Για όσους θέλουν να πάρουν Proscar....

παιδια εχω μια απορια,αν το ξεκινησω σε ποσοττα 0,5/ημερα και εφοσον θες τουλαχιστον 3 μηνες να δεις καποια αποτελεσματα,πως θα ξερω αν χρειαζεται την κανονικη δοση δηλαδη 1mg? του 3 πρωτους μηνες τους εχουμε σαν δοκιμαστικη περιοδο σε αυτη την περιπτωση?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
giannaras13 είπε:
παιδια εχω μια απορια,αν το ξεκινησω σε ποσοττα 0,5/ημερα και εφοσον θες τουλαχιστον 3 μηνες να δεις καποια αποτελεσματα,πως θα ξερω αν χρειαζεται την κανονικη δοση δηλαδη 1mg? του 3 πρωτους μηνες τους εχουμε σαν δοκιμαστικη περιοδο σε αυτη την περιπτωση?

Όσο μεγαλύτερη δόση τόσο πιο δραστικό. Πως θα ξέρεις ποια δόση σου ταιριάζει? θα το δεις στην πορεία αυτό.

Όταν ξεκίνησα φιναστερίδη 1mg + μινοξιδίλη δεν περίμενα ούτε μηνα για να κοπεί η τριχόπτωση. Μπορεί σε αυτό να βοηθησε και η μινοξιδίλη, αλλα εντελώς μαχαίρι ούτε 1 τρίχα κάτω νομίζω κάτι έκανε και η φίνα.

Bouklas είπε:
giannaras13 είπε:

Όσο μεγαλύτερη δόση τόσο πιο δραστικό. Πως θα ξέρεις ποια δόση σου ταιριάζει? θα το δεις στην πορεία αυτό.

Όταν ξεκίνησα φιναστερίδη 1mg + μινοξιδίλη δεν περίμενα ούτε μηνα για να κοπεί η τριχόπτωση. Μπορεί σε αυτό να βοηθησε και η μινοξιδίλη, αλλα εντελώς μαχαίρι ούτε 1 τρίχα κάτω νομίζω κάτι έκανε και η φίνα.
χμ... καλα εσυ ειχες φοβερα αποτελεσματα το θυμαμαι... αυριο το βραδυ θα το ξεκινησωκαι το σκεφτομαι καλα :) αμα δεν μου βγαλει προβληματα και κρατησει τα μαλλια μου οπως ειναι τωρα η με μινοξ να βελτιωθουν λιγο θα ειμαι υπερευχαριστημενος :)

cradle007

New Member
ntines85 είπε:
κατα διαστηματα εχω πονους στο κεφαλι ιδικα εκει που παρουσιαζω μεγαλυτερη αραιωση(δεξια και αριστερα στους κροτάφους) ειναι αυτο χαρακτηριστικο της ΑΑ...Huh??

Δες εδώ:
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9144.html

Για μένα τουλάχιστον εκεί που νιώθω πόνο χάνω τα μαλλιά μου.

μολις πηρα την πρωτη δοση proscar .... ποσο μικρο κομματι ηταν..αναρωωτιεμαι αν πηγε κατω η ελιωσε στο δρομο o_O

παιδια μπορω το proscar να το βαζω μεσα σε λιγο ψωμακι πχ να ειμαι σιγουρος οτι παει κατω,γιατι ειναι πολυ μικρο κομματακι... η δεν πρεπει?

