ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ;;;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ;;;

σίγουρα είναι μύθος το αντικούκου... εκτός αυτού, αν ήταν αλήθεια όλα τα "σπιτάκια" στις απομακρυσμένες περιοχές της ελλάδας θα είχαν βάλει λουκέτο :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Μου θυμίζετε ρε συναγωνιστές κάτι 18χρονα παλλικαράκια που είχαν κατέβει απο χωριά και με ρώταγαν όλο άγχος "ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΟΥΚΟΥ ΤΟ ΦΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, Ε, Ε;"

Εδώ ρε ο ένδοξος Ε.Σ δε δίνει φράγκα για κουβέρτες και τουαλέτες της προκοπής, νομίζετε θα πλήρωνε και εξειδικευμένο χάπι; Να κλείσουν τα μπουρδ*λα της παραμεθόρας; Είστε τρελοί;

:D

kapa

Μέλος του προσωπικού

:D :D :D
δεν υπαρχει τετοιο χαπι στον στρατο,ρωτηστε τον μαγειρα του στρατοπεδου να σας το επιβεβαιωσει :D

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

ApofasismenosPsyxakias είπε:
Μου θυμίζετε ρε συναγωνιστές κάτι 18χρονα παλλικαράκια που είχαν κατέβει απο χωριά και με ρώταγαν όλο άγχος "ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΟΥΚΟΥ ΤΟ ΦΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, Ε, Ε;"

Εδώ ρε ο ένδοξος Ε.Σ δε δίνει φράγκα για κουβέρτες και τουαλέτες της προκοπής, νομίζετε θα πλήρωνε και εξειδικευμένο χάπι; Να κλείσουν τα μπουρδέλα της παραμεθόρας; Είστε τρελοί;

:D

Ο στρατός ποτέ δεν κάνει έξοδα...., ότι έργα γίνονται μέσα στα στρατόπαιδα, το 90% αυτών γίνετε απο τους φαντάρους. Ο μόνος τρόπος να υπήρχε αντικούκου είναι να ήταν καμιά 20αριά χημικοί ταυτόχρονα σε ένα στρατόπαιδο και να έφτιαχναν κανά ματζούνι κατόπιν διαταγής :p

geofish

New Member

Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι ενώ έχουμε προοδεύσει τόσο τεχνολογικά στο τομέα αυτό είμαστε πολύ πίσω.

Εδώ φτάσαμε στο σημείο να μας παρακολουθούν από τα κινητά τι να λέμε τώρα.
Ελπίζω το φάρμακο αυτό να είναι τελικά τόσο αποτελεσματικό όσο αυτό με την τεχνολογία

Δείτε το λινκ

http://www.celtascortos.org/moviles/eng/index.htm

badday

New Member

παιδια τωρα που το θυμηθηκα ειχα δει τον μαγειρα να ριχνει κατι στις φακες ..μεσα απο ενα αλουμινοχαρτο.

MANKAR

Active Member

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ Η ΤΡΙΧΩΠΤΟΣΗ, ΣΕ ΚΥΤΑΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΡΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΛΕΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΑΜΩ ΤΑ Σ.............. ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΤΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ!!!!!

http://www.inews.gr/141/se-kyttariko-provlima-ofeiletai-i-trichoptosi.htm

sofo85

New Member

Τι να πω μακαρι... αν και αυτα τα εχουμε ακουσει πολλες φορές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παιδια δειτε αυτο το βιντεο και διαβαστε την ιστορια.Πολυ ενδιαφερουρον θεμα.
http://www.hairtr*nspl*ntmentor.com/hair-loss/its-here-the-skin-gun/

Ειναι στην προσωπικη ιστοσελιδα του Joe που εκανε 4 μεταμοσχευσεις με dR wONG (HASSON AND WONG)

badday

New Member

με αστερισκους πως να ανοιξει

ωπου αστερισκος το "α"

bluelove

New Member

Καλησπέρα με αφορμή το θέμα που άνοιξε ο φίλος μας έκανα κι εγώ ένα μικρό research στο google και το σημειώνω όχι στο ελληνικό και βρήκα αυτά τα οποία είναι πρόσφατα άρθρα και μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα και ελπιδοφόρα:

1. http://news.bioscholar.com/2010/12/a-cure-for-baldness-could-be-available-in-5-years.html
2. http://www.nydailynews.com/lifestyle/2011/01/10/2011-01-10_cure_for_baldness_trial_will_determine_if_new_hairgrowth_treatment_is_effective.html

σωστος ο badday.βαλτε α στον αστερισκο
αλλιως εδω The Skin Gun

This is one of the most exciting potential medical breakthroughs I have seen in a very long time. The implications of how this could be applied to hair restoration is huge. Not enough is mentioned about the details but this story is just COOL! Could the “Hair Gun” be very far behind?

The rest of the story from Nowpublic.com

Dr. Jörg Gerlach’s Skin Gun: Healing Burn Victims Within Days

Dr. Jörg Gerlach at teh McGowan Institute for Regenerative Medicine (University of Pittsburgh) has developed a “skin gun”, which sprays stem cells harvested from a burn victim which are redeployed to speed up the healing process. The effect is dramatic: serious burns are healed in days instead of months.

The skin gun looks sort of like an airbrush, or maybe something that the medical droid in Empire Strikes Back would use. The patient’s skin stem cells are held in a water solution. The turnaround time from biopsy to cell prep to spray-on: an hour and a half.

Many victims of severe burns die not from the burns themselves, but from infections that take hold during the healing process. Reducing the healing time in turn reduces the risk and rate of infection.

sofo85

New Member

bluelove είπε:
Καλησπέρα με αφορμή το θέμα που άνοιξε ο φίλος μας έκανα κι εγώ ένα μικρό research στο google και το σημειώνω όχι στο ελληνικό και βρήκα αυτά τα οποία είναι πρόσφατα άρθρα και μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα και ελπιδοφόρα:

1. http://news.bioscholar.com/2010/12/a-cure-for-baldness-could-be-available-in-5-years.html
2. http://www.nydailynews.com/lifestyle/2011/01/10/2011-01-10_cure_for_baldness_trial_will_determine_if_new_hairgrowth_treatment_is_effective.html
Αυτο με το latisse το θεωρω πολυ μεγαλη μουφια και οχι μονο αυτο,το κοστος το προσεξατε?120 δολλαρια για ενα μικρο μπουκαλακι που μπορει να καλυψει μονο μια μικρη περιοχη.Οσο για τα βλαστοκυταρρα για εμενα ειναι η περιπτωση που εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες,αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι σε καμμια απο τιςμελλοντικες "θεραπειες"δεν καταπολεμαται η αιτια του προβληματος η dht οποτε πως γινεται να ειναι και μονιμη η θεραπεια?Και επειδη την dht δεν μπορουμε να την εξαφανισουμε απο το σωμα μας αφου ειναι ταυτοχρονα και απαραιτητη,η λυση ειναι να βρεθει γιατι τα τριχοθυλακια στο πισω μερος του κεφαλιου μας δεν επηρεαζονται απο την dht οποτε και δεν καταστρεφονται ωστε να μπορεσουμε να κανουμε τα τριχοθυλακια στο υπολοιπο κεφαλι μας να τα "μιμηθουν".Ολα τα αλλα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη οπως μεταμοσχευση,φινα,μινοξ δεν ξερω και εγω τι αλλο ειναι ημιμετρα και απλα σου δινουν καποιο χρονο.Δεν ξερω εαν εγινα αντιληπτος...

MANKAR

Active Member

ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ!!!ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Η' ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ!!!

giannisgiatros

New Member

Καλησπέρα παιδιά,

Πολύ ενδιαφέρον το θέμα, θα ήθελα να προσθέσω ότι ενώ λύσεις υπάρχουν πολλές και γνωστές, αυτή με τα βλαστικά κύτταρα δεν μου γεμίζει το μάτι. Βλέπω διαφημίσεις που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ και άλλη λέει ότι τα βλαστικά κύτταρα παράγουν τρίχες αλλά είναι αόρατες (λες και δεν τις πιάνουμε), άλλη λέει ότι σε 5 χρόνια θα έχει βρεθεί η μέθοδος, πράγμα αστείο, αν ήταν να βρεθεί θα βρισκόταν νωρίτερα. Εγώ προσωπικά θα φοβόμουνα να βάλω βλαστοκύτταρα στο κεφάλι μου. Κυρίως λόγω των παρενεργειών. Μακάρι να κάνω λάθος

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα