Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
ruslana είπε:

Καλησπέρα και καλώς όρισες φίλη ruslana, αν θέλεις γράφε μόνο Ελληνικά διότι είναι και κανόνας του Forum αλλά πάνω από όλα να είναι εύκολο το διάβασμα των όσων γράφεις.

Σε ευχαριστώ :)
 

Turbobox

New Member
Τον περασμένο Οκτώβριο ξεκίνησα proscar (ήδη είχα δοκιμάσει μινοξ άλλα είχα παρενέργειες και διάφορα "άλλα" που ορισμένοι εδώ πρότειναν, χωρίς αποτέλεσμα φυσικά). Όταν ανακοίνωσα την απόφαση μου για proscar έπεσαν μερικοί -το τρελό είναι πως οι ίδιοι δεν είχαν ποτέ δοκιμάσει - και μου έλεγαν διάφορα του στυλ:που πας ρε φίλε, δεν θα σου κάνει κούκου, καλύτερα φαλάκρας παρά ανίκανος κ.α.., μέχρι και μάνες μου έβριζε ένας φαρμακοποιός από την Κύπρο.

Έφυγα λοιπόν από το forum γιατί ήθελα να έχω καλή ψυχολογία και επειδή έβλεπα επίσης πως ότι μου λέγανε, το λέγανε επειδή οι ίδιοι φοβούντουσαν να πάρουν και απέτρεπαν να το κάνουν αυτό και οι άλλοι (να είμαστε όλοι φαλάκρες δηλαδή, είναι πιο καλά....περίεργο επίσης πως δεν μου έκανε ένα σχόλιο κάποιος που είχε δοκιμάσει p και να μου πει φίλε πρόσεχε έπαθα αυτό κι αυτό...).

By the way το θέμα είναι πως έχει 5 1/2 μήνες που είμαι με τη θεραπεία και έχω δει τα μαλλιά μου να βγαίνουν και την αραίωση να είναι έτοιμη να εξαφανιστεί. Και τι; είμαι ακόμα στην αρχή, φαντάζομαι σε κάνα 6μηνο τι θα γίνει. Η ψυχολογία μου είναι στα ύψη και από παρενέργειες ΤΙΠΟΤΑ, μόνο την 1η εβδομάδα που είχα νερωμένο σπέρμα και επανήλθε στα φυσιολογικά. Ούτε πόνοι, ούτε ανικανότητες, ούτε ψυχολογικά, ούτε, ούτε, ούτε....
 

ntines85

Member
Καλησπερα παιδεια..
Ειμαι νέος στο forum και επειδη σκεφτομαι να ξεκινήσω τα αντιανδρογόνα εχω το εξης διλημμα..
Φιναστεριδη ή Δουταστεριδη..
Ξερουμε ποιο εχει τις περισσοτερες παρενεργειες..??
Γνωρίζω οτι η Δουταστεριδη ειναι πιο αποτελεσματικη πιο δυνατη.. μηπως εχει και δυνατοτερες αντενδείξεις απο την Φιναστεριδη ή επειδη ειναι διαφορετικη ουσια δεν συμβαινουν και οι αναλογες πιο δυνατες αντενδείξεις..??
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Ρώτα τον τροφέα να σου πει και παρότι ειναι πανίσχυρη, λέει μακριά, οι παρενέργειες θα σε παραλύσουν.
 

ntines85

Member
Πηρα το πρωι απο το φαρμακειο το proscar 5mg και το εκοψα σε 5 κομματια (προσπαθησα τουλαχιστον),
μου φανηκαν πααααρα πολυ μικρα τα κομματια..
ειναι δυνατον ενα χαπακι κομμενο στα 5 να εχει αποτελεσματα..??
και ποσο μαλλον παρενεργειες..??
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
ntines85 είπε:
ειναι δυνατον ενα χαπακι κομμενο στα 5 να εχει αποτελεσματα..??
Αν έχει λέει! :D Εμενα με τουμπάνιασε το 1/5 φιναστερίδης και το αποτέλεσμα της ούτε η μεταμόσχευση δεν μπορεί να το πιάσει, μιλάμε χιλιόμετρα μακριά. ΑΛΛΑ αν έχεις σκοπό να το πάρεις είναι απόφαση να το συνεχίσεις εφόρου ζωής. Εγώ νόμιζα πως με ένα boost 1 χρόνου και συντήρηση διαφορετικής θεραπείες θα με κράταγε, αλλα δεν.

ntines85 είπε:
και ποσο μαλλον παρενεργειες..??
Και παρενέργειες δίνει, στην αρχή αν όχι όλοι σχεδόν όλοι έχουν. Μετά όσο συνεχίζεις συνηθίζει ο οργανισμός και οι παρενέργειες εξαφανίζονται, αν συνεχίσουν για πολύ δεν κάνει για σένα. Εγώ μετά από 15-20 μέρες άρχισα να έχω και φοβήθηκα, ξεκίνησα τρεξίματα, γυμναστήριο που κάνουν καλό. Μου έκατσε φάση που είχα σηκωμαρα στο γυμναστήριο και δεν σηκωνόμουν από την άσκηση μην γίνω ρεζίλι. Μπορεί να ήταν στο μυαλό μου και απλά να το έκανα ο ίδιος χειρότερα, πάντως από εκείνη την ημερα δεν ξανα ένοιωσα τίποτα.
Για οποιον το πάρει απόφαση η φιναστερίδη είναι για μια ζωή (μέχρι να βγει κάτι καλύτερο) αλλα αξίζει το ρίσκο?
 

ntines85

Member
Σε ευχαριστω boukla
Σε ποσους μηνες να περημενω τα πρωτα αποτελεσματα..??
Εσυ σε ποσο καιρο ειδες κατι θετικο..??
 

Bouklas

Well-Known Member
ntines85 είπε:
Σε ευχαριστω boukla
Σε ποσους μηνες να περημενω τα πρωτα αποτελεσματα..??
Εσυ σε ποσο καιρο ειδες κατι θετικο..??
Να είσαι καλά. :)
Τα αποτελέσματα στον καθένα είναι και διαφορετικά, υπήρξαν και κάποιοι που ενώ πήραν φιναστερίδη δεν είδαν αλλαγές. Στην πλειοψηφία όμως δουλεύει, και αν σε πιάσει καλά το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό! Με φιναστερίδη + μινοξιδίλη, μέσα σε 15-20 μέρες η τριχόπτωση κόπηκε μαχαίρι, μετά από 1.5 μηνα έβλεπα τα πρώτα μικρά του δείγματα, στους 3 μήνες είδα την πρώτη μεγάλη διαφορα, και στους 7-8 μήνες έφτασα στο peak της θεραπείας. Έκτοτε όλους τους υπολοιπους μήνες ήμουν στο ίδιο σημείο. Τριχόπτωση βεβαίως ούτε για δείγμα το πολύ 1-2 τρίχες την ημερα. Μετά τον 8ο μηνα αν θυμάμαι καλά ξεκίνησε μια μικρή γύρω τις 20-25 τρίχες αλλα την εξαφάνισα σχεδόν μόλις έβαλα πρωτείνη στο γυμναστήριο (δεν ξέρω πως το κάνει αλλα πάνω μου δούλεψε 2 φορες).
 

ntines85

Member
Ισχυει εδω περα το οτι,οσο καλυτερα αποτελεσματα εχει σε καποιον,
τοσο και μεγαλυτερες παρενεργιες θα εχει σε αυτον..??
θα ειναι λογικο να μου δωσει αρχικα (πρωτες 50 μερς) μεγαλυτερη τριχοπτωση..??(αρνητικα αποτελεσματα)
....γιατι κατι τετοιο διαβασα...
 

Bouklas

Well-Known Member
ntines85 είπε:
Ισχυει εδω περα το οτι,οσο καλυτερα αποτελεσματα εχει σε καποιον,
τοσο και μεγαλυτερες παρενεργιες θα εχει σε αυτον..??
θα ειναι λογικο να μου δωσει αρχικα (πρωτες 50 μερς) μεγαλυτερη τριχοπτωση..??(αρνητικα αποτελεσματα)
....γιατι κατι τετοιο διαβασα...
Αυτό δεν το γνωρίζει κανεις διότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, όπως είπα άλλος τουμπάνιασε άλλος δεν είδε κάτι, άλλος είχε παρενέργειες και το σταμάτησε άλλος το συνέχισε γιατί δεν ένιωθε.
Αυτό που μπορώ να πω αίνε πως, όσο μεγαλύτερη δόση φιναστερίδης τόσες περισσότερες και οι πιθανότητες για παρενέργειες. Να αυξηθούν αν είχες να εμφανίσεις αν δεν είχες. Μονο αν δοκιμάσει κάποιος μπορεί να καταλάβει πως είναι πάνω του.


