Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikolaos2014

New Member
Chs είπε:
nikolaos2014 είπε:
Καλησπέρα και από μένα έχω αρχίσει το proscar (1mg κάθε μέρα μετά από κόψιμο) εδώ και ένα μήνα και 10 μέρες και βλέπω αρχικά έντονη τριχόπτωση.διάβασα στην σελίδα σας όμως ότι αυτό στην αρχή είναι λογικό.αληθεύει; Θα σταματήσει αυτό σύντομα γιατί για καλό το αρχίσαμε και κακό βλέπουμε για αρχή ακόμα.ακόμα κάθε πρωί ή βράδυ βάζω και regain. Περιμένω τα νέα σας,ευχαριστώ πολύ και πολύ καλή δουλειά στην σελίδα σας.

Γεια σου nikolaos2014 και καλώς όρισες ;)

Ναι είναι φυσιολογικό και λέγεται shedding, σε άλλους αρχίζει πιο νωρίς σε άλλους πιο αργά, αλλά συμβαίνει και είναι καλό σημάδι συνήθως. Γενικά ίσως περάσεις και άλλους κύκλους απόπτωσης/shedding κατά τη συνέχεια της θεραπείας και είναι φυσιολογικό να κάνει αυτούς τους κύκλους.

Το συγκεκριμένο σχήμα θεραπείας είναι από τα πιο ισχυρά και θέλει επιμονή και υπομονή. :)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,απλά άρχισα την θεραπεία με proscar 1mg και μετά απο 10-15 μέρες ήδη 4-5 φίλοι μου σχολίασαν την αραίωση,φαντάσου,αλλά και εγώ την είδα.Παίζει ρόλο το κόψιμο όσο αναφορά την αραίωση την αρχική; δηλαδή ενοώ αν το κομμάτι είναι πάνω από 1mg δημιουργεί αραίωση τώρα ακόμα που είναι αρχή ή όχι; Ακόμα πότε περίπου θα σταματήσει η αραίωση αυτή; το proscar το άρχισα 24/6/2014 δηλαδή σε λίγες μέρες κλείνω 2μηνο. ευχαριστώ πολύ!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
nikolaos2014 είπε:
Chs είπε:
nikolaos2014 είπε:
Καλησπέρα και από μένα έχω αρχίσει το proscar (1mg κάθε μέρα μετά από κόψιμο) εδώ και ένα μήνα και 10 μέρες και βλέπω αρχικά έντονη τριχόπτωση.διάβασα στην σελίδα σας όμως ότι αυτό στην αρχή είναι λογικό.αληθεύει; Θα σταματήσει αυτό σύντομα γιατί για καλό το αρχίσαμε και κακό βλέπουμε για αρχή ακόμα.ακόμα κάθε πρωί ή βράδυ βάζω και regain. Περιμένω τα νέα σας,ευχαριστώ πολύ και πολύ καλή δουλειά στην σελίδα σας.

Ναι είναι φυσιολογικό και λέγεται shedding, σε άλλους αρχίζει πιο νωρίς σε άλλους πιο αργά, αλλά συμβαίνει και είναι καλό σημάδι συνήθως. Γενικά ίσως περάσεις και άλλους κύκλους απόπτωσης/shedding κατά τη συνέχεια της θεραπείας και είναι φυσιολογικό να κάνει αυτούς τους κύκλους.

Το συγκεκριμένο σχήμα θεραπείας είναι από τα πιο ισχυρά και θέλει επιμονή και υπομονή. :)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,απλά άρχισα την θεραπεία με proscar 1mg και μετά απο 10-15 μέρες ήδη 4-5 φίλοι μου σχολίασαν την αραίωση,φαντάσου,αλλά και εγώ την είδα.Παίζει ρόλο το κόψιμο όσο αναφορά την αραίωση την αρχική; δηλαδή ενοώ αν το κομμάτι είναι πάνω από 1mg δημιουργεί αραίωση τώρα ακόμα που είναι αρχή ή όχι; Ακόμα πότε περίπου θα σταματήσει η αραίωση αυτή; το proscar το άρχισα 24/6/2014 δηλαδή σε λίγες μέρες κλείνω 2μηνο. ευχαριστώ πολύ!!

Και εγώ τότε που άρχισα το shedding ξεκίνησε πάρα πολύ γρήγορα. Όχι δεν παίζει ρόλο η κοπή στο αρχικό shedding, αυτό συμβαίνει διότι αντιδρά ο οργανισμός στην ουσία που δέχεται. Θα γίνει έτσι και αλλιώς. Τώρα για το πόσο θα κρατήσει κλπ, είναι άγνωστο και ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Κράτα αυτό: Η φιναστερίδη θέλει πολύ χρόνο για να λειτουργήσει, λειτουργεί αργά αργά όπως και η διαφορά φαίνεται αργά αργά.

