Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ApofasismenosPsyxakias είπε:Μου θυμίζετε ρε συναγωνιστές κάτι 18χρονα παλλικαράκια που είχαν κατέβει απο χωριά και με ρώταγαν όλο άγχος "ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΟΥΚΟΥ ΤΟ ΦΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, Ε, Ε;"
Εδώ ρε ο ένδοξος Ε.Σ δε δίνει φράγκα για κουβέρτες και τουαλέτες της προκοπής, νομίζετε θα πλήρωνε και εξειδικευμένο χάπι; Να κλείσουν τα μπουρδέλα της παραμεθόρας; Είστε τρελοί;
![]()
σκορδο?badday είπε:παιδια τωρα που το θυμηθηκα ειχα δει τον μαγειρα να ριχνει κατι στις φακες ..μεσα απο ενα αλουμινοχαρτο.
geofish είπε:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
και νομιζα οτι χαλασε το λαπτοπ μου,ετοιμος να το πεταξω απο το παραθυρο ημουνgeo. είπε:Δεν φορτώνει η σελίδα που έστειλες .
Αυτο με το latisse το θεωρω πολυ μεγαλη μουφια και οχι μονο αυτο,το κοστος το προσεξατε?120 δολλαρια για ενα μικρο μπουκαλακι που μπορει να καλυψει μονο μια μικρη περιοχη.Οσο για τα βλαστοκυταρρα για εμενα ειναι η περιπτωση που εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες,αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι σε καμμια απο τιςμελλοντικες "θεραπειες"δεν καταπολεμαται η αιτια του προβληματος η dht οποτε πως γινεται να ειναι και μονιμη η θεραπεια?Και επειδη την dht δεν μπορουμε να την εξαφανισουμε απο το σωμα μας αφου ειναι ταυτοχρονα και απαραιτητη,η λυση ειναι να βρεθει γιατι τα τριχοθυλακια στο πισω μερος του κεφαλιου μας δεν επηρεαζονται απο την dht οποτε και δεν καταστρεφονται ωστε να μπορεσουμε να κανουμε τα τριχοθυλακια στο υπολοιπο κεφαλι μας να τα "μιμηθουν".Ολα τα αλλα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη οπως μεταμοσχευση,φινα,μινοξ δεν ξερω και εγω τι αλλο ειναι ημιμετρα και απλα σου δινουν καποιο χρονο.Δεν ξερω εαν εγινα αντιληπτος...bluelove είπε:Καλησπέρα με αφορμή το θέμα που άνοιξε ο φίλος μας έκανα κι εγώ ένα μικρό research στο google και το σημειώνω όχι στο ελληνικό και βρήκα αυτά τα οποία είναι πρόσφατα άρθρα και μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα και ελπιδοφόρα:
1. http://news.bioscholar.com/2010/12/a-cure-for-baldness-could-be-available-in-5-years.html
2. http://www.nydailynews.com/lifestyle/2011/01/10/2011-01-10_cure_for_baldness_trial_will_determine_if_new_hairgrowth_treatment_is_effective.html