Όσο για την τριχόπτωση, όχι δεν είχα ποτε. Ισα ισα που μετά τις 20 μέρες κόπηκε μαχαίρι! Και μέχρι τότε έχανα τις συνηθισμένες όπως πάντα.
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
ntines85 είπε:
Ισχυει εδω περα το οτι,οσο καλυτερα αποτελεσματα εχει σε καποιον,
τοσο και μεγαλυτερες παρενεργιες θα εχει σε αυτον..??
θα ειναι λογικο να μου δωσει αρχικα (πρωτες 50 μερς) μεγαλυτερη τριχοπτωση..??(αρνητικα αποτελεσματα)
....γιατι κατι τετοιο διαβασα...

Αν πάρεις proscar το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα αγχώνεσαι θα είναι οι τρίχες. Σε μεγάλο ποσοστό κάνει δουλειά, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είσαι και σε αυτό το ποσοστό
 

ntines85

Member
κατα διαστηματα εχω πονους στο κεφαλι ιδικα εκει που παρουσιαζω μεγαλυτερη αραιωση(δεξια και αριστερα στους κροτάφους) ειναι αυτο χαρακτηριστικο της ΑΑ...Huh??
 

nick sarv

New Member
καλησπέρα σε όλους...καταρχάς συγχαρητήρια για το φόρουμ...το διαβάζω εδώ και δυο μήνες περίπου και θεωρώ πως έχω μάθει πολλά πάνω στο θέμα τριχόπτωσης από όλους εσάς.είμαι ο Νίκος από βόλο και είμαι Ξ1 χρονών...η αραίωση μου είναι μονό μπροστά(κρόταφοι και hairline)...τον Ιανουάριο ξεκίνησα μινοξ σαμπουάν φρεζυδερμ και bιταμινες από την ίδια εταιρία.πριν ένα μήνα ξεκίνησα και προπετσια για αρχή γιατί φοβόμουν να πάρω το προσκαρ και να το κόψω μην κάνω καμία βλακεία στη δοσολογία...πριν μία εβδομάδα ακριβώς πήρα και το φυνγοραλ 2% και μέχρι σήμερα έκανα 2 λουσίματα...εδώ και δυο μέρες λοιπόν (μη με περάσετε για τρελό) παρατήρησα αυξμενη τριχόπτωση αδύναμων και λεπτών τριχών ενώ γενικά τον πρώτο μήνα στη φίνα δεν ένιωθα από τριχόπτωση τίποτα...θα ήθελα να με βοηθήσετε από την εμπειρία σας: η φίνα κάνει shedding? μπορεί να φταίει το φουνγκοραλ? πάντως ούτε παρενέργειες έχω (πέρα από κάτι ξεκάρφωτες τρίχες από μινοξ και λίγο νερωμένο σπέρμα τις πρώτες δυο εβδομάδες)....συγγνώμη αν σας ζάλισα άλλα θα ήθελα τη βοήθεια σας.ευχαριστώ
 

nick sarv

New Member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 31 ΧΡΟΝΩΝ...Η ΑΡΡΑΙΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ(ΚΡΟΤΑΦΟΙ ΚΑΙ HAIRLINE)...TON ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΙΝΟΞ ΣΑΜΠΟΥΑΝ FREZYDERM ΚΑΙ BITAMINEΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΤΣΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΟΣΚΑΡ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ...ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ FUNGORAL 2% ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ 2 ΛΟΥΣΙΜΑΤΑ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ (ΜΗ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΑΥΞΜΕΝΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΚΑΙ ΛΕΠΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΕΝΩ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗ ΦΙΝΑ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΑΠΟ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΤΙΠΟΤΑ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ: Η ΦΙΝΑ ΚΑΝΕΙ SHEDDING? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΦΟΥΝΓΚΟΡΑΛ? ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΩ (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΞΕΚΑΡΦΩΤΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ ΜΙΝΟΞ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΩΜΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ)....ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
Μπλουζα