giwrgos athina είπε:οχι μην τολμισεις...η φινα απευθυνεται μονο σε αντρες...
emis I ginekes ti na kanume omos,iparhi kapia ali terapia?
eyxaristo pantos gia apantisi
giwrgos athina είπε:οχι μην τολμισεις...η φινα απευθυνεται μονο σε αντρες...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ruslana είπε:eyxaristo polli
Turbobox είπε:μέχρι και μάνες μου έβριζε ένας φαρμακοποιός από την Κύπρο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν έχει λέει!ntines85 είπε:ειναι δυνατον ενα χαπακι κομμενο στα 5 να εχει αποτελεσματα..??
Και παρενέργειες δίνει, στην αρχή αν όχι όλοι σχεδόν όλοι έχουν. Μετά όσο συνεχίζεις συνηθίζει ο οργανισμός και οι παρενέργειες εξαφανίζονται, αν συνεχίσουν για πολύ δεν κάνει για σένα. Εγώ μετά από 15-20 μέρες άρχισα να έχω και φοβήθηκα, ξεκίνησα τρεξίματα, γυμναστήριο που κάνουν καλό. Μου έκατσε φάση που είχα σηκωμαρα στο γυμναστήριο και δεν σηκωνόμουν από την άσκηση μην γίνω ρεζίλι. Μπορεί να ήταν στο μυαλό μου και απλά να το έκανα ο ίδιος χειρότερα, πάντως από εκείνη την ημερα δεν ξανα ένοιωσα τίποτα.ntines85 είπε:και ποσο μαλλον παρενεργειες..??
Να είσαι καλά.ntines85 είπε:Σε ευχαριστω boukla
Σε ποσους μηνες να περημενω τα πρωτα αποτελεσματα..??
Εσυ σε ποσο καιρο ειδες κατι θετικο..??
Αυτό δεν το γνωρίζει κανεις διότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, όπως είπα άλλος τουμπάνιασε άλλος δεν είδε κάτι, άλλος είχε παρενέργειες και το σταμάτησε άλλος το συνέχισε γιατί δεν ένιωθε.ntines85 είπε:Ισχυει εδω περα το οτι,οσο καλυτερα αποτελεσματα εχει σε καποιον,
τοσο και μεγαλυτερες παρενεργιες θα εχει σε αυτον..??
θα ειναι λογικο να μου δωσει αρχικα (πρωτες 50 μερς) μεγαλυτερη τριχοπτωση..??(αρνητικα αποτελεσματα)
....γιατι κατι τετοιο διαβασα...
ntines85 είπε:Ισχυει εδω περα το οτι,οσο καλυτερα αποτελεσματα εχει σε καποιον,
τοσο και μεγαλυτερες παρενεργιες θα εχει σε αυτον..??
θα ειναι λογικο να μου δωσει αρχικα (πρωτες 50 μερς) μεγαλυτερη τριχοπτωση..??(αρνητικα αποτελεσματα)
....γιατι κατι τετοιο διαβασα...