ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ;;;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

MANKAR

Active Member
Απ: ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ;;;

giannigiatre ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ??ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΑ ΣΤΗΝ Β****** Κ*** .ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ??ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

loukas

Member

MANKAR είπε:
giannigiatre ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ??ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΑ ΣΤΗΝ Β****** Κ*** .ΤΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ??ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
αγαπητε φιλε καλημερα κανουν δουλεια τα βλαστοκυταρα!!!!!! :chinscratch!!!!!και ποσο παει το μαλλι ;)

MANKAR

Active Member

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ??ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΠΙΔΙ ΣΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!ΑΜΑ ΚΑΝΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ!!!ΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ 1000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑΔΕΙΟ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ!!

sofo85

New Member

απο τη συγκεκριμενη κλινικη δεν θα επρεπε να περιμενεις και πολλα πραγματα οποιαδηποτε μεθοδο και να ακολουθουσες.

badday

New Member

mankar θα παθεις εγκαυματα στο κεφαλι ...ειναι πολυ συνηθησμενη παρενεργεια των βλαστοκυτταρων αλλα μην ανησυχεις υπαρχει το skingun που ανεφερε ο marmaromenos. ;D

Μαρμαρομενε αψογο το βιντεο ..δεν αναφερει παντως οτι μπορει να εφαρμοστει στα μαλλια

MANKAR

Active Member

BADDAY TI ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ???ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ!!ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΑ 2-3 ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

AKHS

Member

Παντός εγώ πιστεύω πως αν κάποια εταιρία βρει το φάρμακο για την φαλάκρα θα το βγάλει στην αγορά και θα κερδίσει πολλά λεφτά και σε καμιά περίπτωση δεν θα νοιαστεί αν οι άλλες θα χάσουν… αυτά έχει η ελεύθερη αγορά και ο ανταγωνισμός

badday

New Member

MANKAR είπε:
BADDAY TI ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ???ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ!!ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΑ 2-3 ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

ελα ρε mankar πλακιτσα σου κανω δεν θα παθεις τιποτα

kapa

Μέλος του προσωπικού

AKHS είπε:
Παντός εγώ πιστεύω πως αν κάποια εταιρία βρει το φάρμακο για την φαλάκρα θα το βγάλει στην αγορά και θα κερδίσει πολλά λεφτά και σε καμιά περίπτωση δεν θα νοιαστεί αν οι άλλες θα χάσουν… αυτά έχει η ελεύθερη αγορά και ο ανταγωνισμός
η θα την πληρωσουν τοσα πολλα οι αλλες εταιρειες που δεν θα βγαλουν τιποτα :D :D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα