Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

kapa είπε:
θα σας πω μια ιστορια για το προσκαρ,την ιστορια του φορουμ...
η φιναστεριδη εχει μεγαλα ποσοστα περενεργειων,75%
μεγαλο ποσοστο παρενεργειων εμφανιζεται τον πρωτο χρονο χρησης.
ενα μικρο ποσοστο εμφανιζεται τον δευτερο χρονο χρησης.
οποιος περασει την 2ετια με προσκαρ καθαρισε....
δεν υπαρχει αναφοραρα παρενεργειων μετα την 2ετια.
για εμενα,προσωπικη γνωμη ειναι κακος την σταματησατε απο την στιγμη που δεν ειδατε παρενεργειες.
τα μακροχρονια τι μπορει να προκαλεσει ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
οτι εχει να κανει με τις παρενεργειες της φαινονται απο την αρχη

εχεις μεγαλο δικιο πιστευω γιατι βλεπω χρηστες απο το εξωτερικο που την χρησιμοποιουν πολλα χρονια..βασικα πιστευω καποια sides ισως ειναι και απο θεμα ψυχολογιας... για εμας που το ξεκινησαμε τωρα ευχομαι να μας παει καλα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
giannaras13 είπε:
kapa είπε:
για εμενα,προσωπικη γνωμη ειναι κακος την σταματησατε απο την στιγμη που δεν ειδατε παρενεργειες.

εχεις μεγαλο δικιο πιστευω γιατι βλεπω χρηστες απο το εξωτερικο που την χρησιμοποιουν πολλα χρονια..βασικα πιστευω καποια sides ισως ειναι και απο θεμα ψυχολογιας... για εμας που το ξεκινησαμε τωρα ευχομαι να μας παει καλα...

οσοι περασαν την 2ετια ειναι τωρα στην 10ετια και ειναι μια χαρα.
το εγραψα αυτο για να το ξανα σκεφτουν οσοι την σταματησαν επειδη σε αλλον ειχε παρανεργειες και μονο απο αυτο.
το καθε σωμα ειναι διαφορετικο και διαχειριζεται με διαφορετικο τροπο την καθε ουσια

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kapa, έχει τύχει να διαβάσω μαρτυρίες πάντως από παρενέργειες ΜΟΝΟ όταν αποφάσισαν να σταματήσουν τη χρήση της φίνας. Αναφέρομαι σε μακροχρόνιους βέβαια χρήστες.

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
kapa, έχει τύχει να διαβάσω μαρτυρίες πάντως από παρενέργειες ΜΟΝΟ όταν αποφάσισαν να σταματήσουν τη χρήση της φίνας. Αναφέρομαι σε μακροχρόνιους βέβαια χρήστες.

δεν διαφωνω.
η φινα ειναι θεραπεια εφ ορου ζωης.
αν την δεχοταν το σωμα μου εγω θα την χρησιμοποιουσα για τα επομενα 50 χρονια και θα ειχα μαλλια μεχρι τοτε.
το κλειδι ειναι 0,25mg αυξηση δοσολογιας καθε 2 ετια και θα παραμενει το ιδιο αποτελεσματικη σαν τον πρωτο χρονο.

kapa είπε:
GOMI είπε:

δεν διαφωνω.
η φινα ειναι θεραπεια εφ ορου ζωης.
αν την δεχοταν το σωμα μου εγω θα την χρησιμοποιουσα για τα επομενα 50 χρονια και θα ειχα μαλλια μεχρι τοτε.
το κλειδι ειναι 0,25mg αυξηση δοσολογιας καθε 2 ετια και θα παραμενει το ιδιο αποτελεσματικη σαν τον πρωτο χρονο.

σωστα... εγω ξεκινησα απο 0.5.. το μονο προβλημα ειναι σε αυτες τις ποσοστητες 1/10 του προσκαρ δεν κοβεται τοσο καλα.. το propecia απλα το κοβεις στη μεση για 0.5 αλλα ειναι 3πλασια τιμη.. δεν ξερω αν υπαρχει στο εξωτερικο 0.5 ετοιμο σε καλη τιμη

kapa

Μέλος του προσωπικού
giannaras13 είπε:
σωστα... εγω ξεκινησα απο 0.5.. το μονο προβλημα ειναι σε αυτες τις ποσοστητες 1/10 του προσκαρ δεν κοβεται τοσο καλα.. το propecia απλα το κοβεις στη μεση για 0.5 αλλα ειναι 3πλασια τιμη.. δεν ξερω αν υπαρχει στο εξωτερικο 0.5 ετοιμο σε καλη τιμη

η συνταγη ειναι ευκολη.εγω το εχω κοψει σε 32 κομματια.
πολυ κοφτερο μαχαιρι η ξυραφακι.
εχει σημασια να ειναι πολυ κοφτερο,δεν θρυμματιζει το χαπι.
το καβεις στα 4,και ξανα στην μεση το καθε κομματι.
φτανεις το 1/8.
αν θες μπορεις να το ξανακοψεις στο μισο και φτανεις στο 1/16
με λιγα κοψιματα θα τα καταφερεις και θα βλεπεις και βελτιωση στον τεμαχισμο καθε φορα

Bouklas

Well-Known Member
kapa είπε:

Δεν ξέρω ρε φιλε, εγώ διάβαζα σε ξένα forums που λέγανε άλλος είχε χρονια στην χρήση δεν είχε παρενέργειες και μόλις την έκοψε ξεκίνησαν τα πρατράγουδα, άλλος ενώ συνέχιζε κανονικά πάλι χωρίς παρενέργειες μετά ξεκίνησε να έχει. Εμενα με φόβισε αυτό, πως δηλαδή άνθρωποι που ενώ δεν είχαν πρόβλημα μετά από κάποια χρονια έβγαλαν. Δηλαδή ανά πασα στιγμή ακόμα και εκεί που νομίζεις ότι όλα είναι ok να βγάλεις συμβεί κάτι άσχημο? Για εδώ μέσα δεν έχω άποψη, γιατί τα μέλη που έχω προλάβει και βλέπω στα 2 χρονια που είμαι μέλος είναι λίγα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Bouklas είπε:
Δεν ξέρω ρε φιλε, εγώ διάβαζα σε ξένα forums που λέγανε άλλος είχε χρονια στην χρήση δεν είχε παρενέργειες και μόλις την έκοψε ξεκίνησαν τα πρατράγουδα, άλλος ενώ συνέχιζε κανονικά πάλι χωρίς παρενέργειες μετά ξεκίνησε να έχει. Εμενα με φόβισε αυτό, πως δηλαδή άνθρωποι που ενώ δεν είχαν πρόβλημα μετά από κάποια χρονια έβγαλαν. Δηλαδή ανά πασα στιγμή ακόμα και εκεί που νομίζεις ότι όλα είναι ok να βγάλεις συμβεί κάτι άσχημο? Για εδώ μέσα δεν έχω άποψη, γιατί τα μέλη που έχω προλάβει και βλέπω στα 2 χρονια που είμαι μέλος είναι λίγα.
ειναι θεραπεια εφ ορου ζωης.
εγω δεν θα την εκοβα αν δεν μου εκανε παρενεργειες.
αλλα μου εκανε και μαλιστα αρκετα βαριες,δεν το λες αυθηποβολη το να κουτσενεις απο πονο στους ορχεις.
ουτε την μηδαμινη λιμπιντο που μου εκανε για καποιο διαστημα

Bouklas

Well-Known Member
Είναι σίγουρα και αυτό που λες, πως την δέχεται το σώμα. Τι να πεις όμως και στον άλλον που για 3-4 χρονια νόμιζε ότι την δεχότανε μια χαρά το σώμα του και μια μέρα αρχίσανε τα δράματα.
Εδώ μέσα έμαθα πως η φιναστερίδη δίνει στην αρχή κάποιες παρενέργειες οι οποιες όσο περνάει ο καιρός πέφτουν και με το πέρας του χρόνου εξαφανίζονται αν την δεχτεί καλά το σώμα σου. Το ότι μπορείς να βγάλεις παρενέργειες οποιοδήποτε στιγμή ακόμα και μετά από χρονια χρήσης δεν το γνώριζα! Μόλις το έμαθα τα έπαιξα!

kapa είπε:
αλλα μου εκανε και μαλιστα αρκετα βαριες,δεν το λες αυθηποβολη το να κουτσενεις απο πονο στους ορχεις.

Φυσικά φιλε και πολύ καλά έκανες και την έκοψες.
Εγώ δεν είχα πόνους στους όρχεις, όταν με έπιασαν οι παρενέργειες ξεκίνησα γυμναστήριο και τρεξίματα, θυμάμαι μετά το δεκάλεπτο τρέξιμο πήγα να κάνω άσκηση για την πλάτη και έμεινα εκεί γιατί είχα σηκωμαρα! δεν μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο, πολλές φορες σκέφτομαι μήπως ήταν στο μυαλό μου γιατί από τότε δεν ξανα ένιωσα όπως πριν. Αλλα ρε φιλε αν παίζει να βγάζεις παρενέργειες πχ στον 5-6 χρόνο πιστεύω δεν θα είναι στον ίδιο βαθμό με τους λίγους μήνες χρήσης.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Bouklas είπε:
Είναι σίγουρα και αυτό που λες, πως την δέχεται το σώμα. Τι να πεις όμως και στον άλλον που για 3-4 χρονια νόμιζε ότι την δεχότανε μια χαρά το σώμα του και μια μέρα αρχίσανε τα δράματα.
Εδώ μέσα έμαθα πως η φιναστερίδη δίνει στην αρχή κάποιες παρενέργειες οι οποιες όσο περνάει ο καιρός πέφτουν και με το πέρας του χρόνου εξαφανίζονται αν την δεχτεί καλά το σώμα σου. Το ότι μπορείς να βγάλεις παρενέργειες οποιοδήποτε στιγμή ακόμα και μετά από χρονια χρήσης δεν το γνώριζα! Μόλις το έμαθα τα έπαιξα!

kapa είπε:

Εγώ δεν είχα πόνους στους όρχεις, όταν με έπιασαν οι παρενέργειες ξεκίνησα γυμναστήριο και τρεξίματα, θυμάμαι μετά το δεκάλεπτο τρέξιμο πήγα να κάνω άσκηση για την πλάτη και έμεινα εκεί γιατί είχα σηκωμαρα! δεν μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο, πολλές φορες σκέφτομαι μήπως ήταν στο μυαλό μου γιατί από τότε δεν ξανα ένιωσα όπως πριν. Αλλα ρε φιλε αν παίζει να βγάζεις παρενέργειες πχ στον 5-6 χρόνο πιστεύω δεν θα είναι στον ίδιο βαθμό με τους λίγους μήνες χρήσης.

οι μεγαλυτεροι καβγαδες στο φορουμ εχουν γινει για την φινα.
οι μεν δεν μπορουν να αποδεχτουν οτι οι δε εχουν παρενεργειες και το αντιστροφο.
το σιγουρο ειναι οτι ειναι θεραπεια για λιγους.
μικρο ποσοστο δεν εχει παρενεργειες :violin:
το fda ακομα δεν εχω ξαταλαβει γιατι ειναι :chinscratch
μαλλον μια απλη διαδηκασια γραφειοκρατιας και τιποτα αλλο

gkast

Active Member
kapa είπε:
Bouklas είπε:

kapa είπε:

οι μεν δεν μπορουν να αποδεχτουν οτι οι δε εχουν παρενεργειες και το αντιστροφο.

kapa είναι να μην σου τύχει ... ασε μετά απο μακροχρόνια χρήση οπως εγώ
μια πενταετία και βάλε στην ουσια την συνηθίζει ο οργανισμος και δεν έχεις αποτελέσματα..Το θέμα είναι τα παιδιά που έχουν παρενέργειες να το σταματουν άμεσα .και μεγάλη προσοχή με τους ουρολόγους ζητημά να υπάρχουν δύο τρείς καλοι ουρολογοι στην ελλάδα ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΆΤΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ...μετα απο λίγο καιρό επανέρχεσαι στα φυσιολογικά επίπεδα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

παιδια παρατηρησα οτι εδω και 4-5 δενε χω φαγουρα καθολου ,λετε να ειναι ο λογος η φινα?

lalakis

Active Member
Κ εγώ τα ίδια μετα απο 4 χρόνια είχα σοβαρό πρόβλημα στη λίμπιντο.δν μ κάνε αίσθηση να κάνω σεξ καθόλου κ ουτε σηκωμαρες είχα .όταν έκανα σεξ το νιωθα μουδιασμενο χωρίς καμια αίσθηση ηδονής.ΑΣΕ που χα κ θολούρα στο Κέφαλι μ πολύ.μακρια απο φίνα είναι επικυνδινη

lalakis είπε:
Κ εγώ τα ίδια μετα απο 4 χρόνια είχα σοβαρό πρόβλημα στη λίμπιντο.δν μ κάνε αίσθηση να κάνω σεξ καθόλου κ ουτε σηκωμαρες είχα .όταν έκανα σεξ το νιωθα μουδιασμενο χωρίς καμια αίσθηση ηδονής.ΑΣΕ που χα κ θολούρα στο Κέφαλι μ πολύ.μακρια απο φίνα είναι επικυνδινη

εγω την ειχα αυτη τη θολουρα και λιγο υπνηλια τις πρωτες 3-4 μερες μια ωρα μετα την ωρα που το επινα,αλλα το πρωι περδικι

danceworld_2001 είπε:
Κάποτε είχα και εγώ υπνηλία, γιαυτό προτείνω να την λαμβάνεται προ ύπνου.

