Βιταμινη Ε (eviol) και βιταμινη Α

vag25

Well-Known Member
Θα ηθελα την γνωμη σας γι αυτες τις 2 βιταμινες.

Χρησιμοποιω Βιταμινη Ε (Eviol) και θα ηθελα να ρωτησω αν επιβαρυνει την τριχοπτωση.

Επισης θα ηθελα να μαθω αν η βιταμινη Α βοηθαει στην ΣΔ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Βιταμινη Ε (eviol) και βιταμινη Α

οι ερευνες λενε οτι η βιταμινη Α (eviol A)βοηθαει στην τριχοπτωση.
ενα παραγωγο της βιταμινης Α η tretinoin βοηθαει στην ΣΔ

vag25

Well-Known Member

kapamarou είπε:
οι ερευνες λενε οτι η βιταμινη Α (eviol A)βοηθαει στην τριχοπτωση.
ενα παραγωγο της βιταμινης Α η tretinoin βοηθαει στην ΣΔ

Ευχαριστω Kapamaru να σαι καλα:)

Η tretinoin ειναι αν δεν κανω λαθος στην airol ετσι?H υπαρχει και σε χαπια?Σκεφτομαι να δοκιμασω μπας και δω κανα αποτελεσμα γιατι η τριχοπτωση αυτο το καλοκαιρι ειναι τραγικη...

kapa

Μέλος του προσωπικού

vag25 είπε:
Ευχαριστω Kapamaru να σαι καλα:)

Η tretinoin ειναι αν δεν κανω λαθος στην airol ετσι?H υπαρχει και σε χαπια?Σκεφτομαι να δοκιμασω μπας και δω κανα αποτελεσμα γιατι η τριχοπτωση αυτο το καλοκαιρι ειναι τραγικη...
η airol ειναι σε κρεμα και το vesanoid σε χαπι

g-tsak

New Member

Απλά θα ήθελα να παραθέσω κάτι να το έχεις υπ'όψιν... Η βιταμίνη Α υπάρχει περίπτωση αν την παίρνεις σε μεγάλες ποσότητες να πάθεις υπερβιταμίνωση και κατα συνέπεια τριχόπτωση!! Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι υδατοδιαλυτή βιταμίνα και συσσωρεύεται στο σώμα. Ένω άλλες βιταμίνες (όπως η C) φεύγουν με τον ιδρώτα.
Έχε το απλά υπ'όψιν. ;)

vag25

Well-Known Member

g-tsak το εχω ακουσει αυτο που λες,αλλα φανταζομαι οτι θα υπαρχει η σωστη δοσολογια για αυτη τη βιταμινη.Δεν εχω σκοπο να παρω ακομα,αλλα σεκφτομαι να δοκιμασω καποια στιγμη.

g-tsak

New Member

Να δοκιμάσεις εννοείται!! Απλά αν έβρισκες και τη σωστή δοσολογία θα ήσουν πιο καλυμένος! Έτσι και αλλιώς δεν πιστεύω με τις πρώτες μέρες χρήσης να πάθεις και υπερβιταμίνωση!
Απλά check it! ;)

vag25

Well-Known Member

g-tsak είπε:
Να δοκιμάσεις εννοείται!! Απλά αν έβρισκες και τη σωστή δοσολογία θα ήσουν πιο καλυμένος! Έτσι και αλλιώς δεν πιστεύω με τις πρώτες μέρες χρήσης να πάθεις και υπερβιταμίνωση!
Απλά check it! ;)

E σιγουρα καποια στιγμη θα δοκιμασω:)

Εντωμεταξυ το μαλλι μου καποια στιγμη αν συνεχιστει ετσι η τριχοπτωση πιστευω οτι θα ειναι ακριβως σαν το δικο σου.δλδ αραιο πισω και θα κρατησω hairline.Αυτη την ταση εχει εδω και χρονια.Απλα αυτη τη στιγμη δεν φαινεται σχεδον καθολου το προβλημα.Σε 2-5 χρονια max(αναλογα την επιθετικοτητα της τριχ) θα ειναι ακριβως σαν το δικο σου πιστευω(οπως....ηταν το δικο σου γιατι πλεον θα εισαι αλλος ανθρωπος με την μεταμ. χεχε ;D).
Αν και εφοσον εχω προβλημα ΑΑ και οχι κατι αλλο ,θα προτεινες με ανεση να παω απο τωρα σε φινα και να μεινω οπως ακριβως ειμαι(με την οποια μικρη επανεκφυση)?

g-tsak

New Member

Χαχαχα :D Να με δω χωρίς αυτό το κενό πίσω και τι στον κόσμο!!!!! Ευχαριστώ πάντως!