Και κάποια tip: Τώρα που ξεκίνησες φινα να προσπαθείς να θρέφεσαι όσο πιο υγιεινά μπορείς, να αθλείσαι έστω και 2 - 3 φορές την εβδομάδα και να κρατάς τα κιλά σου σε κανονικό επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσεις ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες για εμφάνιση παρενεργειών στην πορεία αλλά και θα δώσεις boost για πιο καλά αποτελέσματα.

ntines85

Member
Ξερουμε αν η κατασταση με το νερομενο σπερμα επανερχεται στο φυσιολογικο μετα την διακοπη της φινας..?????

al_gi

Member
ntines85 είπε:
Ξερουμε αν η κατασταση με το νερομενο σπερμα επανερχεται στο φυσιολογικο μετα την διακοπη της φινας..?????

εχω 1 μηνα και 10 μερες που ξεκινησα φινα τελειως δοκιμαστικα. Μια φορα μετα το σεξ παρατήρησα νερωμενο σπερμα μετα το σεξ. απο τοτε ποτε ξανα. αυτο που με προβληματιζει εμενα ειναι πως πιστευω (μαλλον το βγαζω απο το μυαλο μου) οτι μου εχει ριξει λιγο τη λιμπιντο. Εχω φτασει στο σημειο να κανω ολη μερα σεξ για να δω αν θα τα καταφερω αλλα πιστευω οτι δεν το θελω οπως πριν. σαν να ψιλοβαριεμαι:dodgy:

nikolaos2014

New Member
Chs είπε:
nikolaos2014 είπε:
Chs είπε:
nikolaos2014 είπε:

Και εγώ τότε που άρχισα το shedding ξεκίνησε πάρα πολύ γρήγορα. Όχι δεν παίζει ρόλο η κοπή στο αρχικό shedding, αυτό συμβαίνει διότι αντιδρά ο οργανισμός στην ουσία που δέχεται. Θα γίνει έτσι και αλλιώς. Τώρα για το πόσο θα κρατήσει κλπ, είναι άγνωστο και ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Κράτα αυτό: Η φιναστερίδη θέλει πολύ χρόνο για να λειτουργήσει, λειτουργεί αργά αργά όπως και η διαφορά φαίνεται αργά αργά.

Και κάποια tip: Τώρα που ξεκίνησες φινα να προσπαθείς να θρέφεσαι όσο πιο υγιεινά μπορείς, να αθλείσαι έστω και 2 - 3 φορές την εβδομάδα και να κρατάς τα κιλά σου σε κανονικό επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσεις ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες για εμφάνιση παρενεργειών στην πορεία αλλά και θα δώσεις boost για πιο καλά αποτελέσματα.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τα βήματα!! Για τα επόμενα πιθανά shedding θα παίζει ρόλο το κόψιμο όμως? Κάτι τέτοιο διάβασα.Ακόμα άρχισα ξανά γυμναστήριο και παρατηρώ ότι έχω κάποια θολούρα στο δεξί μάτι δλδ δεν βλέπω πολύ μακρυά τωρα τελευταία,υπάρχει θέμα από την φίνα λέτε? Άρχισα βάζω και κολλύριο φυσικά.. Πάντως στην αρχή είχα και εγώ παρενέργιες και με το σπέρμα/λίμπιτο αλλά τώρα πλέον τπτ μετά από 3 μήνες. Τέλος ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το χάπι δημιουργεί κάποιο πρόβλημα σε όργανο του σώματος με την μακροχρόνια κατανάλωση ή κάτι άλλο,διάβασα πχ ότι δεν μπορείς να δώσεις αίμα αν κάνεις θεραπεία με φίνα.
Περιμένω τα νέα σας,ευχαριστώ πολύ!!:blush:

danceworld_2001

Well-Known Member
Στα μάτια εσωτερικά όχι, συμβάλει όμως στο swollen eye effect (πρησμένο μάτι απο κάτω) γιαυτό και στο εξωτερικό πολλοί γύρισαν στην ντουταστερίδη και είδαν βελτίωση.

