Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapamarou είπε:οι ερευνες λενε οτι η βιταμινη Α (eviol A)βοηθαει στην τριχοπτωση.
ενα παραγωγο της βιταμινης Α η tretinoin βοηθαει στην ΣΔ
η airol ειναι σε κρεμα και το vesanoid σε χαπιvag25 είπε:Ευχαριστω Kapamaru να σαι καλα
Η tretinoin ειναι αν δεν κανω λαθος στην airol ετσι?H υπαρχει και σε χαπια?Σκεφτομαι να δοκιμασω μπας και δω κανα αποτελεσμα γιατι η τριχοπτωση αυτο το καλοκαιρι ειναι τραγικη...
g-tsak είπε:Να δοκιμάσεις εννοείται!! Απλά αν έβρισκες και τη σωστή δοσολογία θα ήσουν πιο καλυμένος! Έτσι και αλλιώς δεν πιστεύω με τις πρώτες μέρες χρήσης να πάθεις και υπερβιταμίνωση!
Απλά check it!![]()
g-tsak είπε:ΧαχαχαΝα με δω χωρίς αυτό το κενό πίσω και τι στον κόσμο!!!!! Ευχαριστώ πάντως!
Φίλε vag25 είναι απόφαση μεγάλη να πάρεις φινα!!! εγώ ανήκω στους τυχερούς που δεν μου έχει βγάλει κουσούρια (προς το παρόν)! εδώ που μίλησα με τους ιατρούς μου είπαν ότι ΔΕΝ υπάρχει κίνδυνος και ότι μόνο καλό κάνω στα μαλλιά μου με την λήψη της. Αντίθετα τους είδα κάπως μαγκωμένους με την χρήση μινοξιδίλης!! Και μου είπαν απο την 5% minoxidil να βάζω την 2%...
Ξεκίνα, έστω δοκιμαστικά θα σου έλεγα, αλλά σου μιλάω σαν σύντροφος και συναγωνιστής και όχι σαν επιστήμονας!!!Δες πως αντιδρα ο οργανισμός σου, κοίταξε εδώ πληροφορίες και ψάξε και στο ιντερνετ.
Πιστεύω ότι η περίπτωση τριχόπτωσης μας δεν είναι και απο τις χειρότερες καθώς και με ένα σκεύασμα στυλ "τόπικ" δεν μας φαίνεται! Εγώ δεν ένιωθα άνετα και γι αυτό προχώρησα στην μεταμόσχευση! Ελπίζω να πάνε όλα καλά για εσένα και να μην χρειαστείς να κάνεις μεταμόσχευση!
Όσο μπορείς φρόντιζε και εσύ τον εαυτό σου με σωστή διατροφή, άσκηση και αποχή απο αλκοόλ και τσιγάρο, καθώς λόγω του ότι έχουμε γενετική προδιάθεση, επιβαρύνουμε την θέση μας αν δεν μας προσέχουμε! Όλα είναι θέμα DNA δυστυχώς!
Α! και κάτι άλλο... εγώ πριν 2 χρόνια που ξεκίνησα φίνα δεν σημαινε ότι μου σταμάτησε την τριχόπτωση. Απλά την περιόρισε θα έλεγα...
Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
g-tsak είπε:Πρέπει να το δεις.. Ίσως κάποια επίσκεψη σε κανάν δερματολόγο να είναι η καλύτερη λύση! απλά αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πήγαινε σε 2-3 για να έχεις μία σφαιρικότερη άποψη!!
Δεν έχω και εγώ κάποιον υπ'όψιν να σου προτείνω![]()
:22m: :22m: :22m:vag25 είπε:g-tsak το εχω ακουσει αυτο που λες,αλλα φανταζομαι οτι θα υπαρχει η σωστη δοσολογια για αυτη τη βιταμινη.Δεν εχω σκοπο να παρω ακομα,αλλα σεκφτομαι να δοκιμασω καποια στιγμη.
kapamarou είπε::22m: :22m: :22m:
http://www.gap.gr/el/products/el_eviol_a.htm
kapamarou είπε::22m: :22m: :22m:
http://www.gap.gr/el/products/el_eviol_a.htm
εχει και μικρη ποσοτητα ΕΕχει και καποια ποσοτητα της Ε μεσα αυτη Καπαμαρου?
δεν αλληλεπιδρουν μεταξυ τους,ξεκινα την eviol a,μην περειμενεις θαυματα μια βιταμινη ειναι.Γαμωτο,απο τοτε που παιρνω Ε(eviol) εχει αυξηθει πολυ η τριοπτωση και η φαγουρα..και αναρωτιεμαι μηπως επιδρα καπως στην Α του οργανισμου μου(μια σκεψη κανω δεν γνωριζω),επειδη εχουν καποια σχεση οι 2 βηταμινες...
Η Α βεβαια η σηματνικη για το Σμηγμα,οποτε η σκετη Ε που παιρνω ισως κανει ζημια δν ξερω.
Βεβαια μπορει να λεω και ανοησιες αλλα τελος παντων![]()