Bouklas είπε:
Μην ανησυχείς ρε φίλε, με λίγο νεράκι πάει μια χαρά κάτω! :D

boukla ειχα παρει το κουτι με τα προσκαρ απο το φθινοπωρο,αλλα δεν..και ουτε το ειχα ανοιξει να δω ποσο ειναι το χαπι και τωρα που το ανοιξα και το εκοψα ειανι παρα πολυ μικρο :p

Samba

Member
Παιδιά με φίνα έχεις επανέκφυση? Εγώ έπαιρνα για κάποιες εβδομάδες αλλά την έκοψα μετά όχι λόγω παρενεργείων όμως (που είχα). Πάντως δεν είδαι μείωση στην τριχόπτωση. Το Ω3 σε ίδιο χρονικό διάστημα έκανε θαύματε σε σύγκριση με φίνα. Αλλά αυτό που με διαολίζει είναι ότι όλοι λένε πως φίνα+μινο είναι ο καλύτερος συνδιασμός σε σχέση με τα άλλα που δεν είναι αποδεδειγμένο πως κάνουν κάτι.

Επίσης ισχύει πως άμα την αρχίσεις όταν η τριχοπτώση είναι ακόμα στην αρχή θα μπορέσεις να κρατήσεις τα μαλλιά σου για πολλά χρόνια? Παρενέργεις απο χρόνια χρήση έχουν παρατηρηθεί?

Samba είπε:
Παιδιά με φίνα έχεις επανέκφυση? Εγώ έπαιρνα για κάποιες εβδομάδες αλλά την έκοψα μετά όχι λόγω παρενεργείων όμως (που είχα). Πάντως δεν είδαι μείωση στην τριχόπτωση. Το Ω3 σε ίδιο χρονικό διάστημα έκανε θαύματε σε σύγκριση με φίνα. Αλλά αυτό που με διαολίζει είναι ότι όλοι λένε πως φίνα+μινο είναι ο καλύτερος συνδιασμός σε σχέση με τα άλλα που δεν είναι αποδεδειγμένο πως κάνουν κάτι.

Επίσης ισχύει πως άμα την αρχίσεις όταν η τριχοπτώση είναι ακόμα στην αρχή θα μπορέσεις να κρατήσεις τα μαλλιά σου για πολλά χρόνια? Παρενέργεις απο χρόνια χρήση έχουν παρατηρηθεί?

κοιτα θελει να της δωσεις χρονο... εγω τωρα αρχισα... το μεγαλο πραγμα ειναι να σου κραταει τα υπαρχοντακαι να σου αυξανει την πυκνοτητα επειδη δημιουργουντε σιγα σγα πιο χοντρες τκαι δυνατες τριχες... τωρα σε μερικους που τους ποιανεικαλα ..βλεπουν και επανεκφυση

Bouklas

Well-Known Member
Από όσο ξέρω μπορεί να δώσει λίγη, αυτό που κάνει κυρίως είναι να σταματήσει την τριχόπτωση και να δυναμώσει/πυκνώσει την ποιότητα της τρίχας.

Η φιναστερίδη είναι παγκόσμιος αποδεδειγμένο ότι κάνει δουλειά στην τριχόπτωση με επιτυχία.
Αν για σένα δεν δουλεύει η φιναστερίδη και σου κάνουν δουλειά τα Ω3 ακόμα πιο τέλεια! Σε εμενα μέχρι στιγμής δεν έχω δει το παραμικρό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas είπε:
Από όσο ξέρω μπορεί να δώσει λίγη, αυτό που κάνει κυρίως είναι να σταματήσει την τριχόπτωση και να δυναμώσει/πυκνώσει την ποιότητα της τρίχας.

Η φιναστερίδη είναι παγκόσμιος αποδεδειγμένο ότι κάνει δουλειά στην τριχόπτωση με επιτυχία.
Αν για σένα δεν δουλεύει η φιναστερίδη και σου κάνουν δουλειά τα Ω3 ακόμα πιο τέλεια! Σε εμενα μέχρι στιγμής δεν έχω δει το παραμικρό.