nikolaos2014

New Member
Καλημέρα μετά από πολύ καιρό ξαναγράφω,έχω αρχίσει το proscar από τον Ιούλιο και έχω δει πολύ καλή διαφορά και πυκνά μαλιά πιο σκληρά.συννεχίζω κάθε μέρα αφου το κόβω στα 5 κομμάτια και regain 3-4 φορές την εβδομάδα.Με προβλιματίζει λίγο "το κατανάλωση για πάντα" όσο αναφορά το χάπι.Υπάρχει πρόβλημα στο να το κατανάλωνεις για πάντα; Εκτός φυσικά απο τις παρενέργιες που εγώ σχεδόν τις πέρασα όλες αλλα κυρίως το πρώτο 2μηνο.Τώρα είναι ολα κανονικά.Είναι λιγό επικύνδινο το εφόρου ζωής κατανάλωση μήπως; Περιμένω νέα σας. Ευχαριστώ Πολύ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Mad Max

Member
Γειά σας.Μετά απο 13 μήνες proscar(πρώτο 6μηνο 1mg,δεύτερο 6μηνο 1.25mg) δεν είχα κανένα πρόβλημα καμία παρενέργεια απ'αυτά που γράφονται.
Πριν ενάμιση μήνα παρατήρησα οτι άρχισε μια μικρή πτώση στη libido επειδή αύξησα τη δόση σε 1.6mg.Μετά απο 15 μέρες η πτώση ήταν μεγάλη σε βαθμό που να μην έχω καθόλου στύση.
Πως το αντιμετώπισα.
Σταμάτησα εντελώς το proscar.Σκοπός μου ήταν να δω πότε θα ανέβει η libido.Παράλληλα ξεκίνησα γυμναστήριο.
Μετά απο δύο βδομάδες επανήλθα.Κανένα πρόβλημα με τη στύση ή αραιωμένο σπέρμα.
Άρχισα πάλι το proscar 1.6mg αλλά αυτή τη φορά μέρα παρά μέρα.Μέχρι τώρα που γράφω όλα είναι φυσιολογικά.
Γυμναστική,καλή διατροφή,όσο μπορώ δεν αγχώνομαι(σημαντικό),και proscar 1.6mg κάθε δεύτερη μέρα.
Πλέον είμαι στον 15ο μήνα και δεν έχω χάσει άλλα μαλλιά απο τότε που το άρχισα.
Μη χάνετε το θάρρος σας και τα παρατάτε στο πρώτη παρενέργεια.Πειραματιστείτε.Είναι κρίμα να πάει χαμένη η προσπάθεια που κάνατε τόσο καιρό.

rossi45

New Member
Καλησπερα σε ολους. ξεκινησα προσκαρ 1/5 κ μινο. τον προηγουμενο οκτωβριο πολυ καλα αποτελεσματα μεχρι το καλοκαιρι που μας περασε.... το φθηνωπορο παλι τριχοπτωση...εποχιακο λεω...αλλα μεχρι τωρα με παει σερη κ πιο εντονα απο ποτε. ειμαι τωρα στο 1/4 προσκαρ εδω και 4 μηνες....η τριχοπτωση πολυ εντονη τωρα ενω οταν ξεκινησα τη θεραπεια σταματησε σχεδον αμεσως κ τελειως, παρενεργειες σχεδον τπτ κ μονο στην αρχη ειχα. αν γνωριζει κανεις γιατι με γυρισε ετσι...
Ευχαριστω πολυ.

rossi45

New Member
επισης περασα κ δυο μηνες με πολυ στεναχωρια μεσα δεκεμβριου με μεσα φεβρουαριου που εκει ειδα την μεγαλη αραιωση....αν μετραει κ αυτο..επιπεδα ορμονων κ τετοια

kapa

Μέλος του προσωπικού
κανω χρηση finar 0,5mg σχεδον εναν μηνα τωρα.
προσπαθω να λυσω μια εξισωση.
η φιναστεριδη μειωνει 70% την dht.
αυξανει 15% την ελευθερη τεστοστερονη.
ανεβαζει ελαφρως τα οιστρογονα.
απο την αλλη εκανα χρηση nolvadex για εναν μηνα πριν 2 μηνες
διπλασιαζει ελευθερη τεστοστερονη.
ενδεχομενως και την DHT.
μειωνει κατα πολυ τα οιστρογονα.
ειναι ολοφανερο πλεον,ή το finar ειναι νερακι ή το nolvadex εξουδετερωνει τις παρενεργειες της φιναστεριδης.
ισως να εξουδετερωνει και τα αποτελεσματα της
οπως και να χει συνεχιζω σκετη φιναστεριδη η οποια ακομα δεν καταφερε ουτε να νερωσει το σπερμα που με το προσκαρ αυτο γινοταν απο την δευτερη μερα παντα και σε ολες τις δοσολογιες.
ο γριφος παραμενει

gkast

Active Member
κανω χρηση finar 0,5mg σχεδον εναν μηνα τωρα.
προσπαθω να λυσω μια εξισωση.
η φιναστεριδη μειωνει 70% την dht.
αυξανει 15% την ελευθερη τεστοστερονη.
ανεβαζει ελαφρως τα οιστρογονα.
απο την αλλη εκανα χρηση nolvadex για εναν μηνα πριν 2 μηνες
διπλασιαζει ελευθερη τεστοστερονη.
ενδεχομενως και την DHT.
μειωνει κατα πολυ τα οιστρογονα.
ειναι ολοφανερο πλεον,ή το finar ειναι νερακι ή το nolvadex εξουδετερωνει τις παρενεργειες της φιναστεριδης.
ισως να εξουδετερωνει και τα αποτελεσματα της
οπως και να χει συνεχιζω σκετη φιναστεριδη η οποια ακομα δεν καταφερε ουτε να νερωσει το σπερμα που με το προσκαρ αυτο γινοταν απο την δευτερη μερα παντα και σε ολες τις δοσολογιες.
ο γριφος παραμενει

Ο λόγος για να πάρεις nolvadex ...... Είναι μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα κινητικότητας στο σπέρμα ....
Είχε ξεκινήσει εαν θυμάμαι καλά για τον καρκίνο του μαστού στις γυναίκες αλλά τελικά βοηθάει πολύ στην ποσότητα και την μορφολογία του σπέρματος ....είναι φυσιολογικό να αυξάνει και την τεστοστερόνη .
Τώρα όσον αφορά η δοσολογίας της της φινιστερίδη στα 0.5mg είναι αρκετά safe έχεις πολύ λιγότερα sides
(αρκεί να βρεις ένα καλό φαρμακείο να σπάσει την δοσολογία στα 0.5 ) νομίζω πως υπάρχει καλό φαρμακείο στην σταδίου πάνε και χρόνια ...
100%φίνα και nolvatex είναι δυο αντίθετα φάρμακα με διαφορετικά αποτελέσματα....

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ο λόγος για να πάρεις nolvadex ...... Είναι μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα κινητικότητας στο σπέρμα ....
Είχε ξεκινήσει εαν θυμάμαι καλά για τον καρκίνο του μαστού στις γυναίκες αλλά τελικά βοηθάει πολύ στην ποσότητα και την μορφολογία του σπέρματος ....είναι φυσιολογικό να αυξάνει και την τεστοστερόνη .
Τώρα όσον αφορά η δοσολογίας της της φινιστερίδη στα 0.5mg είναι αρκετά safe έχεις πολύ λιγότερα sides
(αρκεί να βρεις ένα καλό φαρμακείο να σπάσει την δοσολογία στα 0.5 ) νομίζω πως υπάρχει καλό φαρμακείο στην σταδίου πάνε και χρόνια ...
100%φίνα και nolvatex είναι δυο αντίθετα φάρμακα με διαφορετικά αποτελέσματα....
το proscar μου εκανε παρενεργειες ακομα και το 1/32 propecia και μαλιστα εντονες.
με το finar τωρα ειμαι πολυ καλυτερα,εχω καποιες ενοχλησεις στους ορχεις αλλα οχι τραγικα πραγματα.
παντως το finar τεμμαχιζεται πολυ δυσκολα σε 1/8.

gkast

Active Member
το proscar μου εκανε παρενεργειες ακομα και το 1/32 propecia και μαλιστα εντονες.
με το finar τωρα ειμαι πολυ καλυτερα,εχω καποιες ενοχλησεις στους ορχεις αλλα οχι τραγικα πραγματα.
παντως το finar τεμμαχιζεται πολυ δυσκολα σε 1/8.
Δεν μου έιπες το nolvadex γιατί το πήρες ...

gkast

Active Member
τεστοστερονη http://www.hairlossgr.com/threads/Γυμναστηριο.591/page-22#post-136794
φυσικα εχω παρει και clomid και letrozole σε διαφορετικα διαστηματα
Τώρα που βλέπω τις φώτο από το προηγούμενο νήμα θέλεις δουλειά εαν είναι αυτό το μπράτσο σου ...για να πάρει nolvadex ή οτι άλλο θέλεις πρέπει πρώτα να φτάσεις το σώμα σου σε ένα επίπεδο και μετά όταν βλέπεις πως πραγματικά θέλεις το κάτι παραπάνω που δεν μπορεί να στο δώσει ο μυς σου τότε πάμε σε κάποια συμπληρώματα ...

Μπλουζα