Φίλε vag25 είναι απόφαση μεγάλη να πάρεις φινα!!! εγώ ανήκω στους τυχερούς που δεν μου έχει βγάλει κουσούρια (προς το παρόν)! εδώ που μίλησα με τους ιατρούς μου είπαν ότι ΔΕΝ υπάρχει κίνδυνος και ότι μόνο καλό κάνω στα μαλλιά μου με την λήψη της. Αντίθετα τους είδα κάπως μαγκωμένους με την χρήση μινοξιδίλης!! Και μου είπαν απο την 5% minoxidil να βάζω την 2%...
Ξεκίνα, έστω δοκιμαστικά θα σου έλεγα, αλλά σου μιλάω σαν σύντροφος και συναγωνιστής και όχι σαν επιστήμονας!!! :) Δες πως αντιδρα ο οργανισμός σου, κοίταξε εδώ πληροφορίες και ψάξε και στο ιντερνετ.
Πιστεύω ότι η περίπτωση τριχόπτωσης μας δεν είναι και απο τις χειρότερες καθώς και με ένα σκεύασμα στυλ "τόπικ" δεν μας φαίνεται! Εγώ δεν ένιωθα άνετα και γι αυτό προχώρησα στην μεταμόσχευση! Ελπίζω να πάνε όλα καλά για εσένα και να μην χρειαστείς να κάνεις μεταμόσχευση!
Όσο μπορείς φρόντιζε και εσύ τον εαυτό σου με σωστή διατροφή, άσκηση και αποχή απο αλκοόλ και τσιγάρο, καθώς λόγω του ότι έχουμε γενετική προδιάθεση, επιβαρύνουμε την θέση μας αν δεν μας προσέχουμε! Όλα είναι θέμα DNA δυστυχώς!
Α! και κάτι άλλο... εγώ πριν 2 χρόνια που ξεκίνησα φίνα δεν σημαινε ότι μου σταμάτησε την τριχόπτωση. Απλά την περιόρισε θα έλεγα...
Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι :)

vag25

Well-Known Member

g-tsak είπε:
Χαχαχα :D Να με δω χωρίς αυτό το κενό πίσω και τι στον κόσμο!!!!! Ευχαριστώ πάντως!

Φίλε vag25 είναι απόφαση μεγάλη να πάρεις φινα!!! εγώ ανήκω στους τυχερούς που δεν μου έχει βγάλει κουσούρια (προς το παρόν)! εδώ που μίλησα με τους ιατρούς μου είπαν ότι ΔΕΝ υπάρχει κίνδυνος και ότι μόνο καλό κάνω στα μαλλιά μου με την λήψη της. Αντίθετα τους είδα κάπως μαγκωμένους με την χρήση μινοξιδίλης!! Και μου είπαν απο την 5% minoxidil να βάζω την 2%...
Ξεκίνα, έστω δοκιμαστικά θα σου έλεγα, αλλά σου μιλάω σαν σύντροφος και συναγωνιστής και όχι σαν επιστήμονας!!! :) Δες πως αντιδρα ο οργανισμός σου, κοίταξε εδώ πληροφορίες και ψάξε και στο ιντερνετ.
Πιστεύω ότι η περίπτωση τριχόπτωσης μας δεν είναι και απο τις χειρότερες καθώς και με ένα σκεύασμα στυλ "τόπικ" δεν μας φαίνεται! Εγώ δεν ένιωθα άνετα και γι αυτό προχώρησα στην μεταμόσχευση! Ελπίζω να πάνε όλα καλά για εσένα και να μην χρειαστείς να κάνεις μεταμόσχευση!
Όσο μπορείς φρόντιζε και εσύ τον εαυτό σου με σωστή διατροφή, άσκηση και αποχή απο αλκοόλ και τσιγάρο, καθώς λόγω του ότι έχουμε γενετική προδιάθεση, επιβαρύνουμε την θέση μας αν δεν μας προσέχουμε! Όλα είναι θέμα DNA δυστυχώς!
Α! και κάτι άλλο... εγώ πριν 2 χρόνια που ξεκίνησα φίνα δεν σημαινε ότι μου σταμάτησε την τριχόπτωση. Απλά την περιόρισε θα έλεγα...
Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι :)

Βοηθησες και thank you:)

Απλα ειμαι σε φαση που αν κρατησω αυτα που εχω ΤΩΡΑ,κανεις δεν θα καταλαβει ποτε κανεις οτι ειχα καποιο προβλημα.Ειμαι δλδ στο κρισιμο αυτο σημειο(οι επομενοι μηνες) και πρεπει να παρω καποια αποφαση.
Βεβαια δεν ξερω αν απολυτα θεμα ΑΑ το προβλημα μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

g-tsak

New Member

Πρέπει να το δεις.. Ίσως κάποια επίσκεψη σε κανάν δερματολόγο να είναι η καλύτερη λύση! απλά αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πήγαινε σε 2-3 για να έχεις μία σφαιρικότερη άποψη!! :)
Δεν έχω και εγώ κάποιον υπ'όψιν να σου προτείνω :(

vag25

Well-Known Member

g-tsak είπε:
Πρέπει να το δεις.. Ίσως κάποια επίσκεψη σε κανάν δερματολόγο να είναι η καλύτερη λύση! απλά αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πήγαινε σε 2-3 για να έχεις μία σφαιρικότερη άποψη!! :)
Δεν έχω και εγώ κάποιον υπ'όψιν να σου προτείνω :(

Δυστυχως δν τους εχω ιδιαιτερη εμπιστοσυνη,αλλα θα κανω αυτο που λες μαλλον.Θα παω σε 2-3:)

Τωρα για την περιπτωση σου,εφοσον κλεισεις πισω την ''τρυπα'' και καταφερεις να κρατησεις οσο γινεται τα μπροστα με φινα,θα εισαι σουπερ πιστευω για η hairline σου ειναι καλη οπως και η δικη μου(με μια μικρη ''ωριμη'' υποχωρηση που δεν ειναι τπτ).Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!

g-tsak

New Member

Να είσαι καλά φίλε μου!!
Εύχομαι και σε εσένα κουράγιο και δύναμη!

kapa

Μέλος του προσωπικού

vag25 είπε:
g-tsak το εχω ακουσει αυτο που λες,αλλα φανταζομαι οτι θα υπαρχει η σωστη δοσολογια για αυτη τη βιταμινη.Δεν εχω σκοπο να παρω ακομα,αλλα σεκφτομαι να δοκιμασω καποια στιγμη.
:22m: :22m: :22m:
http://www.gap.gr/el/products/el_eviol_a.htm

kapa

Μέλος του προσωπικού

απο οσο θυμαμαι περσυ ειχε 5 ευρω το κουτι

vag25

Well-Known Member

Πολυ καλη τιμη!βεβαια παιζει να ρωτησω καναν δερματολογο πρωτα να δω τι θα μου πει..

vag25

Well-Known Member

kapamarou είπε:

Εχει και καποια ποσοτητα της Ε μεσα αυτη Καπαμαρου?

Γαμωτο,απο τοτε που παιρνω Ε(eviol) εχει αυξηθει πολυ η τριοπτωση και η φαγουρα..και αναρωτιεμαι μηπως επιδρα καπως στην Α του οργανισμου μου(μια σκεψη κανω δεν γνωριζω),επειδη εχουν καποια σχεση οι 2 βηταμινες...
Η Α βεβαια η σηματνικη για το Σμηγμα,οποτε η σκετη Ε που παιρνω ισως κανει ζημια δν ξερω.
Βεβαια μπορει να λεω και ανοησιες αλλα τελος παντων :p

Αν ξερεις κατι κατι καπαμαρου(επειδη βλεπω οτι γνωριζεις καποια πραγματα για αυτα) ,θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σου.Και οποιος αλλος γνωριζει βεβαια. :)

kapa

Μέλος του προσωπικού

Εχει και καποια ποσοτητα της Ε μεσα αυτη Καπαμαρου?
εχει και μικρη ποσοτητα Ε

Γαμωτο,απο τοτε που παιρνω Ε(eviol) εχει αυξηθει πολυ η τριοπτωση και η φαγουρα..και αναρωτιεμαι μηπως επιδρα καπως στην Α του οργανισμου μου(μια σκεψη κανω δεν γνωριζω),επειδη εχουν καποια σχεση οι 2 βηταμινες...
Η Α βεβαια η σηματνικη για το Σμηγμα,οποτε η σκετη Ε που παιρνω ισως κανει ζημια δν ξερω.
Βεβαια μπορει να λεω και ανοησιες αλλα τελος παντων :p
δεν αλληλεπιδρουν μεταξυ τους,ξεκινα την eviol a,μην περειμενεις θαυματα μια βιταμινη ειναι.

Μπλουζα