καλα εσυ boukla θυμαμαι με φινα ειχες δει φοβερα αποτελεσματα.. μεσασ το διαστημα ιουλιος-νοεμβριος

Bouklas

Well-Known Member
giannaras13 είπε:
καλα εσυ boukla θυμαμαι με φινα ειχες δει φοβερα αποτελεσματα.. μεσασ το διαστημα ιουλιος-νοεμβριος

Ναι φιλε από το πρώτο τρίμηνο είχε δείξει μεγάλη διαφορα, και όσο πήγαινε έδινε ακόμα περισσότερο. Στο peak του έφτασε στον 7-8 μηνα, από εκεί και μετά έμεινε σε αυτό το σημείο χωρίς καμια πρόοδο.

Bouklas είπε:
giannaras13 είπε:

Ναι φιλε από το πρώτο τρίμηνο είχε δείξει μεγάλη διαφορα, και όσο πήγαινε έδινε ακόμα περισσότερο. Στο peak του έφτασε στον 7-8 μηνα, από εκεί και μετά έμεινε σε αυτό το σημείο χωρίς καμια πρόοδο.

με τετοιο μαλλι που σου εκανε μια χαρα ηταν... :14m:

dinatos

New Member
Bouklas είπε:
giannaras13 είπε:

Φίλε Μπούκλα βλέπω ότι στην υπογραφή σου δεν έχει το proscar. Το διέκοψες, και αν ναι γιατί?

Bouklas

Well-Known Member
dinatos είπε:
Φίλε Μπούκλα βλέπω ότι στην υπογραφή σου δεν έχει το proscar. Το διέκοψες, και αν ναι γιατί?
Γιατί το proscar φίλε είναι ρίσκο, σου εγγυάται κανεις κάτι για όλα τα χρονια? Δεν είναι μινοξιδίλη που την σταματας και την ξεκινάς οποτε θες, αν έχεις σκοπό να πάρεις φίνα πρέπει να μείνεις για χρονια. Πίστευα ότι θα μπορούσα να συντηρήσω ότι μου έδωσε με αλλα προιόντα αλλα δεν. Επίσης όταν ήμουν στην φίνα και είχα μια τριχόπτωση γύρω στις 30 τρίχες βάζω πρωτεινη στο γυμναστήριο και την μείωσε στο μισό. Αυτό το είχε κάνει και το 2009 που δεν έκανα καμια θεραπεία, μου είχε σταματήσει την τριχόπτωση!
Ξεκίνησα πάλι γυμναστήριο και σε 20 μέρες θα ξαναπάρω. Ετσι και δω πάλι τα ίδια θα χαρώ, άντε να πιάσουν λίγο και ω3 να δούμε τι θα γίνει.

dinatos

New Member
Εγώ πάλι, έχω την εντύπωση ότι βάρη και πρωτείνη μου χειροτέρεψαν την κατάσταση.

Bouklas

Well-Known Member
dinatos είπε:
Εγώ πάλι, έχω την εντύπωση ότι βάρη και πρωτείνη μου χειροτέρεψαν την κατάσταση.
Τι να πω, εγώ μονο καλο είδα.
Για ένα διάστημα έπαιρνα και κρεατίνη μαζί που υποτίθεται ότι χειροτερεύει την τριχόπτωση, και όμως δεν άλλαξε κάτι.

kapa

Μέλος του προσωπικού
θα σας πω μια ιστορια για το προσκαρ,την ιστορια του φορουμ...
η φιναστεριδη εχει μεγαλα ποσοστα περενεργειων,75%
μεγαλο ποσοστο παρενεργειων εμφανιζεται τον πρωτο χρονο χρησης.
ενα μικρο ποσοστο εμφανιζεται τον δευτερο χρονο χρησης.
οποιος περασει την 2ετια με προσκαρ καθαρισε....
δεν υπαρχει αναφοραρα παρενεργειων μετα την 2ετια.
για εμενα,προσωπικη γνωμη ειναι κακος την σταματησατε απο την στιγμη που δεν ειδατε παρενεργειες.
τα μακροχρονια τι μπορει να προκαλεσει ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.
οτι εχει να κανει με τις παρενεργειες της φαινονται απο την αρχη

Μπλουζα