εμενα με βοηθησε αυτο για ενα λογο... πηγαινω γυμναστηριο κλπ και το βραδυ πολλες φορες επειδη σκεφτομαι πολλα δεν μπορω να κοιμηθω και παει 4 το πρωι κλπ και δεν το θελω αυτο,θελω να κοιμαμαι 12 η 1 το βραδυ, οποτε καποιες απο τις τελευταιες μερες,με το που την πηρα μετα απο μια ωριτσα κοιμηθηκα

geeorgee

Active Member
Αν παιρνει καποιος φιναστεριδη για καποια χρονια και καποια στιγμη τη σταματησει τοτε υπαρχει περιπτωση να χασει περισσοτερα μαλλια και να γινει
χειροτερα αποτι θα ηταν αν δεν την ειχε ξεκινησει ποτε?

nothinggr

Member
Re: RE: Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

gkast είπε:
kapa είπε:
Bouklas είπε:

kapa είπε:

kapa είναι να μην σου τύχει ... ασε μετά απο μακροχρόνια χρήση οπως εγώ
μια πενταετία και βάλε στην ουσια την συνηθίζει ο οργανισμος και δεν έχεις αποτελέσματα..Το θέμα είναι τα παιδιά που έχουν παρενέργειες να το σταματουν άμεσα .και μεγάλη προσοχή με τους ουρολόγους ζητημά να υπάρχουν δύο τρείς καλοι ουρολογοι στην ελλάδα ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΆΤΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ...μετα απο λίγο καιρό επανέρχεσαι στα φυσιολογικά επίπεδα.

Από την στιγμή που μετά από 5-6-7-10 χρόνια σταματάνε τα αποτελέσματα της φίνα, γιατί να την συνεχίζουμε?

danceworld_2001

Well-Known Member
Ποτε δεν σταματαει απλα μειωνεται η δραση της και αυτο το εξισορροπεις με ανεβασμα δοσης η μεταβαση σε ντουταστεριδη.

nick sarv

New Member
καλησπέρα και πάλι...μετά από 4 μήνες στη μινοξ και 2 στη bιγξ μπορώ να πω ότι την καράφλα μου αρχίζω και την ....βέβαια έχω ένα πρόβλημα με τον προστάτη(όλοι οι ουρολόγοι μου λένε για προστατίτιδα) και παίρνω αντιβίωση...για να είμαι ειλικρινής έχω χεστεί πάνω μου άλλα δεν Θέλω να την κόψω(τη φίνα) γιατί τα αποτελέσματα της είναι φοβέρα.και είμαι στους 2 μήνες ακόμα!!!από sides όσο αφορά τη λίμπιντο δεν έχω κανένα πρόβλημα.ακόμα και το πρωί έχω στύση.από αποτελέσματα τώρα:τριχόπτωση μηδέν, η τρίχα χοντραίνει πλέον και συνεχώς εμφανίζονται νέες τριχουλες που ελπίζω να μεγαλώσουν....πάντως αν δεν περάσει η προστατίτιδα και αναγκαστώ να την κόψω θα ξενερώσω άσχημα...υπάρχει κανένας που να έβγαλε τέτοιο σύμπτωμα όταν ξεκίνησε την φίνα?πάντως και οι Ξ ουρολόγοι που έχω πάει μου είπαν ότι δεν παίζει να είναι από τη φίνα άλλα από μικρόβιο που απλώς αναζωπυρώθηκε όταν άλλαξε η ορμονική σύσταση του προστάτη μου...
παίρνω τα παρακάτω:
regain 5% πρωί-βράδυ
προσκαρ 1/4 κάθε βράδυ
ωξ μία κάψουλα κάθε μεσημέρι
φυνγοραλ 2% μία φορά την εβδομάδα-10 μέρες
πράσινο σαπούνι με δενδρολίβανο και χαμομήλι για καθημερινό λούσιμο

αν μπορείτε να με βοηθήσετε βάση της εμπειρίας σας θα το εκτιμούσα πάρα πολύ!!!ευχαριστώ

Μπλουζα