμενει
το proscar μου εκανε παρενεργειες ακομα και το 1/32 propecia και μαλιστα εντονες.Ο λόγος για να πάρεις nolvadex ...... Είναι μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα κινητικότητας στο σπέρμα ....
Είχε ξεκινήσει εαν θυμάμαι καλά για τον καρκίνο του μαστού στις γυναίκες αλλά τελικά βοηθάει πολύ στην ποσότητα και την μορφολογία του σπέρματος ....είναι φυσιολογικό να αυξάνει και την τεστοστερόνη .
Τώρα όσον αφορά η δοσολογίας της της φινιστερίδη στα 0.5mg είναι αρκετά safe έχεις πολύ λιγότερα sides
(αρκεί να βρεις ένα καλό φαρμακείο να σπάσει την δοσολογία στα 0.5 ) νομίζω πως υπάρχει καλό φαρμακείο στην σταδίου πάνε και χρόνια ...
100%φίνα και nolvatex είναι δυο αντίθετα φάρμακα με διαφορετικά αποτελέσματα....
Δεν μου έιπες το nolvadex γιατί το πήρες ...το proscar μου εκανε παρενεργειες ακομα και το 1/32 propecia και μαλιστα εντονες.
με το finar τωρα ειμαι πολυ καλυτερα,εχω καποιες ενοχλησεις στους ορχεις αλλα οχι τραγικα πραγματα.
παντως το finar τεμμαχιζεται πολυ δυσκολα σε 1/8.
τεστοστερονη http://www.hairlossgr.com/threads/Γυμναστηριο.591/page-22#post-136794Δεν μου έιπες το nolvadex γιατί το πήρες ...
Τώρα που βλέπω τις φώτο από το προηγούμενο νήμα θέλεις δουλειά εαν είναι αυτό το μπράτσο σου ...για να πάρει nolvadex ή οτι άλλο θέλεις πρέπει πρώτα να φτάσεις το σώμα σου σε ένα επίπεδο και μετά όταν βλέπεις πως πραγματικά θέλεις το κάτι παραπάνω που δεν μπορεί να στο δώσει ο μυς σου τότε πάμε σε κάποια συμπληρώματα ...τεστοστερονη http://www.hairlossgr.com/threads/Γυμναστηριο.591/page-22#post-136794
φυσικα εχω παρει και clomid και letrozole σε διαφορετικα διαστηματα